5774
Opera
  • precision
    van vmi kiegészítő ami a youtubeon mindig HD videót választja ki? chrome -ra, ff -re találtam, erre nem igazán
  • perko
    az Opera-júzerek a legintelligensebbek
  • Airbus A380
    kössy
  • alratar
    Az Opra 11.5-ben, hogyan lehet a gyorshívó képét testre szabni?
    Csak 10-eshez találtam leírást.
  • alratar
    Köszönöm a választ.
  • ba32107
    Jobb klikk rajta, testreszabás, eltávolítás
  • alratar
    Elnézést a dupla posztért, de hogyan lehetne a Címsor mellől kivenni a kereső sávot?
  • alratar
    Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
    Így már jó. :)
  • Dzsini
    Nyomj jobb egérgombbal egy szövegbeviteli mezőre (például oda, ahova gépelted a hozzászólást), és a helyi menü alján megtalálod a szótár hozzáadása lehetőséget.
  • alratar
    Sziasztok.

Új Opera használó vagyok.
    Volna egy kérdésem: miként lehet átállítani a helyesírás-ellenörzöt magyarra?
    Mindenhol kerestem, de sehol sem találtam.
    (Ez az üzenetem is full piros aláhuzásos)
  • Penge4
    Attól függ, mit értesz veszély alatt. Biztonsági szempontból böngészőfüggetlen, a többi meg tapasztalat. Ha ott is lehet játszani virtuális pénzben, először próbáld ki azzal, hogy minden funkció, hivatkozás és gomb működik-e, már ha az Operát nem látod a támogatott böngészők között kiemelve.

Ha az oldal minden tekintetben működik, akkor nyugodtan játszhatsz. Elcrashelni bármelyik böngésző elcrashelhet éppen játék közben, hogy nem tudod folytatni, ennek csökkented a valószínűségét, ha:

- Pókerezés előtt újraindítod a böngészőt.
    - Pókerezés közben nem böngészel más lapokon és a megnyitott fülek számát a minimálisra csökkented.
    - Letiltasz minden olyan beépülőt, ami nem szükséges a játékhoz.
    - Letiltasz minden olyan kiegészítőt és userJS-t, ami nem szükséges a játékhoz.

Persze ezek extra-biztonsági tanácsok, az esetek többségében ezekkel sem lenne szabad semmi problémának lennie, de ha pénzben játszik az ember, akkor óvatosabb.
  • Pethy23
    Pidgin
  • Penge4
    Milyen alternatív kliens támogatja az Offline üzeneteket Invisible módban?
  • Airbus A380
    Sziasztok, kérdésemre légyszi csak az feleljen aki tényleg ért hozzá és tudja mi merre hány óra. (nem sértésnek írom!!! ) a chili pokeren van már webes kliens is, opera alatt veszélyes ha a böngésző alól jáccom?

köszi a segítséget
  • sanyicks
    Nem véletlenül hiszen a legyek is szeretik a ... Az alternatívak közül a legszarabb is sokkal jobb mint a wlm :) kipróbáltam sokat. Olyan erőforrászabáló instabil, sokáig települő kliens nincs mégegy mint a wlm.
  • gyupee
    Köszi , de az ugyan az mint ctrl+f11, viszont megtaláltam a beállítások weblapok és ott az illeszkedésnél van egy pipa. azt kivettem és most minden oldalon jó. köszi a kulcsszót :)
  • gabi89
    Illeszkedés (opera gomb -> lap -> illeszkedés) nézet gyorsbill.-je
    Elvileg ez alapból nincs bekapcsolva tehát jónak kellene lennie ha 1x kikapcsoltad az adott oldalnál.
  • [HUN]FaTaL
    Mivel a protokoll még mindig tudja, mert XP-n sem működik csak a régi WLM. Ettől függetlenül az a megoldás szerintem sokkal szarabb volt.
  • Pethy23
    Igen, de pl a Pidgin még mindig tudja.
  • [HUN]FaTaL
    Az új WLMben sem így van már. :) Végre megcsinálták normálisan, ha rejtve vagy, akkor 1-1 partnernek kell magad engedélyezned, ő(k) onlinenak fog(nak) látni így végre rejtve is lehet fájlt küldeni meg ilyesmi.
  • gyupee
    nincs valami álltalános beállítás, mert elég sűrűn kell nyomkodni. autonavigator.hu-n pl minden 2-3. cikknél...
  • gabi89
    Jónak tűnik ki is próbálom szerintem. (jelenleg 8.5-ös MSN van még mindig fent kis buherálással mert MS persze letiltotta jó régen)

Mondjuk az,h rejtve nem lehet írni nem a legjobb hír :(
  • Rage47
    nem sajnos
  • Pethy23
    Így pár év után lehet már végre rejtve ráírni partnerre (MSN protokoll)?
  • [HUN]FaTaL
    De lehet, hogy majd teszek még egy próbát vele. :)
  • [HUN]FaTaL
    Próbáltam már.
  • MeoH #4828
    Probaldtad a Digsby -t? En is kiprobaltam mas alternativakat, par napnal tovabb nem birtam oket, de nekem ez bevalt, mar lassan 1 eve (Msn+FB chat).
  • [HUN]FaTaL
    "wlm a leglolabb választás, a legborzasztóbb minden chatprogram közül."

Lehet, de ezt használják a legtöbben. Az alternatív kliensek meg szarok.
  • sanyicks
    wlm a leglolabb választás, a legborzasztóbb minden chatprogram közül.

gtalk. Megy weben is (voiphoz plugin kell, de az dll-es így mindenen megy), megy bármilyen rendes chatprogrammal is, bár többségében ott csak a chat része.
  • [HUN]FaTaL
    Bár abból meg az új verzió XPre nem megy fel.
  • [HUN]FaTaL
    Na ezt nem tudtam, mert nekem nincs összekötve, fb chatet sem használom. WLM? Ott biztosan elérhető ez a funkció.
  • lally
    Szívből sajnálom, mert Veled, érdemben is tényleg lehetett az adott témáról vitatkozni!
    -a régebbi gondjaim illusztrálnám azért még, egy ( viszonylag friss) cikkel:

http://androbit.org/news.php?readmore=2470&title=kritikus_sebezhetoseg_a_vlc_medialejatszoban
  • Dzsini
    Ezt már végképp nem értem, úgyhogy ezentúl csak akkor foglalkozom a hozzászólásaiddal, ha sikerül a magyar nyelvben elfogadott mondatszerkezeteket és az annak megfelelő írásjeleket és egyebeket használnod. Eddig is rendkívül zavaró módon alkottál szöveget, elég volt belőle.
  • lally
    Köszi, bevallom, ezt sajna nem tudtam!
    -csak azt, hogy az Ubi-családban közel nyolcszor tovább tartott "ugyanazon verzió" telepítése, mint a Suse-nál, és azt, hogy pl a:
    FlashPlayer-, valamint a Totem-rendszere (VLC; ...) is, egy tiszta "átjáróház"!

Mit is teszteljünk akkor, ha valami; Nem egységes ?
  • Airbus A380
    közben rájöttem, holgy lehet a skypot a facebookal összekötni, de az én céljaimnak ez nem felel meg, nekem a chat kell skypeon meg pont azt az nem emérhető :)
  • Dzsini
    Tudod egyáltalán mire jó? Azt is tudod, hogy 2 gombnyomás és le+betölti? És hogy azért nincs benne, mert több, mint 10 mega, és felesleges duplájára növelni a telepítő méretét egy ilyen modul miatt?
  • lally
    Az Opera_1027-es munkaszámú verzióról;
    Súgó => about, 5.sora szerint:
    "XHTML + Hang nincs betöltve"

-föl sem foghatom, hogy;
    Legalább a Tesztverziókban, miért nincs minden fontosabb "kacatja" gyárilag beépítve.
    (-főképp a Linuxos kiadásokban, igencsak kívánatos lenne!)
  • Airbus A380
    boccs lemaradt, a folytatás skypen láttam a facebook ikon, volt is egy érzésem hogy lehet ott is csetelni de nem jöttem rá hogyan.
  • Airbus A380
    Skypeot webes felületen alkalmazom mert baromir sokat eszik. Amúgy azzal hogyan lehet?
  • [HUN]FaTaL
    urlfilterbe nem ír bele semmit, mondjuk nekem az opera adblock sem, ettől még szűr csak kicsit késve. CSS-t azt mindegyik csak rejti, de csak üres dobozok elrejtésére használom.

Mindegy, közben visszaraktam a noads + gyári tartalomblokkolót.