5774
Opera
  • Dzsini
    Azt a WOT-ot piszkosul nem értem - ha nem jársz olyan oldalakra, amelyek veszélyesek, akkor úgysem vinnyog (és felesleges), ha meg olyan helyen járnál, úgyis vigyázol és nem töltesz le szemetet (tehát megint felesleges).

Közvetlenül Operának ártalmas, biztonsági hibákat kihasználó oldal gyakorlatilag nincs, adathalász szűrő pedig van az Operában enélkül is.
  • Airbus A380
    nekem olyan kell amin megy a wot informatikus barátom rábeszélt, eddig még viselkedik ez a verzió is :D köszi
  • Dzsini
    Béta az Opera hivatalos oldaláról elérhető, a fejlesztői előzetes az a snapshot - ez a mostani egészen korrekt, de ha érdemi munkára használod a gépet, akkor megéri megvárni a magyaroperás reakciókat és a leírást arról, hogy épp milyen problémák vannak vele - néha egészen egzotikus tud lenni egy-egy példány :)
  • Airbus A380
    Fejlesztői előzetesek ezt szedtem le ami a feliratnál volt béta feliratut nem láttam.
  • Dzsini
    A magyaropera blogon pont van egy cikk a béták/snapshotok használatáról.

A béta általában biztonságos, nyugodtan használhatod, a snapshotok okozhatnak meglepetéseket, de mostanában rendben szoktak azok is lenni
  • Airbus A380
    de ezzel a bétával máris megy a wot, a másikat még nem néztem,, biztonságos ez elsőrendű böngészőnek ? frissíteni, hogy kell, mindig szedjem le külön a bétákat mint annó a 4-es ff-nél csináltam?
  • Dzsini
    Ha visszaolvasol csak itt a topicban, akkor kiderül, hogy elméletileg nem is látnád azokat a kiegészítőket, amelyik a te verzióddal nem működnek együtt - lásd Fatal körei pont az AdBlock kiegészítővel.

Hogy neked mitől jelent meg, azt nem tudom.
  • Airbus A380
    és ezt miért nem tüntetik fel a kiegészítős oldalon mint pl a Fx-nél? inkább kinlódjon a nép, hogy vajon miért nem jó....
  • Dzsini
    Egyiket sem használom, de az AdBlockhoz biztosan 11.10 beta kell legalább ahogy itt lejjebb kiderítettük.
  • Airbus A380
    kiegészítőket, hogy kell operára tenni? feltettem a wot-ot rányomok hogy beállítom és kifagy az opera, adblocknál szintén, miért?
  • Airbus A380
    A FF-t szépen beveszi az orbit, de mikor bejelölöm az operát azt írja ellenőrízzem, fenn van e. értelemszerűen igen.
  • Airbus A380
    azzal természetesen nem jó :D
  • Dzsini
    Én tudjam? Te használod...
  • Airbus A380
    orbit nem jó? azt már megszoktam , nem szívesen tennék fel mást azzal meg lehet ezt tenni?
  • Dzsini
    Nem Operás bővítmény, hanem különálló program - a JDownloader úgy néz ki könnyedén elkapja (és elkezdi tölteni, leállítottam). Figyeli a vágólapot, és ha ott lát számára ismert tartalmat, már listázza is.
  • Airbus A380
    üdv, movshare-ről és társairól mivel tölthetem le a filmeket? Azt a verziót ne mondjátok, hogy várjam meg míg betölt mert töröltem a divx-et ergó nem indítja el de pl a FF-s alkalmazás így is érzékeli és letölti.

köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy a leírásban is szerepel, csakhogy régebbi verzióban nem nyílik meg a leírás sem, mert dob egy 404et és cső.
  • Penge4
    Igen, csak a snapshottal megy, mivel csak abban van URLFilter API, anélkül pedig nem működik.

Tehát 11.10-től fölfelé fog csak működni. Ez a leírásban is szerepel egyébként, de mivel a kommentelők átlag IQ-ja khm... izé (tisztelet a kivételnek), ezért sajnos kénytelenek ilyen drasztikus megoldásokat bevezetni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem is kell. Kimásolod a kép címét, új fül, beillesztés mögéraksz egy ?-t, enter és voilá :)
  • Penge4
    Imageshack-re ne töltsél screenshotot, mert valami ganéj megoldást alkalmaznak, ha blokkolod a reklámokat, akkor azt a violation-os hülye békát rakja be a kép helyett.

Azért nem fogok IE-t (vagy valami Adblock mentes böngészőt) indítani, hogy megnézzem és sokan vannak még így.
  • Dzsini
    pedig onnan az elegáns egy 1000 forintos SMS-t elküldeni :D
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, de nem fizetek ilyen alapfunkcióért. Márcsak azért sem, mert céges telóm van.:)
  • Dzsini
    Van, VIP-eknek :) (meg moderátoroknak)
  • Dzsini
    Akkor valószínűleg 11.1-es bővített dolgokat használja, és valahogy kényszeríti is - máshol problémáztak pedig, hogy csak az alatt működik, ezek szerint bekapcsoltak valami szűrést. Helyes :)
  • [HUN]FaTaL
    Hm, közben eszembejutott hogy majd az új verzióban lesz urlfilter api, lehet ez az oka. Bocs a sok hszért de nincs szerkesztés.
  • [HUN]FaTaL
    lol snapshotban jó
  • [HUN]FaTaL
    Kipróbáltam egy másik gépen, tiszta opera (11.01) és ugyanúgy 404.
  • [HUN]FaTaL
    Kereső adblock kifejezésre csak a noadsot és az anti-gatet hozza fel.
  • [HUN]FaTaL
    All 469
    Accessibility 58
    Appearance 19
    Entertainment 38
    Games 12
    Music 12
    News & Blogging 30
    Pictures 16
    Productivity 46
    Reference 15
    Social 75
    Tools 112
    Travel 4
    Weather 6
    Web Development 26

Ránézésre sehol, érdekes.

#4505: Nem próbáltam, FFben vagyok most, mindjárt megnézem IEben. Mit kéne írjak a keresőbe? Próbáltam: adblock, ad block
  • Dzsini
    és ha lekapcsolgatod a saját bővítményeket / userJS-eket?
  • Dzsini
    plusz kíváncsiságból - hol van különbség?
    All 469
    Accessibility 58
    Appearance 20
    Entertainment 38
    Games 12
    Music 12
    News & Blogging 30
    Pictures 15
    Productivity 45
    Reference 15
    Social 73
    Tools 114
    Travel 4
    Weather 6
    Web Development 27
  • [HUN]FaTaL
    A-a 404 mindenhogy, kereső sincs.
  • Dzsini
    Passz, más kiterjesztéseknél szoktak panaszkodni, hogy XY verzió alatt nem működik, tehát emiatt nem kellene, hogy gondja legyen...

https://addons.opera.com/addons/extensions/download/opera-adblock/0.32/

ez?
  • [HUN]FaTaL
    Ígyse és a kereső sem dobja ki, azt már kipróbáltam előtte. Rohadt érdekes, FFben is ez van, Operában is, beléptem myoperara akkor is.

Lehet hogy csak snapshottal működik? Az is érdekes lenne.
  • Dzsini
    nekem megjelenik... kiterjesztések közt keress rá az Opera AdBlock -ra, az az.

https://addons.opera.com/addons/extensions/details/opera-adblock/0.32/
    így talán?
  • [HUN]FaTaL
    "404
    Sorry. The page you are looking for has been deleted, moved or has gone on vacation."

:(
  • Dzsini
    ez lenne az
  • [HUN]FaTaL
    Milyen adblock dolgozik a beépített tartalomszűrőbe? Kiváncsi lennék rá. :) Vagy a beépített tartalomblokkolóról van szó?
  • Dzsini
    Csak nem túl kényelmes módszer van tudomásom szerint (esetleg kiegészítőben megírták már, nem tudom).
  • SirAlo
    Tényleg ez volt a probléma , azt nem lehet valahogy megoldani Operába hogy minden oldalnak külön jegyezze meg az oldal nagyitást? van ameik oldalnak kevés a 150% de van ameiknek 180% kell , chromeba is régebben még addonnal tudtam csak ezt megoldani de már alapból tudja