1975
Crashday-.png I
  • Zsoldos
    Aki nem akar szarakodni a CureROM-al, hasznalja http://www.daemon-tools.cc/dtcc/files//toolsv4/SecuROM_loader.rar
    ezt.

nem kell installalni, nem kell profilt csinalni, kell trukkozgetni, elinditod es megy. A cureROM-al ellentetben minden gepen mukodott eddig amin probaltam.
  • báttyó02
    az ön gépébe van a hiba :|
  • Istencsászár
    CureROM beállítás!
    Cure1
    Cure2
    Cure3
    Cure4
  • lazsi
    Szerintem meg egy szar. Hiba van a kódba ezért a 9700omon még 300x200ban is 2fpssel megy és forcefeedback sincs benne, a kormányomnak a pedáljait meg nem ismeri fel. Szal egy nagy bughalmaz az egész.
  • Soundmaker
    Golyó szerintem az antiblaxx lesz.. a VCDhideot is kapd le.. hiába csaks futtatva volt azt is kiszúrja mert a regirtryben is módosít.. csinálj egy adatbázis pucolást mert lehet hogy továbbra is gond lesz az indulással

Amúgy meg Securom 7.- es védelme van asszem
  • báttyó02
    fasza lett amugy,egyedül az irányitás meg a hangok ami elég ratyi :S
  • JohnnySmith
    Játszogattam vele másfél,két órát de a véleményem az lett hogy erre a játékra bizony ráférne nagyjából egy olyan méretű patch mint maga a játék...irányítás borzalmas (sín effekt)
    Reménykedjünk hogy fogják is supportálni, mert ez így lehangoló.
    Nem akarom hasonlítgatni semmihez, mert nem is nagyon lehetne max a Flatout-hoz az meg legyünk őszinték jobb. De ez mondjuk más jellegű.
    Szóval látok benne jó dolgokat, de ha ezt ebben a formában akarják hagyni akkor nem ígérek neki nagy jövőt.
    Szvsz techdemo jellegű izének tökéletes lenne.
  • Golyo69
    Mostmár elindult!! :):)
    És nagyon bejön a gém ::))))
  • Balumann
    milyen védelme van?
  • Balumann
    Ez nekem egyáltalán nem akar elindulni. Curerommal a SW empire at war megy, a többi játékot is elindítotam eddig, splinter cell 3 is megy, ezt is curerommal próbáltam mint az empire at wart de original cd key nem található vagy nem ismerhető fel valamiért :(
  • báttyó02

• lazsi
    Hát szerintem sem bennem sem a gépemben nincs hiba. MOndd már meg légyszíves h akkor az összes többi játék miért megy normálisan? 1szerűen szar ez a játék, valami bug van a kódban.
  • csabush
    ja nem:) nekem gyengébb, elnéztem nekem 2700+ athlon és 9600xt, érdekes nem?:D
  • csabush
    valszeg elbasztak valamit. Csak a te karidnál:) majdnem ugyanolyan konfigom van mint neked, csak a ramok mások, simán fut, lehet h benned/gépedben van a hiba?
  • Golyo69
    Anti Blax az van!!
    Azt letörlöm ..
    virtual cd- hide az nem volt telepítve csak futtatva!!
  • lazsi
    Amúgy már demónál mások is tapasztaltak hasonló problémákat. Hogy 2-3fpsnél nem hajlandó gyorsabban futni a játék, közbe meg vidkártya nem is dolgozik. Úgynézki a programozók valamit nagyon elbasztak.
  • Soundmaker
    Egyeseknél lehet hogy a Deamon Toolst is kiszúrja .. én nem is használom
  • Soundmaker
    Golyó volt valami más emuláló progi feltelpítve a gépedre? Virtual CD-Hide vagy hasonszőrű tárasik ? azokat le kell szedni.. Én részemről úgy indítottam el hogy Alcoholba bemountoltam és SecuRomal csináltam ikont neki... gond nélkül futott.
  • Golyo69
    pls valaki akinek elindult irja már le normálisan hogy kell elimdítani!!
    mert nekem nem akar elindulni pedig mindent ugy csiáltam ami lentebb le van írva!!
    pls vki help...
  • lazsi
    Érdekes minden más játék megy normálisan csak ez megy max 3 fpssel. ÉS bármit állítok nem megy többel.
  • drop
    aki multizot elöbb irjon privibe elküldöm neki a msn cimem
  • Istencsászár
    nem:)
  • Newfronter
    Na és melyik vagy te? Aki repűl? :)
  • Soundmaker
    Nem okatatlak csak a lehetőségeket soroltam... De az omega drivert ajánlom neked. Bár az sem biztos hogy segít
  • Csuhai G
    Nagyon zsíííír ez a game!! X-D
  • Istencsászár
    Ez 1 jól elkapott pillanat:)

• lazsi
    Légyszíves ne nézzél olyannak aki ma kezdte az ipart. Textúraszűrés meg élsimítás ki van kapcsolva, és már kb 5 féle driverrel próbáltam. Most catalyst 6.1 van fent.
  • Soundmaker
    ATI Radeon -on az omega drivert ajánlom www.omegadrivers.net
  • Soundmaker
    Lazsi!

szerintem szedjél le normális drivert a videokaridhoz.. esetleg az Anti-Aliashingot kapcsold ki.. nem a játékban van a hiba. Alapbeállításokkal 1024x768-ban nekem lazán fut.. egy darab akadás nincs és Radeon 9600-os kártyám van.
  • Bandi 18
    elvileg igen bár nem full grafon
  • Istencsászár
    ott nem a játékkal van baj, hanem a gépeddel azon belül is szoftveres a probléma!
  • báttyó02
    na leszedtem énis,eddig bejövős (H)
  • Soundmaker
    Apám!
    Alig szedik le az emberek a játékot a netről egbyől a nyáladzás meg a fröcskölés megy rá. Mohus kíváncsi lennék neked milyen lenne a tökéletes játék. Itt nem azon van a hangsúly full realisztikus legyen.. irányítása pont elég ahhoz hogy a tsunt és egyéb mókákat élvezhetően játszd. a Törés is korrekt szerintem. Az utolós leszakadó ékszíjjakat is látni akarod? Itt a játékélményen van a hangsúly.. Az pedig garantált... Talán csak a Flat out 2 fogja ütni.. de ez a játék messze veri a NFS MW szart...
  • Golyo69
    nekem se megy!! pls help!!
  • lazsi
    Akinek megy az segítsen pls. 3ghzes ht-s p4em van 1 giga rammal és radeon9700 kártyával és 3fpssel megy a játék! HA mindent maxra teszek akkor is, és 640x480ban lowon is. Már a demó is ezt csinálta, reméltem, hogy a végleges verzióban kijavítják ezt a hibát, de nem. Nos valami ötlet?
  • Seten

"- Ki lőtte a három gólt?
    - Az elsőt Détári, a másik kettőt meg valami Replay" :)

PAUSE! Mond neked valamit Einstein? Vonj le három IQ pontot a kalandlapodról!

• Peti1
    valaki erre pls.!
  • Bandi 18
    nekem DT 3.47 van és simán megy annyi volt csupán a bajom de már a demoval is hogy kiírt valami hibaüzenetet de átálítottam a kompatibilitáűst win2k-ra és megy
  • Seten

Ezt szeretem: egy "hozzáértő" nyomja itt az észt ("autó törés szinte semmi":DD), a másik okos ezt így leírva el is hiszi, plusz még ránéz egy KÉPRE és azt mondja: ja tényleg.

• Golyo69
    pedig mindenet értelem szerüen állítottam be!!!!
    de csak DT 4.03 mal indul el??
    nekem 4.0 van az lehet a baj ??