5774
Opera
-
#4734 Nincs. Lastpassal át tudod szinkronizálni, az elérhető mindkét böngészőre. -
#4733 Van olyan funkció az Operában hogy a Firefox által tárolt felhasználóneveket, jelszavakat átimportálja, és használja ugyanúgy? -
lally #4732 -
lally #4731 A "Next-1036"; Suse_11.4 alatti tesztje, jó.
IMG]/forumkepek/2011_06/op-lin-1036x.jpg[/IMG]
XP-re, zsírúj telepítéssel is:
-
lally #4730 Win/Linux rendszereken is, ezt eléggé rapszodikusnak találtam:
-a kontroll után; Szóljatok róla a fejlesztőknek, légyszí ! -
nyecsi #4729 Igen :) én igazából a gép miatt aggódtam,meg az opera miatt,hogy legyen... :) -
#4728 Ez csak egy próbanap lesz, az még nagyon sok idő, mire az IPV4-et elkezdik elhagyni. A szolgáltatók a lényeget (V6-os szerverek elérése) már tudják a világnak ezen a részén, a többi meg igazából ráér. -
nyecsi #4727 Azt mondják nem kell aggódni,lesz minden :D -
#4726 májusi hírt találtam, hogy hamarosan -
nyecsi #4725 Valahol azt olvastam a digi is támogatja. -
#4724 A T betűs társaságnál találtam lehetőséget teljes v6-os próbafutamra (harmadik teszt), lehet rá regisztrálni, és ők is részt vesznek a Google-féle holnapi mókában. De ettől függetlenül ők már 2009 óta támogatják a v6-os szerverekkel való kommunikációt (ez a második teszt). -
nyecsi #4723 Digim van.DE köszi,megnyugtattál.. :) -
#4722 Az nekem is piros x, de ettől még nem lesz baj.
#4721: Azt hiszem 1-2 már van, de biztosan nem sok. -
#4721 A harmadik teszt akkor piros, ha a szolgáltató neked nem oszt ki külön IPV6-os címet (nem tudom egyáltalán van-e ilyen szolgáltató az országban, az nálam is piros), de ha a második teszt zöld, akkor nincs gond, az elvi lehetőség és a kommunikáció működik már. -
nyecsi #4720 Köszi a linket.az utolsó piros X :S de ha jól értelmezem ez nem akkora baj egyenlőre. -
#4719 Nemhogy mindenki, hanem kb. minden eszköz, ami valaha kapcsolódott valamilyen hálózatra :) -
#4718 itt egy teszt - nem lesz gond az Operával (ha a szolgáltatóval és a routerrel nincs gond) -
nyecsi #4717 Köszi :) azt se tudom mi az.Gondolom holnap kiderül... -
#4716 Ha a Teredo, ISATAP és 6to4 adapter nincs letiltva, akkor működnie kell. A többi már a szolgáltatón múlik. Én inkább amiatt aggódnék, hogy innentől sanszos, hogy mindenki fix IP-t kap majd. -
nyecsi #4715 Én leteszteltem azon a linken amit kiraktak hirekben opera alatt,és azt irta ok.De most megijesztettél picit.mi van ha a gépemmel van gond? :( -
nyecsi #4714 Nem értek hozzá,csak azt olvastam hogy egyes böngészők nem tudják :S gondoltam megkérdem mi várható holnap... -
#4713 Azt nem az Operának kell támogatnia, hanem az operációs rendszer beállításainak. Ami elvileg támogatja. XP-ken még lehet probléma, de Vista fölött már támogatja alapértelmezésben.
Persze a herélt Pistike Edition-ök valószínűleg leszakadnak majd a zinternetről, mert ott sok minden más mellett ez is ki van kapcsolva, hiszen semmi szükség rá. Kár, hogy a sok átlagusernek erről halvány lila gőze sincs. -
#4712 Nem az Operának kell támogatnia, hanem az internetszolgáltatónak. -
nyecsi #4711 Sziasztok.opera támogatja a holnap IPv6 átállást? -
woid #4710 Ezzel sikeresen megoldódott :) -
woid #4709 Üdv!
Opera 11.50 beta 1031. Easy User CSS kiterjesztés használatát szeretném elkerülni. Semmi extra, itt az sg-n van benne ennyi:
.msg-text {
font-size: 18px;
}
Így működik, vannak itt szép nagy karakterek, de nyilván egy sima usercss elég lenne. Gyártottam is egyet, elvileg ide kellene tennem: "C:\Program Files\Opera Next\styles\user.css". De nem történik semmi. Nézegettem az operablogot, nem igazán találtam infót.
Tehát a kérdés adott, köszi a válaszokat előre is :) -
janihunk #4708 :D -
#4707 Akkor marad a klasszikus, régimódi módszer: kinézel az ablakon. -
janihunk #4706 Meg van de azt jelzi éjszaka van Gyöngyösön és 20°C :D -
#4705 Oda van írva az alkalmazáshoz, hogy az yr.no oldalon be kell tölteni a kedvenc városodat, és ott van lehetőség azt beirányítani a gyorshívóra. -
janihunk #4704 Sziasztok a gyors hívóban alkalmazható időjárás "minialkalmazást" hogy tudom beállítani hogy az én városomat írja ne Olso vagy milyen helyet. -
#4703 na. most meg jó. -
#4702 a 1027-es next már megint elrontja az SG-t a speed dialban. -
#4701 Ha én azt írom: a Lyózsi bedobta a zokniját a fojoba akkor, ha egy valaki nem érti, az összes többi meg igen, attól még ez egy szar mondat marad. Remélem érthető a hasonlat. :)) -
#4700 Ez az örök probléma - attól, hogy 3 böngésző hajlandó a hülyeségeket, hibás HTML megfogalmazást feldolgozni, attól még az nem lesz helyes, szabványos. -
#4699 Már ezt hogy érted mert a többi böngészővel megy akkor annyira szar nem lehet nem????? -
#4698 Semmilyen plugin nem kell hozzá, egyszerűen szar az oldal. -
#4697 Nekem olyan problémám volna, hogy a következő oldalon nem tudom milyen Plugin szükséges a felsőrészen 3 Pendrive-nak kéne megjelenni. Ezt kiprobáltam Firefoxal Google Chrommal és Safarival is. Mindeggyiknél látszik egymás mellett a 3 Pendrive!!!! Kivéve az Operát. Miért mi hiányzik???? Corsair Pendrive -
#4696 Ezzel a hibával enélkül is találkoztam már párszor. Az automatikus átirányítást pedig teljesen felesleges kikapcsolni, úgysem használ ma már senki HTML alapú átirányítást, helyette inkább JavaScriptet, az ellen pedig nem véd. -
lally #4695 Ilyenekkel is találkozhatunkk, ha kikapcsoljuk a
Hálózat Automatikus átirányítását:
vagy;