1975
-
#1254 Megoldva!Már cska a final battle van hátra;) -
#1253 Inkább jódolog, hogy ráfér egy cd-re, legalább itt nem olyan idióta balf@szok csinálták a gémet, mint egyes játékokat(legtöbbet), nem szarták tele sima videokkal...
Tiszta arcade mi? Na majd tiszta szimulátorba fogsz lövöldözni egy másik kocsira, és 300-al belemenni... Úgy nem tartana sokáig a játék. A grafika meg elég szép, ahhoz képest a gépigénye kicsi. Tanulhatnának ebből a játékból, úgylátszik a készítői valamilyen szinten még ismerik azt a szót hogy optimalizálás. -
#1252 Sziasztok!
Fassza ez a game! de 1valamit súgjatok már meg plz... A 70ezres kombót hogy csinálljam meg?
ELőre is thx! -
#1251 nekem konkrétan bejön a játék...realitás-t meg hasonlókat nem biztos ,hogy ebben a játékban kell keresni:)Ez nem az a kategória -
#1250 Oké-oké, de azért megállja a helyét ;) szerintem... :D -
#1249 Akkor pedig wrong disc inserted hibaüzenetet kapok. -
#1248 Gt4 nem sim... legalább is annyira nem mint a többi felsorolt:) -
#1247 Nekem csak simán a játék mappába rakja... :/ Amúgy maszka! Igaz hogy arcade, de manapság csak ilyenek vannak... A fizikát szerintem még tuti javítják patchel. Grafikát is lehet, de a most wantednél se a fizikája se a grafikája nem rosszabb, játék dettó. Rendkívül jól moddolható, úgyhogy az új autók kicsit felhízlalják, nomeg a pályák is.. És az miért baj ha egy játék csak 1 cd?? Ott van pölö a mostwanted, tele videókkal, 50 autó ami nem ér semmit, nulla törés, nulla grafika, nulla fizika.. Ha szimulátor kell akkor ne olyan játékot keress amibe autókkal kell zúznunk egymást!! :D Hogy ajánljak pár simet: GranTurismo4, Live for Speed, GT Legends, RFactor, stb... Nézz szét a hsw.hu -n... -
#1246 azonbelül? ott nekem nincs kép -
#1245 én nagyot csalodtam a játékba tiszta arcade
1000Ft-ot se ér
pedig nagyon vártam
grafika sem valami szép
az is nevetséges 1cd-re ráfér -
#1244 játék mappa -
#1243 F5
de nem tudom hogy hova menti -
#1242 akkor lehet hogy crack miatt, próbáld curerommal és eredeti fájlokkal -
Kikoki #1241 Valaki leírná hogy hogyan kell használni a Cure rom-ot?Hogy hová mit kell írni?Ha lehetne tegyetek be képet is! -
Kikoki #1240 Sz miért van hogy elindul a játék és megáll a loadingos képernyőnél .Ez miért van lehet valami megoldást találni rá?Crack fent van ami a F.A.Q.-ban van és egy másikat is kiprobáltam -
#1239 X800-am van. Ez nem lehet gond. Azért köszi. -
#1238 nem lehet hogy olyan videokártyád van amit nem támogat a játék, mondjuk geforce 4? vagy geforce 4-el megy a játék? -
#1237 Nekem a Reloaded verzió van meg. Próbáltam a FAQ-ban lévő crackkel és a SecuROM-mal is, de egyikkel se és mindkettő közös használatával se indúlt el.
Indításnál megjelenik a pointer mellett a homokóra, majd 2-3 másodperc elteltével el is tünik és nem történik semmi. Ha valaki esetleg járt volna így, mi volt a célravezető módszere? -
modernslave #1236 segítsetek! Hogyan tudok képet kimenteni...prt scr itt nem müxik -
GOTEM #1235 letölttem warezről a crack mellé nem volt jó de küldtek egy faszát ez amugy starforceos? -
#1234 Nem arról volt szó, hogy moddolható a game? elöbb utóbb biztos lesz valami bfg 10.000 mod :D -
DAeRK #1233 Köszi! Este megpróbálom. -
#1232 engem single-ben is szokott ilyenek kidobni a játék.Egy patch nem ártana neki -
#1231 Azon gondolkodtam, ha már ilyen jellegű a gém, akkor lehetne kicsit nagyobb fegyver arzenál, fasza lenne ha jobban fel lehetne szerelni a kocsit.. -
Richard90 #1230 !!! Fatal error !!!
Error in localization engine!
Can't find localized string id!FINNISHNSHORTin file/section 'gametext/languages.txt'FINNISHNSHORT
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr.cpp, line 251)
Trace stack:
Tudja valaki ez mi lehet???
amikor join game-re állok kilép és ezt adja be
-
#1229 a buckasoron ugrálgass folyamatosan ... akkor lesz kombó ugrás soooook ponttal :) -
DAeRK #1228 Hi All!
Van egy olyan singleplayer küldetés amiben 70.000 pontos ugrást kell csinálni.
Hogy lehet ezt kivitelezni?
thx -
#1227 akkor csatlakozz te is a ,,nagyon vidéki"társulat-hoz.Akkor már komoly társulat lehetnénk két fővel... -
#1226 Én sem! X-D -
#1225 nekem csak multiban, single még nem volt jellemző, csak ha saját mapon nyomtam :P -
#1224 párszor mindenkinek kilép :(( főleg multiban... -
#1223 ezt bóknak veszem -
Norbu #1222 köccce! így már nálam is müxik, csak egy párszor kilép :( -
#1221 te nagyon vidéki lehetsz akkor:D -
#1220 A meleg szót ebben az értelemben még nem láttam használni:D -
#1219 A fizika tényleg nem valami ütős, de a játék egyébként is árkád stílusba sorolható, úgyhogy nem kell több, esetleg patch finomíthat még rajta, de jó ez... A grafika nem a legrosszabb, meg elég jó kis gáma... -
#1218 Nagyon meleg játék, ma töltöttem le!! :D Van hozzá valami devkit?? -
Tobias #1217 Heló!
Ha valakinél még előfordul a többperces loading az elején, akkor kapcsolja ki a vírusírtóját, és megjavul a dolog. Nekem is volt 5-6 perc, mire elindult, aztán a nod32ben kikapcsoltam az AMON-t, és láss csodát, lement kb 10 másodpercre a várakozási idő.
Jó játékot! -
#1216 nekem sok editált pálya startjánál beesek a földalá, ha csinálok alagutrendszert :(
bugos ez nagyon ... :( -
#1215 Sziasztok!
kérdésem: bármennyire is akarom nem indul el. crackeltem (Reloaded verzió) azán nyomok az exere és semmi, megse mukkan. mintha semmit nem csináltam volna! miért van ez? h kell elindítani? bocsi nem olvastam vissza.