Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Alig szedik le az emberek a játékot a netrõl egbyõl a nyáladzás meg a fröcskölés megy rá. Mohus kíváncsi lennék neked milyen lenne a tökéletes játék. Itt nem azon van a hangsúly full realisztikus legyen.. irányítása pont elég ahhoz hogy a tsunt és egyéb mókákat élvezhetõen játszd. a Törés is korrekt szerintem. Az utolós leszakadó ékszíjjakat is látni akarod? Itt a játékélményen van a hangsúly.. Az pedig garantált... Talán csak a Flat out 2 fogja ütni.. de ez a játék messze veri a NFS MW szart...
"- Ki lõtte a három gólt?
- Az elsõt Détári, a másik kettõt meg valami Replay" 😊
PAUSE! Mond neked valamit Einstein? Vonj le három IQ pontot a kalandlapodról!
Ezt szeretem: egy "hozzáértõ" nyomja itt az észt ("autó törés szinte semmi"😄D), a másik okos ezt így leírva el is hiszi, plusz még ránéz egy KÉPRE és azt mondja: ja tényleg.
de csak DT 4.03 mal indul el??
nekem 4.0 van az lehet a baj ??
GGMU
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki be tenne képeket a CureRom beállításairõl mert nekem még mindig nem megy!!
elõre is köszi
GGMU
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
ezt miért írja ki?
Ez van "Pc-s játékoknak leáldozott". Megbántam hogy letöltöttem. Pfejj
"
benéztem elsõ hozzászólás ez..ezen az oldalon...elég volt a felette lévõ képekre nézni...2006-ban ez már tényleg szánalmas
köszi az infót...akkor a demóval sem koszolom a winyómat össze
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Feltelepít
Curerom 1.3.0b beállítása értelem szerûen
És indít...
Oké de én csak a Wracking Match-ben vagyok jó.
A Murcielago a tuti. (na fasza most elmondtam melyik a legjobb autó 😊
Na szóval ne commanderrel csomagoljátok ki a fileokat hanem winrar-ral!!
Utánna elméletileg menni fog! Legalábbis nekem elindúlt az elõbb!!!
thx
Lazlo 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
<#worship>#worship>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sajnos akármit csinálok, security-s hibát kapom.
Alcohol ki van kapcsolva, bemásoltam a fájlokat a játék könyvtárába, de ennek ellenére sincs semmi.
nekem gond nélkül megy dt4 securomloaderel
játékkönyvtárba másold a securomloader exét meg a dll-t is
mert már volt olyan akki nem másolta be a dll
CureRom, ASAutoloader....semmi
GazVezir: írj már egy cikket arról, h hogy állapítod meg egy kép alapján hogy milyen egy játék fizikája! Szerintem ezzel a cikkeddel tarolni fogsz <#idiota>#idiota><#kacsint>#kacsint>
^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)
arty: Csak tippeltem. Tudod, ahogy éppen törnek le az alkatrészek az autóról stb. lehet némi sejtése az embernek.