Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
2006 jan vagy feb?

csináltam szervert
MAGYAR! a neve! gyertek játszunk egy BOMB-osat vagy mit 😄

12346
szvsz az mw-é ronda. szegényes. a 6000 féle efektre gyúrmáztak inkább, de az se javít nagyon rajta. ez meg bõven szebb.

Jön valaki netre?

DJ Bee18
Még 15 perc, rohadt mikrohullámú 60K-nál többel nem tud szedni semmit

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

kep1
kep2
Sajnos a törésekrõl nem tudok mutatni, mert azokat a képeket becsíkozta a FRAPS 😞(
M@TriX
képet vazz! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah én s zületésétõl fogva követtem az életútját 😉
de sajna nekem is csak este lesz a menet, ráadásul Fábry is lesz, hajh 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ÁÁ nagyon dúrva, leesett az állam, fullon megy az aláírásomban látható konfiggal és nem szaggat!!! És nagyon ütõs gém!!!!

<#eljen> Amúgy ha lejött meg épp kitudnád próbálni: Mesélj Te is, milyen lett! Persze más is kezdheti, ha okés a dolog. Nekem még estig várnom kell. Lehet ma kimarad a Fábry. 😊

M@TriX
nem akartam nagyot mondani 😉

Csuhai G
Köszi széen!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

dark prince 14

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

5 év M@trix, 5 év! 😊
M@TriX
el sem hiszem, kb 4 év vagy mennyi várakozás után 😉

Csuhai G
Juhhéé!! Töltöm már! 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Aztakurva! Erre vártam és tessék... TÕTÕM mint a PULYKÁT!!!
DJ Bee18
szedem, talán végre egy autós játék, ami üt?

WiZZaRD
sry, rohannom kell vizsgázni😞, majd késõbb, de addigra szerintem lesz itt képbõl bõven😊. Ezen a konfigon 1280x felbontásban tökéletesen ment: 1GB Ram, GF6600GT, 2800Barton...szóval jól megírták, érdemes volt rá várni😊. Ha belegondolok, hogy amikor az elsõ képeket láttam belõle, még voodoo kareszom volt😊...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

drop
képet belinkelnél adig még szedem pls

WiZZaRD
Hát ez kész! Nagyon komoly! Végre egy méltó utód a stuntsnak! Törések meg tiszta Burnout😊! Grafeszmotor gyors, hangok is tök jók, irányítást sem szúrták el, ez nagyon jó móka lesz😊!

mucsácsó
leszedted?

Naggyonjoó! Úgy törnek benne az autók mint a zõddió!

mucsácsó
nincsmit, nekem is jön 😊 lassan már a felénél tart...
de pár ember leszedte már, külföldi fórumokon olvastam, és egyik aszonta hogy neki nem fut tökéletesen, mert bejön egy nagy fekete ablak, és csak hangokat hallja =/
ati2002
Kösz a linket, jön full gázzal.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

WiZZaRD
erre kivancsi leszek, szep lassan csordogal lefele...

mucsácsó
vagy itt:
http://www.de.atari.com/index.php?pg=product&id=489
(regelni kell érte)
mucsácsó
NEM!
itt a demo skacoook!!!!!!!!
CRASHDAY DEMO (állítólag német, de ez legyen a legkisebb probléma!!!<#eplus2><#eplus2><#eljen>)
k8bal
süttiiii!! akkor lehet hogy pár nap és demo! és azt nyúzhatjuk fél évig? <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Alexease
BHMS
"Everyone whos been eagerly waiting for this title can look forward to getting their hands on a playable demo sometime later today."
TothLaci
NFS: Most Wanted egy effekthalmaz!
Nekem abban a játékban az autók kidolgozása, és a csillogása tetszet. Azonkívül még a videók, elégedett voltam a színészekkel pár monitorfejûn(pl. Razor) kívül.
DE Másban hát elég gyenge....

CRASHDAY a király!

Elmondom érthetõbben: a Crashday látványra van olyan szép mint a NFS Most Wanted.

12346
hogy lehet a kettõ között párhuzamot vonni?<#wilting>

Ami a grafikát illeti, ha a MostWanted-é tetszik akkor ez is fog.

Hunter of Deer
A rosszhoz meg mégtöbb!!<#ravasz1><#hehe>
De ne nekem legyen igazam!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

"jó munkához idõ kell"
ha ez igaz akkor egy nagyonkirály játékot kapunk majd kézhez
bodesz
legjobb game volt anno 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Szerintem inkább az Interstate-re hasonlít. Legalábbis a minigun és a rakétavetõ használata miatt.
Ja és lesznek benne arénástörõszúzósrobbantós, kepcsördöfleges, tiktakbummos, sztántos versenyek is.

12346
amíg nem volt sf, addig mások se használták😛

egyszer szakítani kell a hagyományokkal és megadni magad az újdonságoknak

attól hogy azok nem sztárforszosak, még semmit nem jelent..😊

Istencsászár
tippelhetek? azlesz😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
De Atarinak a játékainak mása van pl: Driver 3,Boiling Point.

Remélem ez nem lesz förmedvény bughegy.

Next PC upgrade: 2022

bodesz
2006 eleje van nemkell aggódni.sztem olyan júliusban ki is jön majd 😄
de a készítökkel mivan.3szorra tervezik újra a motort? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Csuhai G
Szerintem nagyon király játék lesz ! Nálam most ez a legjobban várt autós játék! Nemhiszem, hogy StarForce védelem lesz rajta, mert asszem az Atarinak még eddig egy játéka sem volt az!

Nfs Mw nél is igy volt!!!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

grebber
Ezt tök birom amikor egy topicba ilyeneket irnak be miért lenne tele amikor semmi új info hír róla?

Next PC upgrade: 2022

Buék!Demo mikor lesz?KIHALT(szinte)a topik!!😄

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

STREEX
Én a carmageddon 2 óta nem vártam úgy autós játékot mint ezt!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

M@TriX
gondolom lesznek különféle MODok, mint pl Nogun szóval ne aggódj

Glpetyus

Jó lenne,ha hozna egy olyan fílinget,mint annó a Stunts <#gonosz1>