5774
Opera
-
sanyicks #4814 Ez konkrétan az urlfiler inibe pakol, már kezdetektől. Régebben még az alap content block megnyitásával lehetett ezt elérni és ez láthatóvá tette a beágyazott dolgokat is. Most már css rule-al is tud blokkolni, de mivel azt az opera nem támogatja ezt, ezért gondolom rejti. -
#4813 Mert kényelmesebb lenne használni, (már csak azért is mert mutat scripteket, iframeket stb.) mint az init. -
#4812 Gondolom ez a kieg az URL Filter APIt használja. Kérdés: A nem css szabályok (tehát a filterek) ide írva ugyanúgy szűrődnek, mintha az inibe írkálnám őket, vagy csak elrejti ezeket is? -
#4811 Mivel az első hozzászólásban nem írtad, hogy mit próbáltál már, vagy hol kerested, így szerintem logikus volt, hogy a legegyszerűbb megoldást ajánlottam - ha rögtön írod, hogy ezt vagy azt próbáltad már, és sikertelenül, akkor nem kapsz felesleges választ.
oldalsávos megoldás esetleg? -
#4810 A user js storage quotat meg kell emelni, de azt is csak olyan kiegeknél, amik használják ezt.
De minek a böngészőhöz fb chat?
WLM? Skype? Meg még ezer másik, ami tudja. -
#4809 úgy hogy az operások szeretik magukat okosnak feltüntetni, gondoltam van megoldásotok. Operába elvileg nem kell állítgatni ugye, csak feltenni az add-ont? -
#4808 Akkor hogy gondoltad, hogy más tud okosabb keresőkérdéseket beírni? :) -
#4807 Ez például fennt volt de állandóan azt írta.hogy nem tud csatlakozni, az ismijeim meg nem láttak onlinenak, . -
#4806 Wáóó de okos vagy... képzeld ez nekem is ment de nem találok működőképeset. no? -
#4805 például ez? - beírtam a kiegészítők keresőjébe a "facebook chat" varázsszavakat... -
#4804 Sziasztok, van olyan kieg, amit ha felteszek a facebook cseten elérhetőnek ír akkor is ha nem fut külön ablakba a facebook? És persze én is látom ki vann fenn. köszi. -
#4803 Ezekszerint ránagyítottál az oldalra. :) -
gyupee #4802 köszi működik :) -
#4801 Ctrl+F11 -
gyupee #4800 így:
-
gyupee #4799 Hol tudom beállítani hogy rendesen jelenjen meg az oldal ne így:
http://kephost.hu/kep/2011/07/opera.pngű
csomó más oldalnál is csinálja nem csak a hvg. -
nyecsi #4798 köszi :) -
#4797 ez alapján egy apróság a probléma az OSX-es Opera változatban, úgyhogy valószínűleg hamarosan kijön a javítás.
Addig is (a hozzászólás alapján) Firefoxnak maszkolva, nem OSX alatt működhet. -
nyecsi #4796 Opera alatt mikor lesz elérhető facebook-on a video chat? -
ba32107 #4795 Thx! -
sanyicks #4794 guglin jobb felső sarok fogaskerék keresési beállítások -
ba32107 #4793 Mióta új a google felülete, azóta mikor címsorból keresek, csak az angol találatok jönnek alapértelmezettben. Nem is tudom gyorsan beállítani, hogy a magyar oldalakon keressen, előbb fel kell mennem a google.hu-ra. Erre van valami megoldás? -
sanyicks #4792 krómot néha használó opera usereknek, hogy króm alatt is az opera statisztikáit erősítsék, a krómos parancsikon paranccsor végére --user-agent="Opera/9.80 (X11; Linux amd64; U; hu) Presto/2.9.168 Version/11.50" és már is operának látszik a króm :D (meg linuxnak 64 bites amd procin :) ) -
#4791 Nagyon szépen köszi -
#4790 Google fiókodban az instantot kapcsold ki. -
#4789 Hi!
Legújabb operám van (2 napos) és ez a köcsög google szétidegel!
Beírok 2 betűt és enter nélkül már dobja az addigi találatokat. Lehet, hogy ez nem opera, de megmondanátok, hogyan kapcsolható ki? előre is thks -
#4788 Inkább dicsérni szokták a sebességét, tehát valószínűleg nálad van a zűrzavar - próbáld ki egy USB-s különálló telepítéssel, ha úgy gyors, akkor a profilodban van valami, ami megfogja (kiegészítő, userJS, összeszemetelt profil, stb.) -
nyecsi #4787 Csak nálam piszok lassú ez az új opera?Eddig azért szerettem mert tök gyors volt, de ha ez igy marad, elég hamar lecserélem... -
#4786 Mi a probléma evvel? A félkövér rész helyére *-t írsz és kész. -
#4785 Van valahol valami lista, hogy miket tölt erről a static címről? Mert legszívesebben az egész domaint bedobnám oda mindenestől, mert az ilyen címeket utálom:
/js/gc/22101226-79e15714/
A félkövér a változó. -
sanyicks #4784
Benyomom a módosított stringet, majd megnéztem egy oldalon... mit csinál? othagyja az eredetit, és berakja még mellé ezt amit módosítottam... ennek így mi értelme? -
#4783 Hát, ha nem használod a G+1-et, akkor az mehet is a tartalomszűrőbe :) -
#4782 áhh meg van
Google ...
https://ssl.gstatic.com/webclient/js/gc/22101226-79e15714/googleapis.client__plusone.js
Köszi
-
#4781 próbáld meg kikapcsolni a sarokban a chatet, lehet, hogy itt annak a betöltődése okoz lassulást nálad (néha nekem is meg-megakad itt SG-n, bár csak 4-5 másodpercre)
esetleg kapcsold be a Dragonfly-t (ctrl+shift+i), és ott a hálózat fülön állva az oldal betöltésekor lehet nézni, hogy melyik elemnél akad meg -
#4780 Azóta kijött a 11.50 és nálam azzal is ezt csinálja. Most is mire ide az opera topikba beléptem 32másodperc volt :S
Már volt tiszta Opera telepítés is (registry pucolással egyetemben) akkor is.
Javascripteket letiltom az sg-n akkor meg villámgyors csak éppen fele funkció nem megy. Közben lett egy másik oldal is aminél pont ugyanezt csinálja trancepodium.com ...
JS hibakonzol szerint:
[2011.06.30. 15:19:42] JavaScript - http://www.sg.hu/forum.php
Event thread: mouseover
Uncaught exception: ReferenceError: Undefined variable: setRowBg
Error thrown at unknown location in <anonymous function>(event):
/* no source available */
[2011.06.30. 15:19:45] JavaScript - http://www.sg.hu/forum.php
Event thread: mouseout
Uncaught exception: ReferenceError: Undefined variable: setRowBg
Error thrown at unknown location in <anonymous function>(event):
/* no source available */ -
#4779 Visszaolvastam már meg is van, sztornó. #4761 :) -
#4778 Mai nap frissítette magát az opera 11.11-ről 11.50-re eddig a böngésző címsorának jobb oldalán ott volt egy pöcök amivel meg tudtam nézni, hogy miket néztem előtte. Ez eltűnt! Hogyan rakjam vissza a pöcköt? -
#4777 Itt egy lista -
#4776 Mindennapi mgnézős oldal nmsok van pl facebook de az oke Operaval elvben -
#4775 Ahol diszkriminálják az Operát valami miatt, és ezzel az egyszerű maszkolással át lehet verni, valamint neked szükséged van annak az oldalnak az olyan működésére, ott igen.