1975
-
#1134 kösssz
-
#1133 Segítetek?? -
#1132 hallod mit szenvedsz?
én megnéztem a multi menupontot és felmentem az elsö serverre amit megláttam :DDD -
#1131 akkor talán próbáld ki... anyám....
amúgy marha egyszerű este kipróbáltam végre én is....
pass the bombot meg bombrunt ;)
jó poén volt mind2 ;) -
#1130 fasza gém imádom törni magam!!
lehet neten multyzni??
beenged vagy kell ilyen hülye kód??
PLS Help!!
Nagyon akarok multyzni már valakivel!! -
#1129 "erről meg BIZTOS nem a játék vagy a vas tehet jelen esetben sry:P" miért talán én ?? najó haggyuk, elegem van azokból akik csak "magyarázni" tudnak meg ebből a keszeg játékból is .. megoldom kösz - :P -
#1128 vázz má megin bennmaradt az öcsém neve^^ mind1 -
#1127 nem tom miből vetted, hogy irigykedem..:) mellesleg nem is arról volt szó, hogy nem indul. hanem hogy lassú. erről meg BIZTOS nem a játék vagy a vas tehet jelen esetben sry:P -
#1126 Jajj már bazdmeg, ennyire élet centrikus vagy? Úristen, 400 fölé ment, jajj most milesz?! Ezért játék a játék, sok más szar hibája van
Most pl. próbáltam felmenni egy-2-3-5 szervere, hogy lefekvés elött játszak már egy fél órácskát, mindenhonnan kibasz ez a bughalmaz, lefogom törölni, pedig kúrva jó játék, ha megy -
Rolesz #1125 Jóvagy mi az hogy no bug???HOgy megy egy verda 700 fölé??????Te látál már olyat?mert a legújabb Bugatt is "CSAK" 400 egynéhánnyal megy!És ez meg 700 tól is simán gyorsul tovább!Gondolkozzál már...(Ne vedd sértésnek)de ez durva! -
#1124 Csinálok magamnak egy 200x4500 m-es pályát és ugyanezt kapom, no bug -
#1123 Ha nvidiád van akkor szerezz vmi hasonló progit :) -
#1122 Ha atid van, akkor omegát használj, azzal megtucc minden ikonhoz game profile-t csinálni, beállítod, hogy a gamma nagyobb legyen ennél a gamenál és probléma megolva -
#1121 Senki többet? -
Attiska #1120 Én is nagyon vártam a cuccot, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy két-három év alatt ennyire fos irányítást tudjanak írni... Ha egy Flatout szintű irányítás lenne, egy szavam nem lenne. Nem öregszel, a játékok egyre szarabbak. -
Rolesz #1119 Köhöm...:)Bug?de legalább is no cheat!Na mind 1 hát Ez -
#1118 vártam ezt a gamát, de valahogy nem olyan lett mint gondoltam. gyorsan elérte hogy leszedjem.. úgyérzem nem igazán kell már jó játékokat várnom. vhogy szinte mindent elrontanak.. vagy lehet hogy megöregedtem? -
Attiska #1117 Megnéztem a cuccsot, az ötlet tetszik, de az irányítás szerintem hihetetlen szar. -
Norbu #1116 Nem mondom azt hogy milyen hú de jó gépem van de azé egy ilyen konfigon el kellene mennie: 2,6GHZ Barton proci, 2*512 GEIL 400MHZ DDR ram, Soltek SL-FRN-3L deszka és 9800SE 128bit 128MB. Ha betölti a pályát akkor nincs gond, mert akkor akadás mentessen normális FPS-en megy Full grafon, de hogy eljussak addig hogy játszhassak kb 15 perc kell. -
#1115 szerintem meg jobb ha visszaveszel picit, mert attól h vmi nem indul attól még nem valoszinű h a tulaj a hibás :PP .. ha meg ilyen gép kell dolgozz meg érte ! énis gyüjtögettem rá sokat még régen :D :P -
#1114 akkor te nem tod normálisan karbantartani a vasad. 5000-ért megveszem tőled pff:D ennél jóval trébb konfigon nincs vele para... -
#1113 Lehet valahogy a brightnesst növelni? Nagyon sötét nálam a játék, egykét pályán alig látok valamit. -
Seten #1112
Cak=Csak
-
Seten #1111
Kérdés: Ebben a Pass-the-bomb módban hogyan kell átadni a bombát? Cak úgy ér pontot ha a másik ütközik neked?
-
Lazlo #1110 na beállítottam a routerba bár ezt állítottam be idáig is...valaki 1próbát neten????hátha müxik -
#1109 Wahahahaha! :)
-
#1108 mikor értitek már meg h a katataliszt egy nagy rakás túró!
omegadrivers rulzik -
#1107 asszem az ADVANCED fül, VIRTUAL SERVERS részen kell. beallitod a portot, a géped IPjét és kész ...
nekem 614+ van -
Lazlo #1106 pls help nemtom beállítani. mellesleg d-link routerem van DI-604 aki tugya hogy adhatok hozzá portot hogy feltuggyanak csatlakozni hozzám ga hostolok pls help -
#1105 Hali! Nálam a multiplayerrel vannak gondok... A 8500-as és a 9000-es TCP/UDP portok engedélyezése után sem akar kapcsolódni a Master Serverhez (szerverlistát sem kapok...), és a tűzfalon sem látom ennek jelét a megadott portokon. Ellenben ha IP-re akarok csatlakozni annak a kisérletét látom a tűzfalon, ami amúgy egy Kerio WinRoute Firewall. Bármilyen ötletet szívesen fogadok, a segítséget előre is köszönöm! :) -
#1104 Nézd meg a konfigom .. ezen is lassu! .. pedig nemhiszem h szar lenne ! -
#1103 no, meglesés megtörtént. nem olyan rossz gáma ez, bár tény hogy én is másra számítottam a sok éves infócsöpögtetés alapján. a menüzenét és hasonló műgumirocker zenéket leszámítva zsiráf zenéje van. mondjuk túl lájtos ehhez a játékhoz, szal cserére szorul valszeg, de naon jók.
az elindítás körüli mizériát viszont nem értem... a 12 éves öcsém szó nélkül elindította rögtön. pedig hót átlagos gyerek, és nem is kockább a többinél. rejtély^^ -
Soundmaker #1102 Lol!!!
no comment... Rotfl -
#1101 Kell egy jo gép és nem lesz lassu! -
#1100 Nod32-őt használok: Töltésidő normális.
Au1 softmod Au4: No problem. -
Norbu #1099 Nem hallott még senki megoldásr a lassú töltésekre?
Van olyan akinél normálissan fut és használod NOD32-t?Soundblaster Pro 5.1-es hangkártyával játszik vki?
Ezeket csak tippnek írtam, a Vírus írtó 1 kicsit furának tünhet, de olvastam hogy az egyik gyereknek megoldotta a problémát ha kikapcsolta, de nálam nem müxik.
Ha valakinek lenne még ötlete, tippje akkor azt szívessen várom. Nem használok semmi intergrált dolgot. Próbáltam már minden háttérben futó programot leállítani hogy úgy talán jó lesz, de nem.Próbáltam Window mode-ban, kisebb graf beállításon... -
#1098 Nagy mák is kell hozzá.. nagyon függ attól hogy mikor, hol, és miylen pozicíóba robbanik az autó :) -
#1097 Esténként multiba szoktuk nyomni 5-en 6-an, hát mitmondjak.. mindenki próbálja ki, nagyon fun :D Főleg a hold the flag :D -
Én ennél nagyobbat nem tudok, ezt is bemákoltam, mert egyrészt már a pálya plafonját súrolta, és még majdnem neki is ment az egyik falnak, de pont átugrotta, csúcson kell abbahagyni :D -
#1095 a port-tot megkéne nyitni 9000es és 8500ast