5774
Opera
-
#3894 Mert valami barom bejelentette annak. -
COOLancs #3893 Miért írja a Google-t adathalász webhelynek??? Fél órája még nem volt az, most meg hirtelen az lett... -
#3892 be kell állítani a levelezőjében 2 accountot, és már töltögeti is le
segédlet:
Levelező beállítása gmailhez
plusz segítség a gmail néhány furcsaságához
Freemail segítség -
#3891 hogyan kell azt megcsinálni, hogy ami a freemail és gmail-os címeimre jönnek levelek azokat az operával el tudjam olvasni? -
lally #3890 Köszi a legújabb "Penge"-részletes infókat!
Valami kehe azért biztosan van az "sg.hu" fórumok egy részén, és még az
"origo.hu"-n is, mert a Gnome-os Operát nem mindig kamelják. -
#3889 köszi szépen -
#3888 A beállításokban a második fülnél (angolul forms, talán űrlapok) nézheted meg, hogy be van-e kapcsolva a jelszókezelő (ugyanitt meg tudod nézni, hogy melyik oldalakhoz van eltárolva jelszó vagy az, hogy ott ne jegyezzen meg semmit)
Ha be van, akkor ha valahol bejelentkezel, akkor felül becsúszik egy csík, aminél megkérdezi, hogy megjegyezze-e - az lehet még, hogy ellentétben pl. a Firefoxxal, itt automatikusan nem tölti ki előre az oldalon a jelszókat, hanem rá kell nyomni a kis kulcs ikonra felül, vagy nyomni egy ctrl+entert az oldalon (ez biztonsági okokból van így, viszont egy oldalhoz több jelszót is megjegyezhetsz, akkor megkérdezi, hogy melyiket akarod használni).
-
#3887 miért van az hogy nem jegyzi meg a jelszavakat a program?
hol tudom beállítani hogy megkérdezze? -
#3886 köszönöm -
#3885 csak félhivatalos van (a hivatalos magyar fordító csinálta, de nem került még bele a bétába), a Magyaropera blogon jobb oldalt ott a link, és 3830-ban leírtam a bepakolási módszert. -
#3884 ehhez a Bétához van már magyar nyelv? -
#3883 köszönöm -
#3882 http://www.opera.com/browser/next/
egyébként a fenti linken az Opera blogon (magyaropera.blog.hu) mindig felkerül a legújabb build is, de az most a béta (b1111). -
#3881 köszi szépen
tudnál adni egy linket a legújabbakhoz? -
#3880 a 10.63-ban csak a fülsáv fölött van, a 11-es buildekben (most béta állapotban) már átkerült a máshol megszokott helyre (is) - ha nem zavar az esetleges kisebb-nagyobb instabilitás (látogatott oldalaktól függ), akkor rakd fel a 11 bétát, abban rengeteg más újdonság is van, pl. bővítménytámogatás.
Ha úgy gondolod, hogy maradsz a 10.63-nál, akkor használhatod például alul, ott nem zavaró - a vastagsága pedig elméletileg pont akkora, mint az ikonok, ha kikapcsolod a szöveg megjelenítést. -
#3879 CSáó
most ismerkedek az Operával és érdekelne hogy lehet e olyan gyorshívó sávot létrehozni valahogy mint a Firefoxban van.(a címsor alatt,kicsi vékony,csak az ikon és kész. Amikor oldalra rakom a személyes sávot az hibátlan,de ott oldalt rossz helyen van és ha fel rakom akkor meg nagyon vastag lesz és a címsor fölé rakja)
köszi:) -
gyűjtő #3878 Szia!
Köszönöm a segítséget. Nálam is működik a dolog. -
#3877 nekem a real alternative lite van fent (nincs szükségem a teljes realplayerre), az működik normálisan -
gyűjtő #3876 Szervusztok!
Újabb kérdés ezúttal "RealPlayer plug-in for Opera browser" ügyben.
Támogatja az Opera v10.63 böngésző a RealPlayer valamelyik verzióját? -
#3875 szívesen . -
gyűjtő #3874 Szia!
Köszönöm a segítséget. -
#3873 jobb gomb egérrel a weblapon és könyvjelzők hozzá adása utánna meg 1 értelmű már. -
#3872 Ha könyvjelzőre gondolsz:
- Ctrl+D
- Opera gomb - könyvjelzők - hozzáadás
- F4-el kinyitod az oldalsávot, átkapcsolsz a könyvjelzőkre, és a fülsávból belehúzod.
Ha a gyorshívóra, akkor jobbgomb az egyik mezőn, szerkesztés, és ott felsorolja a gyakran megnyitott oldalaid, az épp nyitottakat, és abból választasz. -
gyűjtő #3871 Szervusztok!
Néhány órája használom az Operát. Valószínüleg lebénult az agyam, mert nem sikerült megfejtenem, hogyan lehet egy weblapot hozzáadni a Kedvencekhez. -
#3870 WÁÁÁ de jó van lastpass bocs a sok írásért de most szúrtam ki és nem bírtam ki :) -
#3869 amúgy ez jobb kép :) -
#3868 Aszittem az opera blokkolja,
más: miért nem működik az orbit downloader semelyik operával sem a rendessel sem a betával? Támogatja is és régen tudtam használni működött de most valahogy nem akar... (be vcan jelölve az opera benne) -
#3867 innen törlődött a kép, raktam be helyette egy minimalistát :) -
#3866 Nekem még banner sincs se a chromes topikba se itt. -
#3865 ja igaz, no meg végül is. :) -
#3864 Nem de nekem sincs. Linkeljem ? Pedig én a kézivel blokkoltam. -
#3863 elméletileg igen, ha meg nem, akkor 2 gombnyomás betallózni újra :) -
#3862 Ugye a magyar nyellvet megtartja ha frissítem a 11-est? -
#3861 Te nem, de sokan igen.
Van egy bizonyos konverzió, ami alatt nem hirdetnek normális emberek.
Ha 1000 megjelenésből 1000 ember látja és 1000 kredited fogyott el, akkor abból x ember rákattint.
Ha 1000 megjelenésből 500 ember látja és 1000 kredited fogyott, akkor x/2 ember kattint rá.
Ugyanakkor ha 1000 megjelenésből 500 ember látja és 500 kredited fogyott, akkor szintén x/2 ember kattint rá, de ha az oldal napi egyedi látogatószáma több, mint 1000, akkor ez a legjobb, mivel maradt 500 potenciális látogatód.
Hogy mennyire nyújt valós képet az kérdéses, viszont így számolnak. Az utolsó ponttal pedig maximálisan egyetértek. Az a leghatékonyabb. Egyrészt akik blokkolják kevésbé potenciális kattintók és még kevésbé potenciális vásárlók, tehát amolyan előszűrés. -
#3860 A #3854 szerinti urlfilter-rel szűrni mindent és utána az üres kockákat elrejteni a noadsal nagyon hatékony szűrést tud csinálni Operában - nekem is bevált.
Nézz rá pl. SG kezdőlapjára. Látsz itt egy centi reklámot ? -
#3859 Miért, ha villog a pofámba akkor majd jól rákattintok?:D -
#3858 Vagyis jól megszívatod őket, mert normális ember nem hirdet olyan helyen, ahol napi 10000 oldalletöltésért fizet és a felhasználók gyanúsan alacsony száma kattint rájuk. -
#3857 De még mindig csak rejt.
Mondom az az értelme hogy a beépített filterrel kiszűrt tartalom után nem maradnak ott az üres négyzetek, erre való. (Mivel a beépített szűrő nem tud css-t szűrni, csak a benne lévő tartalmat) -
#3856 a weboldalak készítői részéről annyi, hogy legalább a reklámletöltést el tudják számolni -
#3855 Annak mi értelme? :) Chrome-t is előszeretettel szidják ez miatt a rejtés miatt, bár állítólag már nem rejt.