1975
-
#1214 nekem eddig az volt hogy full gas+nitro végig(kifulladásig)Repültem 200-300,étert simán,aztán bumm és írány a föld:)Mondjuk annyira nem érdekel már... -
#1213 írtam hogyan lehet legjobban eljutni a rámpáig :D
Most csinálok egy ugyanilyen pályát, meglátjuk robbanás nélkül hogy repül az autó :) -
#1212 nekem kemény 500pont a legtöbb -
#1211 pedig pont az repít tovább... most csináltam egy 709es ugrást, kép is van róla... pont a kúrva utolsó falsorba akadtam meg, pedig még tudtam volna csúszni... fákk det sit -
#1210 engem a robbanás mindig a földhöz vág.. -
#1209 2-3 mp legyen hátra amikor rámpáról elugrasz
nekem sikerült elérnem, hogy 5mp legyen még, elég gyorsan értem el, gondolhatod :)
mindíg akkor adtam kocsinak nitrot amikor nem váltott épp, amikor tudtam hogy váltani fog akkor levettem nitrot, váltás után megint nitro, és nagyon gyorsan eljutottam a rámpáig, picit vissza kellett vennem :P de végül elszálltam 708 méterig ;) de ez még nem a pálya vége, még tökéletesítem :D -
#1208 Ha átnéznéd controlst akkor tudnád, ha nagyon nem találod, akkor van a bill-en egy print screen gomb, és aztán pedig megnyitod paint-et és ctrl v, komoly, mi? :D -
#1207 picsbe sorra jönnek elő a bogarak:/ pl a long jumpnál meg még 1-2nél simán el lehet ugrani a pálya végéig némi trükközéssel. ezzel ennyi is volt a rekord döntögetés ezeken a pályákon...>:@
track editorban más nem találkozott bogárzással? pl némelyik elem átlóg a többibe és azokat már ki sem lehet választani:/ -
#1206 nekem tegnap a stuntban finals valamelyik pályán ugrattam 300 métert a ironhorze v8-al de sajnos nem tudom hogy kell képet csinálni -
#1205 Nálatok nincs sürün assert?
Nálam már a második jön elö... :) -
#1204 mi a trükk?? nekem 600+ körül van és egyszerüen nem tudom mikor érdemes felrobbanni :) volt már dobbanto előtt közben után és sosem repül elég messzire, h képet linkelhessek :D -
#1203 Nekem szingleben 308 ezres stuntom volt, benne van statisztikában, máig se t'om hogy csináltam a finals8 pályán, de még megpróbálom megdönteni :D -
#1202 Nemnagyon stuntolok, de nemrég véletlenül összehoztam egy 190ezres combot :) -
#1201 nekem 120e volt a legtöbb az alap astrával:D -
#1200 egyszer sikerült valami 250e single rész alatt, csináltam 3 big stunt-tot egymás után lambo kuntaccsal, finals 8 pályán -
#1199 egyébként mennyi a legjobb stunt pontotok? -
#1198 Csak sikerült :D
-
#1197 valszeg azért van neki az az aláírás, amiért nekem ez^^ buziakság. -
#1196 gondolom az összes mai játék fut rajta:) -
#1195 -
#1194 -
#1193 király számítógépedvan:D -
KNORBI #1192 :-) azaz, majd csak kinyögöm -
#1191 Mármint replay-t? -
KNORBI #1190 Raplayt akartam írni :-) -
KNORBI #1189 Én kb 55%-nál tartok a játékban és sehogy nem sikerül az ugrálós részben több pontot szerezni, mint a gép. Aztán visszanéztem az intrót és lám, a gép javítha az autóját. Na erre milyen megoldást találtok? -
#1188 Ja és ez nem csak ennél a játéknál lehet megoldás. Ez a bugos szar windóz hibája, amit képtelenek kijavítani a évek óta. Jópár játéknál előfordul ez. -
#1187 Hmmm... Végre egy könnyen modolható játék :) -
Richard90 #1186 Bocsika, elfelejtettem megnézni! -
#1185 Okosgyerek, ha olvasnád fórumot nem csak írnál bele,akkor láttad volna, hogy tegnap v. elötte már mondtam neked megoldást -
#1184 Amúgy a multi problémát megoldottam... Az addig oké, hogy kiengedet a beállított portokat (alapból 9000 és 8500 TCP) de a Master Server Query-t a 60008-as porton végzi... -
#1183 Vagy klikk feljebb a F.A.Q feliratra és ott a végigjátszás letöltése... -
#1182 végigtolod a gamet. -
Richard90 #1181 Hogyan lehet a multis részbe minigunt rakni hogy ne csak rakéta legyen?
én csinálnám a szervert -
Zealot #1180 Problémám akadt a játék indításával. Eddig tökéletesen ment, most pedig hiába kattintok rá a játék ikonjára, nem történik semmi. Vagyis először bejön egy DOS-os ablak, aztán az eltűnik és annyi. reloadedes -
#1179 neked mit ír ki mikor kilép? -
#1178 Szerintem nagyon jó játék, a grafikával megvagyok elégedve, jó kis hangulat, én jobban el tudok vele játszani, mint NFS:MW-vel...
De azért vannak a játékba hiányosságok...
A pályaszerkesztő elég gyengére sikeredett :/
Kevés terület, kevés tárgy...
Nem is lehet Stunts-ból ismert "default" pályát normálisan megcsinálni.
A nitro olyan, mintha valami külön programot, pl. trainert használnék.
És néha szabálytalanul kilép. Szóval összességében nem rossz a játék, de trackeditortól többet vártam. -
#1177 sajnos multiba nem tudom még nyomi pedig úgy lenne az igazi... -
#1176 Ajánlom figyelmedbe:
-
#1175 Nekem a jelenlegi kedvencem lett :) (multiba)