5774
Opera
-
#4854 van vmi kiegészítő ami a youtubeon mindig HD videót választja ki? chrome -ra, ff -re találtam, erre nem igazán -
perko #4853 az Opera-júzerek a legintelligensebbek -
#4852 kössy -
#4851 Az Opra 11.5-ben, hogyan lehet a gyorshívó képét testre szabni?
Csak 10-eshez találtam leírást. -
#4850 Köszönöm a választ. -
ba32107 #4849 Jobb klikk rajta, testreszabás, eltávolítás -
#4848 Elnézést a dupla posztért, de hogyan lehetne a Címsor mellől kivenni a kereső sávot?
-
#4847 Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
Így már jó. :) -
#4846 Nyomj jobb egérgombbal egy szövegbeviteli mezőre (például oda, ahova gépelted a hozzászólást), és a helyi menü alján megtalálod a szótár hozzáadása lehetőséget. -
#4845 Sziasztok.
Új Opera használó vagyok.
Volna egy kérdésem: miként lehet átállítani a helyesírás-ellenörzöt magyarra?
Mindenhol kerestem, de sehol sem találtam.
(Ez az üzenetem is full piros aláhuzásos) -
#4844 Attól függ, mit értesz veszély alatt. Biztonsági szempontból böngészőfüggetlen, a többi meg tapasztalat. Ha ott is lehet játszani virtuális pénzben, először próbáld ki azzal, hogy minden funkció, hivatkozás és gomb működik-e, már ha az Operát nem látod a támogatott böngészők között kiemelve.
Ha az oldal minden tekintetben működik, akkor nyugodtan játszhatsz. Elcrashelni bármelyik böngésző elcrashelhet éppen játék közben, hogy nem tudod folytatni, ennek csökkented a valószínűségét, ha:
- Pókerezés előtt újraindítod a böngészőt.
- Pókerezés közben nem böngészel más lapokon és a megnyitott fülek számát a minimálisra csökkented.
- Letiltasz minden olyan beépülőt, ami nem szükséges a játékhoz.
- Letiltasz minden olyan kiegészítőt és userJS-t, ami nem szükséges a játékhoz.
Persze ezek extra-biztonsági tanácsok, az esetek többségében ezekkel sem lenne szabad semmi problémának lennie, de ha pénzben játszik az ember, akkor óvatosabb. -
#4843 Pidgin -
#4842 Milyen alternatív kliens támogatja az Offline üzeneteket Invisible módban? -
#4841 Sziasztok, kérdésemre légyszi csak az feleljen aki tényleg ért hozzá és tudja mi merre hány óra. (nem sértésnek írom!!! ) a chili pokeren van már webes kliens is, opera alatt veszélyes ha a böngésző alól jáccom?
köszi a segítséget -
sanyicks #4840 Nem véletlenül hiszen a legyek is szeretik a ... Az alternatívak közül a legszarabb is sokkal jobb mint a wlm :) kipróbáltam sokat. Olyan erőforrászabáló instabil, sokáig települő kliens nincs mégegy mint a wlm. -
gyupee #4839 Köszi , de az ugyan az mint ctrl+f11, viszont megtaláltam a beállítások weblapok és ott az illeszkedésnél van egy pipa. azt kivettem és most minden oldalon jó. köszi a kulcsszót :) -
#4838 Illeszkedés (opera gomb -> lap -> illeszkedés) nézet gyorsbill.-je
Elvileg ez alapból nincs bekapcsolva tehát jónak kellene lennie ha 1x kikapcsoltad az adott oldalnál. -
#4837 Mivel a protokoll még mindig tudja, mert XP-n sem működik csak a régi WLM. Ettől függetlenül az a megoldás szerintem sokkal szarabb volt. -
#4836 Igen, de pl a Pidgin még mindig tudja. -
#4835 Az új WLMben sem így van már. :) Végre megcsinálták normálisan, ha rejtve vagy, akkor 1-1 partnernek kell magad engedélyezned, ő(k) onlinenak fog(nak) látni így végre rejtve is lehet fájlt küldeni meg ilyesmi. -
gyupee #4834 nincs valami álltalános beállítás, mert elég sűrűn kell nyomkodni. autonavigator.hu-n pl minden 2-3. cikknél... -
#4833 Jónak tűnik ki is próbálom szerintem. (jelenleg 8.5-ös MSN van még mindig fent kis buherálással mert MS persze letiltotta jó régen)
Mondjuk az,h rejtve nem lehet írni nem a legjobb hír :( -
#4832 nem sajnos -
#4831 Így pár év után lehet már végre rejtve ráírni partnerre (MSN protokoll)? -
#4830 De lehet, hogy majd teszek még egy próbát vele. :) -
#4829 Próbáltam már. -
#4828 Probaldtad a Digsby -t? En is kiprobaltam mas alternativakat, par napnal tovabb nem birtam oket, de nekem ez bevalt, mar lassan 1 eve (Msn+FB chat). -
#4827 "wlm a leglolabb választás, a legborzasztóbb minden chatprogram közül."
Lehet, de ezt használják a legtöbben. Az alternatív kliensek meg szarok. -
sanyicks #4826 wlm a leglolabb választás, a legborzasztóbb minden chatprogram közül.
gtalk. Megy weben is (voiphoz plugin kell, de az dll-es így mindenen megy), megy bármilyen rendes chatprogrammal is, bár többségében ott csak a chat része. -
#4825 Bár abból meg az új verzió XPre nem megy fel. -
#4824 Na ezt nem tudtam, mert nekem nincs összekötve, fb chatet sem használom. WLM? Ott biztosan elérhető ez a funkció. -
lally #4823 Szívből sajnálom, mert Veled, érdemben is tényleg lehetett az adott témáról vitatkozni!
-a régebbi gondjaim illusztrálnám azért még, egy ( viszonylag friss) cikkel:
http://androbit.org/news.php?readmore=2470&title=kritikus_sebezhetoseg_a_vlc_medialejatszoban -
#4822 Ezt már végképp nem értem, úgyhogy ezentúl csak akkor foglalkozom a hozzászólásaiddal, ha sikerül a magyar nyelvben elfogadott mondatszerkezeteket és az annak megfelelő írásjeleket és egyebeket használnod. Eddig is rendkívül zavaró módon alkottál szöveget, elég volt belőle. -
lally #4821 Köszi, bevallom, ezt sajna nem tudtam!
-csak azt, hogy az Ubi-családban közel nyolcszor tovább tartott "ugyanazon verzió" telepítése, mint a Suse-nál, és azt, hogy pl a:
FlashPlayer-, valamint a Totem-rendszere (VLC; ...) is, egy tiszta "átjáróház"!
Mit is teszteljünk akkor, ha valami; Nem egységes ? -
#4820 közben rájöttem, holgy lehet a skypot a facebookal összekötni, de az én céljaimnak ez nem felel meg, nekem a chat kell skypeon meg pont azt az nem emérhető :) -
#4819 Tudod egyáltalán mire jó? Azt is tudod, hogy 2 gombnyomás és le+betölti? És hogy azért nincs benne, mert több, mint 10 mega, és felesleges duplájára növelni a telepítő méretét egy ilyen modul miatt? -
lally #4818 Az Opera_1027-es munkaszámú verzióról;
Súgó => about, 5.sora szerint:
"XHTML + Hang nincs betöltve"
-föl sem foghatom, hogy;
Legalább a Tesztverziókban, miért nincs minden fontosabb "kacatja" gyárilag beépítve.
(-főképp a Linuxos kiadásokban, igencsak kívánatos lenne!)
-
#4817 boccs lemaradt, a folytatás skypen láttam a facebook ikon, volt is egy érzésem hogy lehet ott is csetelni de nem jöttem rá hogyan. -
#4816 Skypeot webes felületen alkalmazom mert baromir sokat eszik. Amúgy azzal hogyan lehet? -
#4815 urlfilterbe nem ír bele semmit, mondjuk nekem az opera adblock sem, ettől még szűr csak kicsit késve. CSS-t azt mindegyik csak rejti, de csak üres dobozok elrejtésére használom.
Mindegy, közben visszaraktam a noads + gyári tartalomblokkolót.