339
Haegemonia demo ma 16:00 !!!
-
Chellenger #179 Köszi! már néztem de nem találtam meg a leírás részeben.... gyarmatosító hajót a bolygó fölé vittem ls semmi..... 1 idő után csak annyi hogy evsztettél... -
#178 kolonizáló hajó kell. és ugy emlékszem csak szimlán vidd a boylgóra, odaér és magától kolonizál...
vagy nyomd folyamatosan valamelyik egérgombot és feljön egy menü ahol ki tudod választani.
de ha nem, akkor f1, és vhol csak leírja. -
Chellenger #177 Hello!
Azt elakadtam a Haegemoniaban.....
Marsal jácottam..egyesítettem a Földet és másik rendszerbe át is tudok menni meg minden de kolonizálni azt nem tok.... próbáltam már jobb gomb bolygón mindenen hajón de sehol sincs ilyne opció... please help! -
#176 ha jól emlékszem nincs is külön single player (legalábbis Campaign nincs) ha minden igaz csak skirmish pályák vannak... de vannak benne új egységek :) -
SHARK13 #175 Aha,tehán nem olyan hósszú és tartalmas a single player??? -
#174 de müködik nélküle, de a soonba csak kisebb pályák vannak, semmi történet:) -
SHARK13 #173 Hajaj,azt mondjátok,hogy a Solon hagyaték csak egy kiegészítő??? Nem fog működni másik Haegemonia nélkül???
Kezdő vagyok,lécci segítsetek!!! -
#172 jah, nincs benne küldetés, de ha meg akarod szerezni, írj PM-et! -
#171 de igen az a cime, bár én nem rajongok érte abban a tekintetben hogy nincs benne küldetés... -
Valesar #170 A kiegészítő nincs meg vkinek?
Solon hagyatéka a címe nem? -
#169 nah végigvittem, sikerült megoldani amúgy, leltem egy nemtom hivatalos vagy nem e patchet, 1.10-est, ami nekem elmulasztotta8betű hibák igy is voltak).
amúgy sztme nem lett köcsög vége.
ig2-nek szarabb volt mert ott apofádba nyomták h vége, itt meg normális videó:) jó hosszú:)
és mivel tom h van kiegészítője, ezért érthető is:) -
#168 akkor passz nekem azzal (mármint a Gf2-vel) simán ment... -
#167 nem, nvidia gf 2 -
#166 ati kártyád van? -
#165 -
#164 help. játszok, bejön az automatikus menték, oké marad minden. de ha én mentem el, akkor utánna minden hajó , bázis, stb átlátszó lesz:S betöltés után is és ez kissé zavaró. -
#163 Másnak is van oylan problémája a legujabb frissítéssel, hogy a szövegek iylen furcsák? Hiányoznak belőle pár betűk. mintha elírás lenne, de túl gyakran. -
#162 Hidd el szart sem ér az ATI javítás vagy csak azt...
-
#161 Ati kártyád van? mert én annál "láttam" átlátszó bolygókat... szedd le az ati javítást az oldalról... -
Robicsek #160 szevasztok van egy kis gond a játékkal. amikor új játékot kezdek, minden oké, de a egy kimentett állást töltök be, az egységeim láthatatlanok, csak amikor elindulnák,mögöttük az a sugárbigyó látható -
#159 kettő is van, de ezért én sem rakom fel neked... -
#158 ? -
#157 pedig fel kell ... -
#156 sziasztok lenne egy olyan kérésem, hogy akinek fenn van a game az el tudná nekem küldeni a hang fájlok közül azt amiben azt mondják, hogy "önnek egy uj üzenete érkezett".
Nekem is megvan a játék de csak ezért nem akarom feltelepiteni.
köszi elöre is -
Fugitive #155 Valaki mondjamár. Van valami hely, ahol lehet nyomni a gamet? -
#154 meg kell lenni a játék könyvtárában valamilyen font kiterjesztéssel....
-
#153 Hali, vkinek nincs meg véletlenül a betűtípus? ami a főmenüben van.. -
#152 9200 -radeon -
#151 Nem volt semmi
Neked milyen Ati van most amivel ki akarod próbálni? -
#150 nem volt semmi ilyen jellegű problémád a kkor?
-
#149 Nekem Ati 9500 volt akkor. (most x800gto) -
#148 Neked milyen kártyád van?
-
#147 Gondolom, mivel ez egy régi játék, régi ATI driver kell hozzá, kb olyan 4.8as körüli.Vagy van vmi Z-buffer állítás a panelen azt esetleg kapcsold be.
Nem tom nálam nem volt olyan gond, igaz csak a demo-t próbáltam ki. -
#146 csak ismételni tudnám a #103 mas és a #106 os kommenteket.
-
#145 Mi a problémád vele? Írd le. -
#144 ADJON VALAKI MEGOLDÁST A Z - BUFFER HIBÁRA!!!!!! -
Nuki #143 tudtok egy jó helyet ahol nagyjából fenn van az összes ürhajóról 1-1 sreenshot? köszi :Ð -
#142 tudom javasolni a www.serials.ws nevű lapot...
ott már te keresd meg! -
#141 Akinek ATI kártyája van és nincsen neki Z-buffer hibája az szóljon!!! -
#140 Hi! felraktam a patch-et!aztán elindítom de kéri a cd kulcsot! Mit kell most csinálni? Na jó gondolom be kell írni,de Nekem nincs! Nemtudna vki adni egy cd kulcsot??? Lécci Lécci Lécci