Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
<2004-05-10 @ 18:39 - Mantis>2004-05-10 @ 18:39 - Mantis>
Bár még sokat kell aludnunk a Crashday megjelnéséig, az az egy biztos, megéri kivárni. A Moon Byte Studios újabb szemet gyönyörködtetõ matériát bocsájtott útjára. Ezeket egy sorral lejjebb megszemlélhetitek:
Info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022
Én az E3 videóból szûrtem le, hogy árkád lesz, mert az lesz 😄D
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy nem biztos, hogy NFSU tuning lesz, de gondolom, a képekbõl meg hogy azért ez egy árkád gém lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
behun.net -re ofkorsz kiraktam õket, hírrel együtt 😊
De errol sem lehet sokat tudni sajnos😞( Regen keszul, es meg egy-ket honapja, nem volt kiadojuk! 😞(( Rmelem, hogy most uj kepek jottek ki, talan mar van. De tobb infot igertek napokon belul, majd kiderul mi van vele.
lol
a jó öreg STUNTS megin csak vissza köszön 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A Lambo és az editor viszont ígéretes.

(Gamers Hell) A Moon Byte fejlesztõcsapat egy kora reggeli napon újra szemrevételezte a motorblokkot. Legnagyobb meglepetésükre a környezetszennyezés ellen, transzparensekkel tüntetõ egerekre lelt, akik hozzáláncolták magukat a karburátorhoz. Ebbõl adódóan a játékot újra el kell halasztania a cégnek, ám ígéreteik szerint 2004 második negyedében már nem lesznek akadályt képezõ aktivisták. További - nitrós palackokkal felvértezett - munkaerõt toboroznak, s a rajongók bocsánatáért esedeznek.
HARDWIRED
Þór vígi þessi rúnar
" és fegyverek" es ez minek???
Játékok.hu:
"A Blackhole Motorsports készített egy interjút a német Moon Byte Studios-szal, akik a régóta várt CrashDay címû játékot gyúrják. Érdemes elolvasni az eddig összegyûlt lényeget itt alant össze is gyûjtöttem. Hozzzá mág annyit, hogy lesz belsõ nézet és a fiúk megpróbálják összerakni a játékot 2004 elsõ negyedére. Ami még jó hír, hogy egyszerûen .3ds (3D Studio MAX) fileokat be lehet majd importálni a játékba. Demóról annyit elárultak, hogy hamarosan megjelenik. Gut! 😉
A játékról a következõ infók publikusak:
- 15 teljesen különbözõ és variálható jármû
- 30 pálya
- tuning csomagok és fegyverek
- valós idejû fizikai (defomáció) és optikai (textúrák változása) sérülések
- pálya szerkesztõ
- visszajátszás
- egyjátékos, karrier és multiplayer lehetõség
- módok: 1)stunt mode: pontokat kapunk az ugrásokért, csúszásokért, pördülésekért... 2)wrecking mode: gyûrd le az ellenfeleket, mielõtt õk gyûrnek össze téged 3)deathmatch: verseny ahol a tét élet vagy halál 4)secret mode: még titkos 😊
- magas felbontású, fotorealisztikus textúrák
- fény, robbanás, tûz, füst...stb. effektek
- 300Kb körüli térkép méretek
- saját autó készítése
- saját objektum (épület, ugrató...) készítése"

de messze lesz még a tavasz
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Autószerkesztõ, pályaszerkesztõ, tunningolás. rongyá törés!!!
EZ LESZ AZ ÉN JÁTÉKOM!!!
Þór vígi þessi rúnar
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Amúgy játékra olyasmi lesz, mint az õsöreg igen kúlos játék a Stunts.
Vannak pályák amin versenyezhetsz/rongálhatsz és csinálhatsz magadnak pályát a pályaszerkesztõvel.
Naggyából ennyi.
Þór vígi þessi rúnar

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB