Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
dehogynem, van 3296-os (de már õk se tudják hányas RC)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jhetedikj
Eddig még sehol semmi.😊

anno 1987

Dzsini
én meg merem kockáztatni, hogy most már a végleges jön.

...

vagy elaludtak 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pethy23
Ne aggódj este 8-ig biztos jön még vagy 2 RC változat😄
Rage47
na hol az RC5, nem lesz ez így jó 😄
Máté94
Hát majd ha észreveszek valamit akkor majd szólok mert ez nekem elég magas és általában ha én belenyúlok valamibe abból csak a baj van!<#idiota>
Dzsini
az szerveroldali beállítás, hogy egy címrõl hány kérést enged kiszolgálni - ez az elsõ szám, hogy maximum ennyit próbál (a szerver meg letilt, ha túlságosan mohó vagy, mert azt támadásnak veszi - persze ez nem 100 kérést jelent, hanem milliót 😄 ).
a második az az, hogy összesen hány kérést küld el - ez akkor számíthat, ha sok oldalt töltögetsz egyszerre a háttérben.

Máté94
Én is inkább mindent. Birizgálás nélkül a legjobb!<#vigyor3>
Pethy23
Én most visszább vettem, mert pl nem sikerült betöltenie egy oldalt elsõre csak frissítésre😄
Máté94
Csak ez az egy dolog ami nagyon bassza a szemem!<#idiota>
Amúgy a 16/64 et 128/128-ra raktam, az úgy jó e?😄DDDDD
Dzsini
tudnak, és mostanság az RC-k óta nem találkoztam velük 😊
(kopp kopp)

Pethy23
Köszi, mindkettõt megnöveltem, így talán az oldalak még gyorsabban jönnek be😊
Máté94
Vajon Operánál tudnak arról a beragadó elemrõl?😄
Dzsini
én 45-re tettem a legutóbbi tiszta install után, szerintem bõven elég a 40 is - az plusz 10 másodperc, azért az a szervereknek elég kell, hogy legyen 😊

(esetleg a csatlakozások számával is játszhatsz, beállítások - haladó - hálózat, és a 16/64-et egy gyors, nagy sávszélességû nettel megnövelheted)

Pethy23
Köszi. Egy 40-es érték elég?
Dzsini
igen, szolgáltatófüggõ - van pár szerver, amelyik túl lassan adja az adatokat, az Opera meg türelmetlen 😊
meg kell növelni a timeout-ot, akkor kevesebbel történik meg ahogy látom (nálam legalábbis):
opera:config#Network|HTTPLoadingDelayedTimeout
vagy jobbgomb a képre - kép frissítése.

sajnos mindez nem gyógyír az alkalmankénti beragadó utolsó elemre 😞

Pethy23
Másnál is elõfordul, hogy egy oldalon 1 max 2 képet nem tölt be?
Dzsini
az, és tanulságos - már végképp nem tudtam, hogy mit kellene még beállítani, hogy mûködjön... de legalább már tudjuk, hogy máskor az elsõ a "mindig", és utána jön a többi 😊

Máté94
Nehéz szülés volt!<#idiota>
Dzsini
bocsi, de errõl nekem egy vicc jut eszembe 😊

A parasztbácsinak már 23 gyereke van és komoly gondot okoz az eltartásuk a családnak, megoldást kell találni a fogamzásgátlásra. A helyi szóbeszéd nyomán elindul az erdõbe, hogy megkeresse az erdei manócskát és kikérje véleményét a témában.
Nagy nehezen meg is találja, és elõadja neki a problémáját, mire a manócska azt mondja:
- Egyél minden este reszelt répát!
Megörül a paraszt, hazamegy lereszel egy répát, befalja és ráveti magát az asszonyra. 9 hónap múlva megszületik a 24. gyerek. Elkeseredik a paraszt, és visszamegy az erdõbe, elmondja a baját a manónak, mire az:
- Rendesen etted a répát?
- Igen.
- Vizet is ittál hozzá?
- Hát azt nem.
- Itt szúrtad el...
Na jó, megörül a paraszt, hazamegy... s a 25. gyerek megszületése után visszamegy a manóhoz, és panaszkodik. Mire a manó:
- Etted a répát?
- Igen.
- Ittad a vizet hozzá?
- Igen.
- Mézzel?
- Hát, azt nem.
- Öreg hiba.
Hazamegy a paraszt, lereszeli a répát, jól fölönti mézzel, megiszik rá egy nagy pohár vizet és hopp az asszonyra. 26. gyerek után vissza az erdõbe:
- Te manó én kinyúvasztlak!
- Mé, etted a répát?
- Mint egy nyúl!
- Ittad a vizet?
- Mint a gödény!
- Mézzel?
- Azza há, oszt mégis itt az új kölyök!
Mire a manó gyanakodva ránéz:
- Te paraszt, és mondd csak, b*sztál az asszonnyal?
- Hát persze!
A manó a fejéhez kap:
- Jajj azt nem szabaaad!!!

Máté94
Az anyját! 😄 Én meg már teljesen lemondtam róla, de ha mindig re van állítva akkor mûködik 1.1,0.1,1.0-val is! Nem tudom melyik a jobb de maradok az 1.0-nál!
Köszönöm szépen!^3<#law><#puszis><#puszi><#worship><#szeret>
Máté94
Minden 5 percben van írva.
Dzsini
tûzfal / userJS / beállítások-haladó-elõzmények-weblapok ellenõrzése mindig ?

Máté94
És megint nem. Local és Roaming törölve, újra rakva, kipucolva minden de semmi.
Máté94
Én meg már letöröltem.......na mindegy kezdjük elõröl.
Dzsini
opera:about-ban megnézed, hogy hol a profilmappád
uninstall Opera
letöröl profilmappa (ha kell, mentsd le ami kell belõle - pl. wand.dat a jelszavakhoz)
újratelepít

beállít

örül 😊

Máté94
Nekem csak vissza gombra. Fórumra kattintva ott marad az üzenet. Most már fel veszem, hogy ne nézzetek hülyének.
De akkor mit is kellene törölnöm?
eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

[HUN]FaTaL
Tévedsz, 3294 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Airbus A380
erre fogadni is mersz ?<#hawaii>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Dzsini
ja, egyébként RC3-nál tartunk 😄
3293-as build

Dzsini
0,1 és mindenféle módon mûködik. visszagombra, felül kattintva, új tabként, backflipre is.
ahogy Fatal írta, teljes reinstallt csinálj (töröld a profilmappát), és tedd fel a legújabbat.

Rage47
na, van RC2 10.5 😮
Máté94
De ez hihetetlen számomra,hogy csak akkor mûködik ha elõször 0 és alatta 1 szerepel. És csak akkor mûködik ha egéren vissza gombot nyomok. Ha a fórumra kattintok akkor nem megy.
[HUN]FaTaL
Töröld már el a profilt és rakd újra, semmi baja a check expiry historynak.

Máté94
És ebbe SE JÓ ez a check exupery history és load. Én beszarok most már! Ilyen nincs!😄DDDD
Dzsini
hát, amennyi zûr van vele, lehet, hogy még lesz RC2 is...

Pethy23
Rendben, köszi.
bojti
Még ma szerintem ...

RC után mikor várható a végleges?

bojti
bojti
Hagyd úgy ! Ha az azonnali újrarajzolást választod akkor sem fogja gyorsabban tölteni csak vibrál a képernyõ , így fárasztja a szemet . Többre sem érdemes rakni , mert az oldalak nagy többsége betöltõdik 1 mp-en belül .

Pethy23
Ezt, hogy érdemes beállítani:

[HUN]FaTaL
Jéé, tényleg. 😊

Dzsini
az új default skinnél (90-es build) állítólag a fülek átlátszóak már... (nekem nincs Aerom, nem tudom)
meg vagy ezer dolgot javítottak még 😊 cserébe a video megint nem mûködik

[HUN]FaTaL
Na majd meglátjuk, mert amúgy a skin az tetszik. 😊

Dzsini
csak a flash és pdf pluginek alatt átlátszó, mert ott "nincs html" - és az ablak amúgy átlátszó... az a skin (és könnyen lehet, hogy a pluginek) baja, hogy a flash/pdf tartalmat az alá az átlátszó réteg alá helyezi el...

eleinte még külön hack is kellett hozzá, hogy ilyen szintû átlátszóságot el lehessen érni (prealfa státusz elején), majd lassacskán kialakul, hogy hogy lehet (ha egyáltalán lehet - máshol még ez sem megy)

[HUN]FaTaL
Ettõl még a softwarenek le kéne kezelnie, hogyha oldalt nézel akkor az nem átlátszó. 😊

Dzsini
a normál skin (meg még pár) is átlátszó, csak nem viszi túlzásba pl. azzal, hogy a böngészõoldal felületére is ráhúzza 😊

[HUN]FaTaL
Mert csak az a skin átlátszó. 😊