HAEGEMONIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régebbi solon hagyaték kiadáshoz én kaptam papíron is egy ilyen összesített "kutatási fát", amin minden találmány rajta van és meg van jelölve, hogy melyiket melyik faj tudja kifejleszteni. Kerestem, hogy nincs-e fent neten ez a fullos kutatási fa, de nem találtam sehol... Ha nem felejtem el, akkor hétvégén hazamegyek és lefényképezem azt a papírt.
De így külön találmánylistát sajnos nem találok neten, pedig érdekes lenne :/ Megnéztem a "haegemonia gold" dvd-met is, van rajta 2 kézikönyv, de egyikbe sincsenek találmányok...
Am nem tudsz valahonnan találmánylistát linkelni? Én nem találok. Alap haegemoniából. Legjobb ezekben a játékokban (IG, IG2, Haegemonia)a fejlesztés. Ezt csípem a legjobban. :)
Csak ugye hiányzik a hadjárat... skirmish pályák vannak, ami ilyen "szabad játék", nincs történethez kötve. De ilyen 1 pályás gyorsjátékokra, vagy esetleg LAN-ozni szerintem jobb a solon hagyaték :D
Én 490-ért vettem az Univerzum Légiói + Solon Hagyatékot 576kbyte-nál, szóval megéri. Még ereklyének is jó, mert szerintem már nem sokáig fogják árulni :D
Én most a solon hagyaték pályáival játszogatok 1-1 órákat. Nem akkora élmény, mint az univerzum légióit végigvinni elõször, de azért nem rossz :D
A sztori hiánya miatt kicsit "szegényes", legalábbis sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle. Így viszont lehet szórakozni a pályákkal(amik elég jók) egyedül, vagy multiban...
Azért így se túl felhasználóbarát a játék, elég sok helyen el lehet akadni.
Egyébként meg érdekes, hogy a sztori vége folytatást sejtet, de a Solon hagyatékban meg mint ha mi se történt volna, semmi szó nem esik folytatásról, hanem egy tök más "történeti szállal" folytatódik. Ja, idézõjelben "történet", mert a történet kb annyi ami a dobozra van írva, a játék meg csak skirmish.
Inkább ami gáz volt az, hogy a 3. epizódban amikor minden szektorban 1milliárdos kolóniát kell létrehozni, akkor a Gamma-szektor egyik bolygón 650milliós korlát volt. A többi bolygó meg "kolonizálhatatlan". Ki kellett volna fejlesztenem egy pár bolygótechet, hogy tudjak kolonizálni több bolygót, de a kutatási pontjaimat természetesen elszórtam... Így gyakorlatilag "mission failed", nem lehet tovább jutni.
A bug itt az volt, hogy betöltöttem a "Küldetés kezdés" mentést, amit a gép csinált automatikusan, de ott meg nem hozta ki baloldalt a füleket, amivel váltani tudok a szektorok között... Mit tudok csinálni ilyenkor: cheatelek KP-t... :/ Kicsit sajnálom azért...
Egyébként nem lehet menet közben megnézni valahol az aktuális küldetés szövegét? Mert általában felsorol 2-3 dolgot hogy mit kell csinálni, de én meg elfelejtem pár perc múlva, hogy pontosan mik is voltak a célok. Aztán meg elcseszem rossz helyre a KP-t és lehet újrakezdeni a küldetést, ami elég nagy szivatás.
Nagyon oda kell figyelni az ilyen hülyeségekre, ezért is hagytam a pics.ba régebben ezt a játékot... Imperium Galacticában mindig ott világított egy szöveg a képernyõ tetején, hogy mi a cél, mit kell csinálnom, sose volt az, hogy pörög 4-szeres sebességgel az idõ és nem tudom mi a fax van...
Az alap jó?
1 .Elsõ kiadású Haegemonia
2. Haegemonia GOLD
- Másold fel mindkettõt a HDD-re
- Majd új mappa aminek a neve HAEGEMONIA_HU ez a cd kép név is persze !
- Majd az üres mappába másold bele az elsõ kiadás tartalmát de a SETUP1.EXE (572.678.526) NEM KELL!!!
- Most jön a lényeg a GOLD-ból kell a haegemonia könyvtáron belül van a SETUP.EXE (645.103.134) ezt kell az
az új HAEGEMONIA_HU könyvtárba bemásolni SETUP1.EXE néven és a méret (645.103.134) ez lesz
- Majd telepítés (autorun jó nálam (DVD) 733.616.060)
- ami fontos lehet még, hogy a telepítés után futtatás XP SP2 és rendszergazdaként.
Nálam a probléma az volt VISTA alatt, hogy az autorun el sem indul valami hibát írt, de az elsõ kiadás megy ki érti
Megy VISTA és WIN 7 alatt is a netes rész is
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én is örülnék ha leírnád. :)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Megmondom õszintén nem néztem a fórumot visszamenõleg de sikerült megoldanom azt, hogy
- 1.10 Magyar
- Vista alatt lehet telepíteni
- net játék mûködik
napokon belül leírom ha érdekel valakit !?....
Esetleg valaki játszik HAMACHI-n keresztül vele?
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
az újabb verziót csak simán kiadták Gold néven.
angol patchet a #248-as hsz-ben találsz, esetleg próbálkozhatsz azzal is
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Valaki tudna segíteni , hogy a Solon hagyatékával hogyan tudnánk hálozatban játszani úgy , hogy ne dobjon ki cd key hibával ??
A Mars megtámadásánál, amikor a vontatóhajó húzza a cirkálót, az mindenféleképpen megsemmisül?
Én sehogy se tudom megmenteni.
THX!
Ekkor kényszeríteni kell (nem emlékszem már de talán a Ctrl és a támadás egyszerre vagy simán csak a támadás ikonra kell bökni majd a célpontra) a támadásra az egységeket.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Tudna nekem valaki segíteni?
Úgy látom még azért él a téma, még ha kicsit megkésve is kezdtem el ezzel a játékkal foglalkozni. Az lenne a gondom hogy már az elején elakadtam, de fogalmam sincs hogy miért! A második "pályánál" amikor 2 csempészt kellene megállítanom hogy a Marsra jussanak az elsõt nem lehet megtámadni, de a másodikat igen, és az fel is adja. De az elsõvel akkor mit kell csinálni??? Mert az csak megy és amikor odaér a Marshoz kiadja az üzenetet a játék hogy csalódtak bennem.... Most én vagyok a hülye vagy mit nem vettem észre?
Elõre is kösz a segítséget!
de a fekete sávokkal még mindig jobban jártál, mintha széthúzná a képet:D
Viszont még mindig nem tudom, hogy hogyan lehet megszüntetni a két függõleges fekete sávot a monitor két oldalán az összes felbontás esetén. Olyan mintha nem bírná a játék felbontása a 16:9-es képmegjelenítést?
Ugyanez a gondom a Battlefield 1942-vel is.
Van esetleg ötleted?
köszönettel
de akkor idézem is:
"-Sound System errorral néha kiakad a játék. Megoldás: Ne kattints az errorra. Ha kidobott a windowsba, simán kattints vissza a játékba. Tudsz játszani úgy is, csak a hang kicsit fura. Arra mindenesetre jó, hogy elmentsd a játékot, kilépj, és újraindítsd. Bizonyos pályákon többször is elõjöhet ez a hiba, de nem túl jellemzõ azért"
az áltátszóságra meg a megoldás: a starfield.mat file-t írd felül azal, ami a solon hagyatékban van.
+ 1X simán fagyott, valamilyen hangprobléma miatt egyszer csal kilépett. Utána már csak "láthatatlan" egységekkel indult.
Talán ezért kéne az ati patch.
Egyébként grafikailag gyönyörû, teljesen normálisan megy.
Ja és még valami: 16:9-es laptop megjelenítõn miért van egy-egy fekete függõleges csík a két szélen az összes felbontás esetén? Be lehet állítani "teljes" képernyõre, vagy csak így fut?
Várom a fájlokat, Köszönettel
(gép: ASUS ROG G73 JH Laptop)
(érdemes elolvasni a Win7 ugyanaz, mint a Vista. technikailag legalábbis)
a patcheket most nem találom, de max 1-2 nap múlva hazamegyek, akkor feltöltöm.
itt megtalálható pár, de nem tudom, h a magyar verzióval mennyire jól mennek együtt
nálam a grafikai bugok javát a starfield.mat cseréje megoldotta(írd felül azzal, ami a solon-ban van)
szeretném a segítségeteket kérni: A legutolsó patch-et és az ati-javítást keresem, de sehonnan sem tudom letölteni.
Úgy gondoltam, kipróbálom megy-e win 7 ultimate 64 bit alatt, de nagyon kéne a két javítás. Egyszerûen csomó hyelyen "csak volt", már nem tölthetõ, igen drága digital reality site meg kipurcant... mondjuk ezt sem értem, miért szüntették meg az oldalukat.
Elõre is köszönöm!!!
[email protected]
én csak akkor veszek játékot ha a játék netes lehetõségeket szolgáltat és tényleg leköti a figyelmemet egy jó idõre.és persze ha nem kell további lóvét invesztálni rá hogy tudjak játszani vele
nem tud valaki a Haegemonia Legions Of Iron.hoz magyaritast? en angolul kaptam meg es nem kapok magyaritast sehol. Esetleg tud valaki linket ahonnan letolthetnem magyarul ??? Elore is koszi
szerintem ennyit simán megér:D
egy új játék 10.000 forint.. na az nem éri meg:D