1975
-
Myron #415 security szarságra: Anti-Blaxx -ot letöröltem, + volt 2 emulált DVD meghajtóm amit nem tudtam használni mert antiblaxx miatt ottmaradt és deamontoolszal csináltam és nem lehetett avval kiszedni. jobb klikk sajátgépre hardver, eszközkezelő és ott eltávolítod az egyébként ott ragadt nem eltávolítható meghajtókat. Alcohol-ban is kikapcsoltam az emulált meghajtókat.
Elindítottam, ment. -
#414 sztem, ha registry-ből kitörlöd + uninstalálod, aztán visszarakod, akkor még 1-szer 50. és így tovább. de javítsatok ki ha tévedek. -
#413 hátpedig...egyesnek úgylátszik kell, ez a securom7_loader, vagy mi, securom_loader....
és ráadásul a demo max 50x indítható el:S
detöxarság:S:S -
obe #412 srácok, láttam másnak is szaggat durván a játék...valóban az a megoldás hogy daemon, sr7stop, sd4 hide progit le kell szedni???...hát egy demo miatt nem hiszem hogy leszedem ezeket a kellemes barátszoftvereket:) -
#411 wizard: már értem mire gondolsz, én a fizikát a kocsi és környezete kapcsolatára értem, nem arra, h mennyire reagál valosághüen a kocsi pl a billentyüzetes "parancsaidra" :) A flatoutot lehetett árkád modban is nyomni, ahol a nyilakkal elforditottad a kocsit és az előrenyillal megondult az éppen aktuális irányba ... na, itt kb. majdnem ez van, szvsz ennyire nem szabadna leegyszerüiteni egy játékot mert semmi kihivás nem marad ... ill. mario szintü ügyességi játékká degradálódik egy autos játék (azaz időben nyomod e meg a balkanyarban a balranyilat) ... a vezetésen gondolkodni minimálisan sem kell így ... az FO szim módjában ez az egynsuly megvolt, játszva irányithattad billentyüzetről is, de pl egy kövér gázadásra azért ki is lehetett farolni :) Az FO hangulata tényleg nem volt nagy szám a szép grafikát leszámitva semmi sem maradt :(
itt sajnos ugyérzem ész nélkül lehet tolni, bár van rosszabb - trackmania - ez tény :D -
Myron #410 nekem is ezt írja: A required security module can not be activated. This program can not be executed. -
#409 jaja, lehet :) simán megy:) -
#408 warezzal multizni? -
#407 jöjjetek má neten FlatOutozni :D
pont ma leszedtem, igaz a game-ben nincsen így multi, vagyis csak az eredetiben, de..van egy kicsike progi, FlatOutNet a neve, igaz 0.4, de eléggé stabil, serverkereső/kreáló, és egészen jókat lehet nyomni :) max 8 player, és lagg sincsen...ha csak nem vmi ótvar a nete az illetőnek :)
ha valakit érdekel, az szóljon, én most pont játszanék vele :D
(de csak a TrackMania Nations után :P xD) -
Árnyvadász #406 Én is így látom.
arty: mondjuk ez a salakmotoros dolog valóban igaz, szóval akkor ez emiatt van az FO-ban is így megoldva... oksza. -
#405 Ismerem a flatout-ot, de engem nem fogott meg, valahogy a hangulat hiányzott belőle szerintem. Persze kinek mi jön be:). Pl. a trackmaniaval egész jól el tudtam szórakozni:). Szerintem az irányítás megvalósításának nagyon sok köze van az irányítás milyenségéhez, illetve ahhoz, hogy ez billről élvezhetően megvalósítható-e egyáltalán. Sok játék van, ami kormány nélkül totál használhatatlan, ezek pont azok, amelyikben ráfeküdtek az élethűbb fizikai modellezésre. Nyilván, ettől még totál el lehet valaminek az irányítását szúrni, akkor is, ha gyengébben megvalósított fizika van. Szvsz ehhez a játékhoz ez kell, örülök, hogy így beletrafáltak az irányításba:). -
#404 salakmotorversenyt biztosan láttál már :) ott sem a kanyar közepén kezdik keresztbetenni a verdát ...
kb. igy van ez flatoutban is, mert ott is sárban mész átalában ... pl az aszfaltos pályán ez nem jellemző, ott jó a tapadás és simán lehet kanyarodni ...
szvsz ez nem a flatout hátránya, hanem a crashday ebben is árkádabb, teljesen fals az irányithatóság :( -
Árnyvadász #403 Oksza! Én abba voltam ezt nem lehet, de akkor így sokkal jobb lesz. Már megszoktam a padet ajtós gémeknél. Köszike! -
#402 semmi extra simán át tudtam váltani billről gamepadra:)
-
Árnyvadász #401 Nekem a Flatout-ban az irányítás nem tetszett. Pl. jött egy kanyar és már jóval előtte irányba kellett tenni az autót, hogy ideálisan tudd bevenni. Egyszerűen "előre kellett, tervezetten irányítani". Mert ha a kanyarban próbáltál vmit tenni, akkor az már régen rossz volt. Crashday-ban legalább ezt jól megcsinálták. A fizikát (FO) nem lehet elvitatni az tény. Bugbear játékoknál az mindig etalon volt. -
#400 wizzard,
láttad a flatout bonus gamejeit ??? simán meg lehetett volna valositani ...
mi köze a fizikának az irányitáshoz ? a flatout pl bill.ről perfektöl vezethető árkád játék, a fizikája viszont abszolut fun!! -
#399 baromira nem kötöttpályás a flatout ... elmehetsz benne bárhova, elég nagy tér ki van dolgozva :) van rá egy apro mod, h bejárhass mindent ... alapbol nem engedélyezett sajna :)
na, annak a játéknak a köritését szeretném látni flatout szintü fizikával és látvánnyal, mondjuk LFS netkóddal .... az lenne a perfekt játék :) és lenne benne egy árkád (flatout pro mod) és egy szim kapcsolo (nr2003 :D ) .... kész.
amugy a graf egyre kevésbé tetszik nekem :( sötét és pl az árnyék egyáltalán nem látszik a kocsin.. alapdolgok hiányoznak a látványbol :( és erre kellett éveket várni??? mégis mivel tököltek ennyit ? :D lehet, h kevesen csinálták ... csak erre tudok gondolni :) -
Attila 007 #398 Osztom azoknak a véleményét akik szerint a demoban lévő kétpálya kevés a véleménynyilvánitáshoz, én pl 30 perc alatt leuntam őket együttvéve.Meglátjuk a teljes játék milyen lesz addig csak a grafikáról lehet beszélni ami szerintem nagyon jó. -
#397 Szevasztok!
Hogyan kell elindítani a demót? Nekem "A required security module can not be activated. This program can not be executed"-ezt írja. Ha valaki tudja vagy privátban vagy ide írja be!
Előre is köszönöm!!! -
Árnyvadász #396 Mesélj csak nekem erről :) -
#395 én gamepaddel irányítom:) -
Árnyvadász #394 Nekem tetszett, bár az is igaz lázba azért nem hozott. De azok a játékmódok nincsenek is benne a demóban ami miatt igazán vártam. És ugye ott a pályaszerkesztés, ami nagy királyság mindenképpen. Az ellenfelek AI-ja jó, a grafika tetszetős (szerintem ennek a játéknak nemigen kell több) és a törés is klafa, meg az irányítás is jó. Kár hogy gamepaddel nem lehet irányítani, de talán a teljesben már az is lesz. Bár végül is a bill. is ok, csak én az NFS:MW-ben már megszoktam a padet. Jó lesz ez én azt mondom. -
#393 Igazából én is többet vártam ettől a gémtől, de mivel ez még demo így nem lehet róla komolyabb véleményt nyílvánítani, mert ki tudja mit változtatnak még rajta, szal eddig jó ez így és örüljünk, hogy lett vmi az oly régóta várt gémből...(addig is zúzás) -
#392 Igazából én is többet vártam ettől a gémtől, de mivel ez még demo így nem lehet róla komolyabb véleményt nyílvánítani, mert ki tudja mit változtatnak még rajta, szal eddig jó ez így és örüljünk, hogy lett vmi az oly régóta várt gémből...(addig is zúzás) -
Seten #391
Ha valaki(k) ki mer(nek) állni ellenem este 8 után, küldök egy szerver-címet.
Ja, és higyjétek el, elég a gépágyú meg a rakétavető.
-
#390 vigilante-hoz nem lehet hasonlítani mert az királyságos játék volt anno:)
jó lenne ha itt is tenninek lövöldözös részbe nagyobb pályákat meg felvehető fegyvereket és akkor ez is királyságos lesz:DDD -
#389 jah, meg a multi is lényeges, ha lehet jól csapatni, lagg nélkül azért még jó szórakozás lehet -
Soundmaker #388 Nekem is védelmi hibát ír... onnan hoygan tovább? csak nyomogassam a space-t? Sikerült már valakinek úgy elindítania hogy azt a szar copy protection képet kiírta? írjátok már hogy megy!
thx -
#387 Mégiscsak van értelme a Flatouthoz hasonlitani, mert az jó autós játék ez meg nem, ha már hasonló akkor vigilante, vagy ennél jobb akkor twisted metal is pl. noha az nem tudom , asszem csak ps2 re van.. -
#386 Szerintem ez így jó, ahogy van. Ha nagyon erőltették volna a reális fizikát, akkor ez az kaszkadőrködés nem lett volna megvalósítható. Nekem inkább ez tetszik, mint a lövöldözés. Mondjuk egy rendes körversenyt mindenféle loop meg egyéb pályaelemekkel el tudok képzelni, az igen jó móka lesz. Mellesleg ha rámennek a fizikára, akkor tuti irányíthatatlan lenne billről, szerintem találtak egy kellemes egyensúlyt, az autók érezhetően könnyűek, de ehhez ez kellett szerintem. Grafika tűnhet sivárnak, én nem érzem hiányát semminek. Majd kiderül mi változik még a véglegesig...ki tudja arra mennyit kell még várni:)... -
Seten #385
Ami a FlatOut-ot illeti, nagy marha aki hozzá hasonlítja.
Az egy roncsderbi. Hozzáteszem nagyon jó.
Ebben viszont van pár új dolog: a holdtheflag, a tictacbumm :), és a legjobb: deathmatch (jó, tudom itt máshogy hívják)
Akiknek ezek nem tetszenek, oké, akkor ne játszák.
De ne jöjjenek ide savazni, hogy ilyenszar olyanszar.
-
Seten #384
A törésről annyit, hogy ha figyelnétek, látnátok a beállításokban a low,medium,high-törésmutatókat. Csak a demoban még nem engedi állítani.
-
#383 Info! Akinél nem indul normálisan a demó, az nyomogasson space-t indítás után párszor majd a felirat megjelenésekor nagyítsátok ki teljes képernyősre az ablakot és Enter! Így már a menüben kellene lenni és onnantól elvileg megy minden! Sok szerencsét hozzá, reméljük a végleges bugmentesebb lesz... -
Nyiri #382 Letoltottem, nem indult el. (Vedelmi hibara hivatkozik... Egy retkes demo!!!) Torles. Ennyit a Crashdayrol. -
#381 nah jah! ott egyből össze törik autó! kajak úőgy látszik minnyá felrobban pedig még csak 90%-on jár! =S -
Newfronter #380 Nekem a Flatout is tetszik meg ez is. Nem rosszabb tőle, mert ennek egészen más a stílusa. Én azt mondom hogy ez is kiemelkedő játék, és várom a teljest. Nem csalódtam benne, csak ez a mutatványos pálya nem jön be annyira. -
#379 Hja! Túl sötét a játék vagy én nem tom! Mind1 Flat-Out powa4a!! =DDD -
#378 jut eszembe.
azért a flat-out egy kis kötött pályán mozog, ez meg nem. itt lényegesen nehezebb lett volna összehozni a rengeted bomló sztáffot. főleg, hogy szerkeszthetsz is saját pályát. de inkább az lehet a dologban sztem, hogy zabálta volna a vasat (talán). mondjuk legalább azt megcsinálhatták volna igazán, hogy az elpilledt alkatrészek ne bújkáljanak a föld alá:/ -
#377 nah, majd szemügyre veszem én is. épp hogy csak belelestem, úgy nem tűnt trének. de pár virág mehetett volna bele tényleg:D -
#376 ESC-ENTER-ESC-ENTER... ha ez sem akkor passz...;)