5774
Opera
  • lally
    OKAY!-nak tünik most már.
    Opera-Next_1020-ban megoldva.
    -pontosítva; Nem észleltem hasonló gubancot, e közel 1 napi használata során.
  • lally
  • lally
    (-emlékeim szerint) Az 1009-1015. munkaszámú váltásban még nem hülékedett így.
    -de; Miért éppen a HUP-on ? (s azőta már a kalózok_öblében is hasonlóba léptem)

Picit inkább az zavar, hogy még a borítékos-ikonok sem jönnek itt elő.
    -tehát az 1_korrekcióval, 2 új_bugot is sikeresre kreáltak.
  • [HUN]FaTaL
    Használtad korábban az mp3 patchet.
  • Penge4
    Használtad az mp3 patchet korábban? Ha igen, akkor patcheld meg újra, mert az opera.dll minden frissítésnél felülíródik és ez az ablak fel fog dobódni mindenhol, ahol van beágyazott HTML5 video vagy audio.
  • lally
    XP-ből futtatott Opera-Next_1016. / update esettel.
    -ezt eddig, csakis a; HUP.hu oldalán tapasztaltam:

- a Linux disztrók alól, nem észleltem hasonló szitut.
  • Dzsini
    beállítások - haladó - billentyűparancsok

mindent átszerkeszthetsz kedvedre.
  • ba32107
    Használ valaki KeePass-t? Szerintetek biztonságos ezt használni? Olyan szempontból kérdezem, hogy ha esetleg elveszik valahogy a database fájlom, akkor minden jelszavamat elvesztem mindenhova. Persze erre elég kevés az esély (2 offline + 1 online backupot használok), de azért mégis.
  • ba32107
    Most vettem észre, hogy ha lenyomom a '.' billentyűt böngészés közben, előhozza a keresőt. Ezt ki lehet küszöbölni?
  • Dzsini
    de, ha lesz olyan, amit ki lehet adni közösségi tesztelésre.
  • janihunk
    Nem jön új 11.50 buid??
  • [HUN]FaTaL
    Naja :D Csak ez egy baromság. Mi a szarnak akarnám asztali gépen letölteni a mobilet?
  • Dzsini
    Hát, akkor kénytelen vagy az oldal tetején a 'Browsers' menüre rávinni az egeret.
  • [HUN]FaTaL
    Aham csak én a telepítőt szerettem volna letölteni, hogy meg legyen később. :)

Az automatikus frissítésre ráadásul mindig később kerülnek fel a verziók.
  • Dzsini
    Opera gomb -> súgó -> frissítések keresése.
  • [HUN]FaTaL
    Nehogy véletlen frissíteni lehessen. Mekkora baromság :D
  • Dzsini
    Persze, hiszen érzékeli, hogy az asztalit már használod - ha más böngészővel mész, akkor azt asztalit kínálja :)
  • [HUN]FaTaL
    Más: Ha felmentek az opera.com-ra nektek is a mobilet ajánlja fel?:D
  • [HUN]FaTaL
    Magyaropera blogon hogyhogy nincs hír a 11.11ről?:)
  • Dzsini
    Igen, nem, nem.
  • JoeFromHun
    Egyébként a 11.50 végleges még lesz az idén?
    Saccoltak már dátumot?
    Lehet e valamit tudni már?
  • [HUN]FaTaL
    De ott a linux a főplatform. Operánál meg szerintem nem, legalábbis zárt forrású és régen fizetős volt, szóval szerintem winre kezdték el fejleszteni.
  • sanyicks
    Valószínűleg mert nehezebb implementálni mint linuxon. Nem ez az egyetlen program aminél a linuxos többet tud mint a wines. pl a vlc, pidgin is ilyen.
  • [HUN]FaTaL
    Képtelen vagyok megérteni, hogy windows alá miért nem implementálják ezt (az összes többi böngészőben jelen lévő) funkciót?
  • Penge4
    Windows alatt szomorú kocka helyett ilyenkor az egész böngészőt viszi magával, amitől én leszek nagyon szomorú kocka.
  • [HUN]FaTaL
    Na ezt nem tudtam, pedig bőven interneteztem már akkor. Így érthető a dolog. Ha flashbe rakják a wmv-t szerintem az sem jobb, akkor is kell codec hozzá, bár gondolom az elérhető linuxon is. De rengeteg adóforintba kerülne ez is, jó ez így. Szerintem még a Linux használóknak is csak elenyésző százaléka látogatja ezt az oldalt.
  • Dzsini
    Mert amikor elkezdték még csak ez volt (ők (mármint az MTV) voltak emlékeim szerint az egyik első magyar streaming szolgáltatást nyújtó oldal), és érdekes (valamint igen drága) móka lenne visszamenőleg kb. egy évtizednyi anyagot újrakonvertálni, átszervezni - az infrastruktúra így épült ki, kényelmes, használható.

Bár valószínűleg lehetne flash alapú wmv lejátszót is elhelyezni az oldalon, de még mindig elenyésző a WMP mentes látogatók száma egy magyar közhasználatú oldalon.
    (persze, egy HUP-on sokan vannak, azzal szoktak a linuxosok jönni, hogy lám mennyien vannak (sajnos láttam már ilyet) :) mintha az Opera részesedését a magyaropera blog látogatottsága alapján próbálná valaki reklámozni).
  • [HUN]FaTaL
    Ez maximum a bővítményre nézve ciki. Bár nem értem miért WMP-t használnak.
  • lally
    -hááát; Ez az!
    A legjobb tesztoldal, esetünkben tehát az: MTV, "www.hirado.hu"-ja.
    -Linux alatti WAREZolással ( Lin esetében, hogyan is nevezzük ezt ?).

Közpénzen!

• Penge4
    MP3 támogatás Operában HTML5 audio alapokon
  • Solt
    Ez olyan mint a csajoknak a ruhabolt... ha nem is veszel semmit, bámészkodni akkor is jó! :D Egyébként most keresek valami roncsot, ezért lesem állandóan! :)
  • janihunk
    Én venni szándékozok.
  • [HUN]FaTaL
    A Chrome az összes létező user agentet elküldi így nem túl reprezentatív :D 3as FF-el is jó.

Mondjuk én nem értem mit bámul mindenki éjjel nappal a használtautón? Állandóan kocsit vesztek vagy mindenki autókereskedő?:D
  • Solt
    Hmmm... chrome-l jó... :)
  • janihunk
    Nekem azzal semmi gondom és mostanában sűrűn nézem.
  • [HUN]FaTaL
    Egyik reklám lehet ott trágya, mert aki nem használ adblockot annak az FF4et is omlasztja.
  • Solt
    Nekem semmi nincs telepítve, teljesen szűz opera, és a használtautó.hu rendszeresen összeomlik amikor visszalépek... :S
  • janihunk
    Úgy néz ki ez volt a bibi.
  • janihunk
    Az lehet kb 2 napja csinálja mióta telepítettem a Download Media Bar kiterjesztést.
  • Dzsini
    Nálam még nem borult meg a Next... talán valamelyik kiegészítő zavar be neki? próbáld lekapcsolni a legutóbb felkerült (frissített) bővítményt.