5774
Opera
-
#1853 ez mind megvolt:
-csinálsz egy mappát (akárhova, lehetőleg olyan helyre, ahova van szabad írási jogod - pl. Opera profil mappa)
-felteszed az UJS managert, és beállítod neki ezt a mappát
-felmégy az extendopera-ra (például) és az UJS-eket kiválasztva megjelenik a menedzser felugrója, hogy telepíti a scriptet, ha kéred
-a menedzsert megnézve látszanak a scriptek, és amelyikek be vannak kapcsolva, azok mellett zöld pipa van -
#1852 nekem nem müködik semmi, amit berakok a UJS Managerbe :|
pedig mindent úgy csináltam, ahogy leírták, és bent is van a javascript a könyvtárban, ahonnan kiolvassa az Opera őket, mégsem aktiválódnak, vagy nemtom.
sry, nem nagyon értem ezt, először használok operát:) -
#1851 http://extendopera.org/ -
#1850 Köszi, ez nekem is jól jött. :) -
#1849 dynamic image sizer UserJS
-
#1848 Firefoxban lehet kicsinyíteni/nagyítani a képen, ha nem illeszkedik a képernyő méretéhez - pl. googleben keresett képeknél
Lehet ilyet csinálni Operában vhogy? -
#1847 Új buildel mintha működne, F5-tel elmegy ha beakad. -
#1846 Akkor értem, mindegy. TÉK-re nem Operát fogok használni:D -
#1845 Igen tudom hogy megy. Ugattam már a bug miatt vagy hogy vegyék ki legalább a VIPeknek a 15sec korlátot, de leszarják. -
#1844 Nem FF-el megy mert megkérdezi és újraküldés gombbal elküldi de Opera nem kérdez hanem megáll a világoskék képernyőnél. -
#1843 Ez SG bug.
Már rinyáltam miatta, hogy legalább a VIPeknek vegyék le vagy valami, de szarnak rá. -
#1842 És ha véletlenül 15 mp-n belül írok egy másik hsz-t akkor ugye fel kellene jönni e egy Újraküldés figyelmeztetésnek de ez nincs, és nem küldi el az üzenetet.:( -
#1841 Az auto form savert Penge küldte be, ezt használtam eddig. :) A másikat majd megnézem, köszi. -
#1840 nincs, én nem használok ilyesmit - csak rémlik a Magyaropera blogról, hogy páran kérték és használják... (de nem tudtam, hogy gond van vele)
az ExtendOpera-n ezt a kettőt találtam:
http://extendopera.org/userjs/content/textarea-backup
http://extendopera.org/userjs/content/auto-form-saver -
#1839 10.5-tel szar a userjs is. Sosem "felejti el" a cuccost és bepakolja az összes SG-s dobozba amit írtál. Illetve, ha neked egy másik userjs van ami működik a 10.5-tel is, akkor megoszthatnád velem. :) -
janihunk #1838 Hát igen ez már jobb egy kicsit thx. -
#1837 ez így van, egyelőre userJS van rá, remélhetőleg felveszik a funkciók közé előbb-utóbb. -
#1836 Ha véletlenül valakit kiütünk amikor a mehet gombra kattintunk akkor Firefox-nál ha vissza gombot nyomunk akkor ott volt a begépelt üzenet és nem kellett újra beírni itt viszont igen:( -
#1835 Új build (3266) -
#1834 Ja, azt nem néztem.
Március 1-ig még van idejük lefordítani. :) -
#1833 Nem az - hanem a "további információ" gombra nyíló oldal. -
#1832 Nekem magyar mindegyiké.
Opera: A könnyen használható és gyors webböngésző. Élvezze a gyorsabb Internetet az egyetlen Turbo technológiával ellátott böngésző használata során!
Firefox: A Firefox ingyenes és biztonságos. Nem veszi át az irányítást a számítógépe felett, és nem veszélyezteti személyes adatait.
Mekkora kamu. Biztonságos? Lassan lyukasabb mint az IE6 :D -
#1831 akkor gondolom van valami hivatalos mirror-lista, ahonnan választ :) helyes.
viszont magyar bemutatkozása csak az Operának és a Firefoxnak nincs a nagy 5-ből... -
#1830 Nekem az uni.miskolc.mittomenmit adta. :) -
#1829 http://www.browserchoice.eu/ - itt a böngészőválasztó oldal :) Egyelőre a 10.10-et adja (a filemirror.hu -ról?) -
#1828 Értem. :) Semmi gondom a betűtípussal (a régivel sem volt) csak furcsa lett az előző után. De nem rossz ez sem. Először azt hittem valami mini Tahoma. :D -
#1827 a betűkészlet feature, ez a "hivatalos" fix szélességű font (Consolas) az új windowsokban, ezért utánaálltak.
végül is feltettem ezt a 63-ast, egyelőre talpon van :) (és működik az oldalsávon levő bookmarkokon a középsőgomb) -
#1826 Nem baj , az esti build majd jobb lesz :) -
#1825 Mégis felraktam, Aero peek nélkül elvileg működik és nekem is így tűnik. :) -
#1824 Fasza, akkor tehát mégsincs új build. :D -
#1823 Van új build . Aki Win 7-en van ne telpítse mert el se indul ! :)
Link
Known Issues
* Crashes a lot under Windows 7 (can be worked around by disabling opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails)
* GDI leak when opening pages
* HTML5 <video> is still broken
-
janihunk #1822 Ahan hát én csak használom :D várom mi jön ki az egészből. -
#1821 jók ezek, de tesztelési és nem használati célra - én meg most lusta vagyok fenntartani egy tesztváltozatot is, a 10.0-nál nagyon aktív voltam. -
janihunk #1820 Hát igen ezek egyre rosszabbak az 57 nekem is mindíg vissza vándorol a gépre ezek valahogy nejók. -
#1819 nem tudom, nálam még az 57-es van fent, ez túl stabil, és a 60-61 ahogy olvastam még zűrös - várom a 62-t :) (rossz tesztelő vagyok) -
#1818 Tényleg. :) Én tegnap szedtem le a 60ast :D
Legyen is mert a lenyíló listák bugosak.
Amúgy a szerkesztőmezők alap betűtípusának a megváltoztatása (pl. itt sg-n is látszik) az bug vagy feature? -
#1817 tegnap óta - már linkelve is volt (1797)
ma lesz még újabb (szerintem) :) -
#1816 Új build (b3261)
Link -
#1815 ahogy látom akkor dobja fel újnak, ha hozzászólás után nem engeded végig betölteni az oldalt (a szerver ekkor regisztrálja "látogatott"-nak az oldalt, és állítja az olvasatlan üzeneteket 0-ra) - nem lehet, hogy ez a megoldás? -
#1814 Nekem nem volt ilyen...