Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGYAR! a neve! gyertek játszunk egy BOMB-osat vagy mit 😄
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de sajna nekem is csak este lesz a menet, ráadásul Fábry is lesz, hajh 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Naggyonjoó! Úgy törnek benne az autók mint a zõddió!
de pár ember leszedte már, külföldi fórumokon olvastam, és egyik aszonta hogy neki nem fut tökéletesen, mert bejön egy nagy fekete ablak, és csak hangokat hallja =/
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
itt a demo skacoook!!!!!!!!
CRASHDAY DEMO (állítólag német, de ez legyen a legkisebb probléma!!!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen>)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"Everyone whos been eagerly waiting for this title can look forward to getting their hands on a playable demo sometime later today."
Nekem abban a játékban az autók kidolgozása, és a csillogása tetszet. Azonkívül még a videók, elégedett voltam a színészekkel pár monitorfejûn(pl. Razor) kívül.
DE Másban hát elég gyenge....
CRASHDAY a király!
Elmondom érthetõbben: a Crashday látványra van olyan szép mint a NFS Most Wanted.
Ami a grafikát illeti, ha a MostWanted-é tetszik akkor ez is fog.
De ne nekem legyen igazam!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ha ez igaz akkor egy nagyonkirály játékot kapunk majd kézhez
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szerintem inkább az Interstate-re hasonlít. Legalábbis a minigun és a rakétavetõ használata miatt.
Ja és lesznek benne arénástörõszúzósrobbantós, kepcsördöfleges, tiktakbummos, sztántos versenyek is.
egyszer szakítani kell a hagyományokkal és megadni magad az újdonságoknak
attól hogy azok nem sztárforszosak, még semmit nem jelent..😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem ez nem lesz förmedvény bughegy.
Next PC upgrade: 2022
de a készítökkel mivan.3szorra tervezik újra a motort? 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Next PC upgrade: 2022
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036