339
Haegemonia demo ma 16:00 !!!
-
1.09-verzióm van és egy régi ATI kártyám.
Játszható, de nem mondanám, hogy hibátlan. (objektum átfedések, hiányzó grafikai elemek, stb.)
Ha ez a patch benne van valamelyik javítócsomagban, akkor azt hiszem ezen már nem lehet segíteni.
Az említett oldalakon már kerestem, de nincs ilyesmi. :(
Mindenesetre köszönöm a segítséget! -
Hepajkutya #298 Közben rájöttem nem az de sztem ha felteszed az 1,09-est akkor abban már benne va hisz az ati-patch az első javítások közt jött ki. Bár ott van az 1,10-es amiben van támogatás az újabb VGA-ra. -
Hepajkutya #297 Üdv!
Az a 109-es patch? -
http://www.gamecopyworld.com
esetleg be szokott válni vagy
http://www.fileplanet.com
-
Hello srácok!
Tegnap évek óta először újra elővettem a játékot, viszont szomorúan kellett konstatálnom, hogy a játék hivatalos oldala eltűnt. mintha soha nem létezett volna... a patch-ekkel együtt...
Nagy nehezen viszont sikerült beszereznem a javításokat a játékhoz, de egy kivételével.
Az ATI videókártyákhoz kiadott patch-et sehol sem találtam meg. márpedig elnézve a játék grafikáját, szükségem van rá.
Hálás lennék, ha valaki feltöltené, vagy adna egy linket.
Köszönöm! -
Milyen videókártyád van? XP-n kéne működnie, ha még a patch is fent van, akkor nem tudom mi a gond. Esetleg kompatibilitási módokkal lehet próbálkozni... -
Joy3636 #293 Hali. Előástam az ősrégi eredeti Haegemonia cdmet, gondoltam játszom vele egyet. Fel is installáltam, de mikor elindítottam, videó nem volt, a hang szaggatott, aztán az egész lefagyott. XPn próbálok vele játszani egy másfél éves elég jó laptoppal. ATI patch fenn van, az 1.09 is. Valakinek van esetleg ötlete, hogy hogyan tudnám működésbe hozni a játékot? Köszönöm előre is. -
:D -
Állat. Köszi. +-t kaptad. :) -
Na végre sikerült megcsinálni...
Lehetne jobb a képminőség, de egyelőre ez van:
Haegemonia: A Solon Hagyaték - Kutatási terv
Mivel a solon hagyatékban nem csak emberekkel lehet lenni, ezért a rajzokon rajta van mindhárom fajnak az összes találmánya :)
Egyszerűség kedvéért úgy vannak írva a találmányok a rajzon, hogy "Pontosság 1", "Pontosság 2", stb, tehát egyből látszik hogy melyik találmány mire jó. Bal oldalt a listában pedig le van írva mindegyiknek a pontos neve :) A piros, zöld, kék csík a neveknél pedig azt jelenti, hogy melyik faj tudja kifejleszteni őket.
Remélem hasznos lesz valamennyire :D -
Ez is jó azért. :) Thx. -
Nem találtam én se találmánylistát. A játékban lehet nézni "kutatási fát", ami valahogy így néz ki:
A régebbi solon hagyaték kiadáshoz én kaptam papíron is egy ilyen összesített "kutatási fát", amin minden találmány rajta van és meg van jelölve, hogy melyiket melyik faj tudja kifejleszteni. Kerestem, hogy nincs-e fent neten ez a fullos kutatási fa, de nem találtam sehol... Ha nem felejtem el, akkor hétvégén hazamegyek és lefényképezem azt a papírt.
De így külön találmánylistát sajnos nem találok neten, pedig érdekes lenne :/ Megnéztem a "haegemonia gold" dvd-met is, van rajta 2 kézikönyv, de egyikbe sincsenek találmányok...
-
Jól hangzik. Én vadászokat nem is használok, csak az első pár pályán használtam. :)
Am nem tudsz valahonnan találmánylistát linkelni? Én nem találok. Alap haegemoniából. Legjobb ezekben a játékokban (IG, IG2, Haegemonia)a fejlesztés. Ezt csípem a legjobban. :) -
Érdemes kipróbálni a solon hajók miatt, meg van még néhány más új találmány is. Ami idegesítő, hogy a proton fegyverek nem irtják a bolygó lakosságot, viszont a bányák, katonai bázisok átköltöztethetőek. Meg van még 1-2 apró változtatás, pl a nagyobb hajókon több az ágyú, kevesebb a löveg, tehát lassabban lőnek, de erősebbet. A vadászok meg kisebbek és nehezebb eltalálni őket, így ez is taktikásabbá teszi.
Csak ugye hiányzik a hadjárat... skirmish pályák vannak, ami ilyen "szabad játék", nincs történethez kötve. De ilyen 1 pályás gyorsjátékokra, vagy esetleg LAN-ozni szerintem jobb a solon hagyaték :D
Én 490-ért vettem az Univerzum Légiói + Solon Hagyatékot 576kbyte-nál, szóval megéri. Még ereklyének is jó, mert szerintem már nem sokáig fogják árulni :D -
Solonnal még nem játszottam, de lehet ha végigmentem ezen(már sokadszor) akkor megveszem és játszom vele. :) -
Hajrá! :D
Én most a solon hagyaték pályáival játszogatok 1-1 órákat. Nem akkora élmény, mint az univerzum légióit végigvinni először, de azért nem rossz :D -
Na tegnap neki is láttam. Kellemes órák következnek. :) -
Télen nekifutok újra én is. :) -
Na most már játszogatok a Solon hagyatékkal is. Nem rossz, jó pályák vannak benne, meg ötletes találmányok. A solon hajók, meg a solon kom.központ is tetszenek.
A sztori hiánya miatt kicsit "szegényes", legalábbis sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Így viszont lehet szórakozni a pályákkal(amik elég jók) egyedül, vagy multiban... -
Rájöttem hol lehet megnézni az aktuális küldetés célt: birodalominfónál van...
Azért így se túl felhasználóbarát a játék, elég sok helyen el lehet akadni.
Egyébként meg érdekes, hogy a sztori vége folytatást sejtet, de a Solon hagyatékban meg mint ha mi se történt volna, semmi szó nem esik folytatásról, hanem egy tök más "történeti szállal" folytatódik. Ja, idézőjelben "történet", mert a történet kb annyi ami a dobozra van írva, a játék meg csak skirmish. -
Nekem néha olyat csinál a játék, hogy eltűnnek a bolygók, vagy nem tudom behozni a csillagtérképet. Mondjuk ilyen 2-szer fordult elő eddig, aztán nyomkodtam össze-vissza és megjavult.
Inkább ami gáz volt az, hogy a 3. epizódban amikor minden szektorban 1milliárdos kolóniát kell létrehozni, akkor a Gamma-szektor egyik bolygón 650milliós korlát volt. A többi bolygó meg "kolonizálhatatlan". Ki kellett volna fejlesztenem egy pár bolygótechet, hogy tudjak kolonizálni több bolygót, de a kutatási pontjaimat természetesen elszórtam... Így gyakorlatilag "mission failed", nem lehet tovább jutni.
A bug itt az volt, hogy betöltöttem a "Küldetés kezdés" mentést, amit a gép csinált automatikusan, de ott meg nem hozta ki baloldalt a füleket, amivel váltani tudok a szektorok között... Mit tudok csinálni ilyenkor: cheatelek KP-t... :/ Kicsit sajnálom azért...
Egyébként nem lehet menet közben megnézni valahol az aktuális küldetés szövegét? Mert általában felsorol 2-3 dolgot hogy mit kell csinálni, de én meg elfelejtem pár perc múlva, hogy pontosan mik is voltak a célok. Aztán meg elcseszem rossz helyre a KP-t és lehet újrakezdeni a küldetést, ami elég nagy szivatás.
Nagyon oda kell figyelni az ilyen hülyeségekre, ezért is hagytam a pics.ba régebben ezt a játékot... Imperium Galacticában mindig ott világított egy szöveg a képernyő tetején, hogy mi a cél, mit kell csinálnom, sose volt az, hogy pörög 4-szeres sebességgel az idő és nem tudom mi a fax van... -
heimdal5 #278 Solon hagyatékában a Sound System Error-ra és CD-kulcs hibára egyaránt megoldás, ha az ERRŐL az oldalról letölthető .exe file-al felülírjuk az eredetit.
-
Zotya26Bp4 #277 Na az meg engem érdekelne
Az alap jó? -
heimdal5 #276 Már megoldottam. :) -
Zotya26Bp4 #275 Szia azt még nem néztem ! -
heimdal5 #274 Zotya26Bp4, korábban írtad hogy sikerült megoldanod a net játékot is. Működik az a megoldás a Solon hagyatékával is? -
Zotya26Bp4 #273 Ami tenned kell !
1 .Első kiadású Haegemonia
2. Haegemonia GOLD
- Másold fel mindkettőt a HDD-re
- Majd új mappa aminek a neve HAEGEMONIA_HU ez a cd kép név is persze !
- Majd az üres mappába másold bele az első kiadás tartalmát de a SETUP1.EXE (572.678.526) NEM KELL!!!
- Most jön a lényeg a GOLD-ból kell a haegemonia könyvtáron belül van a SETUP.EXE (645.103.134) ezt kell az
az új HAEGEMONIA_HU könyvtárba bemásolni SETUP1.EXE néven és a méret (645.103.134) ez lesz
- Majd telepítés (autorun jó nálam (DVD) 733.616.060)
- ami fontos lehet még, hogy a telepítés után futtatás XP SP2 és rendszergazdaként.
Nálam a probléma az volt VISTA alatt, hogy az autorun el sem indul valami hibát írt, de az első kiadás megy ki érti
Megy VISTA és WIN 7 alatt is a netes rész is
-
Zotya26Bp4 #272 sziasztok most írom le mit hogyan merre még ma felrakom ! :) -
a solon-ban található "starfield.mat" fájllal írd felül az alapjátékban találhatót az megoldja -
Shid #270 Nem tudom, hogy másnak is átlátszóak lesznek e a hajók egy mentett állás visszatőltése után,de ha valakit érdekel én találtam egy megoldást erre a problémára. Ha valakit érdekel szívesen segítek. -
heimdal5 #269 Kedves Zotya26Bp4!
Én is örülnék ha leírnád. :) -
#206-7 hozzászólásokban javarészt leírtam a saját tapasztalataim, majd azokat olvasd el -
Ha leírod azt örömmel olvasom :) -
Zotya26Bp4 #266 Sziasztok !
Megmondom őszintén nem néztem a fórumot visszamenőleg de sikerült megoldanom azt, hogy
- 1.10 Magyar
- Vista alatt lehet telepíteni
- net játék működik
napokon belül leírom ha érdekel valakit !?....
-
Valaki játszik ezzel manapság linux alatt WINE-vel?
Esetleg valaki játszik HAMACHI-n keresztül vele? -
ja magyar verzióhoz nem jött ki patch soha tudtommal.
az újabb verziót csak simán kiadták Gold néven.
angol patchet a #248-as hsz-ben találsz, esetleg próbálkozhatsz azzal is -
A bolti verzió alapból azon van, nem kell hozzá másik. -
1.09 es patch et honnan tudom leszedni??? -
próbáljátok külön cd kulccsal telepíteni a játékot és hamachi helyett esetleg a ComodoeasyVPN-t használjátok virtuális hálóként. -
redoxi #260 Helo !
Valaki tudna segíteni , hogy a Solon hagyatékával hogyan tudnánk hálozatban játszani úgy , hogy ne dobjon ki cd key hibával ??