1975
-
#974 Miért ne működne a clone a crack-kel ?
Természetesen működik, hiszen nincs különbség csak az exeben.
A clone esetében az eredeti, a Deviance félében meg feltört...
Nyilván, ha a clone-os verzió exe-jét kicseréljük a Deviance
félére, akkor megkapjuk az ő tört verziójukat.
De még mindig elég sok fórumban hiszik azt, hogy a clone és a tört verzió
között más különbség is van.
(Nyilván még annyi, hogy a clone-t lehet mountolni, mert az image) -
#973 Ez a kúrva bughalmaz kibasz amikor multizni akarok, nem talál valami kocsit... de olyan nincs, hogy egyszer megtalálja máskor meg nem!!! >:(:(:(:(: -
#972 Ok nekem is, 1280x1024ben minden ok :) -
Newfronter #971 Fullon van minden és nem akad, jó lehet hogy néha nem 25 az FPS, de nincs vele gondom.
-
#970 Én is azt használom, kifejezetten játékokra fejlesztik az ati drivereket, nagyon jó :) -
#969 ez hülyeség!!!
nekem 9700esem van, a dolog titka hogy normális drivert kel használni!
Ajánlom minden Radeonosnak (és nvidiásnak) az omegadrivereket!
radeon omegadriver (xp) -
Norbu #968 Nekem is a játék gyorsaságával vannak gondok. Az elejen az introt gyorsan betöltni, de a menüt kb5-6 percig tart neki. A menü háttere nem szaggat sőt a játék se, de a töltések azok nagyon lassúak. A menüben is ha kiválasztok vmit akkor majdnem fél percet kell várni hogy történjen vmi.
Gépem: AMD 2,6 (Barton), Ati 9800SE, Soltek 75FRN-3L, 2*512 GEIL 400MHZ-es ram és egy 200GB-os Samsung winyó (8MB).
Szerintem ilyen gépen gyorsan kell tölteni, max a grafikát kellene viszább venni a vidkari miatt, de kipróbáltam Fullon és akadás mentessen megy. -
#967 Szerintem az irányítás ott romlott el, hogy billel nem igazán lehet játszani és túl könnyen kicsúszik amikor pont nem kéne neki -
#966 Hát számomra megvan az idei év nagy csalódása. Nagyon régóta vártam a játékot, a jó öreg Stunts méltó örökösét láttam benne. A demoról is már erősen mgoszlottak a vélemények, így én csak a full-ról akartam képet alkotni. Hát mit mondjak? Nekem sem jött be. Sok jó dolog van benne, törés, pályaszerkesztő, de pont a lényeg a legsivárabb, mégpedig a vezetés élménye. A fizika nagyon gyenge, még egy NFS-ben is hihetőbben viselkedik az autó, pedig az is egy ízig-vérig árkád játék. Persze nem egy rFactor-t, vagy GTL-t vártam volna, de bíztam benne, hogy egy TOCA szerű irányítás és fizika lesz alatta, de tévedtem.
Persze ez szigorúan egy szubjektív vélemény, akinek tetszik hát tetszen... -
#965 Neked hogyan fut a játék? Eléggé hasonló gépeink vannak. -
Newfronter #964 Jaja, így van. -
#963 Ha R9500/9700-ad van, azzal szaggatni is fog. Nem szereti a játék. -
Lazlo #962 -
Nyiri #961 De miert szaggat 1 fpsel? Kurvara nem ertem. Mindket verziot probaltam es nincs megoldas? Minden mas jatek siman fut. Ez nem normalis :( -
#960 nem tudom miért mondjátok hogy nem megy a reloadedos törés a clonecds verzióval, most próbáltam ki és tökéletesen működik:) -
#959 Mh :)
-
#958 Köszi! -
#957 Csináltam magamnak egy nyílegyenes pályát a végén egy ugratóval, mire az ugratóhoz értem kb 620al ment a Skyline, az ugratás után 180e pontot kaptam.
Carrer utsó elötti pályáján 230e is megvolt amikor egymás után kellett ugratni 4et, majd csinálok róla egyszer egy videót :) -
#956 dehogy baj!! tökjo a faq!! -
#955 sry.. én is olvastam!
nekem megy! neked lehet nem! de nekem igen! :S Azért írtam mertnekem működik a Clon-os a reloadedes crackkel! -
Neoncsoves #954 Jó nekem elindult a CloneCD-s CUREROMMAL :P -
#953 Ha valaki tud akkor csináljon már lécci egy passwordos szervert -
#952 Na, kitolva, egész jó, bár utolsó pálya picit zizi, rögtön massive death :D
Egész könnyű -
#951 "CRACK CSAK A RELOADED-CRASHDAY-el megy!!!!!!!!"
Én is így gondolom (próbáltam) -
#950 szedd le Clonosat és utána cracket... ez eddig a legegyszerűbb! mert warezon még nem láttam (tehát webes warezon), torrenten meg még ha vna is nem seedelik olyan sokan! -
#949 nem érdekel senkit tudom de faq-ba ott van biztos tárhelyről a crack és a 100% savegame! ugye nem baj arty? -
#948 :D -
#947 Netről -
Neoncsoves #946 Reloadedes verziot honnan lehet letolteni? -
#945 én csak minigunnal és rakétával illetve dupla rakétával találkoztam... elvileg nincs más -
Cat 02 #944 kipróbáltam a demo-t és sztem nem rossz
bár elsőre nehét volt
és később leszenk más fegyók ? -
#943 Nézd meg galériám, benne van elvileg a kép... -
#942 Akartam képet mutatni róla, de kepfeltoltes.hu-rol nem tudok ... pech :) -
#941 Egyszerű - széleskörü, erről nem kell képet - szöveget mutatni :) -
#940 Pályaszerkesztőről tudtok képet nyomni? Az érdekelne :) -
#939 Atari-nak idén az elsö normális játéka !
Peter_Struck_-_New_Contact.ogg bele szerettem !
Tuti így zuzni !
-
#938 MILLIÓ THX :) -
Streetwarrior #937 Könyörgöm,kit érdekel a kezelés,meg grafika meg hasonlók.A zenék miatt már érdemes nyomulni vele. :) -
#936 THX :) -
#935 100% savegame - ALL CARS