Traktor Dj Studio 2.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Thx

supergamez ftp-je, upload/BoSA könyvtár
Kösz gyerekek, istenek vagytok! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
RAkjam fel vhova????
Van egy ilyen nekem, h
TraktorDJStudio2Win.exe 12529881 jelszot ker, esetleg vkinek van??
Meg jo egy olyan is, h
Traktor Dj Studio 2.0 Cracked by ARCTiC, ha lejon meg ma akkor felrakom vhova.
CSa
nalam sajna nem megy, hatha masnak igen.
Na ugye látjuk már, hogy megjelent, csak ugy regelni kéne magunkat... Én szereztem egy NI all keymakert, csak az a gáz hogy csak a Traktor DJ mixerhez csinál serialnumbert!! 😞((( és így nem lehet letölteni az update-t!! 😞((
NA most vkitõl kéne szerezniegy Traktor studio serialt, vagy õ maga regisztrálná magát, leszedné a frissítést és azt feltöltené valahova. A ripert változatig ez lehetne csak a megoldás!!!
Na h vkinek van az feltétlenül csinálja meg!û
Üdv
Hol van??????????????
Kell azonnal!!!!!!!!!!!!
pl.: Discosoft!
Segítségre lenne szükségem, a probléma az, ha rádióból, vagy máshonnan vezsek fel zenéket, és leírom cd-re akkor a music center, nem tudja le játszani, csak a nagy csend van.
MIÉRT??
Ez ügyben kellene a segítség, ha valamilyen program kellene hozzá, akkor honnan lehet letölteni, és mi a neve.
Kösz sziasztok.
Ez az?!
Sziasztok!
Szerintem még biztos hogy nem adták ki a Traktor Dj Studio 2.0 de ha vki tud vmi bövebbet a megjelenéséröl és ha megjelent már akkor meg vmi crackelt változat linkjétöl nagyon boldog tudnék lenni!
Byez ADee!