5774
Opera
-
#3934 Hello Hello! Ez a skin engem érdekelne.. mi a neve vagy honnan lehet beszerezni..?
Köszi szépen előre is!
Üdv:JoE! :) -
#3933 Fenn volt az opera stabil is azzal megy a farmvill, akkor most szépen várjak egy újabb bétát a 11-esből abba hátha megint jó lesz? -
#3932 Engem csak az izgat hogy nem megy vele a játék :D . -
#3931 Stabil, Opera meg a 10.63nál. Nem szép dolog stabilt a snapshotokkal összehasonlítani, erre próbáltam utalni :) -
#3930 A Chrome a 8-asnál jár a stabil . 10-es esetleg DEV-be ha létezik. (de mi ugye a stabil publikusról beszélünk, ) Operával meg akkor nem kínlódok a stabil tán fen sincs ezért meg nem teszem fel :)
-
#3929 Chrome a 10es verziónál jár :D Szóval te a legújabb instabil Opera snapshotot hasonlítod az utolsó stabil Chromehoz. Próbálkozz Opera 10.63-mal, gondolom működni fog. -
#3928 De Chrome-al megy. (de ugye van aki nem szeret csak 1 db böngészőt használni és nem mindennek másikat nyitni) -
#3927 Chrome-ből most a stabil 8-as van fenn az ugye egyértelmű hogy a legújabb, az operából meg az van fenn ami a blogon hirdetve van, és régen működött. -
#3926 Passz, de mindegyikből a legújabb snapshotot / chromiumot / nightly buildet használod? Ilyen hibák előfordulhatnak. -
#3925 #3921 -re senki? -
#3924 :D -
#3923 ? -
#3922 -
#3921 farmerama-n miért nem tölti be a játékomat az opera? az összes többi böngésző betölti de az operánál végig fut a 100%-os csík és 100-nál kakukk.
11-es opera. -
#3920 biztos a sarki rendőr, de igenis használható a 1140-es. Azért, mert a bal fülem vakarása közben, ha beírom egy oldal legördülőmenüben megjelenő textareájába szuahéli szótárral hogy káposztásrétes, és attól kifagy, attól még nincs sok baja :) -
#3919 Biztos? -
#3918 Egy blogbejegyzés alapján talán karácsonyra.
Persze ki tudja. A mostani 1140-es build egész jó, pár furcsaság van a tab stackok terén, de teljesen használható. -
ba32107 #3917 Bocs a hülye kérdésért, de az extension-ök csak 11-hez vannak ugye? Mikor jön a végleges verzió? -
#3916 mondom, nekem csinált :) -
#3915 Köszi! -
#3914 Opera - Extensions - Manage Extensions.
Ha nem látod, akkor a beállításokban a Toolbars - Menu Setup -nál állíts be egy másik menübeállítást (általában a legfelső a legújabb), abban benne lesz. Akkor fordulhat elő, ha nem friss telepítés a 11 nálad, hanem egy régebbire telepítetted rá. -
#3913 Nem is értem, akkor miért van ilyen lehetőség a Beállításokba, amikor nem csinál rá semmit? :D
Na, de ez már csak kötözködés. :) -
#3912 ctrl+shift+e -
#3911 :)
a szép az, hogy nálam az Consolason van, pedig tisztán emlékszem, hogy ezt sose állítottam át, vagyis valahonnan a normál preferencesből szedte... de ez egyszerűbb így, köszi a későbbiekre! -
#3910 A telepített kiegészítőket hol találom menüben:D? -
#3909 Opera:about-ba CSS Generic Font Family-nél átállítottam a Monospace-t, így már jó!^^ -
#3908 hmmm...
Operagomb - Page - Style - Manage modes - Presentation modes
és itt próbálgasd ki, hogy a saját fontok használatát engedélyezve mikor változik hogyan...
(gyorsabban eléred, ha megjelenésben a Buttons - Browser View -ból kirakod az Author mode váltó gombot valahova, azzal közvetlen tudsz kapcsolni a beépített és a saját mód között) -
#3907 Csináltam de semmi. :D -
#3906 esetleg egy restart Opera nem árt az ilyesmi átállítás után - nekem pl. szépen átállt Consolasra. -
#3905 magyaroperán ahhoz is van magyar .lng file :) -
#3904 Még jó, hogy béta van. :)
De nem ért semmit. :DDD -
#3903 preferences - advanced - fonts - text field multi-line (magyarban ugyanezek lefordítva :D ) -
#3902 Mit kellene átállítani, hogy amikor írok egy üzenetet itt SG-n a szövegdobozba, ott Courier New-al írjon, ne pedig az Opera alapértelmezettel? :) -
#3901 előzmény, keresők, gyorshívó, könyvjelzők etc. -> Opera Linket javaslom
jelszavak -> wand.dat a profilmappában -
Rotyoka #3900 Hogyan tudom lementeni, a böngészési előzményeim a gyorshívómat + a mentett jelszavakat? -
#3899 volt már a youtube is rajta, én az Opera helyében lassan elgondolkodnék rajta, hogy ők-e a legmegbízhatóbb adatbázis :) -
#3898 Jó.
Én is azon csodálkoztam, hogy a google.hu miért van az adathalász feketelistáján. :) -
#3897 11 beta, egy nem gyári skinnel. -
#3896 Ez a 11-es Opera ami a képen van? -
#3895 az ilyesmit pár órán belül kipucolják, nem az Opera hibája, hanem az AVG-é...
mostanában mondjuk már nem az első ilyesmi, lehet, hogy a körmükre kellene nézni.