Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Áh, nekem is olyan van, lehetetlen. 😄

toMpEr
autok kidolgozottsaga != tores

Cobra.
Lehet, hogy kevés lesz hozzá a 9500pro-m ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

12346
bazz.. átlagos az autók kidolgozottsága???😄D lesd már meg akármelyik autós gémet mostanság.. melyikben esik szét ennyire? fõleg, hogy szvsz nem nagyon van értékelhetõ autós game jóideje. simán jók ezek. tájjal sincs gond. ez nem stalker

traXion
semmi 😊

traXion
van ilyen topic.

toMpEr
Szerintem nem olyan nagy szam a grafika az autok kidolgozottsaga max atlagosnak mondhato

rezsofiz
Atomizomuberbrutal

sazl : c

toMpEr
Hat nemtudom...meglatjuk

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Crashday képek, hú de szépek

<2004-05-10 @ 18:39 - Mantis>

Bár még sokat kell aludnunk a Crashday megjelnéséig, az az egy biztos, megéri kivárni. A Moon Byte Studios újabb szemet gyönyörködtetõ matériát bocsájtott útjára. Ezeket egy sorral lejjebb megszemlélhetitek:

Info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

dikki*yysw
Hiv. honlapon tényleg 17-ei dátummal vannak kinn ezek IS, de régi képek.
Én az E3 videóból szûrtem le, hogy árkád lesz, mert az lesz 😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

M@TriX
a célnak sztem tökre megfelel.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
itt még nem voltak, a hivatalos honlapjukra meg most került ki 2 napja néztem akkor még nem voltak fennt.

Amúgy nem biztos, hogy NFSU tuning lesz, de gondolom, a képekbõl meg hogy azért ez egy árkád gém lesz.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dikkma
1-2 kivétellel ezek mind régi képek. Persze vannak új képek is, de ezek speciel majdnem mind régiek.
behun.net -re ofkorsz kiraktam õket, hírrel együtt 😊
Alexease
Elvileg, ez lenne a Stunts-osabb jatek, nem a TrackMania, ahogy hasonlitgattak😊

De errol sem lehet sokat tudni sajnos😞( Regen keszul, es meg egy-ket honapja, nem volt kiadojuk! 😞(( Rmelem, hogy most uj kepek jottek ki, talan mar van. De tobb infot igertek napokon belul, majd kiderul mi van vele.
hen-tes
editor ? 😊)
lol
a jó öreg STUNTS megin csak vissza köszön 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

12346
sztem a többi modell se rossz. ez a legfölsõ golfos kép nyújtott, de az ingémek nem rosszak. de nehogy már nfsu tuning legyen😞( az ultrasuck

seAke
Meg fog ez valaha jelenni?

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

traXion
Jó a tuning evolucio! 😊

M@TriX
Semmi reakció? Pedig szerintem a LAMBO nagyon jól sikerült.

M@TriX
Na pár új kép jött ki, a modellek kissé lowpolik (habár azt írják még a modelleken dolgoznak), de ha jól látom itt az elsõ képen a tuning olyasmi lesz, mint az NFSUban kb.
A Lambo és az editor viszont ígéretes.

KG21
Szépek

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Pyx
nem rossz..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

traXion
A méret a lényeg! Szépek!

M@TriX
Na pár új kép, bocsi a méretekért...

Carlos
Késik a Crashday

(Gamers Hell) A Moon Byte fejlesztõcsapat egy kora reggeli napon újra szemrevételezte a motorblokkot. Legnagyobb meglepetésükre a környezetszennyezés ellen, transzparensekkel tüntetõ egerekre lelt, akik hozzáláncolták magukat a karburátorhoz. Ebbõl adódóan a játékot újra el kell halasztania a cégnek, ám ígéreteik szerint 2004 második negyedében már nem lesznek akadályt képezõ aktivisták. További - nitrós palackokkal felvértezett - munkaerõt toboroznak, s a rajongók bocsánatáért esedeznek.

HARDWIRED

Þór vígi þessi rúnar

12346
az jó is lenne. nekem is mindig megjelent a kérdõjel a képek láttán: "de minek az a szar rá? (stukkerz). így azért másabb a helyzet. mégjobban várom

Carlos
Jaja, opcionális...

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
pontosan, amúgy az a jó benne, hogy nem kell felszerelni az autóra ha jól tudom. Szóval akinek kell kell, akinek nem nem...

Carlos
Hülyeség a lúzereknek.

Þór vígi þessi rúnar

ettol fuggetlenul varom a jatekot
en csak ezt nem ertem
" és fegyverek" es ez minek???
Carlos
NAGYON OTTVAN!!!
AKAROM A JÁTÉKOT MOST!

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Egy kis új infóhalmaz:

Játékok.hu:
"A Blackhole Motorsports készített egy interjút a német Moon Byte Studios-szal, akik a régóta várt CrashDay címû játékot gyúrják. Érdemes elolvasni az eddig összegyûlt lényeget itt alant össze is gyûjtöttem. Hozzzá mág annyit, hogy lesz belsõ nézet és a fiúk megpróbálják összerakni a játékot 2004 elsõ negyedére. Ami még jó hír, hogy egyszerûen .3ds (3D Studio MAX) fileokat be lehet majd importálni a játékba. Demóról annyit elárultak, hogy hamarosan megjelenik. Gut! 😉

A játékról a következõ infók publikusak:
- 15 teljesen különbözõ és variálható jármû
- 30 pálya
- tuning csomagok és fegyverek
- valós idejû fizikai (defomáció) és optikai (textúrák változása) sérülések
- pálya szerkesztõ
- visszajátszás
- egyjátékos, karrier és multiplayer lehetõség
- módok: 1)stunt mode: pontokat kapunk az ugrásokért, csúszásokért, pördülésekért... 2)wrecking mode: gyûrd le az ellenfeleket, mielõtt õk gyûrnek össze téged 3)deathmatch: verseny ahol a tét élet vagy halál 4)secret mode: még titkos 😊
- magas felbontású, fotorealisztikus textúrák
- fény, robbanás, tûz, füst...stb. effektek
- 300Kb körüli térkép méretek
- saját autó készítése
- saját objektum (épület, ugrató...) készítése
"

Carlos
Jaja... 😞
Várom már énis ezerrel!

Þór vígi þessi rúnar

Stranger
hát sztem a cikk, meg a videó alapján az egy Qrva jó progi lesz de messze lesz még a tavasz

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Carlos
Ehhhh......... 😊
Autószerkesztõ, pályaszerkesztõ, tunningolás. rongyá törés!!!
EZ LESZ AZ ÉN JÁTÉKOM!!!

Þór vígi þessi rúnar

dikki*yysw
NEM! Elnézést 😄DD a megszokás.

Crashday @ SG

dikki*yysw
Ha vki nem jár a fõoldalon, olvassa a Crashday cikket!

Crashday @ behun

Carlos
Nos, a fegyverek opcionálisak(!!!), szerencsére.
Amúgy játékra olyasmi lesz, mint az õsöreg igen kúlos játék a Stunts.
Vannak pályák amin versenyezhetsz/rongálhatsz és csinálhatsz magadnak pályát a pályaszerkesztõvel.
Naggyából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Stranger
Tudja valaki egyáltalán hogy mi lesz a játék lényege? Remélem nem csak egy sima árkád autóverseny lesz, ahol lövöldözni lehet az elõttünk lévõt... Jobb lenne ha valami Interstate '76 szerû lenne. Azt írják "kaszkadõr verseny játék", hát nem tudom oda hová kell egy gépágyú

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

hykao
Mostanában sokszor kispórolják, csak nem a zsebünkbõl...
M@TriX
sajna én még egy képet nem láttam belsõnézettel. De ha motorháztetõs nézet lesz én már ki leszek békülve egy kicsit. 😉

hykao
Lesz vajon belsõnézet, mint annak idején a Stunts-ban?
M@TriX
Nem hagyom veszni ezt a topicot. 😉
Újabb ígértes képek jelentek meg...

Carlos
Topic Up.
Jöhetne már...

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
õsszel, szóval nemsokára...

Atika :o)
mikorra varhato ez a jatek?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

M@TriX
hát én megvárom míg megjelenik, akkor azonnal rávetem magam aztán meglátom. Legfeljebb nem játszom vele, csak jelenjen meg mert régóta rajta tartom a szemem. 😉