Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem kell tiszta setup, de ha 10.63ról váltasz akkor ajánlott. Urlfilter.ini-t mentsd ki mert ez már szinkronizálja és beleír így ha visszaváltasz 10.63ra nem fog mûködni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Airbus A380
külön települta másik operától akkor nem zavarják 1 mást azt nyugodtan hagyhatom úgy ahogy van ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Gondolom ez olyan mint a FF meg a Chrome... FF már a 4-es egészen alfától teljesen tökéletesen megy nálam másnál nem. Mindegy feltettem 1enlõre iszonyatos gyors . Aztán majd meglátjuk. Az új verzióknál tiszta setup kell ?

köszi

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

[HUN]FaTaL
Nekem ez van fent, nekem stabil másnak nem, de teljesen szeparálva települ (új profillal tehát nem hozza át a beállításokat a 10.63ból, amíg át nem másolod a fájlokat, de érdemes a jelszavakon kívül mindent újrabeállítani).

Nem frissíti magát tudtommal, de lehet hogy valami változóval állítható.

Airbus A380
Hali az új alfát érdemes feltenni próbálni ? (a9-es Chrome is fennt van úgyhogy az ez még csak alfát hagyjuk.. 😊 ) frissíti magát ?

OpenSuSe_11.3 alól most, ugyanígy röpültem.
(-mindjárt belekezdek akkor majd a 11.2-be is.)

#3768. Nekem, nincs Gmailes fiókom.

lck
Gmail-be nektek sem lép be ?
Köszi a "Penge"-részletes infót !
http://magyaropera.blog.hu/
http://snapshot.opera.com/unix/snowinoslo_11.00-1060/

Az Ubira,(~ 9MB .deb) feltelepítése jóval tovább tartott, mint a már megszokott, és
1napi csesztetése alatt, semmilyen gondot nem okozott.
A SuSe ~12MB .rpm-je, néhány sec alatt települt.
Most kezdtem csak a pisztergálásába

lck
Végre ! Már teszem is fel.
Dzsini
Akinek esetleg gondja volt vele és ez tartotta vissza: sokaknál a legújabb, 1060-as build javította az egér elõre/vissza gombokat (rengeteg egyéb mellett).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A legutóbbi "sikeres röptetésem" 20kB-os, tömör története:

[HUN]FaTaL
Én még csak windowson használtam, nekem nincs vele gondom, talán 1x omlott össze összesen.

Dzsini
az új 11 alfák szédelgõsek, nekem is össze-összeomlik, ráadásul úgy, hogy ugyanott ugyanattól nem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Linuxok alól is tesztelem az új-Operát.
A ver.:11-1045, még viszonylag stabilan állt, de:
A nov.06-os kiadású, "1055" ismét indokolatlanul
gyakorta, ki-kidobál az SG.hu néhány topikjából.

qetuol
oh, milyen okos, köszi

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

[HUN]FaTaL
Nyomd a ctrl+shiftet, még háttérben is nyitja és nem kell kikapcsolni a fülek újrahasznosítását sem 😊

qetuol
és olyat nem lehet h ezeket a megnyitott lapokat ne hozza elõtérbe, hanem a háttérban nyissa meg? vagy már túl sokat akarok? 😄

Köszi szépen, megoldódott a dolog! Egyszerûbb volt, mint gondoltam.

Dzsini
beállítások - haladó - letöltések
itt kikapcsolod, hogy az Opera által megnyitottakat rejtse el
gyorskeresõbe beírod, hogy doc - és kijelölve a szerkesztésnél átállítod kedved szerint

Az a problémám, h ha rákattintok egy linkre, ami pl. egy *.doc-ra mutat, akkor nem hozza be a párbeszédablakot az opera, h most menteni akarom-e vagy megnyitni a fájlt, hanem automatikusan megnyitja. Egyszer véletlenül bejelöltem, h mindig ez legyen az alapértelmezett cselekvés, de vissza akarom állítani, gondolom az opera:config-ban be lehet állítani, csak nem találtam meg...

Dzsini
ez nem az Opera hibája, hanem az egyik veszélyes oldalakat gyûjtõ oldalhoz valami miatt bekerült a startlap - néha elõfordul ilyesmi, általában 1 napon belül kipucolják a téves riasztásokat.

jelezd itt a hibás riasztást te is (e-mail címet nem kell megadni)

Mi van az Opera-val? Beírom, hogy www.startlap.hu és ezt dodja az arcomba.

mflex
Eltûnt a banner?
Ha kell még esetleg, akkor itt van😊

What about the forests?

qetuol
thx

Köszi ezt már én is kerestem.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dzsini
ha minden igaz, akkor: beállítások - haladó - fülek - újrahasznosítás kikapcs

qetuol
azt hogyan lehet hogy a szöveg kijelölés és jobb klikk után a keresés ne ugyanazon a lapon keressen , hanem egy újat nyisson? régebben ez így volt am...

okok,thanks 😊
Dzsini
nem, a hírcsatorna az RSS/Atom olvasó Operás megnevezése, itt a levelezõben jelennek meg a frissítések - ugyanúgy, mint pl. itt is fel lehet iratkozni az új hozzászólásokra, az új témákra, a híroldalak többségén az új hírekre... A híroldal készítõje maximum azt látja, hogy kb. mennyien olvassák az RSS-t, azt nem, hogy kik.

...az más kérdés, hogy a Facebook regisztrálja-e az ilyesmit, nem vagyok oda regisztrálva. - De iratkozz fel a sajátodra, és meglátod, kapsz-e üzenetet róla.

No,még egy kérdés 😊 nem nagyon értem ezt a hircsatornás dolgot.Arra lennék kiváncsi h facebook-on keresztül ha rákattintok vki hivatkozásaira,feljön ez a hircsatornás ablak.Ha erre feliratkozok,akkor azt látja az illetõ,hogy tõle kapom a hireket?vagy hogy van ez az egész?
köszi,kipróbálom 😊
Dzsini
a mouseflip alapból be van kapcsolva, ha az egérmozdulatokat használod - nem a jobbklikk a lényeg, hanem hogy a jobbgombot lenyomva megnyomod a balt, ez a flip. viszont lehet, hogy a Flash olyan értelmes, hogy a jobbgomb - menü - utána balgomb választást továbbküldi a böngészõnek. Ezért ajánlom, hogy ha nem használod amúgy a mouseflip-et akkor kapcsold ki, és nézd meg úgy is probléma-e.

(csak találgatok, mert nem vagyok benne biztos, hogy ez a forrása, nekem nem sikerült reprodukálnom)

Aha,közben utánna néztem.Csak az a bökkenõ,h nem állitottam semmit,magától meg gondolom nem jön ez létre.A másik,hogy csak játék közben csinálja.PL facebook - texas holdem játék közben.Van h véletlenül rányomok a jobb klikkre :S
Ha el lenne állitva,akkor gondolom az összes többi oldalnál,ahol jobb klikkelek ezt csinálná...
Dzsini
szerintem amire gondolsz, az egy külön "egérmozdulat", a bal-jobb gombra elõrelép a historyban, a jobb-balgombra vissza. Ezen a címen tudod a legegyszerûbben kikapcsolni:
opera:config#UserPrefs|EnableMouseFlips

Hali
Már a régi operánál,és a mostaninál is azt tapasztalom,hogy pl flash játék megy,nyomok egy jobb klikket,és utánna minden egyes bal,jobb klikknél hátra fele ugrik az oldal.Vagyis amit elötte nyitottam meg oldalt,arra ugrik.Csak az szokott segiteni ezen ha bezárom az egész böngészõt.Na most.Ez egy opera problem,vagy én állitottam el vmit?Volt valakinél hasonló?Elég idegesitõ h õszinte legyek...
Oké, köszi...

www.smart-bus.hu

Dzsini
aZ ILYEN LASSULÁSOK LEHETNEK EGY-EGY OLDAL BETÖLTÉS-PROBLÉMÁJÁNÁL: ÁLLÍTSD ÁT A FOLYAMATSÁVOT ALULRA (sHIFT+f12 - tOOLBARS - pROGRESS BAR - pOP UP AT BOTTOM), ÉS NÉZD MEG, HOGY MIT PRÓBÁL TÖLTENI, AMIKOR MALMOZOL... LEHET, HOGY VALAMILYEN STATISZTIKA-OLDAL (GOOGLE-ANALYTICS) VAGY REKLÁM FOGJA MEG

Nem, mert miután kipanaszkodtam magam, megjavult... teljesen random a dolog. Van amikor hasít, van amikor malmozok pár másodpercet. Most telepítettem Javát, mert a szerencsejáték rt honlapja rinyált, hogy nincs engedélyezve a Java... megnéztem, engedélyezve volt... akkor telepít, most tesztelek...

( éljen a nemzetközi caps lock nap! 😄 )

www.smart-bus.hu

Dzsini
nEM TARTOM VALÓSZÍNÛNEK - pRÓBÁLTAD EGY HORDOZHATÓ VÁLTOZATTAL, HOGY AZ IS LASSÚ-E?

Urak!

Létezhet, hogy a hiányzó Java ( nem telepítettem ) miatt töltõdnek be lassan oldalak?

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Mivel a retkes flash ha belekattintasz ellopja az összes billentyûkombinációt.

KranaZoli
Ez mit is jelent?! 😊

Párhuzamosan használok fox-ot és Opera-t is. Az egyik lapon épp egy jútyúb videót hallgatok. Semmi rendellenességet nem tapasztalok se ezen, se a többi lapon. Egérmozdulatok is mûködnek.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bojti
Nekem egy Firefoxos addon sem hiányzik az Operából , szal ez a 11-es verzió hidegen hagy . Viszont 10.5 óta van benne egy flash player bug , amit igazán javíthatnának . Ha több lap van nyitva és az egyiken flash videó vagy flash chat van több új lap nyitása után (egérmozdulattal) a böngészõ kattinthatatlanná válik . Ilyenkor jön a jobbklikkes trükk . De ez már kibsztt fárasztó .

Köszi siker.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dzsini

Hát vagy 5 oldalt néztem végig de semmi.

Dzsini
valamennyit javítottak már rajta (nekem pl. mûködnek), meg Penge már linkelt azt hiszem ide is (de magyaroperára biztosan többször is) egy apró kis programot, ami megkerüli a hibát, és az egérgombokat billentyûnyomásokká alakítva újra mûködõképessé teszi - keress vissza itt vagy ott

Hidd el nagyon szívesen használnám a 11 et mer szeretek fejlõdni a korral. De már 3 éve így használom hogy egérrel lépek elõre vissza, a szokás nagy úr. Remélem azért ezt kijavítják minél hamarabb és tölthetem én is opera 11 el a napjaimat.

Dzsini
nincs mit, sok örömet hozzá 😊

most a 11-es vonal jó ideig (kb. bétáig) elég kalandos lesz, az ilyen alfás-snapshotos idõkben néha egész meglepõ dolgokat mûvelnek a böngészõk 😊 Akkor érdemes használni, ha szereted a kalandot és hajlandó vagy aktívan nyúzni egy esetleg szíre-szóra megszédülõ böngészõt, vagy ha olyan funkció van benne, ami nélkül nem tudsz élni, és ezért elviseled az esetleges furcsaságokat 😊

Oké akkor egy jó ideig marad a 10.63. Köszi szépen az infókat.