5774
Opera
  • sanyicks
    Ez konkrétan az urlfiler inibe pakol, már kezdetektől. Régebben még az alap content block megnyitásával lehetett ezt elérni és ez láthatóvá tette a beágyazott dolgokat is. Most már css rule-al is tud blokkolni, de mivel azt az opera nem támogatja ezt, ezért gondolom rejti.
  • [HUN]FaTaL
    Mert kényelmesebb lenne használni, (már csak azért is mert mutat scripteket, iframeket stb.) mint az init.
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom ez a kieg az URL Filter APIt használja. Kérdés: A nem css szabályok (tehát a filterek) ide írva ugyanúgy szűrődnek, mintha az inibe írkálnám őket, vagy csak elrejti ezeket is?
  • Dzsini
    Mivel az első hozzászólásban nem írtad, hogy mit próbáltál már, vagy hol kerested, így szerintem logikus volt, hogy a legegyszerűbb megoldást ajánlottam - ha rögtön írod, hogy ezt vagy azt próbáltad már, és sikertelenül, akkor nem kapsz felesleges választ.
    oldalsávos megoldás esetleg?
  • [HUN]FaTaL
    A user js storage quotat meg kell emelni, de azt is csak olyan kiegeknél, amik használják ezt.

De minek a böngészőhöz fb chat?

WLM? Skype? Meg még ezer másik, ami tudja.
  • Airbus A380
    úgy hogy az operások szeretik magukat okosnak feltüntetni, gondoltam van megoldásotok. Operába elvileg nem kell állítgatni ugye, csak feltenni az add-ont?
  • Dzsini
    Akkor hogy gondoltad, hogy más tud okosabb keresőkérdéseket beírni? :)
  • Airbus A380
    Ez például fennt volt de állandóan azt írta.hogy nem tud csatlakozni, az ismijeim meg nem láttak onlinenak, .
  • Airbus A380
    Wáóó de okos vagy... képzeld ez nekem is ment de nem találok működőképeset. no?
  • Dzsini
    például ez? - beírtam a kiegészítők keresőjébe a "facebook chat" varázsszavakat...
  • Airbus A380
    Sziasztok, van olyan kieg, amit ha felteszek a facebook cseten elérhetőnek ír akkor is ha nem fut külön ablakba a facebook? És persze én is látom ki vann fenn. köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Ezekszerint ránagyítottál az oldalra. :)
  • gyupee
    köszi működik :)
  • gabi89
    Ctrl+F11
  • gyupee
    így:
  • gyupee
    Hol tudom beállítani hogy rendesen jelenjen meg az oldal ne így:
    http://kephost.hu/kep/2011/07/opera.pngű

csomó más oldalnál is csinálja nem csak a hvg.
  • nyecsi
    köszi :)
  • Dzsini
    ez alapján egy apróság a probléma az OSX-es Opera változatban, úgyhogy valószínűleg hamarosan kijön a javítás.

Addig is (a hozzászólás alapján) Firefoxnak maszkolva, nem OSX alatt működhet.
  • nyecsi
    Opera alatt mikor lesz elérhető facebook-on a video chat?
  • ba32107
    Thx!
  • sanyicks
    guglin jobb felső sarok fogaskerék keresési beállítások
  • ba32107
    Mióta új a google felülete, azóta mikor címsorból keresek, csak az angol találatok jönnek alapértelmezettben. Nem is tudom gyorsan beállítani, hogy a magyar oldalakon keressen, előbb fel kell mennem a google.hu-ra. Erre van valami megoldás?
  • sanyicks
    krómot néha használó opera usereknek, hogy króm alatt is az opera statisztikáit erősítsék, a krómos parancsikon paranccsor végére --user-agent="Opera/9.80 (X11; Linux amd64; U; hu) Presto/2.9.168 Version/11.50" és már is operának látszik a króm :D (meg linuxnak 64 bites amd procin :) )
  • kastil
    Nagyon szépen köszi
  • [HUN]FaTaL
    Google fiókodban az instantot kapcsold ki.
  • kastil
    Hi!

Legújabb operám van (2 napos) és ez a köcsög google szétidegel!

Beírok 2 betűt és enter nélkül már dobja az addigi találatokat. Lehet, hogy ez nem opera, de megmondanátok, hogyan kapcsolható ki? előre is thks
  • Dzsini
    Inkább dicsérni szokták a sebességét, tehát valószínűleg nálad van a zűrzavar - próbáld ki egy USB-s különálló telepítéssel, ha úgy gyors, akkor a profilodban van valami, ami megfogja (kiegészítő, userJS, összeszemetelt profil, stb.)
  • nyecsi
    Csak nálam piszok lassú ez az új opera?Eddig azért szerettem mert tök gyors volt, de ha ez igy marad, elég hamar lecserélem...
  • [HUN]FaTaL
    Mi a probléma evvel? A félkövér rész helyére *-t írsz és kész.
  • Penge4
    Van valahol valami lista, hogy miket tölt erről a static címről? Mert legszívesebben az egész domaint bedobnám oda mindenestől, mert az ilyen címeket utálom:

/js/gc/22101226-79e15714/

A félkövér a változó.
  • sanyicks

Benyomom a módosított stringet, majd megnéztem egy oldalon... mit csinál? othagyja az eredetit, és berakja még mellé ezt amit módosítottam... ennek így mi értelme?
  • Dzsini
    Hát, ha nem használod a G+1-et, akkor az mehet is a tartalomszűrőbe :)
  • gabi89
    áhh meg van

Google ...
    https://ssl.gstatic.com/webclient/js/gc/22101226-79e15714/googleapis.client__plusone.js

Köszi

• Dzsini
    próbáld meg kikapcsolni a sarokban a chatet, lehet, hogy itt annak a betöltődése okoz lassulást nálad (néha nekem is meg-megakad itt SG-n, bár csak 4-5 másodpercre)

esetleg kapcsold be a Dragonfly-t (ctrl+shift+i), és ott a hálózat fülön állva az oldal betöltésekor lehet nézni, hogy melyik elemnél akad meg
  • gabi89
    Azóta kijött a 11.50 és nálam azzal is ezt csinálja. Most is mire ide az opera topikba beléptem 32másodperc volt :S

Már volt tiszta Opera telepítés is (registry pucolással egyetemben) akkor is.
    Javascripteket letiltom az sg-n akkor meg villámgyors csak éppen fele funkció nem megy. Közben lett egy másik oldal is aminél pont ugyanezt csinálja trancepodium.com ...

JS hibakonzol szerint:

[2011.06.30. 15:19:42] JavaScript - http://www.sg.hu/forum.php
    Event thread: mouseover
    Uncaught exception: ReferenceError: Undefined variable: setRowBg
    Error thrown at unknown location in <anonymous function>(event):
    /* no source available */
    [2011.06.30. 15:19:45] JavaScript - http://www.sg.hu/forum.php
    Event thread: mouseout
    Uncaught exception: ReferenceError: Undefined variable: setRowBg
    Error thrown at unknown location in <anonymous function>(event):
    /* no source available */
  • jhetedikj
    Visszaolvastam már meg is van, sztornó. #4761 :)
  • jhetedikj
    Mai nap frissítette magát az opera 11.11-ről 11.50-re eddig a böngésző címsorának jobb oldalán ott volt egy pöcök amivel meg tudtam nézni, hogy miket néztem előtte. Ez eltűnt! Hogyan rakjam vissza a pöcköt?
  • Penge4
    Itt egy lista
  • RETROB0Y
    Mindennapi mgnézős oldal nmsok van pl facebook de az oke Operaval elvben
  • Dzsini
    Ahol diszkriminálják az Operát valami miatt, és ezzel az egyszerű maszkolással át lehet verni, valamint neked szükséged van annak az oldalnak az olyan működésére, ott igen.