5774
Opera
  • JoeFromHun
    Hello Hello! Ez a skin engem érdekelne.. mi a neve vagy honnan lehet beszerezni..?
    Köszi szépen előre is!
    Üdv:JoE! :)
  • Airbus A380
    Fenn volt az opera stabil is azzal megy a farmvill, akkor most szépen várjak egy újabb bétát a 11-esből abba hátha megint jó lesz?
  • Airbus A380
    Engem csak az izgat hogy nem megy vele a játék :D .
  • [HUN]FaTaL
    Stabil, Opera meg a 10.63nál. Nem szép dolog stabilt a snapshotokkal összehasonlítani, erre próbáltam utalni :)
  • Airbus A380
    A Chrome a 8-asnál jár a stabil . 10-es esetleg DEV-be ha létezik. (de mi ugye a stabil publikusról beszélünk, ) Operával meg akkor nem kínlódok a stabil tán fen sincs ezért meg nem teszem fel :)

• [HUN]FaTaL
    Chrome a 10es verziónál jár :D Szóval te a legújabb instabil Opera snapshotot hasonlítod az utolsó stabil Chromehoz. Próbálkozz Opera 10.63-mal, gondolom működni fog.
  • Airbus A380
    De Chrome-al megy. (de ugye van aki nem szeret csak 1 db böngészőt használni és nem mindennek másikat nyitni)
  • Airbus A380
    Chrome-ből most a stabil 8-as van fenn az ugye egyértelmű hogy a legújabb, az operából meg az van fenn ami a blogon hirdetve van, és régen működött.
  • [HUN]FaTaL
    Passz, de mindegyikből a legújabb snapshotot / chromiumot / nightly buildet használod? Ilyen hibák előfordulhatnak.
  • Airbus A380
    #3921 -re senki?
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Airbus A380
    ?
  • Dzsini
  • Airbus A380
    farmerama-n miért nem tölti be a játékomat az opera? az összes többi böngésző betölti de az operánál végig fut a 100%-os csík és 100-nál kakukk.

11-es opera.
  • Dzsini
    biztos a sarki rendőr, de igenis használható a 1140-es. Azért, mert a bal fülem vakarása közben, ha beírom egy oldal legördülőmenüben megjelenő textareájába szuahéli szótárral hogy káposztásrétes, és attól kifagy, attól még nincs sok baja :)
  • Penge4
    Biztos?
  • Dzsini
    Egy blogbejegyzés alapján talán karácsonyra.

Persze ki tudja. A mostani 1140-es build egész jó, pár furcsaság van a tab stackok terén, de teljesen használható.
  • ba32107
    Bocs a hülye kérdésért, de az extension-ök csak 11-hez vannak ugye? Mikor jön a végleges verzió?
  • Dzsini
    mondom, nekem csinált :)
  • Pethy23
    Köszi!
  • Dzsini
    Opera - Extensions - Manage Extensions.

Ha nem látod, akkor a beállításokban a Toolbars - Menu Setup -nál állíts be egy másik menübeállítást (általában a legfelső a legújabb), abban benne lesz. Akkor fordulhat elő, ha nem friss telepítés a 11 nálad, hanem egy régebbire telepítetted rá.
  • Máté94
    Nem is értem, akkor miért van ilyen lehetőség a Beállításokba, amikor nem csinál rá semmit? :D
    Na, de ez már csak kötözködés. :)
  • [HUN]FaTaL
    ctrl+shift+e
  • Dzsini
    :)

a szép az, hogy nálam az Consolason van, pedig tisztán emlékszem, hogy ezt sose állítottam át, vagyis valahonnan a normál preferencesből szedte... de ez egyszerűbb így, köszi a későbbiekre!
  • Pethy23
    A telepített kiegészítőket hol találom menüben:D?
  • Máté94
    Opera:about-ba CSS Generic Font Family-nél átállítottam a Monospace-t, így már jó!^^
  • Dzsini
    hmmm...

Operagomb - Page - Style - Manage modes - Presentation modes
    és itt próbálgasd ki, hogy a saját fontok használatát engedélyezve mikor változik hogyan...
    (gyorsabban eléred, ha megjelenésben a Buttons - Browser View -ból kirakod az Author mode váltó gombot valahova, azzal közvetlen tudsz kapcsolni a beépített és a saját mód között)
  • Máté94
    Csináltam de semmi. :D
  • Dzsini
    esetleg egy restart Opera nem árt az ilyesmi átállítás után - nekem pl. szépen átállt Consolasra.
  • Dzsini
    magyaroperán ahhoz is van magyar .lng file :)
  • Máté94
    Még jó, hogy béta van. :)
    De nem ért semmit. :DDD
  • Dzsini
    preferences - advanced - fonts - text field multi-line (magyarban ugyanezek lefordítva :D )
  • Máté94
    Mit kellene átállítani, hogy amikor írok egy üzenetet itt SG-n a szövegdobozba, ott Courier New-al írjon, ne pedig az Opera alapértelmezettel? :)
  • [HUN]FaTaL
    előzmény, keresők, gyorshívó, könyvjelzők etc. -> Opera Linket javaslom
    jelszavak -> wand.dat a profilmappában
  • Rotyoka
    Hogyan tudom lementeni, a böngészési előzményeim a gyorshívómat + a mentett jelszavakat?
  • Dzsini
    volt már a youtube is rajta, én az Opera helyében lassan elgondolkodnék rajta, hogy ők-e a legmegbízhatóbb adatbázis :)
  • Qwerty4
    Jó.
    Én is azon csodálkoztam, hogy a google.hu miért van az adathalász feketelistáján. :)
  • Dzsini
    11 beta, egy nem gyári skinnel.
  • JoeFromHun
    Ez a 11-es Opera ami a képen van?
  • Dzsini
    az ilyesmit pár órán belül kipucolják, nem az Opera hibája, hanem az AVG-é...
    mostanában mondjuk már nem az első ilyesmi, lehet, hogy a körmükre kellene nézni.