1975
Crashday-.png I
  • quack
    a demora szolt h februar 24én jelenik meg?
  • mucsácsó
    hát lehet, de az a DEMO-ra szólt :D
    de ha átgondoljuk igaz...valszeg akkor a full is
  • Newfronter
    Jaja, de a lényeg úgyis azon az nfo... nevű weblapon lesz.
  • Rolesz
    EE!!24 nézd meg a demó végén "Friday is a Crasday" az az pénteken jelenik meg ami 24.-e
  • mucsácsó
    sztem 23 :P
  • Carlos
    LOL. Lehet.
  • mucsácsó
    23 nem? :DD xD
  • Carlos
    febr 24
  • gergobaby
    Mikor jelenik majd meg???
  • mucsácsó
    dehülyeség ez az egész...:DD
  • Carlos
    LOL... :)
  • mila69en
    "Szvsz a GameStar megintcsak a mesteri szintü hozzáértéséről tett tanúbizonyságot."--->neha csak kamillázok hogy miket össze írkálnak
  • Carlos
    Miért is?
  • KapuBen
    valaki megmondaná hogy lehet elindítani a demót?
  • Thanatos
    már elég rég lehet tudni hogy a csoda gameszarosoknál egy 8éves taknyos is jobban ért a géphez mint ott bárki :) ez mrá ezer+1szer bebizonyosodott :)
  • TothLaci
    Talán másfajta másolásvédelmet kellett volna akkor rárakni.
  • Carlos
    Tegyük gyorsan hozzá, hogy a játékdemókba azért is szoktak másolásvédelmet tenni, mert ha nem lenne, akkor könnyebb lenne visszafejteni a nem védett demót, így sokkal-sokkal könnyebb lesz a full-t feltörni.

Nem szoktak a fejlesztők "bennefelejteni" másolásvédelmet egy demóban, merthogy teljesen új build-et kell csinálni hozzá.
    Az más kérdés, hogy miért nem szedi le az uninstall. (Ez a SecuRom hiábja, nem a MoonByte-é)

Szvsz a GameStar megintcsak a mesteri szintü hozzáértéséről tett tanúbizonyságot.
  • TothLaci
    Én írtam nekik, a SecuROM fájlokat tényleg elég nehéz volt eltávolítani a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ mappából, regisrty-ben meg még most is ott van azaz egy érték.
  • mila69en
    Veszélyes lenne a Crashday demója?
    [2006. február 05. @ 13:03 - Berkenye]
    Egyes külföldi fórumokon bukkantak fel olyan pletykák, melyek szerint a nemrég kiadott Chrashday demó olyan másolásvédelmi eljárást tartalmaz, ami az után is a számítógépen marad és működik, hogy a programot eltávolítottuk. Ez több kérdést is felvet.

Először is minek egy ingyenesen kipróbálható játékdemóba másolásvédelmet tenni? A kérdésre a válasz nyilvánvalóan az, hogy a fejlesztők egyszerűen benne felejtették. Jóhiszeműségünkből kifolyólag másra nem tudunk gondolni...

Másodsorban azonban az, hogy a SecuROM másolásvédelem a program törlését követően is a gépen marad és aktív (UAService7.exe), azt támasztja alá, hogy bizony nem csak a Star-Force védelemmel vannak problémák...

Több levelet is kaptunk, melyben a demó indításának gondjairól panaszkodtok. Nekünk is problémákat okozott ez. A kiadó, vagy a fejlesztőcsapat egyelőre nem foglalt állást a kérdésben. Thanks Toto.

gamestar.hu

• KapuBen
    atari.bat-tal se indul
  • Kenarf
    Sziasztok nalam szaggat mint az allat meg kormanyozni sem lehet a konfigom P4 3GHz 1 GB ram es Radeon 9700 PRO azert egy kicsit idegesit hogy mi kozben a FEAR a NFS-MW a QUAKE4 vigan elmegy eleg nagy reszletsseg mellet ez alig docog.
  • Bruce007
    faszom.. Egyszer sem nyertem még az ugratgatós pályán.. Mostmár 10-20 ezer pontokat el tudok érni.. Hogy a rákba csinál a gép vmikor 40 et?
  • geri15
    mert kibaszott n00b vagy
    és ezt tudja a géped és a játék is ennyi
  • Csuhai G
    CTRL+ALT+DEL -> folyamatok -> kijelölöd -> folyamat leállítása
  • arty
    mert nem olvasol vissza
  • KapuBen
    ha a demot el akarom indítani miért írja ki ezt:
  • KapuBen
    hogy kell ezt a UAService7 izét kiiktatni?
  • geri15
    zsír vagy
  • KapuBen
  • Csuhai G
  • KapuBen
    töltöm a demot
  • TothLaci
    Egy ilyen szánalmas másolásvédelemmel még nem is találkoztam. Hogy még Total Commmanderrel is alig bírtam kitörölni a SECROM fájlokat, és a registry-ben még ott van az a érvénytelen kulcs. Ez már majdnem VÍRUS egy DEMO változatú játékban...

Köszönhetjük SONY-nak, és ATARI tudatlan embereinek.
  • zsotesz
    Konzolhoz is van már billenyűzet és egér, sőt xbox-hoz van olyan átalakító ami a pc-s billenyűzet és egér használatát is lehetővé teszi.
  • Nagydög
    Jajj, draga gyermekem! A mindenhol eddig ketto, csak mind a ket helyen megjelentel arcolni. A PC-vel eleg jol elboldogulok, nem is tegnap kezdtem. Ellenben mar nincs kedvem buheralni, hogy elinditsak valamit, ami aztan jo ha ket-harom oraig lekot. A konzolon ellenben mar gondolkodtam, csak a kedvenc stilusaim nem nagyon vannak konzolra(Bar az FPS-eket most egyre inkabb eroltetik, de az is hulye, aki ilyesmit megprobal konzolos kontrollerrel jatszani.).

Mas. Indits egy regeditet, es keresd meg a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecuROM\!CAUTION! NEVER DELETE OR CHANGE ANY KEY" kulcsot. Asszem lefele gorbul tole a szad szele, draga vérem. :)
  • Istencsászár
    jobban teszed ha inkább konzolt választod csak sírsz mindehol, mindig valami bajod van szvsz pc nem neked való...
  • Nagydög
    Ugy latom ez a het nalam nem az autos jatekok hete. A heten mar felbosszantottam magam a Track Mania Nations eroszakoskodo vedelmi rendszeren, ami miatt anelkul toroltem le csori jatekot, hogy kiprobaltam volna, most meg a Securom sunnyogott fel a gepemre a Crashday demojaval. Raadasul a jatek uninstallja utan is megprobalta magat a gepemen felejteni. Az egyik registry bejegyzes nagyon trukkos, mert a regedit mar attol sirva fakad, ha csak megprobalok ralepni az adott bejegyzesre.

Ja, a Crashday nem kepregeny jelleggel futott, hanem inkabb festmeny szeruen: A rajt elotti visszaszamlalas kb 20 masodpercig tartott. Lehet, hogy oregszem, de egyre kevesebb jatek erdekel annyira, hogy inkompetens fejlesztok helyett melozzak, es bosszankodjak a bughegyeken, meg a sumaksagokon.
  • _Atti_
    localmachine/system
  • Zetorg
    ááá, én hajnal fél 3-kor töltöttem le, csak belenéztem.. :)
  • Istencsászár
    szarrá untam már a demot jöhetne a full:)
    igaz kicsit lehetne nehezebb és kicsit lehetne nem ennyire bugos.. dehát ataritól ezmár egy nagyon jó gém a driver 3 bugparádé után:)))
  • Zetorg
    tök jó lett a gém, csak azt sajnálom, hogy nagyon árkád :(
    faszán optimalizálták, minden fullon, megy faszán :)