5774
Opera
  • Dzsini
    Angolul mindig itt, magyarul egy kis késéssel a fent is linkelt Magyar Opera Blogon.
  • Firerock
    Köszi!
    Changelog van valahol?
  • bojti
    Új build : letöltés
  • Airbus A380
    Márpedig mutattatok erre 1 kieg-et működött is.
  • Penge4
    Nem mutattam. Azt mondtam, hogy minden további nélkül megoldható lenne. Már ha lenne rá igény. Amíg nincs addig viszont marad a manuális megoldás, hogy az SWF elérési útvonalát nyitod meg közvetlenül.
  • Airbus A380
    Pengéék annó mutattak. Csak a túró fogja kibogarászni ezer hsz-ből... A maxthon alapból tudja. :)
  • Dzsini
    sose lehessen tudni :)

ilyen extensiont amúgy nem láttam még, ami az embedeket gyűjtögeti ki... persze lehet, hogy van :)
  • Airbus A380
    Ennyi eszem van. De sokkal kényelmesebb ha megnyomsz 1 gombot leválasztja és kész.
  • Dzsini
    a sima oldalnagyítás (jobb alsó sarok / ctrl+görgő) nagyítja a flash ablakot is a teljes oldallal együtt - utána csak a kép közepére kell scrollozni

ez így nem jó?
  • Airbus A380
    Üdv mutassatok légyszi olyan kieg-et amivel a nem nagyítható flash-t választhatom le külön és nagyíthatom ki. (pl játékokat) köszi.
  • msstz
    gondolhattam volna rá :)
  • Dzsini
    oldalon megtalálod az összes használt mappát
  • msstz
    Ubuntu alatt hol van a roaming és local mappa?
  • Penge4
    Bővebben? Minden esetben? Vagy csak adott oldalon? Vagy hogyan, milyen szituációban?
  • wsx65
    Sziasztok!
    Be lehet állítani vhol, hogy az új ablak a háttérben nyíljon meg?
  • perko
    De.
    A téma topikjában van aki azt mondja, hogy működik, van aki meg azt, hogy nem.
    A fő problémám az, hogy semelyik uw.hu oldalt nem tudom megnyitni a gépemen.
  • jhetedikj
    nekem is ugyanezt írja ki

arra nem gondoltál, hogy esetleg törölték ezt az oldalt?
  • perko
    A következő problémához kérnék segítséget, vagy tanácsot.
    Mi lehet az oka annak, hogy nem tudok egyetlenegy uw.hu oldalt sem megnyitni?
    Csatlakozni szerettem volna egy korábban használt oldalhoz (http://simcity4.uw.hu/), de a jelenleg nem elérhető, vagy elköltözött hibaüzenet jelenik meg.
    Felmentem az ultraweb.hu oldalra ahol az ott regisztrált több ezer oldalaknak van egy katalógusa. Na most, az összes megpróbált a link megnyitása sikertelen volt.
    A nejem laptopján nincs ilyen probléma (Wifi routeren vagyunk a neten) de a kritikus oldalra nála is 404 es hibát ad.
    Opera az alapértelmezett böngészőm, de próbáltam az IE, Firefox, Chrome-al is, sikertelenül.
    Keresgéltem a naplókban, beállításokban, tűzfalon (EsetSmartSecurity-t használok), de semmi nyomát nem találtam, hogy mi korlátozza a webhely elérését.
    Más oldalakkal eddig nem találkoztam ilyen problémával.
  • Dzsini
    igen, fájltípusonként a beállítások - haladó - letöltéseknél.

vagy a link(ek)re jobbgomb - mentés a letöltések mappába, és akkor nem kérdez semmit.
  • msstz
    Azt be lehet valahol állítani, hogy letöltéskor ne dobja fel az ablakot, hogy Open, Save, stb?

Vagy ezt fájltípusokként kellene egyesével?
  • Máté94
    Ez volt a baja. Köszi! :))
  • bojti
    Nincs fent a Noads extention ? Ha igen , vidd az egeret a jobb alsó sarokba felugrik egy unblock scripts ( vagy valami hasonló ) gomb . Ha ez nem segít , ezt még megpróbálhatod :

link
  • Máté94
    ebay nektek se megy? Amikor ki lehetne választania listából, hogyan csoportosítson nem csinál vele semmit. :(
  • nyecsi
    Akkor inkább megveszem a könyvet ;D
  • Penge4
    Igen, az Opera hibája, mert ezek a böszme norvégok olyan hanyag módon írták meg, hogy nem kezeli sem a -moz sem pedig a -webkit előtaggal rendelkező CSS szabályokat és a gecko illetve chrome szavakat tartalmazó JS függvényeket sem tudja teljesen jól értelmezni. Most mondd meg, hát nem orbitális pofátlanság?

msstz: Nem találtam ilyesmit, gondolom a Startup Type integer valamelyik állása takarja ezt az állapotot.

Amúgy nekem nem rontja el egyik sem (leszámítva a 97-es Acid3 tesztet). Pedig a kérdezgetés-mentes HTTPS alatti működés miatt egyre csak gyűlnek. Bár még továbbra is jobban szeretem a UserJS-eket. Már csak azért is, mert kevésbé körülményes a szerkesztése, mint belemászni a ZIP állományba és továbbra is jobban szeretem, mikor fájlban tárolja a dolgokat, nem pedig Local Storage-ban.
  • msstz
    úgy tűnik, az összes extension elrontja. mikor összeomlik az opera, akkor megkérdezi, hogy mi legyen extensionökkel, azt hol lehet máshol beállítani?
  • Dzsini
    de, lehet, hogy az Opera hibája, de az is lehet, hogy az oldal készítői írták meg olyan módon, hogy nem minden böngészőben jó - mint a Szoftverbázis.
  • nyecsi
    Akkor nem az opera hibája?Azt gondoltam hiányzik valami a böngészőnek hogy lehessen olvasgatni.Mert nekem IE-ből mindig müködik,csak az lassú,van h lefagy.
  • msstz
    Lehetséges, bár én nem értek hozzá. :/
  • Dzsini
    nagyon zavaros a scribd, van, amikor bejön egy-egy dokumentum, van, hogy nem, letölteni szinte soha nem lehet...
  • nyecsi
    Tud valaki scribd-et olvasni opera 11-ből?Nekem tök üres az egész.
  • Dzsini
    Nem biztos, csak nem lehet megérteni, hogy mire próbálsz utalni a magad furcsa módján - ezért kértek már ezer helyen, hogy próbálj meg olyan mondatokat alkotni, amelyben felismerhető az, hogy mit is szeretnél. Ha nem megy, akkor viszont kár fárasztani fórumozó társaidat.
  • Rage47
    ez durva
  • ba32107
    Szerintem te vagy évek óta szándékosan trollkodsz itt, vagy egyszerűen hiányzik egy kereked.
  • lally
    Eeez tehát, csak(!) az én, privát; Pech-em.
    -vegyük úgy, hogy ez most: Meg is történt ?

Ácsi!-most akkor,
    én, sztornózom magam. -de:
    BÚÉK !
  • Dzsini
    Tanulj meg kérlek egy olyan magyar nyelvet, amin meg lehet érteni, hogy mire célzol!

Köszönettel: Opera.
  • lally
    Igen tisztelt OPERA !

Örülnék, ha az URL_begépelések ugyanúgy működnének a
    Linux alatt is, mint a; Win-sorozatoknál!

Köszönetem az eddigi munkáitokért! - alias; Li.
  • ba32107
    Nálam ez nincs is fent. Az is számít vajon, hogy az urlfilter.ini-ben van a noads listám?
  • msstz
    ááá, pont a noads csinálja. de miért pont az. :(
  • msstz
    hát, NoAds van, meg lámpalekapcsoló youtube-hoz, plusz reklámmentesítő a youtube-hoz. megpróbálom őket lekapcsolni, hátha.

@ ba32107

pontosan ez van itt is.