Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
ott nem a játékkal van baj, hanem a gépeddel azon belül is szoftveres a probléma!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

báttyó02
na leszedtem énis,eddig bejövõs (H)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Apám!
Alig szedik le az emberek a játékot a netrõl egbyõl a nyáladzás meg a fröcskölés megy rá. Mohus kíváncsi lennék neked milyen lenne a tökéletes játék. Itt nem azon van a hangsúly full realisztikus legyen.. irányítása pont elég ahhoz hogy a tsunt és egyéb mókákat élvezhetõen játszd. a Törés is korrekt szerintem. Az utolós leszakadó ékszíjjakat is látni akarod? Itt a játékélményen van a hangsúly.. Az pedig garantált... Talán csak a Flat out 2 fogja ütni.. de ez a játék messze veri a NFS MW szart...
Golyo69
nekem se megy!! pls help!!

GGMU

Akinek megy az segítsen pls. 3ghzes ht-s p4em van 1 giga rammal és radeon9700 kártyával és 3fpssel megy a játék! HA mindent maxra teszek akkor is, és 640x480ban lowon is. Már a demó is ezt csinálta, reméltem, hogy a végleges verzióban kijavítják ezt a hibát, de nem. Nos valami ötlet?

"- Ki lõtte a három gólt?
- Az elsõt Détári, a másik kettõt meg valami Replay" 😊

PAUSE! Mond neked valamit Einstein? Vonj le három IQ pontot a kalandlapodról!

valaki erre pls.!

Bandi 18
nekem DT 3.47 van és simán megy annyi volt csupán a bajom de már a demoval is hogy kiírt valami hibaüzenetet de átálítottam a kompatibilitáûst win2k-ra és megy

Ezt szeretem: egy "hozzáértõ" nyomja itt az észt ("autó törés szinte semmi"😄D), a másik okos ezt így leírva el is hiszi, plusz még ránéz egy KÉPRE és azt mondja: ja tényleg.

Golyo69
pedig mindenet értelem szerüen állítottam be!!!!
de csak DT 4.03 mal indul el??
nekem 4.0 van az lehet a baj ??

GGMU

KapuBen
mi az a 11-es a képen?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Golyo69
Hi!!
Valaki be tenne képeket a CureRom beállításairõl mert nekem még mindig nem megy!!
elõre is köszi

GGMU

KapuBen
honnan lehet leszedni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

na majd ha leszedtemn én bennnevok egy multiban!! amugy jó a multi wz-vel?

,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

Csuhai G
Nekem így egybõl elindult! Köszönöm a linket!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

szerintetek menne ez a game egy P3 800 Mhz-es gépen 512 MB Rammal, és GeForce 3 Ti 200 (64 MB Ram)-os gépen?

Bandi 18
A required security module can not be activated. This program can not be executed

ezt miért írja ki?

mohus
"Ez a játék egy kalap szar. Fizika semmi, autó törés szinte semmi ( HIGH beállításnál ), irányítás borzalmas , grafika nem nagy szám (ahhoz képest hogy milyen sokáig fejlesztették). Lehet hogy csak nekem nagyok az elvárásaim de 2 havonta egy játékot letöltök és még jobban elveszi a kedvem tõlük mert csalódom bennük. Csak az Obliviont ne rontsák el.
Ez van "Pc-s játékoknak leáldozott". Megbántam hogy letöltöttem. Pfejj

"

benéztem elsõ hozzászólás ez..ezen az oldalon...elég volt a felette lévõ képekre nézni...2006-ban ez már tényleg szánalmas

köszi az infót...akkor a demóval sem koszolom a winyómat össze

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

helló! Köszi a segítséget, elindul a játék, de ugyanazt csinálja mint a demó: fekete kép és csak hang van! Úgy tudom másnak is van hasonló problémája, ha valaki tudna rá megoldást az jó lenne! köszi
Bandi 18
és DT3.47-el nem indul?

Köszönöm, de sajnos nem megy.

GazVezir ezt meg próbáld meg utoljára 😊 a Daemonba beteszed a játék BWT imageét és utánna elindítod ezt a progit SecuROM_loader és megkeresed vele a crashday.exe-t.Ha nem megy szólj 😊
Egyszerûen nem bírom elindítani ezt a játékot, hihetetlen.

Megoldható TC-bõl is. Egyszerûen a beállításoknál, a RAR tömörítõnél kiválasztod a winrar.exe-t. És ezentúl a TC a Winrar segítségével csomagolja az állományokat. Ennyi.
Johan szívesen 😊 én is mindíg winfoscommanderrel csomagolok ki mert 1szerübb és látod mi lett a vége 😊 na de valaki jöhetne már multizni 😄
Köszönöm szépen!

Istencsászár

A Curerom ezen változatát fel tudnád valahova tölteni? Elõre is köszönöm, köszönjük!

Istencsászár
DT V4.03 => Image mountol ( CRASHDAY.BWT )
Feltelepít
Curerom 1.3.0b beállítása értelem szerûen
És indít...

Nos, a kábelek huzogatása köztudottan csak StarForce-os védelem kiiktatására kell.

Cafu
Hy!!!
valaki töltse fel valahova a Bwt fájlt és linkelje be Thx!!!!

Naxos
valaki igazán leírhatná hogy hogyan lehet pontosan elindítani mert ahány féle oldalt nézzek annyiféle képpen írják le. már próbáltam mindent (securom, curerom, kábelek huzogatása...stb)és mégse indul el.

Oké de én csak a Wracking Match-ben vagyok jó.
A Murcielago a tuti. (na fasza most elmondtam melyik a legjobb autó 😊

JohnnySmith
Ohh hát ez a megoldás 😊
Na szóval ne commanderrel csomagoljátok ki a fileokat hanem winrar-ral!!
Utánna elméletileg menni fog! Legalábbis nekem elindúlt az elõbb!!!
thx
Lazlo 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

VALAKI JÖJJÖN MULTIZNI VELEM
<#worship>
BWT amikór elindítod a daemont és kiválaztod az image filet ott ne arra menny hogy all files hanem a legfölsõre hogy all images és ott csak a BWT fogja felismerni aztán securom elindítod ott beállítod hogy daemont használsz ott is BWT filet jelölöd ki neki es start game 😊
JohnnySmith
És melyiket moutolod? a bws-t?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Na végre csakelindult 😊 a hiba azvolt hogy amikór kitömörítettem csak 2filet tömörített ki nekem ez a szerencsétlen a BWI-t és a BWA-t....torrentrõl meg leszedtem hozzá a BWT és a BWS-t mert miután kicsomagolom a játékokat mindíg törlöm a csomagolt fájlokat és hát most rábactam 😊de müxik és nekem nagyon teccik.Se a graffal nincs probléma se a fizikával én ezt vártam egy 20századi stuntot 😊régen nagyon nyomtam a doszos verziot mindig csinálgattunk pályákat és cserélgettük a haverokkal 😊 persze a hangokkal van 1pici hiba de felejthetõ...HA VALAKI AKAR MULTIZNI ÉN BENNE VAGYOK!!!!!
JohnnySmith
original disc...-et kapom vissza fura mert a SW:EAW-ot meg simán idítottam 😞

Köszönöm!
Sajnos akármit csinálok, security-s hibát kapom.
Alcohol ki van kapcsolva, bemásoltam a fájlokat a játék könyvtárába, de ennek ellenére sincs semmi.

drop
brobáld meg kikapcsolni az alkohol virtuális meghajtóját hátha az a baj
nekem gond nélkül megy dt4 securomloaderel
játékkönyvtárba másold a securomloader exét meg a dll-t is
mert már volt olyan akki nem másolta be a dll

No, akárhogy is próbálom, csak a securytis hibával találom szemben magam.
CureRom, ASAutoloader....semmi

De bírom az okoskodó embereket. Ahelyett, hogy segítenél valakinek, másokkal kötözködsz. Sejtése lehet az embernek képek alapján, ha hiszed, ha nem. De ha te csukott szemmel nézed a monitort, akkor gratulálok.

kostka
ez mekkora igaz!
GazVezir: írj már egy cikket arról, h hogy állapítod meg egy kép alapján hogy milyen egy játék fizikája! Szerintem ezzel a cikkeddel tarolni fogsz <#idiota><#kacsint>

^^Autószim fan^^ ::LFS rulz:: Intel Celeron D320 (2,4Ghz), 512Mb RAM, ATi Radeon 9600 Pro (256Mb)

Ne azt a szar cureromot töltsétek, hanem a Daemon-Tools eszközét! Sokkal jobb és gyorsabb! GazVezir hozzászólásában ott a link!
http://www.daemon-tools.cc

arty: Csak tippeltem. Tudod, ahogy éppen törnek le az alkatrészek az autóról stb. lehet némi sejtése az embernek.

Bocs ha ezt már leírták,de honnan tdom letölteni a curerom nevü progi?

arty
képek alapján mégis hogyan modod meg h milyen a fizika ? 😄

képek alapján még grafikát is necces megítélni ....

Forza.