95
Playstation2 és Xbox érdekel
  • dinomano
    http://www.x2vga.com/

izéé...ezt nezd meg, ilyesmi cucc kell monitorhoz... :-D Jahm, és az XBOX tpic-ba irj, ott tudnak segiteni talan kerdesek eseten, jobban mint en...
  • dinomano
    hmmm...ha a videokarid tamogatja+rá tudod tenni(sztem X is RGB kimenetes mint ps1-2; bár még nem lattam "élő" x-et...); akkor tudsz azon is jatszani...(DE!)de a konzolokat TV-képernyöre talaltak ki, nem mutat jol az élesebb monitoron sztem az X sem(kiabrandito lesz a latvany...); a PS2 pl. sem tv-re valo... Konzol: messziröl, egy bazinagy tv-n, fotelböl ülve vagy ágyban fekve the best... :-D
  • torrente
    Nem pc-n akarok játszani vele, csak azt kérdeztem, hogy felismeri-e a pc? A pc monitorján élvezném a képet, nem a tv-n.
  • dinomano
    gondolom ugyanugy mint ps2-nel; 4X sebesseggel irj, MODE2 formatumban(ezt ugyis tartalmazza az iso; hogyha netröl töltessz...); vagyis nyers formatumban...apc felismeri az xbox lemezt, a file-okat latod, értelemszerüen pc-n nem tudsz jatszani x-es gémmel...
  • torrente
    Hétfőn lesz végre egy Xboxom! A játékokat melyik íróval milyen lemezre hányszoros sebességgel kell írni? Lemezt lehet másolni? Ezt csak azért kérdem, mert régen hallottam, hogy xbox-játékokat a pc nem ismer fel. Ez így van? Ha igen, van program, ami kiküszöböli ezt?
  • John Cena
    Meg szereztem a Smack Down! vs. Raw 2006-ot szóval már nincs sírás rívás:)
  • Solidus
  • John Cena
    Hello! valaki nem tudja honnan lehet a Smack Down! vs. Raw 2006-ot meg rendelni netről vagy valahola 4dik 15dik kerületben hol van ilyes fajta bolt?????
  • sigmavirus1
    Hát tudtommal az X-box nemjátszik le másolt játékokat csak úgy, max ha chippeled vagy valami...
  • schoma
    Sziasztok!
    Ma vettem egy X-BOX alapgépet. Letöltöttem a Forza Motorsport nevű játékot.
    Kitömörítettem, az isot felírtam Alcohollal. A legnagyobb sebességgel. (Primco 4x-es lemez) Viszont a BOX nem ismeri fel a lemezt. Mi lehet ennek az oka?
    Ötlet? Túl gyorsan írtam volna?
  • Papesz
    Működik Nero-val is.
  • pc killer
    Eddig neroval másolgattam és ment minden, de ezt a letöltögetést még csak most kezdtem és nem tudom h mivel írjak.
  • Anubys
    Alcohol 120%-al tuti megy, de sztam NERO-val is...
  • pc killer
    Ha letöltök 1 xbox gamet, kicsomagolom és az iso fileot kiírom neroval dvd kép lemezre mentéssel akkor az működik???
  • Herczi
    Hello

Tudott már valaki reggelni a www.ps2rip.net-en????
    Ha igen akkor segíthetne!!!!!!
  • Brian87
    Sziasztok!!!

Én is azon a véleményen vagyok, hogy sokkal több eredeti game fogyna ha olcsóbb lenne.jó elhiszem..vmiből ajátékot is megkell csinálni..de 16.000 money kicsit nekem sok 1 játékért.

u.i. privbe nekem is jöhet jó,megbízható warez lap PS2gamehez.
  • tyler82
    Én BitLordot használtam, de nem szeretem a torrentet. Emulen meg nem találtam a The Regimentet...

• dinomano
    az emuparadise.org-on nem nagyon fogtok ps2-gémeket talalni, anno 1 volt fenn, de az is behalt; max. az emuparadise alatt üzemeltetett bittorrent tracker list-en (ha lekaptatok bittorrent klienst)tudtok tölteni, de max.pár hétig müxik egy BT-file(amig megosztják), és kisebb file-okat érdemes lekapni (legalabbis ha naonbig-eket töltöttem, jartam ugy, h. 90%körül leallt, nem volt seeder, oszt behalt az egesz...(BT-klienseket sokat talalhattok; van 1 csomo féle, Azureus, Bitorrent experimental stb...)
    még a pirate bay-t érdemes megnezni; ott a torrent listaban kereshettek ps2-gémekre...
    D.
  • tomijee
    a Black még kisem jött azt még keresheted egy darabig
  • tyler82
    Keresem a The Regiment és a Black játékot PS2re!!
    Írj mailt ha tudsz segíteni!! Vagy írhatsz ide is. :)

• Ortopéter
    Hali!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk, lejött 4 rar file és egyesítettem akkor már írhatom is ki aztán nyomhatom vagy még kell valami progi?
  • maruzst24
    www.emupradise.org
  • Flower
    Nekem is, de ne akármilyet, hanem olyan működő oldalt, ahol ps2 játékokat ingyen le lehet tölteni.
  • PhantomW
    Valaki küldjön oldalakat privibe pls!
  • Flower
    Igy is drága. 1000-1500 egy játék. ;)
  • torrente
    Vagy ha drágábbak lennének a kalózpéldányok.
  • Flower
    Az biztos, ha olcsóbbak lennének a játékok/filmek többen vennének legálisan boltból.
  • mateus33
    Na igen,ez is jó megoldás még!
  • mateus33
    Ja meg van 1-2 eredeti játékom is,csak azokat nem itt M.o.-on vettem,hanem külföldön feleannyiért:)
  • orkenyid
    Én általában használtan veszem a játékokat...
  • mateus33
    Mi na? Mivel nem játszok egyszerre 50 féle játékkal ezért azt a néhányat amit igényesnek tartok simán megvenném ha csak ennyibe kerülne.
  • Flower
    Naaaa....
  • mateus33
    Hát ha 4-5ezerért megkapnám bármelyik legújabb játékot akkor engem nem érdekelne a warez
  • SZilaJMaGGoT
    Az is gond hogy a magyar fizetés és nagy adók mellett, nem mindenki teheti meg hogy, meg vesz minden 10000 forintos játékot ami megtetszik neki, és inkább letölti pár szász forintért, esetleg ingyen. Persze külföldön is van warez, de az már az ők bajuk, itt leginkább a pénz miatt warezolnak az emberek. És ne vigyék lejjebb az árakat, mert ha ti kínlódnátok két évet egy játék elkészítésével, ami nem is egy utolsó szar, akkor biztos nem adnátok 5000 forintért. Én azért warezolok, mert nem csak ps játékra kell a pénz, hanem rengeteg más dologra is, és nem vagyunk csórók, de nem is áll itthon kötegekben a kp...
  • Super Mario
    De akkor sokkal kevésbé lenne elterjedt a kalóz játék
  • torrente
    Vigyék le a laktózmentes tej árát is!
  • Flower
    Ha olcsóbb lenne, akkor is lenne warez.
  • mateus33
    Inkább le az árakkal!
  • Super DANTE
    Inkább le a kalózokkal!!És akkor már nem lesz warez!
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem is valaki megereszthetne egy oldalt privbe...