5774
Opera
-
#4214 Angolul mindig itt, magyarul egy kis késéssel a fent is linkelt Magyar Opera Blogon. -
#4213 Köszi!
Changelog van valahol? -
#4212 Új build : letöltés -
#4211 Márpedig mutattatok erre 1 kieg-et működött is. -
#4210 Nem mutattam. Azt mondtam, hogy minden további nélkül megoldható lenne. Már ha lenne rá igény. Amíg nincs addig viszont marad a manuális megoldás, hogy az SWF elérési útvonalát nyitod meg közvetlenül. -
#4209 Pengéék annó mutattak. Csak a túró fogja kibogarászni ezer hsz-ből... A maxthon alapból tudja. :) -
#4208 sose lehessen tudni :)
ilyen extensiont amúgy nem láttam még, ami az embedeket gyűjtögeti ki... persze lehet, hogy van :) -
#4207 Ennyi eszem van. De sokkal kényelmesebb ha megnyomsz 1 gombot leválasztja és kész. -
#4206 a sima oldalnagyítás (jobb alsó sarok / ctrl+görgő) nagyítja a flash ablakot is a teljes oldallal együtt - utána csak a kép közepére kell scrollozni
ez így nem jó? -
#4205 Üdv mutassatok légyszi olyan kieg-et amivel a nem nagyítható flash-t választhatom le külön és nagyíthatom ki. (pl játékokat) köszi. -
msstz #4204 gondolhattam volna rá :) -
#4203 oldalon megtalálod az összes használt mappát -
msstz #4202 Ubuntu alatt hol van a roaming és local mappa? -
#4201 Bővebben? Minden esetben? Vagy csak adott oldalon? Vagy hogyan, milyen szituációban? -
wsx65 #4200 Sziasztok!
Be lehet állítani vhol, hogy az új ablak a háttérben nyíljon meg? -
perko #4199 De.
A téma topikjában van aki azt mondja, hogy működik, van aki meg azt, hogy nem.
A fő problémám az, hogy semelyik uw.hu oldalt nem tudom megnyitni a gépemen. -
#4198 nekem is ugyanezt írja ki
arra nem gondoltál, hogy esetleg törölték ezt az oldalt? -
perko #4197 A következő problémához kérnék segítséget, vagy tanácsot.
Mi lehet az oka annak, hogy nem tudok egyetlenegy uw.hu oldalt sem megnyitni?
Csatlakozni szerettem volna egy korábban használt oldalhoz (http://simcity4.uw.hu/), de a jelenleg nem elérhető, vagy elköltözött hibaüzenet jelenik meg.
Felmentem az ultraweb.hu oldalra ahol az ott regisztrált több ezer oldalaknak van egy katalógusa. Na most, az összes megpróbált a link megnyitása sikertelen volt.
A nejem laptopján nincs ilyen probléma (Wifi routeren vagyunk a neten) de a kritikus oldalra nála is 404 es hibát ad.
Opera az alapértelmezett böngészőm, de próbáltam az IE, Firefox, Chrome-al is, sikertelenül.
Keresgéltem a naplókban, beállításokban, tűzfalon (EsetSmartSecurity-t használok), de semmi nyomát nem találtam, hogy mi korlátozza a webhely elérését.
Más oldalakkal eddig nem találkoztam ilyen problémával. -
#4196 igen, fájltípusonként a beállítások - haladó - letöltéseknél.
vagy a link(ek)re jobbgomb - mentés a letöltések mappába, és akkor nem kérdez semmit. -
msstz #4195 Azt be lehet valahol állítani, hogy letöltéskor ne dobja fel az ablakot, hogy Open, Save, stb?
Vagy ezt fájltípusokként kellene egyesével? -
#4194 Ez volt a baja. Köszi! :)) -
#4193 Nincs fent a Noads extention ? Ha igen , vidd az egeret a jobb alsó sarokba felugrik egy unblock scripts ( vagy valami hasonló ) gomb . Ha ez nem segít , ezt még megpróbálhatod :
link -
#4192 ebay nektek se megy? Amikor ki lehetne választania listából, hogyan csoportosítson nem csinál vele semmit. :( -
nyecsi #4191 Akkor inkább megveszem a könyvet ;D -
#4190 Igen, az Opera hibája, mert ezek a böszme norvégok olyan hanyag módon írták meg, hogy nem kezeli sem a -moz sem pedig a -webkit előtaggal rendelkező CSS szabályokat és a gecko illetve chrome szavakat tartalmazó JS függvényeket sem tudja teljesen jól értelmezni. Most mondd meg, hát nem orbitális pofátlanság?
msstz: Nem találtam ilyesmit, gondolom a Startup Type integer valamelyik állása takarja ezt az állapotot.
Amúgy nekem nem rontja el egyik sem (leszámítva a 97-es Acid3 tesztet). Pedig a kérdezgetés-mentes HTTPS alatti működés miatt egyre csak gyűlnek. Bár még továbbra is jobban szeretem a UserJS-eket. Már csak azért is, mert kevésbé körülményes a szerkesztése, mint belemászni a ZIP állományba és továbbra is jobban szeretem, mikor fájlban tárolja a dolgokat, nem pedig Local Storage-ban. -
msstz #4189 úgy tűnik, az összes extension elrontja. mikor összeomlik az opera, akkor megkérdezi, hogy mi legyen extensionökkel, azt hol lehet máshol beállítani? -
#4188 de, lehet, hogy az Opera hibája, de az is lehet, hogy az oldal készítői írták meg olyan módon, hogy nem minden böngészőben jó - mint a Szoftverbázis. -
nyecsi #4187 Akkor nem az opera hibája?Azt gondoltam hiányzik valami a böngészőnek hogy lehessen olvasgatni.Mert nekem IE-ből mindig müködik,csak az lassú,van h lefagy. -
msstz #4186 Lehetséges, bár én nem értek hozzá. :/ -
#4185 nagyon zavaros a scribd, van, amikor bejön egy-egy dokumentum, van, hogy nem, letölteni szinte soha nem lehet... -
nyecsi #4184 Tud valaki scribd-et olvasni opera 11-ből?Nekem tök üres az egész. -
#4183 Nem biztos, csak nem lehet megérteni, hogy mire próbálsz utalni a magad furcsa módján - ezért kértek már ezer helyen, hogy próbálj meg olyan mondatokat alkotni, amelyben felismerhető az, hogy mit is szeretnél. Ha nem megy, akkor viszont kár fárasztani fórumozó társaidat. -
#4182 ez durva -
ba32107 #4181 Szerintem te vagy évek óta szándékosan trollkodsz itt, vagy egyszerűen hiányzik egy kereked. -
lally #4180 Eeez tehát, csak(!) az én, privát; Pech-em.
-vegyük úgy, hogy ez most: Meg is történt ?
Ácsi!-most akkor,
én, sztornózom magam. -de:
BÚÉK ! -
#4179 Tanulj meg kérlek egy olyan magyar nyelvet, amin meg lehet érteni, hogy mire célzol!
Köszönettel: Opera. -
lally #4178 Igen tisztelt OPERA !
Örülnék, ha az URL_begépelések ugyanúgy működnének a
Linux alatt is, mint a; Win-sorozatoknál!
Köszönetem az eddigi munkáitokért! - alias; Li. -
ba32107 #4177 Nálam ez nincs is fent. Az is számít vajon, hogy az urlfilter.ini-ben van a noads listám? -
msstz #4176 ááá, pont a noads csinálja. de miért pont az. :( -
msstz #4175 hát, NoAds van, meg lámpalekapcsoló youtube-hoz, plusz reklámmentesítő a youtube-hoz. megpróbálom őket lekapcsolni, hátha.
@ ba32107
pontosan ez van itt is.