5774
Opera
-
#4054 Jobbklikk->Webhely tulajdonságai->Hálózat -
#4053 Van olyan kieg. ami Firefoxként azonosítja az Operát? -
msstz #4052 Az mitől lehet, hogy ha például megnyitom a gmailt, majd új tab, facebookot megnyitom, vissza gmail, wand gomb, vissza facebookra és ilyenkor megjelenik az igazi címsor, not responding, a kurzor meg pörög körbe, busy? 2-3 mp után minden jó.
ugyanez van flash elindításánál, és másik tabra váltásnál is pl. -
Hugh Hefner #4051 köszi, megkaptam : ) -
#4050 Hm, ebben is benne van, akkor elküldöm PÜben. -
#4049 Passz, googleval keress rá. Régen volt nekem, mostmár csak autohd scriptem van. -
Hugh Hefner #4048 köszi
Fatal, és olyat hol találok? -
#4047 Vagy #4046 vagy youtubehoz van userjs hogy ne induljon el azonnal. -
#4046 beállítások - haladó - tartalom - beépülők engedélyezése csak szükség esetén. -
Hugh Hefner #4045 nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani az új 11-es operában, hogy ne futtassa azonnal a flash dolgokat? az előzőben, ha megnyitottam 10 youtube ablakot, akkor amíg nem kattintottam bele, addig nem indította el őket, többek közt ezért is használom az operát (meg mert a többi használhatatlanul lassú az utóbbi időben). most kapásból elindul, a belekattintás meg megmaradt olyan szinten, hogy ha vezérelni akarom, akkor előbb kattintanom kell.
ez volt az egyik legjobb fuunkciója, szeretném újra bekapcsolni : \ -
#4044 Ez az egyetlen pedig, aminek a GUI sebessége is használható, én pl. ezért nem használok FF-t mert ha sok tabot nyitsz egyszerre iszonyat lassú, meg is fagyasztja az egészet pár másodpercre. Chromenál szintén. -
#4043 Nálam oldalbetöltésnél "érzésre" az összes böngésző közül az Opera a leggyorsabb. -
#4042 maximum a kapcsolatok száma miatt, ha a kiszolgáló elviseli a több kapcsolatot egy oldalról (bár a 16 is rengeteg) - a kirajzolás csak az "élményt" adja :) -
#4041 Igen 11 és a turbó nincs bennt.Amiket írtál azokat kipróbáltam, és tényleg gyorsabb lett az oldalbetöltés. -
#4040 állítsd át a beállítások - haladó - böngészés - betöltés pontnál az újrarajzolást azonnalira, kicsit jobban terheli a gépet, de pörgősebbnek tűnik a feldolgozás és a kirajzolás.
Emellett ugyanott a hálózat pontnál állíthatsz a szerverenkénti és az összes kapcsolatszámon is (megemelheted egy kicsit), úgy jobban ki tudja használni a szélessávot.
(ugye Opera 11-et használsz, és a Turbo nincs bekapcsolva?) -
#4039 Lassan tölti be az oldalt,úgy hogy csak az opera használja a netet.Mind win7, mind kubuntu és ubuntu alatt ezt tapasztalom. -
#4038 az, hogy így érzed. számomra például ez az egyetlen, ami használható tempóval működik.
(mi az, hogy fele olyan gyors? lassan indul el? nehezebben reagál? lassabban "tölti be" az oldalt? (ugyanazon a netkapcsolaton?)) -
#4037 Mi lehet az oka hogy az opera (érzésre) kb fele olyan gyors mint a firefox vagy a chrome? -
#4036 Kiegészítő, ha fent van. :) De ezekszerint nincs és semmi köze nem volt nálam se hozzá csak épp utána betöltött előtte meg nem. Valami nem stimmel a túloldalon a webszerverrel :) -
Tyco #4035 Lehet, hogy tényleg az oldal szarakszik mert most Explorer-ben is előjött a hiba. -
Tyco #4034 Nekem is hol megy, hol nem megy. Mibe adtad hozzá milyen kivételekhez? -
#4033 Na nekem is kiírta, hozzáadtam noadsban a kivételekhez és jó lett. Ha mégsem akkor szarakodik az oldal. -
#4032 Nekem működik. Nem szűrsz valamit amit nem kéne?:) -
Tyco #4031 Sziasztok! A 11-es Opera a http://www.sorozatjunkie.hu/ oldalra ezt írja ki: Couldn't write to: /usr/home/sites/sorozatjunkie.hu/public_html/wp-content/cache/wp-cache-cdc5de7a8ffa7012cb620d0015655e0e.html Pedig az oldal Explorer-rel működik és eddig Oprával is ment. -
msstz #4030 persze, tudom, használom is. :) csak mondjuk néha 3-4 vissza kell, amúgy meg csak egy kattintás kellene. -
#4029 Valaki leírná nekem, hogy a CSS Generic Font Family-nél milyenek a betűk és a nagyságuk? Ubuntu-ba megakarom nézni, hogy ugyanolyan lesz e mint a Win-ba. -
#4028 Nincs. -
#4027 Nincs -
#4026 Sziasztok!
Kérdezném.. lehet hülye kérdés de most a 11-es Operában van hardveres gyorsítás?
Ezt most csak azért kérdezem mert most mindenki ezt gyúrja.. Chrome,FF..
Csak valahogy az Opera kapcsán nem nagyon lehetett erről hallani. -
Rotyoka #4025 Jupííí itt az Opera11 -
#4024 viszont ugyanígy elszáll minden, ezt az ellenőrzőt használó programban (Openoffice, stb.)
4022: van egy egérmozdulat (fel,balra), ami egy lépéssel "fel" ugrik az URL-ben (mintha mapparendszer volna) -
#4023 Akkor nekem ezért nem száll el, helyesírásellenőrző ki van kapcsolva. :) -
msstz #4022 a legmenőbb az volna, ha a címsorban lehetne kattintani a domain részeire (mint a windows intézőben). firefoxhoz anno volt egy extension, nagyon szerettem sok éve. -
#4021 azóta, amióta van hunspelles magyar helyesírásellenőrző benne :) -
#4020 A vicc az ,hogy 10.62 / 63 -ban is összeomlott erre már :D -
#4019 persze, teljesen más világ volt még. -
#4018 Ma már nem sokáig élne fizetős szoftverként. -
#4017 én még fizettem is érte anno :) -
#4016 "Bár az nem nagyon értem,hogy az Operának miért is olyan pici a tábora ..?"
Ezt senki nem érti. :)
A gyenge marketinget és a régi fizetős voltát szokták felhozni indoknak. Mondjuk engem őszintén nem érdekel, én megelégedéssel használom már a 10.0 béta óta, hogy mekkora a részesedése hidegen hagy. :) -
#4015 Sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele..de szerintem nagyon jó lett az Opera 11 :) Szerintem a téli szabadság ideje alatt át is cuccolok bele az FF-ből.
Bár az nem nagyon értem,hogy az Operának miért is olyan pici a tábora ..?
Mondjuk jó magam is csak a 9.xx és a 10.xx-ót használgatom bár nem teljes szélességgel csak úgy a rókával párhuzamosan.
Nah de majd most :)