Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nekem akkor sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
Ha elolvasok egy cikket és vissza gombot nyomok akkor összeomlik.
[HUN]FaTaL
Ez is bejön, semmi baja. Vagy valamilyen allinktõl száll el?

Amúgy egyáltalán nem csodálnám ha össze is omlana: Result: 381 Errors, 535 warning(s)

Máté94
Hát nálam F1-live.hu még mindig összeomlik, pedig vagy ötven hibaüzenetet küldtem :/
[HUN]FaTaL
Nekem nem szaggat (C2D E8500). Ugyanúgy megy operában mint IEben. Máskérdés hogy ezért rühellem a flasht mert egy kalap szar 😄

Köszönöm, valóban ez a probléma oka.
Opera Standard Skin Minimal volt a beállításom.
Az Opera Standard-al jó. <#smile>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Dzsini
kapcsolj át a standard, vagy egy 10.50 kompatibilis skinre - sajnos a régiek nem nagyon mûködnek az új grafikus engine-el.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Felraktam én is a 10.50-et és eddig minden ok.

Újdonság viszont, ha pl. megnyitok egy képet, a kép fejlécében van egy átlátszó sáv és a két szöveg egymásra vetül.

Ugyanez van, ha lenyitom a címsorba a linkek listáját, átlátszik a lap és az alatta levõ szöveg is látható.
Hogyan lehet megszüntetn az átlátszóságot?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

mflex
Igen, vagy semmi nem futott.

What about the forests?

Dzsini
ami onnan érdekes, hogy az FF és az Opera pont ugyanazt a Flash plugint használja, és a konkrét renderelést az végzi, nem a böngészõ - ugyanannyi egyéb dolog futott a háttérben a két teszt alatt?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mflex
Hát úgy értettem, hogy szaggat nagyon, még IE, meg az FF simán viszi.

What about the forests?

Rage47
nekem lejátsza
chromeban kicsit gyorsabban játsza, de ott is szaggat
mflex
minden más böngészõ simán viszi ezt a nagy flash intrót, az opera nem tud megbirkózni vele! Remélem kitalálnak valamit!

http://newspaceworld.com/

What about the forests?

gabi89
Szerintem nem igazán viszont félmegoldás csinálhatsz megnyitod a google fordítót (translate.google.com ugye,kiválasztod a nyelveket)majd jobb gomb a mezõbe és keresõ készítése. Kulcsszónak beírod mondjuk ts és OK.
Ez meg van akkor ezentúl címsorból tl enter és máris ott vagy a fordítóban lefordítva. Mûködik weboldallal is akkor egybõl fordítja az oldalt 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Airbus A380
bocs már fáradt vagyok szóval értelmesen írva bejönnek a kamok de folyamatos töltést jelez az opera.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
nálam ez az oldal se teljesen jó

bejönnek ugyan a kam képek de ha 10 de folyamatosan töltést jelez a gép. Chtome-nál ez nincs ott bejön és kész.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Pethy23
Köszi, ez már végre mûködik!
Airbus A380
nálam Chrome-ba rendesen bejött mind.

Pár gomb nyomással az operába is.

bojti
bojti
Én nem vagyok programozó , nem foglalkozok weblapépítéssel , de ezeken az oldalakon egyéb megjelenítési hibák is vannak , olyanok amik FF-ben és IE-ben is elõjönnek . Az elsõnél ott van egy k betû ( kattintható )

A másodiknál a lap jobb széle mindegyik böngészõben hibásan jelenik meg :

Hiába is írnék bug report -ot nem fogják a hibás weboldalakat kijavítani . Az meg tény , az Opera hibatûrése nem akkora mint a Foxé . Nem eszik meg mindent .
Megjegyzem egyik oldal sem használhatatlan .

Pethy23
Hát pedig nekem nem megy az istenért se, pedig minden más scriptem megy. El tudod küldeni amit te használsz?
bojti
Pedig jó . Beállítások - Haladó - Tartalom - Javascript beállítások és alul betallózod a mappát , amibe elmentetted .

Solten
Jelenleg Windows 7-et hasznalok meg notit (10 gigas net). Megfigyeleseim szerint barmifele sebbesseg-kulonbseget laptopon egyszerubb eszleleni.

Saor Alba

Airbus A380
Én szeretek 1-.et használni 😊

Nem tudom de én ezt a gyorsulást annyíra nem érzem XP-n. De miért , 5 gigás net.

más : Nem tudjátok a google fordítót bele lehet tenni ?

Pethy23
Itt ez a hsz, és hiába használom a linkify-9-et de ezt se alakítja linké. Van olyan ami biztosan megy 10.50 alatt?
Solten
Ne para, ha gyorsasag kell, ott az Opera, ha meg baj van egy oldallal meg mindig gepen van 4 fele browser... <#nyes>

Saor Alba

Airbus A380
a belinkeltem.

Egyébként min t mások én is elismertem hogy nem lett rosz az úõj opera . De ha hibát találopk azt szerintem minden jogom megvan beírni. Max más azt mondja hogy nála jobb. C-.t

ha figyelnél már azt is írtam hogy az opera az 1ik kedvencem ez volt a lwegtovább 1 huzmba de az hogy azonosító kell meg némely oldal nem megy nem tudom megszokni.

Airbus A380
Nem csak az nem megy csak az jzott estembe amit pl sokan nézhetnek. Igen van 1 sejtésem hogy a nagy opera boyok akik azt hangoztatják hogy nem fürdik be nézegetik a megszokott kedvenc oldalaikat azt ha ott nem fûrfik be akkor már cool 😊

de az az áruházas oldal is elég sokakat érdekelhet 😉

bojti
Szerintem fejezd be a flémelést itt és a többi böngészõs topikban is . Ez vonatkozik Sg-re és a Pro Hardware-re is . Te tipikus példája vagy annak ,milyen az , amikor valaki nem veszi észre magát . Bejössz az Opera topikba hogy "így meg úgy a Crome " . Aztán átmész a Chrome topikba , hogy "így meg úgy az Opera mennyivel jobb " . Amerre mész borzolod a kedélyeket , flémet csinálsz , indulatokat gerjesztesz , bomlasztod a topikokat .
Mindegyik böngészõ jó . Az Opera , a Chrome és a FF is . Mindegyiket lehet szeretni , mindegyiknek megvan a maga hiányossága is .

Linkeket nem tudtál beszúrni .Ha az Auchan oldalon netalán meg akarod nézni a További áruházak menüt , Firefox azonosítással mûködik .

Megkérlek ( tudom hiába , de hátha mégis ) NE VÁLASZOLJ A HSZ -EMRE . Veled én a továbbiakban NEM KÍVÁNOK VITÁZNI . Azt csinálom amit eddig is : gondolotban "ignort" nyomok .

Solten
Ebben van valami, de mint irtam nalam a sebesseg az elsorangu. Az extrak kellemes raadasok (hiaba vartam a magyar szotart a chrome-hoz). Kedvenc oldalaimmal semmi problem, ugyhogy tojok a tragya auchan oldalara... 😄DD

Saor Alba

Airbus A380
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1267706495&no=33

parancsolj

Airbus A380
files=filmes

Airbus A380
a másik topikba várom hogy vissza jelezzenek hogy online files oldalt is betehetek e mivel az klehet hogy warez.

amúgy nyugodj meg sajnos az operáról ez elég régóta köztudott hogy van hogy befuccsol ía szégyen falon pl kinn van az Auchan oldala.

jhetedikj
A hét szentségét ez de gyors lett! Gratulálok a fejlesztõknek.

anno 1987

bojti
LINKEKET !!

Airbus A380
Azoknak akik csak szörfölni akarnak a neten bõven elég 1 csupasz fapados böngészõ mint pl a Chrome vagy 1 2-3 kieg-es FF.,

Solten
Tuzroka fan voltam evekig, de ezekhez kepest csuklos Ikarus. Az IE szot se erdemel.

Saor Alba

Solten
En nem fanbojkodok, csak leirom hogy nalam a ketto kozul melyik a gyorsabb, ennyi... <#rolleyes> (Chrome-ot hasznaltam a gyorsasaga miatt btw.) Asszem' ez az Opera "megfertozott", nagyon profi lett. Chrome hozza kepest tiszta fapad. Szoval matol Opera az elso szamu browser nalam. Ilyen se volt meg.

#2085: poen volt, de azert vedd veresen komolyan... <#hehe>

Saor Alba

Airbus A380
Mért szerinted az opera eldönti hogy mi az és azt nem engedi ? Jajj ne röhögtess már jó ?

sima oldalak amúgy.

Airbus A380
Érzésre nálam gyorsabb a Chrome. De ezen kár veszekedni mert én ugyanmúgy elfogult vagyok a Chrome felé mind itt egynémelyek az Opera irányába. <#mf2>

bowden :

nyomj alt-ot és ott pipáld ki a menüsor megjelenítését. Alapból nem teszi ki gondolom hogy minél több hasznos terület legyem a moncsin. Ha a kedvenceket akaro elérni akkor menüsor sem kell job egérgomb valahol és kész .

Solten
Ne nézz poreszt.

Saor Alba

Airbus A380
Én Chrome-t használok és biztonságba érzem magam. SEMMILYEN ADATOT NEM LOP. MÉG HITELES BIZONYÍTÉKOT ERRE NEM LÁTTAM. (bizonyos oldalak országosan "ismert" blogoloja által írt fika cikk nem bizonyító erejû) Kiveszed a pipát az elõl hogy névtelenül akarod segÍteni a GOOGLE Chrome fejlesztését és kész. Ilyen opció meg msjdnem minden böngészõbe és vírusírtóba van.

Ennyí erõvel lop az opera is a FF is meg mindegyik.

le kéne errõl már kattanni...

AMÚGY SORRY AZ OFFÉRT

Airbus A380
Nálam ma 3 oldallal fürdött be.... 2-t hibásan nyitott meg 1-nél kiirta hogy nem nyitja meg oldjam meg. <#ejnye1> hogy akarnak így a legjobbak lenni ?

gabi89
Nem szeretem a Crome -ot kb addig volt gépen ameddig megnéztem magamnak de errõl jó lenne leszálni. Rég nem lopja az adatokat elsõ nap kivették. Persze ettõl még titokban lehet de ennyi erõvel akkor a többi böngészõ,program,oprendszer is lop.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Máté94
^^
<#eljen>
Solten
És magyar szótár is van hozzá, nem úgy mint a krómhoz... <#hawaii> Zsír cucc.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
<#eljen> 😊 Opera rulz.

Dark Angel 666
és még nem is lopja az adatokat <#taps>

Solten
Hoha. Kivancsisagbol telepitettem a 10.5-ot, hat ooo, nem semmi.. 😊 Erzesem szerint gyorsabb mint a chrome. Gratula a fejlesztoknek.

Saor Alba

bowden
Nekem most olyan gondom van h fenn volt a beta eddig, leszedtem. Felraktam a véglegeset és nincs bal felsõben az opera menu gomb. Se a menüsor. A beta jól mûködött megvolt minden. Ennél meg hiányzik. Valaki megoldást?