1975
-
a demora szolt h februar 24én jelenik meg? -
hát lehet, de az a DEMO-ra szólt :D
de ha átgondoljuk igaz...valszeg akkor a full is -
Newfronter #493 Jaja, de a lényeg úgyis azon az nfo... nevű weblapon lesz. -
Rolesz #492 EE!!24 nézd meg a demó végén "Friday is a Crasday" az az pénteken jelenik meg ami 24.-e -
sztem 23 :P -
LOL. Lehet. -
23 nem? :DD xD -
febr 24 -
Mikor jelenik majd meg??? -
dehülyeség ez az egész...:DD -
LOL... :) -
"Szvsz a GameStar megintcsak a mesteri szintü hozzáértéséről tett tanúbizonyságot."--->neha csak kamillázok hogy miket össze írkálnak -
Miért is? -
valaki megmondaná hogy lehet elindítani a demót? -
Thanatos #481 már elég rég lehet tudni hogy a csoda gameszarosoknál egy 8éves taknyos is jobban ért a géphez mint ott bárki :) ez mrá ezer+1szer bebizonyosodott :) -
Talán másfajta másolásvédelmet kellett volna akkor rárakni. -
Tegyük gyorsan hozzá, hogy a játékdemókba azért is szoktak másolásvédelmet tenni, mert ha nem lenne, akkor könnyebb lenne visszafejteni a nem védett demót, így sokkal-sokkal könnyebb lesz a full-t feltörni.
Nem szoktak a fejlesztők "bennefelejteni" másolásvédelmet egy demóban, merthogy teljesen új build-et kell csinálni hozzá.
Az más kérdés, hogy miért nem szedi le az uninstall. (Ez a SecuRom hiábja, nem a MoonByte-é)
Szvsz a GameStar megintcsak a mesteri szintü hozzáértéséről tett tanúbizonyságot. -
Én írtam nekik, a SecuROM fájlokat tényleg elég nehéz volt eltávolítani a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ mappából, regisrty-ben meg még most is ott van azaz egy érték. -
Veszélyes lenne a Crashday demója?
[2006. február 05. @ 13:03 - Berkenye]
Egyes külföldi fórumokon bukkantak fel olyan pletykák, melyek szerint a nemrég kiadott Chrashday demó olyan másolásvédelmi eljárást tartalmaz, ami az után is a számítógépen marad és működik, hogy a programot eltávolítottuk. Ez több kérdést is felvet.
Először is minek egy ingyenesen kipróbálható játékdemóba másolásvédelmet tenni? A kérdésre a válasz nyilvánvalóan az, hogy a fejlesztők egyszerűen benne felejtették. Jóhiszeműségünkből kifolyólag másra nem tudunk gondolni...
Másodsorban azonban az, hogy a SecuROM másolásvédelem a program törlését követően is a gépen marad és aktív (UAService7.exe), azt támasztja alá, hogy bizony nem csak a Star-Force védelemmel vannak problémák...
Több levelet is kaptunk, melyben a demó indításának gondjairól panaszkodtok. Nekünk is problémákat okozott ez. A kiadó, vagy a fejlesztőcsapat egyelőre nem foglalt állást a kérdésben. Thanks Toto.
gamestar.hu
-
atari.bat-tal se indul -
Kenarf #475 Sziasztok nalam szaggat mint az allat meg kormanyozni sem lehet a konfigom P4 3GHz 1 GB ram es Radeon 9700 PRO azert egy kicsit idegesit hogy mi kozben a FEAR a NFS-MW a QUAKE4 vigan elmegy eleg nagy reszletsseg mellet ez alig docog.
-
Bruce007 #474 faszom.. Egyszer sem nyertem még az ugratgatós pályán.. Mostmár 10-20 ezer pontokat el tudok érni.. Hogy a rákba csinál a gép vmikor 40 et? -
mert kibaszott n00b vagy
és ezt tudja a géped és a játék is ennyi -
CTRL+ALT+DEL -> folyamatok -> kijelölöd -> folyamat leállítása -
mert nem olvasol vissza -
ha a demot el akarom indítani miért írja ki ezt:
-
hogy kell ezt a UAService7 izét kiiktatni? -
zsír vagy -
-
-
töltöm a demot -
Egy ilyen szánalmas másolásvédelemmel még nem is találkoztam. Hogy még Total Commmanderrel is alig bírtam kitörölni a SECROM fájlokat, és a registry-ben még ott van az a érvénytelen kulcs. Ez már majdnem VÍRUS egy DEMO változatú játékban...
Köszönhetjük SONY-nak, és ATARI tudatlan embereinek. -
zsotesz #463 Konzolhoz is van már billenyűzet és egér, sőt xbox-hoz van olyan átalakító ami a pc-s billenyűzet és egér használatát is lehetővé teszi. -
Nagydög #462 Jajj, draga gyermekem! A mindenhol eddig ketto, csak mind a ket helyen megjelentel arcolni. A PC-vel eleg jol elboldogulok, nem is tegnap kezdtem. Ellenben mar nincs kedvem buheralni, hogy elinditsak valamit, ami aztan jo ha ket-harom oraig lekot. A konzolon ellenben mar gondolkodtam, csak a kedvenc stilusaim nem nagyon vannak konzolra(Bar az FPS-eket most egyre inkabb eroltetik, de az is hulye, aki ilyesmit megprobal konzolos kontrollerrel jatszani.).
Mas. Indits egy regeditet, es keresd meg a "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SecuROM\!CAUTION! NEVER DELETE OR CHANGE ANY KEY" kulcsot. Asszem lefele gorbul tole a szad szele, draga vérem. :) -
jobban teszed ha inkább konzolt választod csak sírsz mindehol, mindig valami bajod van szvsz pc nem neked való... -
Nagydög #460 Ugy latom ez a het nalam nem az autos jatekok hete. A heten mar felbosszantottam magam a Track Mania Nations eroszakoskodo vedelmi rendszeren, ami miatt anelkul toroltem le csori jatekot, hogy kiprobaltam volna, most meg a Securom sunnyogott fel a gepemre a Crashday demojaval. Raadasul a jatek uninstallja utan is megprobalta magat a gepemen felejteni. Az egyik registry bejegyzes nagyon trukkos, mert a regedit mar attol sirva fakad, ha csak megprobalok ralepni az adott bejegyzesre.
Ja, a Crashday nem kepregeny jelleggel futott, hanem inkabb festmeny szeruen: A rajt elotti visszaszamlalas kb 20 masodpercig tartott. Lehet, hogy oregszem, de egyre kevesebb jatek erdekel annyira, hogy inkompetens fejlesztok helyett melozzak, es bosszankodjak a bughegyeken, meg a sumaksagokon. -
localmachine/system -
ááá, én hajnal fél 3-kor töltöttem le, csak belenéztem.. :) -
szarrá untam már a demot jöhetne a full:)
igaz kicsit lehetne nehezebb és kicsit lehetne nem ennyire bugos.. dehát ataritól ezmár egy nagyon jó gém a driver 3 bugparádé után:))) -
tök jó lett a gém, csak azt sajnálom, hogy nagyon árkád :(
faszán optimalizálták, minden fullon, megy faszán :)