1975
Crashday-.png I
  • gilaba
    Van hozzá crack.
  • csabush
    ja a kurva FAQ -dba amire vered a nyálad, pl hol van leírva h nem 2-3 filenak kell lennie hanem 4 nek?ugyanis ha winrarral megnyitod(nem jobb klikk kicsomagol ebbe) akkor csak 3 file van, és látszólag megvan minden, mert BWT is köztük van..

Gondolkodjál már egy kicsit...Hurrá csináltál FAQ-t anyád anyád, csak jó h azt írtad le benne ami már mindenhol levan írva 600milliószor...
  • csabush
    milyen sok értelmes ember jár ide, egyszerűen hihetetlen:) sok balfasz, leugatni letudjátok a másikat mi??
  • k8bal
    4.00-s démonom van all emulation on és ment elsőre!! de ha nem akkor én még régebben crack elöt Battlefront2-t így toltam:
    Sajátgép (jobb klikk) > Tulajdonságok > Eszközkezelő > A fizikai CD meghajtókon jobb klikk > tiltás! ha befejezted akkor engedélyezés
    nekem ment -.-
  • KapuBen
    én is próbáltam ezt de nem működik sajna:(
  • k8bal
    Én részemről nem vitatkozok fasz lámákkal...
    Ok van crack! még nem lehet sehonnan tölteni! de lehet vna! grat hozzá nagy okos... ne legyél már ilyen köcsög azt se tudod mi hol... szal ha lezs benne lesz a faq-ba tárhelyről linkkel...
  • gamerman01
    Van másik verzió(CRASHDAY-RELOADED) és crack is na mindegy..............
  • k8bal
    a jó büdös kurva életbe már!!! :@@@
    feljövök, mit látoK? h kell elindítani? (ekkor picit már lilult fejem)
    BAZMEG! CSINÁLTAM FAQ_t te baszott láma! Kibazsott nagy kék betűkkel le van írva!!
    valaki tegye bele a bannerba ezt a linket: http://k8bal.uw.hu/crashday_faq/index.htm de ha ez gondot jelent akkor itt van (csak klikkelni kell): FAQ!!!!!!!!
  • mrbaba
    Helósztok!Olyan problémám lenne hogy Daemon Tools 4.03-mal megnyitom a CD képet elinditom és kiirja hogy "emulatin detected!... Segitsetek!!!Elöre is kössz!
  • gamerman01
    Engem is érdekelne!(csak warez oldal torrent nem)
  • Sanyix
    Elég furcsán néz ki a játék. Ilyen napfelkeltekor a sötétebb helyeken, a színátmenetek sávosak, olyan mintha csak 16 bites, vagy még annál is kisebb színmélységen menne a gém, pedig 32 bitre van állítva.
  • KapuBen
    honnan lehet leszedni?
  • Lazlo
    sztem logitek :D vagytrashmaster nemtom nekem trashmaster van és driver nélkül.....lehet a gond az hogy tönkrement a joy a dobozban és azért nem ismeri fel?valami helpet pls
  • Gunner
    Pl. a gép elején ugrik egy simát, kap 30e pontot én ugrok egy hasonlót 2e pont ...
  • Gunner
    A Big Pile of Scrap-en tudok továbjutni :) Nemt'ok olyan potnyi értékü ugrást csinálni... van valami titokja nekije? Azon kívül, hogy igyekezzek minél inkább egybe kötni őket...
  • Gunner
    nekem is van gamepadon, van hozzá driver és általában néha frissitem is, és felismeri a gép, na szerinted milyen a típusa márkája? nekem csak 1 van :) na-na-na?
  • Lazlo
    tudom :) de van gamepadom régen vettem 2db volt a dobozban tegnap újra elővettem és scsak úgy nemismeri fel a gép....usb stb....de nem ismeri fel...szoal klavival nem akarok szenvedni...de ha valaki ért hozzá tán emgpróbálhatnánk megcsinálni megköszönném
  • báttyó02
  • gamerman01
    HURRÁ!
  • Eisenhower
    2006-02-25 PC Game ISOs Crashday (c) Atari RELOADED 41x15 MB 300
  • Gunner
    Mindjárt végigviszem aztán feltöltöm, hacsak addig más megnem teszi :)

Csak mondjuk az, hogy más save-jével játszol az picit... érted
  • VampireLord
    nem mondanám szenvedésnek, inkább unalmasnak, csak az idő megy el vele...
    a multi sokkal élvezetesebb csak korlátolt így ezért kéne...
    de ha nem töltöd fel akkor nem töltöd fel, hidegen hagy
  • csabush
    én is 100%, total game time:2 óra, erről ennyit:D Marad a multi meg a stunt:P
  • Gunner
    Ha nem szenvedsz meg vele te akkor más se fog helyetted :)

26% -> 67% 1,5 óra, ha van időd és jókis gamepadod akkor nagyon "könnyű"

Bomb Pass-os rész nagyon fajin volt :D Gyorsan elszedtem valakitől, 12 mp-nél odaadtam egy hülyének, köröztem körülötte és felrobbant elég sokszor

hüüülye botok :D
  • Lazlo
    mucsacsó pls töltsd fel a mentésedet előre is köszi
  • VampireLord
    Ha valaki már nagyon előre jár, esetleg már ki is játszotta a karrier módot az pls dobjon fel egy mentést :)
  • Shodan
    Szar rapidshare már persze nem megy.
  • [HUN]FaTaL
  • Shodan
    Visszaolvastam már 2 oldalt de nem látom
  • [HUN]FaTaL
    olvass vissza be volt már linkelve egyszer
  • Shodan
    [email protected]
  • Shodan
    Nekem nincs bws bwt ,,valaki el tudná küldeni??
  • Shodan
    hogy?
  • mucsácsó
    nah, 100% :D
  • logfree
    megoldódott :)
  • logfree
    Sziasztok!
    segítsetek plííz....
    Leszedtem a Crasday-t és nem akar indulni ( securom 7 )
    létezik már hozzá működő Crack mert a gamecopyworld-ön nemtaláltam vagy Hogy kell felrakni?
    légyszi valaki.........
  • kowajano
    alig birtam életre kelteni jokis securom védelem miatt de azért én 1 cd nél többre számitottam
  • mucsácsó
    96% :D
  • csabush
    állítólag fos, leseszedtem
  • Gunner
    Kijött az L.A. Rush, nem nagyon konkurencia szerintem :)