5774
Opera
-
msstz #4254 de nem hiszem, hogy a gmail css-ét egyáltalán szerkeszteni tudnám, meg ilyenek.
windows alatt is így működik ez? mert azóta feltűnő, hogy ubuntu alatt vagyok.
ha nagyobbra veszem a betűt, 16-osra, akkor jó lesz a gmailen, máshol meg óriási. :/ -
#4253 1: Ez csak olyan helyeken érvényes, ahol nincs definiálva a betűtípus/betűméret. Ha igen, akkor CSS-ben !important szabállyal tudod felülbírálni.
2: Az Opera az RSS olvasóban és az E-mail kliensben is a Presto motort használja megjelenítőnek, tehát weblapnak minősül. -
msstz #4252 14-esre állítottam a webpage normal betűt, és ezt kapom az RSS olvasóban és a gmailen és pár másik oldalon is. mi lehet az oka?
-
#4251 Az is lehetséges nem tudom. Csak rövid ideig néztem Operában, 2x eljátszotta azalatt, kiegekhez nem nyúltam és korábban jó volt. -
#4250 nálam teljesen jól működik a youtube (már amennyit használom) - egy kis helyben tárolt ezmegaz törlés után (Operában és flashben is) is ezt csinálja?
vagy esetleg valami kiegészítő zavar be neki? -
#4249 Ez egy rohadt jó kérdés de csak Opera alatt csinálja, FF alatt nem. Marha érdekes egyébként, lehet megint a google szarakszik az Opera userekkel? -
sanyicks #4248 Pár napja egy rohadt idegesítő dolog megy a youtuben. Elkezdi lejátszani a videot, majd néhány másodperc után fogja és újrakezdi. Minden lejátszáskor 1x ezt eljátssza, rohadt idegesítő. Ez mitől van? -
#4247 :DD -
perko #4246 -
#4245 Flash tartalomban 11.01nél működik valakinek az egér görgője? Nekem az oldalt görgeti akkoris... :( -
sanyicks #4244 jó rég má -
#4243 van Lastpass Operára is
https://addons.opera.com/addons/extensions/details/lastpass/1.72.1/ -
#4242 A Calibri szerintem nagyon szép, és teljesen élsimítás-barát, nagyon sok helyen kedvelik már, és használják inkább, mint a Helveticát. -
#4241 Nincs nagyon szétbuherálva a Registry? -
#4240 A leggázabb az egészben, hogy a 90%-os piaci részesedésű Windows alá nem lehet Helvetica betűtípust csiholni ilyen profi élsimítással. Pedig nekem meg pont az kéne. -
#4239 Nekem is ezt írta, ahogy bezárod a hibakódot feltelepül. -
#4238 Nálam felment szó nélkül. Rendszergazdaként futtattad ? Régi Opera nem futott a háttérben ? -
#4237 -
#4236 Megjelent a 11.01 RC 1
link
Telepítéskor a telepítő rögtön hibát dobot , majd lazán folytatódott a telepítés :)
-
msstz #4235 elvileg megvan. de akkor holnap majd a többit is áthozom. köszi a segítséget. :) -
#4234 CSS alapján (amit a Dragonfly is összesakkoz - jobbgomb-> Elem vizsgálata):
jobboldalt stílus:
font-family: "verdana", "arial", "helvetica", sans-serif;
ebből a feldolgozott stílus nálaam a Verdana -
msstz #4233 nem, de akkor az lehet a baj, hogy vmit kihagytam -- úgy tűnik. de akkor meg ki kéne találni melyik sans serif van a lentebb embedelt képen eredetileg. a gmail is azt használja. -
#4232 attól is függhet, hogy a weboldal CSS-e milyen betűtípusokat ad meg választhatónak... ha abból van nálad valami, akkor azt fogja beválasztani elsőnek. Ha valahogy felülbírálod (pl. saját nézet-szerzői nézet környékén) akkor megjavul? -
msstz #4231 köszi, de nem javult. az meg külön vicces, hogy az sg fórum menü jó, de a fórumtémák már nem :/ -
#4230 -ban a CSS generic font family és a Fonts részlegben is állítsd be őket, akkor talán elhiszi...
nálam: (nem az alapbeállítások, ez alapján be tudod állítani hogy hova mit használnál, én ahol tudtam ott a Vista fontot használtam a Windows font helyett)
----CSS Generic Font Family
Cursive - Comic Sans MS
Fantasy - Calibri
Monospace - Consolas
Sans-serif - Calibri
Serif - Cambria
-----Fonts
Dialog - Segoe UI
Email - Consolas
EmailCompose - Consolas
Form.Button - Calibri
Form.Input - Calibri
Form.Text - Consolas
H1-H6 - Cambria
HTMLCompose - Cambria
Menu - Segoe UI
Normal - Cambria
PRE - Consolas
Panel - Segoe UI
Toolbar - Segoe UI
Tooltip - Segoe UI -
msstz #4229 Nálatok a cikkek leadjei milyen betűk?
Ubuntu alatt vagyok, és áthoztam egy csomó Windows betűt, mert csúnyácska volt, és ez az egy mintha még nem akarna rátalálni magára, hiába állítottam be mindent ugyanúgy, ahogyan a Windowson van. Vagy csak a méret a rossz?
A homályosság nem számít.
-
#4228 Nálam is van már vagy 1,5hete és szűz opera is csinálja :( Mert először arra gyanakodtam, hogy a két YT extension -om miatt... de nem :(
Jólenne javítanák mert nagyon idegesít ráadásul full random módon crashel. -
#4227 Csináltam, de nem működik. Ahogy Flashblock sem. Nem véletlenül nincs. Olyanok vannak, amikből simán lehetett csinálni kiegészítőt, mert csak be kellett másolni az includes könyvtárba.
Lehet, hogy bug, lehet, hogy API hiányosság, lehet, hogy lustaság (a fejlesztők részéről). -
#4226 tapasztalom minden nap -
sanyicks #4225 De mindegyik hibajelentés küldésnél odaírom nekik, hogy youtube flash miatt, merthogy a webm lejátszás használhatatlan, kétszer több cpu-t használ, hátha egy idő után megunják és beraknak valami rendes codecet :D -
sanyicks #4224 hát igen bár nekem sima lejátszáskor is van, de túlnyomó részben nálam is kedvenc hozzáadásnál.
Eddig 11.00 rc utolsó volt, most felraktam a legújabb buildet, még nem próbáltam ott milyen. -
Koppixer #4223 11.00-val ha Youtube-on hozzáadok egy videót a Kedvencek-hez, akkor szép nagy crash van minden esetben, de amúgy hozzáadja... :) Ti tapasztaltátok már ezt? A 11.01-ben ez már ki van javítva? -
#4222 Operában? Fogalmam sincs :D
FFben többmindent lehet megcsinálni kieggel, mint userjsből (ráadásul ott kieg kell a userjsek kezeléséhez is) -
#4221 ennyiből minek vannak exstensionök? -.- -
#4220 könnyebb, mint userJS-el vacakolni -
#4219 Akkor meg mi a francnak extension? Csinálj belőle ha ennyire fontos, szerintem felesleges. -
#4218 tudom -
#4217 FF4hez és Operához is van userjs formájában. -
#4216 miért olyan nehéz Linkification extensiont csinálni? Firefox 4hez sincs és Operához sem -
#4215 köszi szépen