5774
Opera
  • janihunk
    Vagy legalább skin lennne amivel nagyobb meg amivel kisebb vagy valami.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ez a kisebb jobban tetszik, jó lenne ha állítható lenne :) Ez is csak egy boolean kérdése.
  • janihunk
    Az jó lenne mer így olyan mint a 10.63.
  • Penge4
    Sehogy. De az RC4-ben vagy RC5-ben lehet, hogy ezt is megcsinálják.
  • janihunk
    Sziasztok valahogy nem lehet visszahozni az RC1 ben található gyórshívó ablakok nagyságát? Az RC3 ban jóval kisebb.
  • [HUN]FaTaL
    Legutóbb a notebookra átmásolva hibátlanul működött. Érdekes :D
  • Dzsini
    ugyanott, csak az eszköztár pont. (ha másnak is kellene)
  • Pethy23
    Sikerült.
  • Pethy23
    Alapból is így van beállítva de így nem tudom vízszintesre rendezni.
  • Dzsini
    erre gondolsz? : jobbgomb rajta-testreszabás-eszköztárak-tördelés-menü kiterjesztése
  • Pethy23

Panelt hogy tudom így elrendezni?
  • Penge4
    Nézd meg a Z1-et és meglátod. Lekerekítések és ilyesmi. Habár az Opera skinkezeléséből adódóan a hiányzó elemeket behívja, de ha mondjuk a név változott a régiben pedig ott van a Tile Center = backgrounds/regi_hatter.png akkor tud furcsa megjelenéseket produkálni, mivel a már meglévő szekciók esetén nem az újat hívja be, hanem marad a régi.
  • Penge4
    Nem, mivel a Local Storage tárolja a userJS útvonalát. Ezért is biztonságos. Néha annyira, hogy önmaga ellen is véd.
  • [HUN]FaTaL
    Meg, működött is eddig. Most újraraktam az Operát és működik megint. Nem tudom mi nyígja volt, valószínű nem tetszett neki az alfából átmásolt profil.
  • lck
    Működik.
    Ezt megcsináltad:

!!! You should manually to set an option opera:config#PersistentStorage|UserJSStorageQuota" >= 500 Kb
  • [HUN]FaTaL
    A NoAds csak nekem nem működik egy RCvel sem?
  • Pethy23
    Nem volt nagy meló így se:)
  • Dzsini
    nem kell feldobni - nevezd át .7z -re, és tömörítsd ki - ott van benne minden.
  • Pethy23
    Igen az kell, majd mindjárt feldobok egy portable-t:)
  • Dzsini
    a melyiket is? ha a skinben van, akkor a skinfile-ban van :) (.zip)
  • Pethy23
    Még a 11 beta speed dial hátterét megtalálom valamerre?
  • Dzsini
    RC2 :) Csak összerakják a fa alá a véglegest :)
  • Pethy23

(Fura illeszkedés ablak nézetben)
    Ezt azért kijavíthatnák:)
  • Dzsini
    kint van a 11 RC1
  • lck
    11 bétán van fenn, nincs vele semmi gondom. Vagy lehet hogy nem is tudom hogy mi nem jó benne ?
  • JoeFromHun
    Köszönöm szépen! Fain nagyon!
  • Airbus A380
    hirtelen nálam is jó lett....
  • [HUN]FaTaL
    Fórumját nem használom, a műsor teljesen használható.
  • Airbus A380
    Nálam a port.hu használhatatlan. Nálatok?
  • Airbus A380
    Az nem tudom mi amit te mondasz FB-n nem játszom, de fura hogy egy dbig met aztán nem és most hoppá mégis az újjal, bár ez se jó még pl a port.hu fórumról úgy vág ki hogy csak na. (a kiegészítők miatt ragaszkodom ennyire ehhez )
  • [HUN]FaTaL
    Nem biztos, hogy te, mert egy silverlight bug javítása is megtörtént ebben a verzióban, meg a parkolós facebook marhasággal nekem is volt problémám (nem írta ki az eredményt csak feketeség), igaz utóbbit nem néztem, hogy javították e. :)
  • [HUN]FaTaL
    *csoportosítás.
  • [HUN]FaTaL
    Na az új buildben végre nincs automatikus tab csoportosítást.
  • Penge4
    Mivel, azon kívül, hogy egyáltalán nem kompatibilis a 11 bétával, de még a Mail panel terén sincs sok fejlődés (a gyári skinből hívja be a default elemeket)?

Sok változást viszont nem veszek észre azon kívül, hogy még a 2.x verziójú Z1-ből vannak benne az ikonok.
  • Airbus A380
    Na nem én csesztem el az operát :)

Feltettem a mai legújabb bétát és simán betöltötte a játékomat szóval az operával volt gond, dehátugye beta,.
  • Airbus A380
    Az nem lehethogy elnyomkodtam valamit a bétába azért nem tölti be a faermerama-at rendesen?
  • lck
    Kevésbé
  • [HUN]FaTaL
    Ja tényleg, na mind1 az adobe pluginok akkor is bugosak :D
  • lck
    Ez nem Z1 Glass. Hanem V7-Glass Z1 továbbfejlesztése, annál jobb.
  • [HUN]FaTaL
    Z1 Glass, de átlátszók lesznek az adobe pluginok (flash, reader) így én nem javaslom. :) Ez nem Opera bug de az adobe szerintem soha nem fogja javítani.