1975
-
#1294 szerintem nem lehet !! a hang 1ébként tényleg nem a legzsírabb de a játék az király, sz@rrá töröm az autókat és a Career mód is elég változatos . -
#1293 Szevasztok!
Az autó hangját meg lehet változtatni valahogy? Lehet, hogy már volt róla szó régebben... A játék amúgy szuper, jól kitombolhatja magát az ember, de a hang idegesítő. -
feco #1292 hi
segítség kéne feltelepítettem és crackeltem és ezt írja ki:
Assertion failed!
DiffuseShader
(file..\propcore\engine.cpp, line 173)
Trace stack:
Valaki segítsen!! -
#1291 Nekem is^.^ -
#1290 Nekem a multynál vmi timed out -ot ír ki ezt hogy lehet olyanná csinálni hogy tudjak online-ban gémelni!? -
#1289 Nekem is!! :DD -
#1288 Nekem is de nagyon -
#1287 nekem is:D -
#1286 nekem is:D -
#1285 nekem is^^ -
#1284 Nekem nagyon bejön... :D -
#1283 áh én tegnap szereztem meg a crashdayt:) -
#1282 Csináljunk Crashday klánt! ;) Aztán egyeztethetünk munkák terén... Ha kint lesz az SDK... :D -
#1281 egyébként a GER Tech (cross racing championship) magyar fórumban is találkoztunk már:)
sőt, TrackManiaNationsben is láttalak már játszani:D -
#1280 hát próbálkozok -
#1279 Téged láttalak a CD fórumokon??(pluginokért érdeklődtél) Te is modellezel?? -
#1278 ismerős, nálam okés volt miután elindítottam egy versenyt. utána jó lesz remélhetőleg. -
#1277 nincs crackod? faq -
ATX1 #1276 Szép napokat mindenkinek.
Letöltötem énis ezt a játékot,de Crack-ot,sehol sem találtam ehez.
Feltudtam telepiteni,csak nemindul.
Ha tud valaki segiteni ebben,megköszöném.
Elöre is köszi.
-
newc22 #1275 Akinek megy a Crashaday fenntvan valami vírusírtója, tűzfala, ilyesmi......mert lehet valami leblokkolja a game indítását azért nem megy! Service pack 2 fennt van valakinek???? Még mindig nem megy :( -
#1274 én is gondoltam rá de nem hiszem, me eddig nem volt vele semmi gond játszottam má ennél 3x keményebb játékkal de azzal se volt gond -
#1273 jaja próbáld ki más driver-rel is -
#1272 Talán a videókártya?? -
#1271 na nekem is lenne 1 gondom: szóval a menü a zsírül bejön nincs semmi gáz, de ha el akarom indítani a játékot akkor a kép rózsaszines lesz. a zene szól ( a rap zene ) de 1ébként semmi. PLEASE HELP !! -
#1270 1ébként van akinek sajna nem megy.. (pla havernál sem) Várjatok az első patchig. -
#1269 Olvass vissza és megtudod ááááááááááá -
newc22 #1268 Srácok hogy indítsam már el a gémet???? VALAKI!!!! CRACK FENNVAN!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1267 de mondjuk én a ti pályáitokra is kiváncsi vagyok, azokat is megtalálom? -
#1266 nézz szét a hivatalos fórumján! ;) -
#1265 1 láma kérdés:
honnan tudod letölteni más által készített pályákat? -
newc22 #1264 HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! -
newc22 #1263 Nekem is ugyanez a gondom :( Indításnál megjelenik a pointer mellett a homokóra, majd 2-3 másodperc elteltével el is tünik és nem történik semmi. Ha valaki esetleg járt volna így, mi volt a célravezető módszere? Mit csináljunk?? help please -
Kikoki #1262 És te mit csináltál vagy elindult valahogyan?Vagy te is segítségre vársz? -
#1261 Nekem is detto ugyanez a gondom! -
#1260 Nincsmit;) Azért van a fórum.... -
Richard90 #1259 ohhh
köszi a segítséget, sikerült -
Kikoki #1258 Azért kéne mert lehet hogy az a gond mert nekem sem indul el nálam van kép zene is de a loadingos képernyőnél megáll!Crack fent van probáltam a képernyőfrissítést azt hogy milyen windowsba futassa meg még egy csomo mindent de minden lehetséges dolgot mondjátok még ezeket is újra kiprobálom hátha rosszul csináltam valamit! -
Kikoki #1257 Valaki segítene ?Ott a kérdésem kicsivel lejjeb? -
#1256 Van ilyen homokbuckás rész.Jó hosszú na azon végig nyomtam nitroval vagy 10-15 dombon át pattogtam 150ezret ugrottam így:DJó ez a game csak kár ,hogy ilyen kurva rövid. -
Richard90 #1255 megosztanád velem, hogyan kell megcsinálni ezt a 70ezres kombót??
itt vagyok elakadva