95
Playstation2 és Xbox érdekel
  • svédcsepp
    pacsker

Lehet,hogy nem pont itt kéne megkérdeznem,de tudtok valami kickbox szerű játékot ps2re? K1 world gp felejtős.Def jam vendetta és fight for NY az bejött.Valami olyasmi is érdekelne.Előre is köszi a segítséget
  • moviky
    Hali!! Én nem venni, hanem letölteni szeretnék. Nem tudna nekem vki olyan oldalt/oldalakat mondani ??? Ha nem szabad leírni, akkor lécci küldje el vki e-mailben : [email protected] Előre is köszi :)
  • dani z
    ps2 es gamek 500/db vadi új dvd-n .

mail.:[email protected]
  • torrente
    Sok!
  • Keresztapa81
    Xbox játékok 400FT/ játék.

Mindegyik új lemezen,papírtokban,leelenőrizve

Mail: [email protected]
  • PHM
    Magadnak letölteni bocsánatos bűn.
    Havernak kölcsönadni szintén.
    Kereskedni vele nagyon nem szép dolog.
    Reklámozni gusztustalan és veszélyes is.
    Mindegy, nem az én dolgom.
    Különben meg amíg ló van, veréb is lesz...
  • dani z
    inkább nem növök fel azt letöltöm.!
  • jaszy
    Felkellene nőni, öcskös.
  • dani z
    akor 100%ban igazad van !!ügyes vagy!!!
    végülis akkor az nem törvénysértő ha letöltöd és játszolvele ugye??!!!
    de nem baj sokan vanak akik az "undorító" emberektől legyen az magánszemély,vagy bolt megveszik a másolt játékokat.
    mert inkább fizet 500at 1 játékért mint 8e-ret.
  • Olcsi2
    azok annyira nem is, de aki ilyennel kereskedik az boven kimeriti a az undorito fogalmat. Tul azon, hogy torvenyt is sert.
  • dani z
    mért lennének azok undorító emberek akiknek kivan chipeltetve a gépe?
  • smusher
    ezek nem félős emberek, ezek szimplán undorítóak.
  • dani z
    mitől?XD
  • CSOki444
    nem féltek? :)
  • dani z
    500 ft / db PS2-es és X-BOX játékok.
    ha érdekel írd ide msn-címedet vagy ha nincs akor írj ide.
  • zola2000
    Engem talán wiire érdekelne másolt játék ha tényleg olcsó.
  • CSOki444
    400ért mit adsz és mire x360 ra ? mennyi?
  • Bendy
    Na akkor várom a 300as ajánlatot :D
  • evil 007
    ha érdekel valakit játékokat 400ft/db ra adom ha érdekel email & msn [email protected] van listám és weboldalam is ahol felvannak sorolva a gamek
  • playstationchip
    Üdv!
    Ha valakinek kell ps2 játék írjon, küldök listát. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
  • dinomano
    nem tudom, lehet h. kijött máááán...még csak preview-kat talaltam a neten.
  • tyler82
    Van már The Regiment PS2re??
  • dinomano
    PS2 tv mindenkepp! :-)
  • dinomano
    ha nem kezdi el letölteni, akkor nincs seeder; vagyis megoszto, akitöl tölthetsz...probalj mas torrentet; vagy masik game-et...érdemes nezni az oldalon a seeder/leecher aranyt; hogy tudd, van-e esely leszedni a file-t...amugy a letöltes mindenkepp ingadozni fog...
  • cocobanana
    Istenem mért akarsz te egy konzolt rákötni egy LCD monitorra?Azért konzol hogy a TV (LCD TV) képernyön játszál
  • Ersiman
    Rá lehet (kell hozzá egy spec. kütyü, jó drága) de nem érdemes, az összes rece, él amit a tv összemos - lágyít virítani fog. Próbálj ki rajta egy régi játékot 640x480-ban élsimítás és hasonlók nélkül, na olyasmi lesz.
  • Prince of Máté
    a PS2-őt tá lehet kötni az LCD monitoromra?
  • Dévids
    lécci írjátok le hogy hogyan lehet az ABC torrentbe elindítani a letöltendő fáljt mert nem kezdi tölteni
  • ballor
    a GT4ből akkor neked nem PAL verzsönöd van igaz? abban nem láttam olyan beállítást, amivel progresszívben ki lehetne nyomni a képét
  • Dévids
    letöltöttem a Bitlordot de nem kezdi tölteni a gamet mi lehet a baj?
  • dinomano
    van jopar bittorrent kliens; valasz ki a neked megfelelöt ill. keress rá gugliban:
    Bitlord, ABC torrent, uTorrent - ajanlom még az emuparadise.org bittorrent tracker-es oldalat (föoldalon baloldalt...) + torrentspy.com-ot
  • John Cena
    Bocsánat BitComet 0.63Bitcomet 0.63 Letvan a Download!
  • John Cena
    Torrent oldalt tudok csak adoz kell a BitComet 0.60Bitcomet letöltés!
    és 1-2 torrent oldal pedig:Torrent oldal 1.
    Torrent oldal 2.
  • Dévids
    Nem ismertek egy oldalt ahol ps2-es játékot lehet tölteni?(ha lehet ingyenes legyen az oldal)de ha nem az akkor az se baj csak magyar legyen
  • Ma2ska
    Én is lcd tv n tolom a ps2 t komponens kábellel, néhány játék támogatja a nagyobb felbontást, gt4, gow stb. Zsir a kép.
  • hunyeti
    HI!
    PSP,PS2,PSX játékok Eladóak.
    500ft/db psp-nél hozott kártyára, vagy posta utánvétellel dvd-re (és te másolod rá a játékokat)
    500ft/db PS2,PSX játékok hozott cd-re vagy dvd-re, vagy postai utánvétellel, és mi biztosítjuk a CD-t, DVD-t vagy te küldöd.
    hatalmas kínálat, ami meg nincs meg azt is beszerezzük egy héten belül.

e-mail:
    [email protected]

• dinomano
    ok... nah várj..monitoron akarod tolni, azt mondtad...a monitorod is szar? Vgay csak a TV? Ha mind2 gánya, akkor vegyel egy LCD-t...
  • torrente
    Nem is a költség, hanem a képminőség és a sugárzás a fontos. Látnád ennek a f.snak a képét, amin játszom!
  • dinomano
    hmmm...gondolom nincs... de a kabelt sasold meg+erdeklödj utana itt a forumon, h. milyen..mint irtam; nincs X-om, se LCD monitorom, nem probaltam, ugyhogy ne 100%ban adj a velemenyemre; nezz körül itt-kérdezgess; ne csinalj nagyobb költseget magadnak ha nem musz...
  • torrente
    Kicsit rossz a szemem, ezért akartam mindenféleképpen lcd monitoron nézni. De akkor veszek majd egy lcd tv-t és meg lesz oldva a probléma. LCD tv-n élvezhetőek a játékok, nincs semmi hátránya már a mostanában kapható lcd-knek?