Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen bár nekem sima lejátszáskor is van, de túlnyomó részben nálam is kedvenc hozzáadásnál.
Eddig 11.00 rc utolsó volt, most felraktam a legújabb buildet, még nem próbáltam ott milyen.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

11.00-val ha Youtube-on hozzáadok egy videót a Kedvencek-hez, akkor szép nagy crash van minden esetben, de amúgy hozzáadja... :) Ti tapasztaltátok már ezt? A 11.01-ben ez már ki van javítva?

[HUN]FaTaL
Operában? Fogalmam sincs :D

FFben többmindent lehet megcsinálni kieggel, mint userjsbõl (ráadásul ott kieg kell a userjsek kezeléséhez is)

http://goo.gl/gd6Zi5

Rage47
ennyibõl minek vannak exstensionök? -.-
Rage47
könnyebb, mint userJS-el vacakolni
[HUN]FaTaL
Akkor meg mi a francnak extension? Csinálj belõle ha ennyire fontos, szerintem felesleges.

Rage47
tudom
[HUN]FaTaL
FF4hez és Operához is van userjs formájában.

Rage47
miért olyan nehéz Linkification extensiont csinálni? Firefox 4hez sincs és Operához sem
Firerock
köszi szépen

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dzsini
Angolul mindig itt, magyarul egy kis késéssel a fent is linkelt Magyar Opera Blogon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Firerock
Köszi!
Changelog van valahol?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bojti
Új build : letöltés

Airbus A380
Márpedig mutattatok erre 1 kieg-et mûködött is.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Penge4
Nem mutattam. Azt mondtam, hogy minden további nélkül megoldható lenne. Már ha lenne rá igény. Amíg nincs addig viszont marad a manuális megoldás, hogy az SWF elérési útvonalát nyitod meg közvetlenül.

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

Airbus A380
Pengéék annó mutattak. Csak a túró fogja kibogarászni ezer hsz-bõl... A maxthon alapból tudja. :)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Dzsini
sose lehessen tudni :)

ilyen extensiont amúgy nem láttam még, ami az embedeket gyûjtögeti ki... persze lehet, hogy van :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Airbus A380
Ennyi eszem van. De sokkal kényelmesebb ha megnyomsz 1 gombot leválasztja és kész.

Dzsini
a sima oldalnagyítás (jobb alsó sarok / ctrl+görgõ) nagyítja a flash ablakot is a teljes oldallal együtt - utána csak a kép közepére kell scrollozni

ez így nem jó?

Airbus A380
Üdv mutassatok légyszi olyan kieg-et amivel a nem nagyítható flash-t választhatom le külön és nagyíthatom ki. (pl játékokat) köszi.

gondolhattam volna rá :)

Dzsini
opera:about oldalon megtalálod az összes használt mappát

Ubuntu alatt hol van a roaming és local mappa?

Penge4
Bõvebben? Minden esetben? Vagy csak adott oldalon? Vagy hogyan, milyen szituációban?

Sziasztok!
Be lehet állítani vhol, hogy az új ablak a háttérben nyíljon meg?
De.
A téma topikjában van aki azt mondja, hogy mûködik, van aki meg azt, hogy nem.
A fõ problémám az, hogy semelyik uw.hu oldalt nem tudom megnyitni a gépemen.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

jhetedikj
nekem is ugyanezt írja ki

arra nem gondoltál, hogy esetleg törölték ezt az oldalt?

anno 1987

A következõ problémához kérnék segítséget, vagy tanácsot.
Mi lehet az oka annak, hogy nem tudok egyetlenegy uw.hu oldalt sem megnyitni?
Csatlakozni szerettem volna egy korábban használt oldalhoz (http://simcity4.uw.hu/), de a jelenleg nem elérhetõ, vagy elköltözött hibaüzenet jelenik meg.
Felmentem az ultraweb.hu oldalra ahol az ott regisztrált több ezer oldalaknak van egy katalógusa. Na most, az összes megpróbált a link megnyitása sikertelen volt.
A nejem laptopján nincs ilyen probléma (Wifi routeren vagyunk a neten) de a kritikus oldalra nála is 404 es hibát ad.
Opera az alapértelmezett böngészõm, de próbáltam az IE, Firefox, Chrome-al is, sikertelenül.
Keresgéltem a naplókban, beállításokban, tûzfalon (EsetSmartSecurity-t használok), de semmi nyomát nem találtam, hogy mi korlátozza a webhely elérését.
Más oldalakkal eddig nem találkoztam ilyen problémával. <#fejvakaras>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Dzsini
igen, fájltípusonként a beállítások - haladó - letöltéseknél.

vagy a link(ek)re jobbgomb - mentés a letöltések mappába, és akkor nem kérdez semmit.

Azt be lehet valahol állítani, hogy letöltéskor ne dobja fel az ablakot, hogy Open, Save, stb?

Vagy ezt fájltípusokként kellene egyesével?

Máté94
Ez volt a baja. Köszi! :))
bojti
Nincs fent a Noads extention ? Ha igen , vidd az egeret a jobb alsó sarokba felugrik egy unblock scripts ( vagy valami hasonló ) gomb . Ha ez nem segít , ezt még megpróbálhatod :

link

Máté94
ebay nektek se megy? Amikor ki lehetne választania listából, hogyan csoportosítson nem csinál vele semmit. :(
Akkor inkább megveszem a könyvet ;D
Penge4
Igen, az Opera hibája, mert ezek a böszme norvégok olyan hanyag módon írták meg, hogy nem kezeli sem a -moz sem pedig a -webkit elõtaggal rendelkezõ CSS szabályokat és a gecko illetve chrome szavakat tartalmazó JS függvényeket sem tudja teljesen jól értelmezni. Most mondd meg, hát nem orbitális pofátlanság? <#gonosz1>

msstz: Nem találtam ilyesmit, gondolom a Startup Type integer valamelyik állása takarja ezt az állapotot.

Amúgy nekem nem rontja el egyik sem (leszámítva a 97-es Acid3 tesztet). Pedig a kérdezgetés-mentes HTTPS alatti mûködés miatt egyre csak gyûlnek. Bár még továbbra is jobban szeretem a UserJS-eket. Már csak azért is, mert kevésbé körülményes a szerkesztése, mint belemászni a ZIP állományba és továbbra is jobban szeretem, mikor fájlban tárolja a dolgokat, nem pedig Local Storage-ban.

úgy tûnik, az összes extension elrontja. mikor összeomlik az opera, akkor megkérdezi, hogy mi legyen extensionökkel, azt hol lehet máshol beállítani?

Dzsini
de, lehet, hogy az Opera hibája, de az is lehet, hogy az oldal készítõi írták meg olyan módon, hogy nem minden böngészõben jó - mint a Szoftverbázis.

Akkor nem az opera hibája?Azt gondoltam hiányzik valami a böngészõnek hogy lehessen olvasgatni.Mert nekem IE-bõl mindig müködik,csak az lassú,van h lefagy.
Lehetséges, bár én nem értek hozzá. :/

Dzsini
nagyon zavaros a scribd, van, amikor bejön egy-egy dokumentum, van, hogy nem, letölteni szinte soha nem lehet...

Tud valaki scribd-et olvasni opera 11-bõl?Nekem tök üres az egész.
Dzsini
Nem biztos, csak nem lehet megérteni, hogy mire próbálsz utalni a magad furcsa módján - ezért kértek már ezer helyen, hogy próbálj meg olyan mondatokat alkotni, amelyben felismerhetõ az, hogy mit is szeretnél. Ha nem megy, akkor viszont kár fárasztani fórumozó társaidat.

Rage47
ez durva<#wow1>
Szerintem te vagy évek óta szándékosan trollkodsz itt, vagy egyszerûen hiányzik egy kereked.

Eeez tehát, csak(!) az én, privát; Pech-em.
-vegyük úgy, hogy ez most: Meg is történt ?

Ácsi!-most akkor,
én, sztornózom magam. -de:
BÚÉK !

Dzsini
Tanulj meg kérlek egy olyan magyar nyelvet, amin meg lehet érteni, hogy mire célzol!

Köszönettel: Opera.

Igen tisztelt OPERA !

Örülnék, ha az URL_begépelések ugyanúgy mûködnének a
Linux alatt is, mint a; Win-sorozatoknál!

Köszönetem az eddigi munkáitokért! - alias; Li.

Nálam ez nincs is fent. Az is számít vajon, hogy az urlfilter.ini-ben van a noads listám?

ááá, pont a noads csinálja. de miért pont az. :(

hát, NoAds van, meg lámpalekapcsoló youtube-hoz, plusz reklámmentesítõ a youtube-hoz. megpróbálom õket lekapcsolni, hátha.

@ ba32107

pontosan ez van itt is.