1975
-
#455 fasza game!
a demo alapján sokkal inkább a gyilokon van a hangsúly nem pedig a versenyzésen, ami nagyon bejön 8)
és ráadáasul gyönyörű :O minden maxon, veriháj minden, egyszer nem szaggatott be, és nagyon szép tényleg :O -
Mentol #454 - Szerintem a Crashday.exe-ből indul ez az UAService7 nevű szarság. Legalábbis, amikor elindítod a crashday.exe-t, akkor töltődik be, és ha kitörlöd futó folyamatok közül, illetve a system32-ből, akkor a crashday.exe újbóli indításakor újra ott lesz mindkét helyen...
- Szerintem is teljesen mind1, hogy honnan töltöttem le.
- _Atti_: hol vban ez a mounteddevice a registryben? -
#453 Zsír gáma!!! -
Fen3gyerek #452 hogy lehet eltávolítani az 50es limitet? -
#451 megnéztem registryben honnan fut, kitöröltem a kulcsokat, meg magát az exe-t is (system32 mappában volt) -
#450 Gondolom a securitys dolog miatt nem indul..biztos valamelyik játék védelme miatt megtagadtad a regeditben a mounted device fülnél az olvasást.. azt állítsd vissza és már megy is. -
#449 Szevasztok!
Valaki mondja meg nekem, hogyan lehet beíndítani a demót. Kérem.
Előre is köszönöm!!! -
#448 hgy lőtted ki? nekem nem engedi -
#447 teljesen mind1, honnan szeded le ... -
#446 én is onnan szedtem és simán megy!! -
#445 Fasza ez a game.Igaz még nem sikerült elsőnek lenne se a lövöldözésben se a pontozásosnál :( -
#444 jó hogy mondtad, most hogy azt kilőttem a háttérből egyszerre tök szépen kezdett futni a játék, előtte játszhatatlanul szaggatott. -
Seten #443
-
#442 Arra azert figyeljetek, hogy a SecuRom eleg genyo, folyamatosan fut a hatterben Service-kent, meg uninstall utan is (UAService7.exe). -
Mentol #441 Hardwired-ről. -
Seten #440
Honnan töltötted le?
-
Mentol #439 Nem megy. Abban egyébként ugyanaz van, mintha az ikonra kattintva indítanám. -
#438 atari.bat? -
Mentol #437 VAN VALAKINEK ÉRTELMES ÖTLETE A DEMÓ ELINDÍTÁSÁT ILLETŐEN???
Azt a védelmes szarságot írja ki. -
#436 nálam 1280x1024 (LCD) a legnagyobb felbontás
de ha 1600-ra gondolsz, akkor akkora nincs, igazad van -
#435 akinek nem indul a demo az az atari.bat-ot indítsa el, nekem az volt a gond.
amúgy nekem tetszik a játék, lehetne kicsit pixeldúsabb, de így több embrenek fut a gépén, szóval ez a kompromisszum sztem ok, nekem a látvánnyal nincs bajom, nekem tetszik szóval full árkád eddig, de az nem baj, jól lehet szórakozni ;)
Pár kép: az elsőn pont egy rakétabecsapódáskor készült ;)
-
#434 Nálam van a hiba vagy tényleg 1280x768 a legnagyobb felbontás? -
Seten #433
Akinek nem indul a demo, töltse le inkább innen:
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=4736
Ez működik.
Ha valamiért mégsem, akkor a gépben van a hiba.
(ati 9550-nel - 256Mb - például megy)
-
blackgamer #432 ati 9500-el ne is próbálja ki senki, szaggat min grafikán 800x600-ban is -
#431 flatoutra soxor ránézek, de csak ritkán sikerül gamelni :(
remélem crashday nem jár igy ... vicc, h ott a multia demoban, csak éppen a master szervert b*sztak elinditani, h játszhassunk :( -
#430 naszóval...hülyeségeket beszéltem, én sem tudtam, de 2 hónapja még csak FlatOutNet 0.4beta volt! :D
de mostmár...FlatOutNet 1.3!!!
gyertek játszani neten!!!! :DDD
FlatOutNet 1.3
egy shot, igaz ez még csak az 1.1 :) de nemsok különbség van küllemre... -
#429 a többi játéknál nem csinál ilyeneket, pedig elég sokat játszok... -
#428 simán megy semmi baja:)) -
Newfronter #427 Cserélj drivert, vagy próbld ki más játékkal... -
#426 na, a viper etalon szim számomra is, ne legyél már béna, h azokután a CRC vel nem tudsz menni! (amugymeg, miért nem veszel egy kormányt??? :) ) scct is etalon, de az már csak kormánnyal az igazi...
vagy viperrel árkád módban mentél ? bár az ottani árkád a mai felhozatalban már szim lenne :(
amugy, ezekben nagyon korrekt kis fizika volt, szal láthatod, nem ezen mulik :P
és akkor egy "johir" a köcsög securomrol: hasonloan a starforce driverhez, ez a game meg egy örökké futo secu7 szervizet rak a gépre :(
-
obe #425 ugyanaz mindent leszedtem-fogamat huzva-de igy is akad...necsinálják már a demonak pont az lenne a dolga hogy minél többen kedvet kapjank, dehát amit itt olvasok: kékhalál, kikapcsolja a karit, szaggat mint barom, el se indul!!! szal basszák meg:(( -
#424 nekem meg azt csinálja, hogy elkezd akadozni, és kikapcsol a videókártya. lehet, hogy túlterheli? vagy mi lehet a baj? mert azt csinálja, hogy kikapcsol a monitor, és gomdolom azért, mert megáll a videókártya, lefagy a gép, és csak a reset segít. -
Newfronter #423 Ja abban az esetben igazat kell hogy adjak. Amúgy nagyon feelinges.. -
#422 kipróbáltam én is...maxon van minden/1024*768,nem szaggat...viszont nem ez lesz kedvenc játékom! :\ nem vagyok tőle oda meg vissza...valahogy nem látom értelmét annak,hogy kilövök 10 autót és ye...vagy elérek 250.000 pontot különféle mutatványokkal,ami még nem sikerült...persze nem csak ez a 2 mod lesz,de akkor is...unalmas délutánokra jó lesz,de amúgy nem egy nagy eresztés -
#421 de ha te eltalálod a gépet, az meg sem moccan. Vagy rosszul emlékszem? -
Newfronter #420 Hát nem tudom, de engem eltalál a rakéta és repülök mint állat. Nekem pont ellenkező a véleményem nagyon jó játék! Akár meg is veszem ha azon múlik... -
#419 nekem simán elindult, pedig van minden szemét a gépemen, SD4 hide, Daemon, Alcohol, sf nightmare és hasonló okosságok. A játék amúgy nem tetszik, gagyi az egész, pl ha eltalál valakit egy rakéta, megy tovább a sínen, mintha mi sem történt volna. Legalább tolna rajta valamit az a löket. Kiábrándító. A grafika túl sötét és kopár, meg akad is, majdnem teljesen lowra kellett vennem, hogy normálisan menjen. Többet vártam ettől, kár hogy elcseszték :C -
Newfronter #418 Ez még semmi, a többi játéknal a StarForce védelem egyeseknél kék halált, újraindítást, és CD írási hibákat okoz!!! Sajnos még a demókra is rárakják a védelmet, de hogy miért. :S -
#417 Najó, most baszom ketté ezt a mocskos demo-t. Mindent letöröltem a gépről, aminrk valaha köze volt daemon tool-s hoz, vagy bármilyen "illegális" dologhoz. Természetesen nem indul el. Az első képek óta várom a játékot, és nem tudom kipróbálni. Kész. -
#416 Igen, valami ilyesmit szerettem volna kihozni a dologból:). Természetesen itt látszik ez a környezet vs. autó dolog, de cserébe lett az autó vs. billentyűzet olyan, amilyen:). Tehát arra gondolok, hogy valami összefüggés van, kompromisszumokat kell kötni. Most a CRC jut eszembe, ahol betegre konfigoltam az autót, de kormány nélkül kontrollálhatatlan volt...hiába "szimuláció". Számomra örökös etalon Viper Racing és SCGT is probléma nélkül tolható billel, pedig ott is a fizikai modellezés volt a lényeg. És igazából a hangulata legyen jó, azért szórakozunk egy játékkal, hogy kössön le ideig-óráig úgy, hogy közben örömet nyújt:). Viselkedik az az autó, ahogy akar, lényeg, hogy közben ne idegeljen halálra a cucc:)