5774
Opera
-
#4614 ... update: frissítéssel se jó :D -
#4613 elsőre még mindig nem sikerül, de ha ráfrissítek, akkor bejön :D
hibakonzolra esetleg valami javaslat?! -
#4612 ha jól sikerült keresni, akkor ez már (elméletileg) javításra került - a menüben nyomj rá a Súgó -> Frissítések keresésére, és még ha azt is mondja, hogy az Opera friss, attól még frissít pár belső dolgot - ezután indítsd újra a böngészőt.
Ha nem friss az opera, akkor legyen az :) -
#4611 most hogy írtad megcsináltam, de még mindig nem jó... azt nem mondtam, hogy 10ből 1szer megnyitja.
a hibakonzol üzenete meg nagyon hosszú, de pl. facebooknál legtöbbjük ez:
[2011.04.17. 11:11:26] CSS - http://zgn.static.zynga.com/snapi/r26776-prod/plugins/dialog/dialog.css
Timeout thread: delay 3000 ms
Uncaught exception: TypeError: Cannot convert 'c.parentNode' to object
Error thrown at line 8, column 1919 in <anonymous function>() in http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/yf/r/r5bpwwXlitT.js:
c.parentNode.removeChild(c);
meg
[2011.04.17. 11:12:53] JavaScript - http://apps.facebook.com/cityville/?ref=bookmarks&count=0
Timeout thread: delay 3000 ms
Uncaught exception: TypeError: Cannot convert 'c.parentNode' to object
Error thrown at line 8, column 1919 in <anonymous function>() in http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/yf/r/r5bpwwXlitT.js:
c.parentNode.removeChild(c);
-
#4610 Nem tudom, a gmail nálam tökéletesen működik - helyben tárolt tartalmak / cookiek törlése megvolt?
A hibakonzol meg hibaüzenet nélkül szintén nehéz feladat. -
#4609 ... enyémre nem tudtok megoldást!? :( -
Solt #4608 Köszönöm. Megpróbálom! -
#4607 már két-három alkalommal megjavították ezt, mégis előfordul alkalmanként, nem tudom miért :(
itt egy cikk, hogy honnan lehet letölteni, berakni a szótárat (kicsit munkás, de működik) -
Solt #4606 Urak! Frissen telepített opera, és egyszerűen üres a szótárak hozzáadása fül... :S -
#4605 Sziasztok!
Ma, amikor indítottam az Operát, egyből telepítette a frissítést, azóta viszont nem tudom megnyitni a gmail-t, illetve (ez már egy régebbi problémám, ami mai napig fenn áll) bizonyos alkalmazásoknál felugrik egy "Hibakonzol", hogy tudnám kiiktatni?!
Előre is köszönöm! -
ba32107 #4604 Hát ez könnyebb volt mint vártam, kösz :D -
#4603 sima balklikk a képre (az kapcsolja ki/be a képernyőre kicsinyítést) -
ba32107 #4602 Ha nem egyértelmű, akkor az ilyen lapokra gondolok (nem a kép a lényeg, hanem a zoomolás):
Katt -
ba32107 #4601 Hmm, most vettem észre, hogy ha egy kép van megnyitva, akkor hiába zoomolok rá ctrl + görgővel, addig felnagyítja amíg ki nem fér teljesen a képernyőre, és onnantól nem nagyít, hanem nagyon kis mértékben kicsinyít......... tehát a képet nem tudom rendesen kinagyítani. Ez nekem nagyon fontos, hogy lehet beállítani? (11.10 óta van)
-
#4600 valamiért nem tudom lájkolni youtubeon a videókat -.- -
#4599 Írd át a skint. -
ba32107 #4598 Nem szeretnék :D -
#4597 Válts skint. Van sokezer... -
ba32107 #4596 Olyan ronda ez az új gyorshívó. Vissza lehet állítani valahogy a régi verziót? Fehér hátteret szeretnék, és nem ezt a szögletes, erős színű választókeretet. -
#4595 köszi! -
#4594 Címsor jobb szélén kis fogaskerék ikon -
#4593 az SG-s Opera Widget milyen linken érhető el? bocs de vaksi vagyok és nem találom :/ -
#4592 Nincs mit. Érdekes mert nem ez az alapbeállítás szerintem. :) -
gyűjtő #4591 Szia!
Köszönöm a gyors válaszüzenetet.
A Tartalom beállításánál kivettem az általad említett pipát.
Minden OK!
Mégegyszer köszönöm a segítséget. Az Operával csak most ismerkedek. -
#4590 CTRL+F12->Haladó->Tartalomnál nincs bepipálva hogy beépülők engedélyezése csak szükség esetén?
Esetleg valamilyen flashblock userjs vagy kiegészítő nincs fent? -
gyűjtő #4589 Elnézést, de a hiba feloldásáról készült képernyőkép betelepítése nem sikerült.
Hiba feloldása
-
gyűjtő #4588 Szervusztok!
Az Opera 11.10 magyar nyelvű portable verziója fut a gépemen. A közelmúltban frissült.
Azt tapasztalom, hogy minden weboldalon hibásan jelennek meg a flash objektumok. Kezdetben egy nyíl ikon látható. Rákkattintva megjelenik az "beépülő aktiválása" felirat és megjelenik pl. egy reklám.
Hiba
http://img10.indafoto.hu/8/1/104061_9ab33b0ea61bf6155af3e599d105416d/11341347_351576869d85b17798ee9a68cc87c4ee_l.jpg
Az adobe Flash Player és Shockwave Player legfrisebb - Operához tartozó - verzióját telepítettem.
Valahol talán a böngésző beállítása nem stimmel?
-
#4587 valóban:D -
#4586 Nem kellett volna, egyrészt így olyan mintha csak úgy beböfögtem volna ide, másrészt másnak is szüksége lehet még rá. -
#4585 köszönöm szépen,közben rájöttem,azért töröltem ki:D -
#4584 Ha teljes oldalt akarsz és nem akarod hogy zoomolva keressen, akkor jobb klikk a miniatűrön, periodikus frissítés -> egyéni írjál be nagy számot és aztán frissíts rá a gyorshívóképre és jó lesz. Persze így neked kell kézzel frissítgetned. -
lally #4583 Persze; mert a "Pengés"-blogon keresztül, Ti fogjátok össze legjobban
a hazai Operálók közösségeit. -szerintem.
Gratula is jár érte !
A magam részéről (az ingyenességér' cserébe), kimondottan olyan NB1b-; NB2-; NB3 -as
bakikat üldöznék, amelyek alapvetően nem döntő minőségűek ugyan, de ha az,
az Élesben borítja ki a bilit, hááát; Nagyonis megtanítják káromkodni az embert.
-lásd pl a blogban a: Könyvjelző-, USB mentések szituját. -minden elismerés érte!
Olyan elmék kontrollálják itt a feltárt esetet, akik még a gubanc megoldását is szállítják,
így segítve kvázi a fejlesztők melóját.
-ezért is tártam szélesre mindenki előtt a komplett rendszereim kapuját a tesztek során.
-az már más szitu, hogy Valaki 5percen belül, Korrupttá tette még a víruskergetőimet is.
Az én szememben előny ( és nem szálka), hogy az Opera legalább szakítani próbál(-gat)
egy zsákutcává vált, egy töketlenül-egyutas linuxi "hagyománnyal".
-nem is értem, miért kezdik most nyalogatni azon disztrók szŐrcsimbókos popsijait, akik őt
az első helyre, de 1_ujjal hívják! -pech, hogy az az 1, nem éppen azA középső ujjuk?
Ledöbbentett, hogy pont a németjeim még csak nem is hallották az: Opera-Browser fogalmát.
Azóta pedig előszeretettel használják azt. -gondolom, csakis az; Első "meglepetésükig".
(-bízom benne, hogy világosabbá tettem néhány hülyeségem.) -
#4582 Ha bármit a fejlesztőknek szánsz, azt ne ide, és főleg ne magyarul írd.
Másrészt nem ártana egy teljesen friss telepítés nálad (profiltörléssel mindennel), mert egész egzotikus hibákat produkál csak nálad a rendszer. -
lally #4581 -de, képzeljünk csak el egy kissé bonyolultabb szitut: (most volt a napokban)
Németek tulajdonában lévő gépen,
a magyarok mellett még újabb 2 náció embereit is, ott ahol az egyikük írásmódja minimum "hottentottául" tűnik.-amihez desszertént bejött még persze az orosz is.
Mindenképpen külön fül/ablak kellett még az eredeti mellett.
így jött tehát még a Hyper-, és a sima Translator is be a képbe.
-tehát az általad javasolt "easy" így, kapásból ki is esett.
-
lally #4580 Danke ! -mondták az orosz partizánok.
Bocsi, de;
A bejegyzést eredetileg most a fejlesztőknek szántam, csak hát eléggé felforrt az agyvizem, mer'
amikor már végre rájöttem az RC2 (_2083.) legfőbb bakijára, és mindezt már félig dokumentáltam is,
hááát, nem a nyakamba zúdult aZa fránya RC3. -
#4579 Második helyett használd az easy translation kieget. Ez az első kieg, ami nem popupban fordít oldalon belüli tartalmat, hanem kicseréli a megfelelő szövegre, nekem nagyon tetszik. :) Ha nincs kijelölve semmi akkor ugyanúgy google translatet nyit. -
lally #4578 A Linuxos RC3 (Alias:_2085.) most már átveszi ugyan az összes _1190 Widgets-"bélyegét", de: Nem működnek!
Csakis azok a nyerő befutók, amelyeket már a 2085-ból telepítettem.
-sajna, hogy az egyik kedvencem, még így sem lesz okay (, eRGó; nemLettAzOroszOké):
"google-translate-1.0.4-1.oex"
-
#4577 NoAdshoz csak az element hiding helper listát van értelme hozzáadni mivel diveket rejt és scripteket blokkol, a többit a beépített tartalomszűrő listájához kell hozzáadni (urlfilter.ini) némi módosítással mert az opera nem kezel regexpet.
Egyébként kimásolod az egész listát és beilleszted a noads global fülén lévő css szabályokhoz. -
#4576 ajnasz listát, hogyan adjunk hozzá NoAds-hoz? -
#4575 Anélkül sem frissít, teljesen jól működik.
Friss telepítés, stb.