1975
Crashday-.png I
  • ngcsnet
    nálam 38000 volt a rekord:D

na azt szeretmém kérdezni hogy hogy lehet szines nevet írni?
    mert ezt olvastam:
    Special color codes to be used in strings
    -----------------------------------------

'\0' - black
    '\1' - red
    '\2' - green
    '\3' - yellow
    '\4' - red
    '\5' - purple
    '\6' - light blue
    '\7' - white
    '\8' - light grey
    '\9' - dark grey
    '\D' or '\d' - reverts color back to default

Example: "My name is \1red\d and yours is \2green\d."

de nem műküdik
  • ngcsnet
    énis ott akadtam meg
  • heliosz007
    nekem más jellegű a problémám : szóval én a career mód utolsó 3-as sorozatánál tartok, annál a feladatnál amikor 70 000 pontot kell összeszedni 1etlen trükkel.
    és ez nem igazán megy az eddigi max az 27 560 pont :( a kérdésem tehát hogy hogyan lehet ezt a trükköt megcsinálni? adjatok tippeket !! (pl.: autó és egyebek)
  • ngcsnet
    nekemis néha iszonyat lassan tölt, valszeg a map nagysága miatt
  • Carlos
    Énis irtam jópár bugot robert-nek. Örült neki... :p
  • signs
    Hello, tudnátok segíteni?

Először a Loading... képernyőnél nekem is fagyott, de visszaolvastam kicsit és láttam, hogy írta valaki, hogy sokat kell várni. Hát vártam 5-10 percet, és tényleg betöltődött!
    Csakhogy! Játszani sajnos így sem tudok vele mert borzasztó lassan tölt...
    Már a menü is akadozik rendesen, a játékot nem is tudtam megvárni míg betölt...
    A gép: AMD 2600+ 1 Gb RAM ATi R 9800 Pro, szal nem hiszem h ezzel lenne gond.
    Valaki? Köszi.
  • newc22
    Legalább neked megy! Majd úgy is lesz PACH!
  • ngcsnet
    elég sokszor előforduló bug
  • ngcsnet
  • newc22
    nem tom akkor ezekszerint valami program miatt nem fut pedig eddig minden game ment!!!! Segíség!!!!
  • ngcsnet
  • SZilaJMaGGoT
    Bazz ez hülyeség! Nekik tök más problémájuk van... HA a gépük lenne kevés, akkor max a játék akadna.. Olyan nincs hogy a gép miatt ne indulna a játék, kivéve ha vga probléma, de azt lehet tudni egyből...
  • newc22
    Oké remélem tudtok segíteni: A64 3000+, 3x 256 DDR 400, Geforce 6600 Gt! 120 Gigas Samsung vinyó! + Service Pack 2 ! és Nod 32! vírusírtó! Köszi a segítséget!
  • reaper4
    talán írhatnátok gép konfigot v vmit mer ez a nem indúl mér? dolog kicsit hiányos
  • Rash87
    Hát akkor remélem minnél előbb jön az a patch :)
  • agyhalál
    Nálam is ez a gond és senki nem tudott segíteni ez ügyben. Valószínű, hogy az egyetlen lehetőségünk, hogy megvárjuk a patchet, valamint az ahhoz járó cracket. Hátha azok segítenek a gondunkon.
  • newc22
    Nekem úgyanez a gondom! De már jó lenne ha valamit kitalálnánk...... Eddig minden játék ment! Egyszerűen nem tudom miért!!!! Még a kábelt is lehúztam de semmi! Esetleg lehet hogy valami program bezavar??? Van tűzfalatok milyen vírusírtót használtok??
  • Rash87
    Hellosztok.

Tegnap letöltöttem a játékot, feltelepítettem, crackeltem, indítom az exet, egy pillanatra homokórára vált a kurzor, majd semmi. Egyszerűen nem indul a játék.
    Már mnident megpróbáltam,de hiába.

Nincs valakinek valami tippje,mi lehet a gond?

• DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Nem találtam erre való utalást FAQ-ban, keresővel átnézegettem a dolgokat, de gondolom megkérdezem:

Ahogy olvasom nektek működik a Multiplayer a játékban ... haverok hétvégén multiznának, és nekik nem akar összejönni ...

Helyi háló, tűzfalak kikapcs, stb, és sehogysem látják, a gépek a servert, bárki is indítja ...

Tudtok erre valamit? (Én még nem próbáltam a játékot, szóval laikusnak kellene a segítség :))

Előre is köszi!
  • Nashville
    Ez a registry- be beimportot én sem vágom, minek ez? Nekem csak felülír és kész, és szintén semmi securom.
    Mellesleg a torrentet, hogy lehet nem szeretni?(a legkirályabb letöltési lehetőség az interneten!!!)
  • Nashville
    "Bazz nem kell programozni semmit... A hangok megvannak adva valami sima hangfájlban"- "valami sima hangfájlban", látod te sem tudod "bazz"!
    Akkor adj tanácsot, ha tudod a választ, vagy hallgass! Ha valamihez nem értek nem szólok be, hogy bazz! Ennyi!
  • Bence01
    helo winfos telepítés előtt még ment a game most már újraraktam és nem megy error-t ír ki de nem lehet megnyitni az error ablakot lehet valami video lejátszási problémák vannak mert a real player se megy rendesen pedig felnyomtam minden codecket vagy még mit kéne felraknom?
  • KapuBen
    nekem is vót csak nincs róla képem
  • Sanyix
    Nekem :) 800 fölött is vót már.
  • KapuBen
    #1306-ot nem látjátok?
  • Sanyix
    Nekem egyszersem fagyott multiban, és azoknak sem, akikkel gémeltem.
  • SZilaJMaGGoT
    Multiba a szervertől függ hogy van e össsz autó meg fegyver.. Nem muszáj végig vinni... Mennyi eredetibe?? Remélem a javításhoz is lesz crack.. :D Sajna most nemnaon van rá fedezet, mert sok mindenre kell még pénz... :/
  • KapuBen
    tegnap multiztam állat volt!
    de a hapekoknak honnan van ilyen dé akármennyis verziójuk?
  • KapuBen
    kinek megy több ennél?
  • newc22
    Csak registrybe beimport????? EZt hogyan csináltad??? Mert nekem nem emgy!!!!
  • Gotty
    Köszike! Akkor asszem rámegy a mai éjszakám:D
  • arty
    igen, akkor meglesz minden kocsi, minden fegyver, stb ... és ezt multiban is lehet használni ...
  • Gotty
    Ujabb kérdés:))
    Azt mondjátok meg nekem, hogy ha végigviszem a karrier módban akkor több autó meg esetleg minigun is lesz multiba?
    Köszi
  • Gotty
    Köszi. Nekem megvan, csak azért venném meg mert 1részről jó másrészről meg hátha lesz javítás hozzá:). A torrentet meg nem szeretem de nagyon rendes vagy!:)) Amúgy nekem nem kellet semmi securom, csak registrybe beimport meg a exe csere.
  • SZilaJMaGGoT
    Mindenkinek kifagy, nem a törés miatt van, egyszerűen bugos a gáma azt kész. Másik, bemész a FAQ-ba és ott van link a crackhez. Ha Torrentezel akkor adj egy email címet és küldök torrentet...
  • Gotty
    Sziasztok!
    Mennyi lébe kerül a game? mert nem találom sehol a tört meg állandóan kifagy multiba:) direkt ip-n nyomattuk de eddig a max 2 map volt amit le tudtunk nyomni mert valakinek mindig volt valami fagyija:)))
  • SZilaJMaGGoT
    Szétnézel a mappákban és megtalálod...
  • SZilaJMaGGoT
    Bazz nem kell programozni semmit... A hangok megvannak adva valami sima hangfájlban, és ezeket kedvedre torzítgathatod..
  • Nashville
    Ez érdekelne részletesebben, de szerintem nem egyszerű megcsinálni, ahhoz már programozáshoz is érteni kell, mivel változik a hang a sebesség hatására. A progi lelkébe kellene belenyúlni, amihez nem értek.
    Ha valakinek van egy kivitelezhető ötlete, az megírhatná! Szerintem 10- ből, 9- nek nem tetszik ez a cincogás...még egy motoros programban is gagyi lenne!
    Külföldi fórumokon is biztos kitárgyalták a témát, csak nyelvi akadályok miatt nem tudok utána olvasni.
  • SZilaJMaGGoT
    De lehet! Ha van valami DJ progid akkor megtod csinálni amilyenre akarod...