5774
Opera
-
#4174 Ez egy "stabilabb, mint a végleges" snapshot.
Majd ha jönnek az új implementációk, vagy később a hardveres gyorsítás. -
#4173 Van mit javítgatni rajta az bizti :) -
#4172 viszlát stabil világ, megjött az első 11.01 snapshot :)
(az is igaz, hogy főleg crashfixek vannak benne, de sose lehet tudni) -
#4171 A GMX-ben szar az IMAP. 15-20 perceket is késik, pedig webes felületen ott van a levél, ellenőrzöm, de nem jön le. A hiba ismert hosszú ideje, mégsem tesznek ellene semmit. -
ba32107 #4170 Nálam amikor elindul, akkor ott van, aztán ahogy bejön a gyorshívó, eltűnik... lehet hogy a gyorshívó? Esetleg a mesterjelszó, opera mail? Nekem ezek indulnak el automatikusan. -
#4169 Nekem is ez a gyanúm, mert FF alatt is ez van. Bár én gyorshívóról indulok valahova szinte mindig úgyhogy nem érdekel. Ha meg nem, akkor is kezemben az egér szóval bele tudok kattintani a címsorba :D -
#4168 nekem ott villog, úgyhogy passz - nem lehet, hogy valamelyik userjs vagy "kegészítő" veszi el a fókuszt induláskor? -
msstz #4167 Senkinek semmi ötlete? -
#4166 Szolgáltatások (IMAP, POP3, stb.) szempontjából a GMX is nagyon jó, ha pedig csak webmailről van szó, akkor a Yahoo és a Hotmail is igencsak kellemesek, bár ott a külső programos (pl. Opera levelező) elérés fizetős.
Méretben pedig a két legnagyobb a Yahoo és a Hotmail, mindkettő bőven 250 millió feletti accounttal (hogy épp melyikük vezet, az felmérésfüggő), harmadik a Gmail 100 millió körül, negyedik az AOL 50 millióval. -
#4165 "Külföldi volt az előadó Ő meg nem értette, hogy mire fel ez a nagy nevetés."
Jó neki. Én már IT szférában freemail címet nem is veszek komolyan. Regisztráljon egy nospam vagy spambog címet, az is stabilabb.
"Annyival jobb a G-Mail?!"
Hát kb. csak mint a Trabant->BMW
Ha téged csak annyi érdekel, hogy mindkettőben van kormány és mindkettőben ugyanott van a gázpedál és a fék, akkor valószínűleg nem veszel észre különbséget.
Nem kedvelem túlzottan a Google-t, mint céget, de a Gmail messze a legjobb ingyenes e-mail szolgáltató, megbízhatóság, fícsörök és elfogadottság (hány helyen ajánlgatják, hogy azzal regisztrálj, a freemail-t és citromailt pedig kerüld el messze) szempontjából. -
#4164 Ingyenes próbáld ki, ha gondolod. -
#4163 Én outlookot használok mindkét gépemen (notebook, desktop). Gmailnél imap van így nem jelöli olvasatlannak a másik gépen amit olvastam. Nomeg nem tudom fennáll e még de gmail azonnal küldi a levelet + óriási a tárhely. -
sanyicks #4162 lol pedig én is a freemailes címememet adom spamnek :DDD gmail-t ki kell érdemelni.
bár nálam a freemail-t is beolvassa a g, oszt imapon az opera. -
#4161 Lusta vagyok. Pedig már többször gondoltam rá. Nem e-mail-ezek olyan sokat, hogy annyira bosszantana a freemail.
Legutóbb voltunk egy melóhelyes "megbeszélés" félén. Végén mail-t cseréltünk, mindenki gmail-es volt csak Én voltam Freemail-es. Mindenki nevetett. :) Külföldi volt az előadó Ő meg nem értette, hogy mire fel ez a nagy nevetés.
Itthon pl. levelező klienst sem használok asztali gépen. Notimon Outlook-ot használok. Annyival jobb a G-Mail?! -
#4160 Miért nem váltasz? Fogod azt átirányítod a freemailed és használj gmailt imappal valami értelmes levelezőkliensből (Opera, Thunderbird, Outlook v akármi) -
#4159 Sajnos. :( -
#4158 A freemail részemről tökmindegy, a lehető legszarabb szolgáltató :D
usite-al semmi gond opera alatt, szoftverbázist meg gondolom majd javítják. -
#4157 Igen, szoftverbazis.hu az Nálam is sokszor döglődik pedig napi szinten megnézem a usite.hu ill. a szoftverbazis.hu oldalakat. Ez utóbbi vagy nem akar betöltődni, vagy teljesen szétesett oldal jelenik meg, mindenféle graf. nélkül. Bár, most éppen jó. Kopp-kopp-kopp. :) Ja, meg a Freemail.hu web-es oldala is sokszor nem töltődik be. Sajnos. Pedig kezdetektől fogva freemail-es vagyok. -
#4156 köszönöm -
#4155 Sajnos a szoftverbázissal gondok vannak, ismert probléma, az Origo csinált valami furcsát a kóddal... előbb-utóbb javítva lesz, ha az Origoék nem hajlandóak rá (szólni kell nekik sokszor).
ajánlott olvasmány -
#4154 meg tudja valaki mondani hogy egyes oldalakat miért jelenít meg az opera mitha wordbe másoltam volna be a tartalmát?
ilyen pl az origo szoftverbázis is -
ba32107 #4153 :D -
#4152 Meghackelték az opera szervereit ? :
http://my.opera.com/desktopteam/blog/2010/12/16/opera-11-goes-final?startidx=800#comments
-
#4151 köszi -
#4150 link -
#4149 háttérhez tudnál adni egy linket?:) -
msstz #4148 magyaroperán már kérdeztem, de nem kaptam választ:
régebben ugye úgy volt, hogy az opera megnyitásakor a kurzor automatikusan villogott az address barban? mert már nem teszi, így plusz egy kattintás, vagy Tab, mire címet tudok gépelni. és ez zavaró. nem lehet ezt átállítani?
-
#4147 Kösz a trancesets oldalt :D -
#4146 Na ha már ez a téma berakom már én is :)
Látom van akinek mappák/könyvjelzők is vannak kirakva. Na ez nálam kimaradt pedig FF alatt jó pár éve rászoktam én is. Opera alatt viszont mindent címsorból intézek + rövidítések így pár betű beírása után fontosabb weboldalak már ott is vannak na meg a gyorshívó számai (CTRL+szám...)
Megrögzött sebesség mániás vagyok szeretem ha mindent a leggyorsabban elérek :D
11-es verzió utan van pár kieg. is
Snap link külön kedvenc végre újra használható mert 10.6xx verzió óta asszem a SnapLinks -es UserJS nem ment. -
#4145 A magyaropera blogon van egy "Én Operám" sorozat, ott idáig 20 kinézetet, részletesen leírtak. Küldd be nyugodtan a sajátod te is! -
mega91 #4144 Opera
Köszi az eddigieket is!:) Jöhetnek még...
Én is a letisztultságot szeretem. Felül a tab-ok jobb oldalon a menü ikon.
Kezdőlap gombon a speed dial-ok bal oldalon panelek. Keresni mindent a címsorban keresek. :) -
ba32107 #4143 link
NEkem így a legideálisabb, letisztult, nincs semmi felesleges kacat. Vissza, előre, frissítés, kulcs gomb, jobb oldalon meg könyvjelző, és két extension. A képen nincs rajta, de a jobb oldalon a panelek között van az emailem. -
#4142 Opera
Azért ilyen mert így tetszik :) -
mega91 #4141 Üdv mindenkinek!
Hogy néz ki az operátok? (érdekelne :D)
Esetleg tehetnétek pár képet és egy kis infót mellé h mér is néz ki így. -
msstz #4140 de ez olyan szomorú. :( -
#4139 Ez még Chrome-nál is adott, pedig az multiprocess. Ha megnézed task managerben I/O tüskéket produkál. De miután betöltött az oldal már nem akad. -
msstz #4138 megvolt, de ugyanaz. egy-egy (felteszem) komplex weboldal háttérben való megnyitása után ha az adott oldalon akarok maradni, és görgetni akkor megfagy egy picit.
pl.:
it voltam:
http://www.tumblr.com/dashboard
megnyitottam ezt és ezt a háttérben:
http://aschmann.net/AmEng/#GeneralAmerican
http://aschmann.net/AmEng/#Complex
és eztán a tumblrön akartam gurigázni és fagyott. külső oka lehet? -
lally #4137 2011.01.01 - '11.01.02-re, Heeej !
De_mer' még én is szeretnék a Google_Be-/le_fordítóknak egy: Szép Nagy Zérót adni!
-hiszen Ők,
a nem_SheggSzpíros irodalmat is má' csak, "Gold-en Jani bá'"-san kívánják ki-Fordítani?! -
#4136 Keresőket, tartalomszűrőt is szinkronizál. -
sanyicks #4135 a beállítások még mindig hiányoznak, a lényeg...