1975
-
#1174 egyre jobban kezdem megszeretni a game-t.rá kell hangolódni.(csak néha kilép vmi hiba üzivel nem tom miért majd utánna járok legközelebb) -
#1173 ómagyar rulz ^^ -
GiGa master #1172 [b]hy all nekem az a bajom reload os verzió van és felteszem ok crack emgvan elakarom indítani ha minden programból akarom akkor bejön egy ms-dosos képernyó gondolkodik,kis várakozás és kész se kép se hang !help plz[/] -
Norbu #1171 Ya. Ott kell ilyen sokat várni.
Oksa, azt hittem már sikerült ezt a problémát megoldani :)
Kipróbáltam azt hogy: a teljes játék össze file-t felül írtam a DEMO-éval kivétel az indítót, de így sem történt semmi változás. Ha az indító file-t is felül írom akkor természetessen vissza kapom a DEMO-t ami normálissan fut. Ezért én szerintem az indító file-al lesznek a gondok... Megpróbálom a CloneCD-s veriot is elindítani hátha avval fog menni. -
BazsikaI #1170 A kifagyás,mert hiába vártam 15percet,utána se jött be,de ezzel azonnal elindult. -
GiGa master #1169 hy all nekem az a bajom reload os verzió van és felteszem ok crack emgvan elakarom indítani ha minden programból akarom akkor bejön egy ms-dosos képernyó gondolkodik,kis várakozás és kész se kép se hang !help plz -
steweee #1168 olyan sokat kell várni a loadingra az elején a piros vértócsában crashday feliratnál? -
Norbu #1167 ez a kifagyás vagy a lassú töltés?(mert van aki nem várja meg azt az 5 percet és azt hiszi hogy kifagyott) -
#1166 Sajnos az "Alt + Tab"-ra nem reagált semmit. Ugyanúgy nagy feketeség és hullámzó hangeffektek. :( -
BazsikaI #1165 Srácok!Megvan a tuti megoldás a játék elején a kifagyásokra!Le kell venni a képfrissítést min. 85Hz-re,vagy akinek mondjuk tftje van,annak még lejjebb,mondjuk 60Hz-re,és utána tuti elindul,nekem műxik így!Aztán a játékban feljebb lehet venni a képfrissítést. -
#1164 neten kipróbáltam, két serveren voltam, egyik team stunt másik egyéni...Egyénibe véletlen wrecker -el mentem, mert azt hittem wrecking match lesz, mondom kifogok szopni, és a többiek is mondták h lol wrecker..Ennek ellenére picsára vertem a sok lámát, 80 ezres combot raktam össze:P Aztán team stunt. 250 ezres limit szerintem kevés főleg h 3 an voltunk egy csapatba, és én 125 ezerrel zártam:D
Ettől függetlenül mókás darab:D -
#1163 elméletileg alt+tab-bal a játék ablakára fog ugrani -
#1162 ha majd lesz patch remélem a hangokat is megváltoztatják -
#1161 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Fut a játék nálam, minden ok. Tetszik a grafika ahhoz képest, hogy még 1 cd sincs :)
De nem ez a lényeg.
P4 3Ghz HT-m, van 512MB ram, Radeon 9550 Gamer Edition. 1280x1024-ben 95 fps-el megy a játék. Ezzel sincs semmi gond.
A haveromnak ugyanilyen konfigurációja van. Még az illesztőprogramok is ugyanazok. De neki futtatáskor bejön egy kb 640x480-as ablak, elindul a játék hangja, de sötétség van az ablakban.
Ha megnyomom a Ctrl+Alt+Del-t akkor kijön, hogy fut a "Crashday", és egy bizonyos "Black" nevü valami. Ha bezárom a "Black"-et akkor megjelenik a játék az ablakban, de kb 2 másodperc múlva a játék is bezárul.
Ha esetleg tudja valaki a megoldást, az kérem segítsen.
Köszönöm nektek. -
#1160 én is csatlakozom :)
kb 2 perc után kiléptem a játékból, mert azt hittem kifagyott a loading feliratnál... -
#1159 kikapcsoltam es le is tiltottam ezt aztan inditom es ugyanugy tmegall a loading feliratnal! sp2m van de nemhiszem hogy az lenne a baja:S -
priluki #1158 Pff, nem arra értettem hanem az auto irányitására.. centrifugális erö stb -
Norbu #1157 Nah meg talál a Szolgáltatásokat, de nekem nincs ott se :( -
#1156 eszköztár -> adminisztrációs pult -> számítógép intéző (így fordította szótár) :) computer management -
Norbu #1155 Itt a Windows Feladatkezelő -> Folyamatok -ra gondolsz?(mert nekem ott nincs)
Ha nem erre gondolsz akkor megtod mondani hogy hol kell leállítani? -
#1154 Félreértés ne essék, készítők nyitották témát official fórumban -
#1153 Ja, amit mondtam? Már néztem official fórumot és még egy olyan témát is nyitottak, hogy mit szeretnének a patch-ben majd... sztem elég egyértelmü :) -
#1152 Párszáz megás patch mikor jön? -
#1151 az akkor lenne, ha a törés realisztikus lenne :) a valosághű fizika sztem valami flatout szerüt jelenthet ;) (legalábbis az egy jó modell szvsz rá)
akinek sokat tölt, az nézze meg a futo szervizei között van e securom:
-
#1150 Hát nemtom mit vársz, ha élethű fizikája lenne, az első ütközésnél vége lenne a játéknak... -
Norbu #1149 Akkor te is csatlakozol hozzánk? -
#1148 nekem is szar mint még pár embernek...mindig kb 4-5 perceket tölt :| :( -
#1147 Játszd ki single részt, utána lehet majd választani, vagy ott van FAQ-ban egy emberkének a 100%-os save, ha nem találod, akkor kereső... be volt linkelve -
#1146 végre kipróbáltam én is.újjat nem tudok róla mondani szerintem.Többet vártam...de szórakozgatni jó lesz.
Egyébként nálam fut rendesen(pedig nincs nagy gépem)csak néha kilép vmi hibaüzivel -
#1145 hát én spec láttam már sokkal rosszabat is, szóvl én játszok vele egy ideig, de sajna nem köt le annyira. -
#1144 Nyitunk külön tábort :DDDD ez jó :):S -
#1143 És ez ellen semmit nem lehet tenni? mert nemhizsem hogy kicsi lenne neki a gép!
Mert ha ennyit kell varni akkor sztem hanyagolni fogom es maradok a Lineage 2-nél! -
priluki #1142 10-es skálán nekem a 0-át nem üti meg mert ezzel a fizikával mindent elrontottak sajna. -
#1141 én sokkal jobbat vártam, így részben csalódást okozott.
Negatívum:
-fizika
-iranyithatóság
pozitivum
-egyrész a feelingje (lan rulez)
-ötleteses versenyek
-hát a grafiká is ide sorolom, de játék közben nem szép annyira, de ha egy két scrrent csinálok azon már jobban mutat. (hogy hogy csinálták nemtudom?!)
összeségében hogyha 10es skálán kéen osztályozni akkor 10/7 adnák. -
Norbu #1140 Szerintem nem hal be hanem cask lassan tölti be. Kb 5-6 perc kell neki hogy betöltse. Ha így van akkor te is csatlakoztál a táborunkhoz. Már vagyunk 3-4-n akiknek ugyan ez a hibája. -
Torry #1139 Hát amennyire vártam akkorát csalódtam.
Elsősorban a fizikában, egyébként nem lenne rossz. -
#1138 az igazi,szenvedélyes gyüjtöknek egy kis ajándék... -
Richard90 #1137 ne a securomossal indítsd el
csak simán az exet indítsd el -
Richard90 #1136 szervert indítok...
valaki tudja hogyan lehet engedélyezni azt hogy legyen mini gun is?
mert csak rakéta van
előre is thx -
#1135 Valaki tudja hogy miert hal be a jatek a loading feliratnal?
Reloaded verzio van meg crackeltem a securomossal inditottam el es behal a loadingnal! plz help me!
THX!