Crashday Redline Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
80%-nál vagyok, 3 óra játék után, mit csinálok rosszul? 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Sajnálom azokat az embereket akkor... küldhetnek még egy sms-t a warezoldalra <#buck>

KapuBen
EZALEGÁLLATABBJÁTÉKAVILÁGON!!!!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Gunner
<#vigyor4><#eljen>

gamerman01
A CRACK CSAK A RELOADED-CRASHDAY-el megy!!!!!!!!
A CLONECD verzióval nem müxik senkinek!

VRSDM
nekem eddig nem ment, és most lelalább már bejön a kép hogy loading, és ott fagy meg, ennyi...

u dont have to listen anybody else but me

JohnnySmith
Nekem cloncd-s verzióm van most feltettem a cracket, de nem indúl úgy hogy...maradok a jól bevált securomnál😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hen-tes
az a nocdcrack -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

arty
a játék induláskor nem kéri a CD-t - általában a crk erre valo 😉

Forza.

grebber
Mire kéne? Nem kell baszakodni semmi securomloader meg anyámkinyával.

Next PC upgrade: 2022

JohnnySmith
Nekem mondjuk nem sok mindent csinál..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hen-tes
és ez a crack pontosan mire is kell?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

arty
😊)))

Forza.

arty

Forza.

grebber
!!!CRACK!!!

BIG THX mzperx2000-nek!!!!

Next PC upgrade: 2022

Truck Driver001
sehun,CureRom...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

arty
sehol sincs leirva h egy blindwrite image 4 filebõl áll.

tudod mi nincs még a FAQ-ba?
- hogy hogyan kell bekapcsolni a gépet
- hogyan tegyük ki egy játék ikonját a desktopra
- hogy a picsába kell kicsomagolni winrarral ugy valamit, hogy mind az összes (4!) benne lévõ fájl kicsomagolódjon ...

Igen, a FAQ nem értelmi fogyatékosoknak szól, de nekik nem is kellene PC-n játszani, mert meghaladja az a lehetõségeiket ...

Sok láma barom. Nem FAQ kell nektek, hanem figyelni számtechórán vagy rászánni a kicsomagolás müvészetére 5 kurva percet.

2h alatt valóban végezni lehet a gémmel, a karrier szvsz elég szorakoztzató volt. Két kép, a 70ezres komo helyett ez sikerült 😄

Forza.

Scholes18
Hol találok crackot?

Glory Glory Man United!!

Gunner
Tény, hogy lehet lehetne bõvíteni faq-t, de a faq végén van egy email cím, tessék írni oda a hiányosságokat, különben nem lesz tökéletesebb

Itt is jó a hangulat. Hejehuja.

Matt07
Kösz szépen,MÛKÖDIK!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

JohnnySmith
Winrarral csomagold azt a szart ne a commanderrel. (erre lehet nem tért ki a faq)

Matt07
Sziasztok!Követtem k8bal utasításait de ezt írja ki😮RIGINAL DISC COULD NOT BE FOUND OR AUTHENTICATED!.Mellesleg nincs crashday.bwt-tém!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

JohnnySmith
De akkor már nem kell hozzá faq ha van crack.
Vagy tévedek?
Egyébként a moderátor topikba kell írni, de valszeg már írtak.

gizmoplayer
Igen, de biztos átírja a crack-es részt, ha már lesz hozzá link is.
Meg az a kár, hogy nincs benne a fejlécben a FAQ.
Kinek kéne szólni, hogy rakja bele? A témaindítónak?

aki még mindig az indítással szüttyög:
van már Reloaded rilíz, szedjétek azt!

JohnnySmith
Jah csak sajna már nem állja meg a helyét...

gizmoplayer
K8ball: kib****tt király lett a Faq, nekem teccik 😊

csabush
feltöltök majd cracket ide, de még nem elérhetõ külön torrenten.

csabush
ja várjá leoltalak oks? Battlefront 2 ment simán virtual cd hide al TE BALFASZ😊 király nem?

Van hozzá crack.

csabush
ja a kurva FAQ -dba amire vered a nyálad, pl hol van leírva h nem 2-3 filenak kell lennie hanem 4 nek?ugyanis ha winrarral megnyitod(nem jobb klikk kicsomagol ebbe) akkor csak 3 file van, és látszólag megvan minden, mert BWT is köztük van..

Gondolkodjál már egy kicsit...Hurrá csináltál FAQ-t anyád anyád, csak jó h azt írtad le benne ami már mindenhol levan írva 600milliószor...

csabush
milyen sok értelmes ember jár ide, egyszerûen hihetetlen😊 sok balfasz, leugatni letudjátok a másikat mi??

k8bal
4.00-s démonom van all emulation on és ment elsõre!! de ha nem akkor én még régebben crack elöt Battlefront2-t így toltam:
Sajátgép (jobb klikk) > Tulajdonságok > Eszközkezelõ > A fizikai CD meghajtókon jobb klikk > tiltás! ha befejezted akkor engedélyezés
nekem ment -.-

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

KapuBen
én is próbáltam ezt de nem mûködik sajna😞

LAMBORGHINI THE BEST CAR

k8bal
Én részemrõl nem vitatkozok fasz lámákkal...
Ok van crack! még nem lehet sehonnan tölteni! de lehet vna! grat hozzá nagy okos... ne legyél már ilyen köcsög azt se tudod mi hol... szal ha lezs benne lesz a faq-ba tárhelyrõl linkkel...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

gamerman01
Van másik verzió(CRASHDAY-RELOADED) és crack is na mindegy..............

k8bal
a jó büdös kurva életbe már!!! :@@@
feljövök, mit látoK? h kell elindítani? (ekkor picit már lilult fejem)
BAZMEG! CSINÁLTAM FAQ_t te baszott láma! Kibazsott nagy kék betûkkel le van írva!!
valaki tegye bele a bannerba ezt a linket: http://k8bal.uw.hu/crashday_faq/index.htm de ha ez gondot jelent akkor itt van (csak klikkelni kell): FAQ!!!!!!!!

mrbaba
Helósztok!Olyan problémám lenne hogy Daemon Tools 4.03-mal megnyitom a CD képet elinditom és kiirja hogy "emulatin detected!... Segitsetek!!!Elöre is kössz!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

gamerman01
Engem is érdekelne!(csak warez oldal torrent nem)<#help><#help>

Sanyix
Elég furcsán néz ki a játék. Ilyen napfelkeltekor a sötétebb helyeken, a színátmenetek sávosak, olyan mintha csak 16 bites, vagy még annál is kisebb színmélységen menne a gém, pedig 32 bitre van állítva.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

KapuBen
honnan lehet leszedni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sztem logitek 😄 vagytrashmaster nemtom nekem trashmaster van és driver nélkül.....lehet a gond az hogy tönkrement a joy a dobozban és azért nem ismeri fel?valami helpet pls
Gunner
Pl. a gép elején ugrik egy simát, kap 30e pontot én ugrok egy hasonlót 2e pont ...

Gunner
A Big Pile of Scrap-en tudok továbjutni 😊 Nemt'ok olyan potnyi értékü ugrást csinálni... van valami titokja nekije? Azon kívül, hogy igyekezzek minél inkább egybe kötni õket...

Gunner
nekem is van gamepadon, van hozzá driver és általában néha frissitem is, és felismeri a gép, na szerinted milyen a típusa márkája? nekem csak 1 van 😊 na-na-na?

tudom 😊 de van gamepadom régen vettem 2db volt a dobozban tegnap újra elõvettem és scsak úgy nemismeri fel a gép....usb stb....de nem ismeri fel...szoal klavival nem akarok szenvedni...de ha valaki ért hozzá tán emgpróbálhatnánk megcsinálni megköszönném
báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gamerman01
HURRÁ!

Eisenhower
2006-02-25 PC Game ISOs Crashday (c) Atari RELOADED 41x15 MB 300

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]