5774
Opera
-
#4774 De am van más honlap is ahol érdemes lehet ez a átállitás? -
#4773 Mivel ott szeretnéd, hogy Firefoxnak tűnjön a böngésző... -
#4772 De ezt csak a Képek keresésébe kell beallitani? -
#4771 A Google tud vele kezdeni valamit, ha hajlandó lesz az Operások részére az új képkeresőt kiszolgálni.
jobbgomb - webhely beállításainak szerkesztése - hálózat - azonosítás Firefoxként, és máris kapod a másik találati felületet. -
#4770 Maszkold FF-nek. Behívod a googlet, jobb click a háttéren -> webhely beállításainak szerkesztése -> hálózat fül -> böngésző azonosítása -> azonosító rejtése firefoxként -
#4769 Akkor ez normalis dolog es nm lehet vele mit kezdeni? :/ -
#4768 Vagy Firefoxnak álcázod az Operát, vagy megkéred a Google-t, hogy ne diszkriminálja az Operát, és fogadja el modern böngészőnek (ahogy pl. az instant keresésnél már megtette) :) -
#4767 Hali
Az a gondom hogy csak Opera böngészőnél a Google képek keresése közben még a régi keresést használja tehát alul ott vannak az oldalak és nm az összes talalatot mutatja egyszerre. Firefox és IE9 alatt amint beirom amit keresek rogton kiadja mindet
Ezt hol tudom atallitani? -
perko #4766 Meg tudja valaki mondani, hogy a My Opera oldalán tárolt gyorshívó beállítások küzül hogy lehet egyes linkeket törölni.
Az a helyzet, hogy valamiért újraindítás után az Opera nem töltötte be a gyorshívó beállításomat és amikor kinyitottam a My Operában a gyorshívó fület, ott vannak az elmentett oldalak, de van a mi többszöt is. Szeretném a feleslegeseket kitörölni, de jobb klikkre nem ajánl fel törlési opciót. -
#4765 adblock plus listákból állítottam össze a saját inimet, kiegészítve 1-2 saját cuccal + noadsot a divek rejtésére. -
#4764 nekem ez elég - minimalista, de legalább nem okoz problémát a túlbuzgósága.
Egy-két dolgot adtam azóta hozzá kézzel (jobbgomb - tartalom letiltása) -
#4763 Bocsi a kérdésért .. de Te mit használsz a szűrésre?
Mert én eddig nem szűrtem semmit .. de ki szeretném próbálni. -
lally #4762 Istenke is fizesse meg!
-
#4761 opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddressfield -
#4760 Hello
Nagyon érdekes probléma lépett fel nálam Opera van fenn a gépen. Pár napja nem volt használva és a legközlebbi használatnál lefagyott megnyitás után pár percel majd a gép is újra indult.
Azóta ez áll fenn minden megnyitás után bármelyik verziónál bármenyi uninstal és újratelepítés után. Erre varrjon gombot valaki. Aki segít annak köszönöm :)
-
lally #4759 Segítségetek kérném!
Néhány idős szomszédomhoz már magától be is költözködött a 10.50 véglegese.
-s mivel a kezük már nem éppen a legjobban müködik az egér és a billentyűzet közötti térben,
én szoktam előre begépelni az őket érdeklő 40-50 címet, és azokból válogattak a pillanatnyi igényük szerint.
Kérdezném tehát, hogyan tudnám a régi megszokott módszert beállítani ?
(Reinstall nélkül persze, mert a 1052. munkaszámú az a legutolsó, ami még megfelelt.)
-
#4758 Ja egyes topicok nálam is lassúak néha, azt hittem az egész sgről van szó. -
Solt #4757 Nálam szűz opera van, nincs szűrve semmi, és én is tapasztalok néha belassulást. Van pár topik, ami néha iszonyat belassul... szerintem ilyenkor a banner tárhelye szarakszik... -
#4756 Opera belső szűrőjével én is letiltottam a reklámokat (felső banner pl.)
Megnézem majd egy portable verzióval is meg lehet újra is rakom mert ezek szerint akkor nálam van a baj. Fura azért egyik pillanatról a másikra bolondult meg. -
#4755 Lehet, hogy valamelyik csoda reklámszerver van behalva megint. Nekem gyors az sg, de szűrve vannak a cuccok (emiatt a lassúság miatt kezdtem el anno szűrni mindent). -
#4754 Nektek nem lassult be az sg. pár napja ? (11.11 -es verzió)
Megnéztem más böngésző alatt ott meg jó.
Semmit nem frissítettem,csináltam hétvégén még is azóta lassú. :S Bármire kattintok eltűnik minden mutatja,h tölti majd 10-20 másodperc múlva jön csak be. (mindkét gépemen ezt csinálja az a furcsa) -
#4753 végleges lett a 11.50, és számolják a letöltéseket :D -
janihunk #4752 11.50 RC4 -
#4751 Jaja, közben már frissítettem, köszi. :)
Felraktam a normalt. :) -
#4750 desktopteamen van bejegyzés, ott van Nextes és normál build is belőle. -
#4749 Hm, magyaroperán a latestre még az 1065 jön be. :) -
#4748 1067 -
#4747 Az 1065 az RC? -
#4746 jól. -
#4745 Jól látom,hogy kint az RC? -
#4744 Aki snapshotot használ, az szokjon hozzá, hogy abban hibák vannak. Ha talál egyet jelentse, és ne gondolja azt, hogy az rögtön direkt rossz, és mostantól úgy is marad. -
lally #4743 Tévedtem ! -nem véletlenül cseszték el.
A Linuxos "Next-1054." is ilyen Xar!
-ezúton is tehát; Csókútatom AztA_Jó_ötlet-gazdiját. -
lally #4742 Opera-Next-1054.
No, ezt a legújabb Wines-t, szerintem egy picit most elQrjantották.
Letárolja ugyan a begépelt címeket, de ezeket már nem is oly könnyű előWarázsolni. -
gyűjtő #4741 Szia!
Köszönöm a választ. -
#4740 Jó az. az ie pont html-ből tud importálni. az adr-t úgysem értené. -
gyűjtő #4739 Szervusztok!
Újabb kérdés Opera ügyben.
Az Opera böngésző könyvjelzőit szeretném exportálni az IE 8-as böngészőbe.
Egy weblapon az alábbi tippet találtam:
1./ Indítsa el az Opera webböngészőt.
2./ Válassza a Fájl → Importálás és exportálás → Könyvjelzők exportálása HTML-ként menüpontot.
3./ Válassza a Fájl → Exportálás... menüpontot.
4./ Válasszon egy fájlnevet és nyomja meg a Mentés gombot.
A 2.-ik lépés után megjelenő ablakban a bookmarks.adr fájl nem jelenik meg, mert a fájlformátum beállítás HTML.
Hogyan lehet a könyvjelzőket az IE böngészőbe exportálni?
-
gyűjtő #4738 Szia!
Úgy látszik, hogy túlzásba vittem a gyanakvást.
A legkézenfekvőbb okra nem gondoltam.
Köszönöm a választ. -
sanyicks #4737 az hogy már nem elérhetőek a képek. -
gyűjtő #4736 Szervusztok!
Windows XP SP3 op.rendszer alatt ismerkedek az Opera 11.11 beállításaival.
Néhány weblapon nem jelennek meg a képek. Helyettük keretben a "Kép" felirat látható.
Mi lehet a probléma?
-
#4735 köszi