1975
-
Zsoldos #654 Aki nem akar szarakodni a CureROM-al, hasznalja http://www.daemon-tools.cc/dtcc/files//toolsv4/SecuROM_loader.rar
ezt.
nem kell installalni, nem kell profilt csinalni, kell trukkozgetni, elinditod es megy. A cureROM-al ellentetben minden gepen mukodott eddig amin probaltam. -
#653 az ön gépébe van a hiba :| -
#652 CureROM beállítás!
Cure1
Cure2
Cure3
Cure4 -
lazsi #651 Szerintem meg egy szar. Hiba van a kódba ezért a 9700omon még 300x200ban is 2fpssel megy és forcefeedback sincs benne, a kormányomnak a pedáljait meg nem ismeri fel. Szal egy nagy bughalmaz az egész. -
Soundmaker #650 Golyó szerintem az antiblaxx lesz.. a VCDhideot is kapd le.. hiába csaks futtatva volt azt is kiszúrja mert a regirtryben is módosít.. csinálj egy adatbázis pucolást mert lehet hogy továbbra is gond lesz az indulással
Amúgy meg Securom 7.- es védelme van asszem -
#649 fasza lett amugy,egyedül az irányitás meg a hangok ami elég ratyi :S -
#648 Játszogattam vele másfél,két órát de a véleményem az lett hogy erre a játékra bizony ráférne nagyjából egy olyan méretű patch mint maga a játék...irányítás borzalmas (sín effekt)
Reménykedjünk hogy fogják is supportálni, mert ez így lehangoló.
Nem akarom hasonlítgatni semmihez, mert nem is nagyon lehetne max a Flatout-hoz az meg legyünk őszinték jobb. De ez mondjuk más jellegű.
Szóval látok benne jó dolgokat, de ha ezt ebben a formában akarják hagyni akkor nem ígérek neki nagy jövőt.
Szvsz techdemo jellegű izének tökéletes lenne. -
#647 Mostmár elindult!! :):)
És nagyon bejön a gém ::)))) -
#646 milyen védelme van? -
#645 Ez nekem egyáltalán nem akar elindulni. Curerommal a SW empire at war megy, a többi játékot is elindítotam eddig, splinter cell 3 is megy, ezt is curerommal próbáltam mint az empire at wart de original cd key nem található vagy nem ismerhető fel valamiért :( -
-
lazsi #643 Hát szerintem sem bennem sem a gépemben nincs hiba. MOndd már meg légyszíves h akkor az összes többi játék miért megy normálisan? 1szerűen szar ez a játék, valami bug van a kódban. -
#642 ja nem:) nekem gyengébb, elnéztem nekem 2700+ athlon és 9600xt, érdekes nem?:D -
#641 valszeg elbasztak valamit. Csak a te karidnál:) majdnem ugyanolyan konfigom van mint neked, csak a ramok mások, simán fut, lehet h benned/gépedben van a hiba?
-
#640 Anti Blax az van!!
Azt letörlöm ..
virtual cd- hide az nem volt telepítve csak futtatva!! -
lazsi #639 Amúgy már demónál mások is tapasztaltak hasonló problémákat. Hogy 2-3fpsnél nem hajlandó gyorsabban futni a játék, közbe meg vidkártya nem is dolgozik. Úgynézki a programozók valamit nagyon elbasztak. -
Soundmaker #638 Egyeseknél lehet hogy a Deamon Toolst is kiszúrja .. én nem is használom
-
Soundmaker #637 Golyó volt valami más emuláló progi feltelpítve a gépedre? Virtual CD-Hide vagy hasonszőrű tárasik ? azokat le kell szedni.. Én részemről úgy indítottam el hogy Alcoholba bemountoltam és SecuRomal csináltam ikont neki... gond nélkül futott. -
#636 pls valaki akinek elindult irja már le normálisan hogy kell elimdítani!!
mert nekem nem akar elindulni pedig mindent ugy csiáltam ami lentebb le van írva!!
pls vki help... -
lazsi #635 Érdekes minden más játék megy normálisan csak ez megy max 3 fpssel. ÉS bármit állítok nem megy többel. -
#634 aki multizot elöbb irjon privibe elküldöm neki a msn cimem -
#633 nem:) -
Newfronter #632 Na és melyik vagy te? Aki repűl? :) -
Soundmaker #631 Nem okatatlak csak a lehetőségeket soroltam... De az omega drivert ajánlom neked. Bár az sem biztos hogy segít -
#630 Nagyon zsíííír ez a game!! X-D -
#629 Ez 1 jól elkapott pillanat:)
-
lazsi #628 Légyszíves ne nézzél olyannak aki ma kezdte az ipart. Textúraszűrés meg élsimítás ki van kapcsolva, és már kb 5 féle driverrel próbáltam. Most catalyst 6.1 van fent. -
Soundmaker #627 ATI Radeon -on az omega drivert ajánlom www.omegadrivers.net
-
Soundmaker #626 Lazsi!
szerintem szedjél le normális drivert a videokaridhoz.. esetleg az Anti-Aliashingot kapcsold ki.. nem a játékban van a hiba. Alapbeállításokkal 1024x768-ban nekem lazán fut.. egy darab akadás nincs és Radeon 9600-os kártyám van. -
#625 elvileg igen bár nem full grafon -
#624 ott nem a játékkal van baj, hanem a gépeddel azon belül is szoftveres a probléma! -
#623 na leszedtem énis,eddig bejövős (H) -
Soundmaker #622 Apám!
Alig szedik le az emberek a játékot a netről egbyől a nyáladzás meg a fröcskölés megy rá. Mohus kíváncsi lennék neked milyen lenne a tökéletes játék. Itt nem azon van a hangsúly full realisztikus legyen.. irányítása pont elég ahhoz hogy a tsunt és egyéb mókákat élvezhetően játszd. a Törés is korrekt szerintem. Az utolós leszakadó ékszíjjakat is látni akarod? Itt a játékélményen van a hangsúly.. Az pedig garantált... Talán csak a Flat out 2 fogja ütni.. de ez a játék messze veri a NFS MW szart... -
#621 nekem se megy!! pls help!! -
lazsi #620 Akinek megy az segítsen pls. 3ghzes ht-s p4em van 1 giga rammal és radeon9700 kártyával és 3fpssel megy a játék! HA mindent maxra teszek akkor is, és 640x480ban lowon is. Már a demó is ezt csinálta, reméltem, hogy a végleges verzióban kijavítják ezt a hibát, de nem. Nos valami ötlet?
-
Seten #619
"- Ki lőtte a három gólt?
- Az elsőt Détári, a másik kettőt meg valami Replay" :)
PAUSE! Mond neked valamit Einstein? Vonj le három IQ pontot a kalandlapodról!
-
Peti1 #618 valaki erre pls.! -
#617 nekem DT 3.47 van és simán megy annyi volt csupán a bajom de már a demoval is hogy kiírt valami hibaüzenetet de átálítottam a kompatibilitáűst win2k-ra és megy -
Seten #616
Ezt szeretem: egy "hozzáértő" nyomja itt az észt ("autó törés szinte semmi":DD), a másik okos ezt így leírva el is hiszi, plusz még ránéz egy KÉPRE és azt mondja: ja tényleg.
-
#615 pedig mindenet értelem szerüen állítottam be!!!!
de csak DT 4.03 mal indul el??
nekem 4.0 van az lehet a baj ??