5774
Opera
  • [HUN]FaTaL
    Nincs. Lastpassal át tudod szinkronizálni, az elérhető mindkét böngészőre.
  • Shortstop
    Van olyan funkció az Operában hogy a Firefox által tárolt felhasználóneveket, jelszavakat átimportálja, és használja ugyanúgy?
  • lally
  • lally
    A "Next-1036"; Suse_11.4 alatti tesztje, jó.

IMG]/forumkepek/2011_06/op-lin-1036x.jpg[/IMG]

XP-re, zsírúj telepítéssel is:

• lally
    Win/Linux rendszereken is, ezt eléggé rapszodikusnak találtam:

-a kontroll után; Szóljatok róla a fejlesztőknek, légyszí !
  • nyecsi
    Igen :) én igazából a gép miatt aggódtam,meg az opera miatt,hogy legyen... :)
  • Dzsini
    Ez csak egy próbanap lesz, az még nagyon sok idő, mire az IPV4-et elkezdik elhagyni. A szolgáltatók a lényeget (V6-os szerverek elérése) már tudják a világnak ezen a részén, a többi meg igazából ráér.
  • nyecsi
    Azt mondják nem kell aggódni,lesz minden :D
  • Dzsini
    májusi hírt találtam, hogy hamarosan
  • nyecsi
    Valahol azt olvastam a digi is támogatja.
  • Dzsini
    A T betűs társaságnál találtam lehetőséget teljes v6-os próbafutamra (harmadik teszt), lehet rá regisztrálni, és ők is részt vesznek a Google-féle holnapi mókában. De ettől függetlenül ők már 2009 óta támogatják a v6-os szerverekkel való kommunikációt (ez a második teszt).
  • nyecsi
    Digim van.DE köszi,megnyugtattál.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Az nekem is piros x, de ettől még nem lesz baj.

#4721: Azt hiszem 1-2 már van, de biztosan nem sok.
  • Dzsini
    A harmadik teszt akkor piros, ha a szolgáltató neked nem oszt ki külön IPV6-os címet (nem tudom egyáltalán van-e ilyen szolgáltató az országban, az nálam is piros), de ha a második teszt zöld, akkor nincs gond, az elvi lehetőség és a kommunikáció működik már.
  • nyecsi
    Köszi a linket.az utolsó piros X :S de ha jól értelmezem ez nem akkora baj egyenlőre.
  • Dzsini
    Nemhogy mindenki, hanem kb. minden eszköz, ami valaha kapcsolódott valamilyen hálózatra :)
  • Dzsini
    itt egy teszt - nem lesz gond az Operával (ha a szolgáltatóval és a routerrel nincs gond)
  • nyecsi
    Köszi :) azt se tudom mi az.Gondolom holnap kiderül...
  • Penge4
    Ha a Teredo, ISATAP és 6to4 adapter nincs letiltva, akkor működnie kell. A többi már a szolgáltatón múlik. Én inkább amiatt aggódnék, hogy innentől sanszos, hogy mindenki fix IP-t kap majd.
  • nyecsi
    Én leteszteltem azon a linken amit kiraktak hirekben opera alatt,és azt irta ok.De most megijesztettél picit.mi van ha a gépemmel van gond? :(
  • nyecsi
    Nem értek hozzá,csak azt olvastam hogy egyes böngészők nem tudják :S gondoltam megkérdem mi várható holnap...
  • Penge4
    Azt nem az Operának kell támogatnia, hanem az operációs rendszer beállításainak. Ami elvileg támogatja. XP-ken még lehet probléma, de Vista fölött már támogatja alapértelmezésben.

Persze a herélt Pistike Edition-ök valószínűleg leszakadnak majd a zinternetről, mert ott sok minden más mellett ez is ki van kapcsolva, hiszen semmi szükség rá. Kár, hogy a sok átlagusernek erről halvány lila gőze sincs.
  • [HUN]FaTaL
    Nem az Operának kell támogatnia, hanem az internetszolgáltatónak.
  • nyecsi
    Sziasztok.opera támogatja a holnap IPv6 átállást?
  • woid
    Ezzel sikeresen megoldódott :)
  • woid
    Üdv!

Opera 11.50 beta 1031. Easy User CSS kiterjesztés használatát szeretném elkerülni. Semmi extra, itt az sg-n van benne ennyi:

.msg-text {
    font-size: 18px;
    }

Így működik, vannak itt szép nagy karakterek, de nyilván egy sima usercss elég lenne. Gyártottam is egyet, elvileg ide kellene tennem: "C:\Program Files\Opera Next\styles\user.css". De nem történik semmi. Nézegettem az operablogot, nem igazán találtam infót.

Tehát a kérdés adott, köszi a válaszokat előre is :)
  • janihunk
    :D
  • Dzsini
    Akkor marad a klasszikus, régimódi módszer: kinézel az ablakon.
  • janihunk
    Meg van de azt jelzi éjszaka van Gyöngyösön és 20°C :D
  • Dzsini
    Oda van írva az alkalmazáshoz, hogy az yr.no oldalon be kell tölteni a kedvenc városodat, és ott van lehetőség azt beirányítani a gyorshívóra.
  • janihunk
    Sziasztok a gyors hívóban alkalmazható időjárás "minialkalmazást" hogy tudom beállítani hogy az én városomat írja ne Olso vagy milyen helyet.
  • pedestrian
    na. most meg jó.
  • pedestrian
    a 1027-es next már megint elrontja az SG-t a speed dialban.
  • [HUN]FaTaL
    Ha én azt írom: a Lyózsi bedobta a zokniját a fojoba akkor, ha egy valaki nem érti, az összes többi meg igen, attól még ez egy szar mondat marad. Remélem érthető a hasonlat. :))
  • Dzsini
    Ez az örök probléma - attól, hogy 3 böngésző hajlandó a hülyeségeket, hibás HTML megfogalmazást feldolgozni, attól még az nem lesz helyes, szabványos.
  • BaziJoe
    Már ezt hogy érted mert a többi böngészővel megy akkor annyira szar nem lehet nem?????
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen plugin nem kell hozzá, egyszerűen szar az oldal.
  • BaziJoe
    Nekem olyan problémám volna, hogy a következő oldalon nem tudom milyen Plugin szükséges a felsőrészen 3 Pendrive-nak kéne megjelenni. Ezt kiprobáltam Firefoxal Google Chrommal és Safarival is. Mindeggyiknél látszik egymás mellett a 3 Pendrive!!!! Kivéve az Operát. Miért mi hiányzik???? Corsair Pendrive
  • Penge4
    Ezzel a hibával enélkül is találkoztam már párszor. Az automatikus átirányítást pedig teljesen felesleges kikapcsolni, úgysem használ ma már senki HTML alapú átirányítást, helyette inkább JavaScriptet, az ellen pedig nem véd.
  • lally
    Ilyenekkel is találkozhatunkk, ha kikapcsoljuk a
    Hálózat Automatikus átirányítását:

vagy;