Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
én valahogy nem tudtam összehozni vele a régebbivel jó.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

[HUN]FaTaL
Nekem a userjs mûködik 10.5-tel is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Airbus A380
Képet ha külön nyitok meg hogy lehet megcsinálni hogy kitöltse az egész képernyõt? Volt hozzá kieg. az operablogon de a 10.50-el nem mûkszik.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Pethy23
Ha szövegre viszem a kurzort az miért nem vált át szöveg kijelölésre? Sima mutatóval is tudok kijelölni, de az még se az.
lck
Nálam jó - talán ürítsd ki a gyorsítótárat.
Sziasztok!
Feltettem az Opera 10.5 -öt. De problémám adódott. Ha megnyitom akkor a Startlapon azaz helyette ezt a feketeséget kapom. Bármit is írok be nem jön be semmi csak ez a fekete. Másik böngészõkkel nincs probléma (Chrome, FF) ott bejön rendesen akármi amit beírok.
Valami ötletetek van erre?
Pethy23
Opera alatt miért van, hogy sokszor "beragad az egér" töltéskor, szóval a kurzornál a nyil mellett ott van hogy tölt, és ilyenkor ha rámegyek egy linkre nem vált át "kézre". Elég idegesítõ.
Köszi.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

lck
Mert leterhelt a szerver, oda csak késõbb teszik rá.
A 'Súgó/Frissitések keresése' még mindíg a 10.10 adja ki legújabb verziónak. <#szomoru1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Köszi

bojti
Kicsit teszteltem <#hawaii>

Win 7 32 bit Pentium Dual- Core CPU E5200 @2.50 GHZ 2 GB RAM NVidia Geforce 9600 GT

Dzsini
itt van közvetlenül a jegyzet panelt nyitó gomb
itt pedig új jegyzet hozzáadó gomb

szövegablakba pedig a legegyszerûbb úgy beszúrni, hogy helyi menü/makró gomb a billentyûzeten (ez elõhozza a jobbgombos menüt), és ott már kurzorgombokkal...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pethy23
Értem, köszi😞
Oké, az elsõre rájöttem, a ctrl+g megjegyzi a legutolsó keresést és azonnal arra keres 😊

<#worship>
Még két kérdés: ctrl+f, ctrl+g látszólag ugyanazt csinálja, keresés az oldalon. Van különbség?
A másik: a jegyzetek gyors elõhívásának mi a bill. parancsa? Nem találtam.

Dzsini
sajnos a balra-jobbra görgetés nem szabványos annyira, mint a fel-le, így egérdriverje válogatja, hogy hogy mûködik... nekem az elõzõ egérrel mûködött, most nem megy Opera alatt a vízszintes görgetés 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
profilmappádban ott a search.ini, és ott a "Deleted=1" értéket állítsd vissza 0-ra

Pethy23
Az miért van, hogy az egéren a görgõnél nekem lehet balra jobbra léptetni, és opera alatt ez nem megy, ezt meg lehet valahogy oldani mert teljesen rászoktam.
Hopsz, segítsen valaki pls: a keresõmotoroknál kitöröltem azt ami nem kell, így a keresés az oldalon motort is, és most ctrl+f-es keresés nem mûködik. Csak egy printscreen kéne az adatokkal arról a keresõmotorról hogy vissza tudjam írni. Köszi! (meg akkor már az elõzményes keresõmotort is, hátha az is kell majd egyszer)

Dzsini
persze csak ha ilyen hosszú keresõszavakat akarsz 😊

vagy fogod, és beállítod a Google Translate-ot, hogy bármirõl magyarra (vagy ízlés szerinti nyelvr) fordítson, és még forrásnyelvet sem kell választani, fordít neked csehtõl kezdve oroszon át japánig mindent címsorból 😊

Kurvajó köszi 😊

Rage47
na most tökéletes😊
[HUN]FaTaL
Felmész sztakira beállítod a magyar angolt jobb klikk ott ahol írnád a szót: keresõ készítése huneng. Kiválasztod az angol magyart és ugyanez beírod enghun.

Rage47
most revo uninstallerrel leszedem az operát és ujrarakom, hátha a 10.10-re való frissítés zavarta a gmail oldalát
Ezt hogy kell beállítani?

Pethy23
Azt én is használom, de ha szövegbõl akarok egy szót lefordítani akkor megspórolok egy copy-paste-ot😄
[HUN]FaTaL
Nem tudom, én keresõt állítottam be a sztakin. Magyar-angol be van állítva huneng-re, angol-magyar meg enghunra. Úgyhogy címsorba huneng szó vagy enghun word és kész 😊

A jegyzeteket ki lehet tenni valahogy valamelyik eszköztárra? Nem csak egy ki-be kapcsoló gombot szeretnék, hanem hogy ha megnyomom, akkor rögtön felugorjon a jegyzet ablak és tudjak írni, ott helyben ahova teszem. Ilyet lehet?

bojti
Bezárod az Operát , megkeresed és törlöd a profilodban az operaprefs.ini -t

Máté94
:/
Dzsini
nálam teljesen rendben megy a gmail, kipróbáltam mindenfélét rajta.

Nekem az is tök jó

Máté94
Nekem belép de ha beállításokra kattintok akkor összeomlik :/
Ez fasza, köszi

Pethy23
Meglett köszi sikerült is.
Dzsini
nem pont menu.ini lesz a neve (hanem pl. standard_menu(1).ini), a roaming/opera/opera/menu -ben lesz, ha már változtattál az eredeti menün.

Rage47
ilyet csinált már vkinek a gmail?
kép
Pethy23
TC-el se találom ezt a menu.ini-t😄

c:\Users\pethy\AppData\Roaming\Opera\Opera\
c:\Program Files\Opera\
c:\Users\pethy\AppData\Local\Opera\Opera\

egyik helyen sincs:S
Dzsini
én amúgy inkább ezt használom: http://translate.google.com/translate_tools?hl=hu&layout=1&eotf=1
és itt a lap alján vannak az eszköztár gombok - bármelyiket megfogva és felhúzva pl. a címsor mögé (ha oda akarod tenni a shift-et is lenyomva kell tartani) letéve az aktuális oldalt (vagy kijelölést) átdobja a translate szerverekhez.

Dzsini
dehogynem 😊

profilmappa/menu/ valamelyik menu.ini (miután feltelepítetted a jobbgombos dolgokat, a legújabb) - és azon belül szerkeszd ki... ebben a fileban van minden menübeállítás, a jobbgombos menük, a fõmenü... úgyhogy vigyázva 😊

Pethy23
Köszi, ez tökéletes, de a többi nyelvet nem tudnám onnan kiszedni?
Dzsini
töröld ki belõle ami nem kell

bojti
Sztaki menü Operába

Régebben volt olyan hogy egyszerûsített sztaki menü. Csak német és angol menüvel .
Ha valaki tudja hol leledzik linkeljen !

bojti
opera:about Ezt keresd : opera mappája (ez a profilod ).

Itt megjegyzed az útvonalat és megkeresed a mappát (vagy vágólapra másolod és az intézõbe beilleszted ) .Ez alap esetben itt van :

Win 7 és Vista alatt : C/felhasználók /felhasználónév\Roaming\Opera\Opera

XP alatt : C:\Documents and Settings\AKTUÁLIS_USER_NEVE\Application Data\Opera\Opera\profile

Engedélyezd a rejtett fájlok és mappák megjelenését .
A zip fájlt másold be a dictionaries mappába .

Rage47
hm, teljesen szétcsúszott a gmail. hogy miért produkál ilyeneket az opera...😄 töröltem a személyes adatokat is, nem segített.
Máté94
Hozzá se nyúltam. Eddig mindig volt most meg nincs:S
Amúgy ezt, hogy kell berakni?
bojti
Valamit te nagyon elállítgattál .

Magyar szótár

Most találtam meg, az állapotmezõ az