Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabush
de antiblaxx az más😊 meg neked mákod van, de nekem vagy ugat a protection miatt vagy az original disk hiánya miatt, elegem van
eddig minden securomos gémet eltudtam indítani

Golyo69
Én nemszedtem semmit a registry bõl!
csak letöröltem az Anti Blaxot!! és megy a Játék 😊

GGMU

Maxtreme
1ébként azért ez durva:

Hát nem túl nagy a game sõõõt. <#vigyor>

Ami tetszik:
- Zene <#eljen>
- Kocsik kidolgozása
- Törésmodel (még ha messze is áll a realitástól)
- A modok
- Vasigény

Ami nem:
- Az irányíthatóság
- A semmibõl elõtûnõ falak
- Kevés választható autó

Összeségében el lehet vele lenni, de semmi Xtra. Azért ennyi év fejlesztés után sokkal többet vártam volna.
Mondjuk az ATARI-tól nem nagyon kell minõségi cuccról álmodni😊

báttyó02
örülök ha magamnak tudok pénzt keriteni iylen dolgokra buzikám nemhogy még neked adjak 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

köszi a választ 😊

csabush
ugyanez a problem
anno futattam virtual cd hideot de nem tom hol tudom kiszedni registrybõl....

hen-tes
az én problémámra nem tudtok javasolni valamit?
felraktam deamon-nal a játékot, elinditanám simán, akkor jelzi, hogy fut a deamon és hogy ez így nem lesz jó
curerommal és loaderrel pedig : Original disc could not be found or authenticated.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

csabush
lazsi te nem vagy normális😄 amúgy tényleg a 9700 akkal van gondja, nem azzal h nem használja a ramod.

Istencsászár
vigyázz minjá te is megkapod😊

/amúgy thx/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Olvastam valahol hogy a game nem szereti a R9500-at és a 9700-at sem.. :/
Hogy miért kérdezd a programozók(?)tól 😊

Nah idõközben kiderült mi a probléma. Az, hogy szarul van megírva a játék. 1giga ramom van de ez a szar csak 150-200megát használ és a vinyót kerregteti. Hallani ahogy seekel a vinyó. AZtán a vinyótol nem jut elég adathoz, mert teli a vinyó azt a játék filejai össze vissza vannak rajta.
Amúgy baromarcú adjál pénzt új gépre ha ilyen faszságokat írsz. NEm mindenki milliomos bazdmeg hogy csak úgy dobálja ki a dolgokat.
báttyó02

báttyó02
dobd ki a géped-.-

hen-tes
#654 - ezzel?
ugyan ezt írja :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a loaderrel sem megy?
Sok konfig van amin szarakodik. Es ott hiaba csinalod azt ahogy levan irva, nincs kesz.
hen-tes
én is megcsináltam képzeld :|

"Original disc could not be found or authenticated." - ezt kaptam

VAn a rákot. Bug van a kódban.
báttyó02
nemértem amugy mit kell ezzel az inditással szarakodni :|
érdekes nálam sose semmi játékkal nemvolt iylen inditási gondom,ahogy levan irva megkell csinálni és kész :|

kell=nemkell😊
Aki nem akar szarakodni a CureROM-al, hasznalja http://www.daemon-tools.cc/dtcc/files//toolsv4/SecuROM_loader.rar
ezt.

nem kell installalni, nem kell profilt csinalni, kell trukkozgetni, elinditod es megy. A cureROM-al ellentetben minden gepen mukodott eddig amin probaltam.
báttyó02
az ön gépébe van a hiba :|

Istencsászár
CureROM beállítás!
Cure1
Cure2
Cure3
Cure4

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szerintem meg egy szar. Hiba van a kódba ezért a 9700omon még 300x200ban is 2fpssel megy és forcefeedback sincs benne, a kormányomnak a pedáljait meg nem ismeri fel. Szal egy nagy bughalmaz az egész.
Golyó szerintem az antiblaxx lesz.. a VCDhideot is kapd le.. hiába csaks futtatva volt azt is kiszúrja mert a regirtryben is módosít.. csinálj egy adatbázis pucolást mert lehet hogy továbbra is gond lesz az indulással

Amúgy meg Securom 7.- es védelme van asszem
báttyó02
fasza lett amugy,egyedül az irányitás meg a hangok ami elég ratyi :S

JohnnySmith
Játszogattam vele másfél,két órát de a véleményem az lett hogy erre a játékra bizony ráférne nagyjából egy olyan méretû patch mint maga a játék...irányítás borzalmas (sín effekt)
Reménykedjünk hogy fogják is supportálni, mert ez így lehangoló.
Nem akarom hasonlítgatni semmihez, mert nem is nagyon lehetne max a Flatout-hoz az meg legyünk õszinték jobb. De ez mondjuk más jellegû.
Szóval látok benne jó dolgokat, de ha ezt ebben a formában akarják hagyni akkor nem ígérek neki nagy jövõt.
Szvsz techdemo jellegû izének tökéletes lenne.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Golyo69
Mostmár elindult!! 😊😊
És nagyon bejön a gém :😊)))

GGMU

Balumann
milyen védelme van?

Balumann
Ez nekem egyáltalán nem akar elindulni. Curerommal a SW empire at war megy, a többi játékot is elindítotam eddig, splinter cell 3 is megy, ezt is curerommal próbáltam mint az empire at wart de original cd key nem található vagy nem ismerhetõ fel valamiért 😞

báttyó02

Hát szerintem sem bennem sem a gépemben nincs hiba. MOndd már meg légyszíves h akkor az összes többi játék miért megy normálisan? 1szerûen szar ez a játék, valami bug van a kódban.
csabush
ja nem😊 nekem gyengébb, elnéztem nekem 2700+ athlon és 9600xt, érdekes nem?😄

csabush
valszeg elbasztak valamit. Csak a te karidnál😊 majdnem ugyanolyan konfigom van mint neked, csak a ramok mások, simán fut, lehet h benned/gépedben van a hiba?

Golyo69
Anti Blax az van!!
Azt letörlöm ..
virtual cd- hide az nem volt telepítve csak futtatva!!

GGMU

Amúgy már demónál mások is tapasztaltak hasonló problémákat. Hogy 2-3fpsnél nem hajlandó gyorsabban futni a játék, közbe meg vidkártya nem is dolgozik. Úgynézki a programozók valamit nagyon elbasztak.
Egyeseknél lehet hogy a Deamon Toolst is kiszúrja .. én nem is használom
Golyó volt valami más emuláló progi feltelpítve a gépedre? Virtual CD-Hide vagy hasonszõrû tárasik ? azokat le kell szedni.. Én részemrõl úgy indítottam el hogy Alcoholba bemountoltam és SecuRomal csináltam ikont neki... gond nélkül futott.
Golyo69
pls valaki akinek elindult irja már le normálisan hogy kell elimdítani!!
mert nekem nem akar elindulni pedig mindent ugy csiáltam ami lentebb le van írva!!
pls vki help...

GGMU

Érdekes minden más játék megy normálisan csak ez megy max 3 fpssel. ÉS bármit állítok nem megy többel.
drop
aki multizot elöbb irjon privibe elküldöm neki a msn cimem

Istencsászár
nem😊

Na és melyik vagy te? Aki repûl? 😊
Nem okatatlak csak a lehetõségeket soroltam... De az omega drivert ajánlom neked. Bár az sem biztos hogy segít
Csuhai G
Nagyon zsíííír ez a game!! X-D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Istencsászár
Ez 1 jól elkapott pillanat😊

Légyszíves ne nézzél olyannak aki ma kezdte az ipart. Textúraszûrés meg élsimítás ki van kapcsolva, és már kb 5 féle driverrel próbáltam. Most catalyst 6.1 van fent.
ATI Radeon -on az omega drivert ajánlom www.omegadrivers.net
Lazsi!

szerintem szedjél le normális drivert a videokaridhoz.. esetleg az Anti-Aliashingot kapcsold ki.. nem a játékban van a hiba. Alapbeállításokkal 1024x768-ban nekem lazán fut.. egy darab akadás nincs és Radeon 9600-os kártyám van.
Bandi 18
elvileg igen bár nem full grafon