5774
Opera
-
orangutan #4934 helo
kerestem, de nem találtam, h holt tom beállítani, h az oldalak beállításait őrizze meg a program bezárása után is. Ez főleg a betüméret miatt kéne, mert minden megnyitásnál ujra fel kel tekernem(ctrl+ görgö) a betüméretet minden oldalon, mert a monitorom felbontásnál minden túl apró.köszi -
Solt #4933 Egy samsung B7722-n simán szinkronizálta a jelszavakat is. A gyorshívó-n is egyből az volt ami az asztali gépemen. Itt meg csak az Opera mini mappát szinkronizálta... :S -
#4932 Igen (talán a tartalomszűrőt nem) -
#4931 A mobile egyébként mindent szinkronizál? Ha minden jól megy pár hónapon belül lesz egy androidos készülékem, azért érdeklődöm. :) -
#4930 A Mini (ha jól tudom, én sem használom) csak az Opera Mini nevű könyvjelzőmappát és a gyorshívókat szinkronizálja, nem mindent... -
#4929 nincs -
janihunk #4928 1047 es build-nél nincs még újabb? -
Solt #4927 Urak!
Használ valaki opera minit-t? Hiába állítom be az opera linket, nem hajlandó szinkronizálni... :( ( iPhone4 ) -
#4926 Ő fogalom, és legalább lehet érteni (értelmezni), hogy mit szeretne :) -
#4925 Neduddki nem használ _-t :) Meg ő direkt ír így (hogy pontosan miért azt nem tudom). -
#4924 Vagy csak ő neduddki SG-s változata. -
#4923 Nem hiszem, a google nem rak aláhúzást a szavak közé :D -
#4922 Jo ember, Te google-val forditasz magyarra? -
#4921 +1 -
lally #4920 Eszem ágában sincs Senkit Cikizni! -de:
-az Operán belül legalább; Mi_segítsünk egymásnak ! -
#4919 #4822 -
lally #4918 -ezek után, má` tán; Nem is annyira ilyen vicces Ez_a: #4912. Szitu, igaz ?! -
lally #4917 Bocsika! -de szoknom kell még, hogy Ezt az Opera-Browser_flash-player_10.3.183.4. beépülőt is már csak_1_Gúúúgli-krómnak hívták ! -?
Egyéni pech, miszerint; pont_Ez az_a_Verzió, ami legföljebb 2órát volt éppen csak Élő, aktuális Adobe_kiadás.
Ezúton kérném, hogy
az Opera-Browser_Flash-Player_10.3.183.5. (ma még éppen aktuális) beépülő telepítésére
írj légyszí` egy univerzálisan is használható segédletet. -előre köszönöm, a 76-fölötti nyugdíjasok nevében ! -
#4916 Nem lehet, hogy user error? -
#4915 Nekem annyit sikerült megértenem, hogy tudja a mega és a kilo közötti átváltást, valamint tud kivonni olyan helyen, ahol felesleges :) -
#4914 Az egész hozzászólásából nem sikerült kihámoznom egy értelmes mondatot sem, de biztos velem van a probléma. -
#4913 A 733 kB csak egy előtelepítő, ami menet közben tölti le a választott dolgokat, függetlenül attól, hogy a Chrome-ot hozzáválasztottad-e vagy sem.
...amúgy ezt miért is ide írtad be a szokásos fura nyelvezeteddel? Mi köze ennek az Operához azon kívül, hogy azzal töltötted be az Adobe oldalát? -
lally #4912 Ime az Adobe (ki-)Operált számtani példája, ha:
FlashPlayer 2,95 MB
Chrome =22,16MB _- `s ha a pipa lepipálva
a maradék = 733kB
-
#4911 Elhiszem, csak mondom, hogy nálam teljesen rendben betöltött. -
#4910 rakjak be képet vagy elhiszed anélkül is :) -
#4909 nekem index, origo is tökéletesen betöltött, most direkt bekapcsoltam kipróbálgatni, sehol nem akadtam el vele... -
#4908 Inkább kikaspcsoltam se az indexről se az origórol nem töltötte le rendesen a címoldalt se más oldalról ahol sok kép van, akkor inkább maradjon normál. köszi. -
#4907 Nem láthatja más, az Opera saját, kódolt szerverein közlekedik Izlandon át, titkosított forgalommal, (semmilyen https: alapú oldalon természetesen nem kapcsol be). Hozzáférni elméletben lehet (hiszen mindenhova be lehet törni), gyakorlatban viszont olyan hálózati forgalom van ott (az összes Opera Mini, stb. - többszázmillió kliens), hogy pont a te dolgaidat nem fogják kikeresgélni belőle, ne aggódj. :)
Ha tetszik használd, ha tényleg ennyien vagytok egy kapcsolatra, akkor kényelmes lehet, amúgy olyan 1-2 megabit fölött már nem szokott kelleni. Ami zavaró lehet, az a képek újratömörítése (minőségromlással), és a pluginek előzetes blokkolása. -
#4906 meg ugye imo.im-ből skypeozok meg msn-ezek és fészbuk cset is ezen megy, itt nem lehet "ártalmas" az hogy a turbón keresztül megy?
-
#4905 köszi, lenne még 1 kérdésem bár szélessávú azt hiszem 5megabites netem van az opera mégis azzal cseszeget szokszor hogy lassú netet észlel (többen használjuk a netet és más bizony keményen videózik filmet néz töltöget stb ... gondolom ezért hisztizik opera) és kéri a turbo-t (vagyis ajálja) fogtam és bekapcsoltam automatára hogy amikor tetszik neki bekapcsolhatja. Szinte mindig megy ergó így netezek vele. Mégis milyen szerver eken küldi át a "dolgaikmat" tehát hogy én milyen oldalakat nézegetek. Biztonságos ez,? Mi garantálja a névtelenséget? A biztonságot főleg arra értem hogy ugye fészbuk meg esgé stb-re is bejelentkezgetek lastpassból és más is láthatja e az adataimat
köszi
és még valami érdemes egyáltalán használnom a tuerbót ha 1szer kéri? (és így tényleg k-va gyors) -
#4904 sőt, mobiltelefonokat is :) -
#4903 Ettől szinkronizálás. Több gépet szinkronban tart és nem csak a könyvjelzőket, hanem, amit bepipálsz. -
#4902 Ez is frissíti magát ha új elem kerül a könyvjelzők közé? Maxthon idönként frissíti a cuccost. -
#4901 nem kell írnod közbe megnéztem ez hasonló mint a maxthon mégeccer köszi -
#4900 köszi és akkor bárhol bármikor elérem a könyvjelzőmmet? -
#4899 Bal alul kapcsold be a Link szolgáltatást. -
#4898 Hogyan kell operába szinkronizálni a könyvjelzőket(vagy micsinálni..) hogy bármikor elérhessem őket? köszi
-
#4897 Köszönöm. -
#4896 Az Opera Mail-el iratkozz fel, az a belső RSS olvasó álneve. -
#4895 Sziasztok.
Szeretném használni az Opera RSS rendszerét, de nem nagyon tudom hogyan.
Addig meg van, hogy a címsor végében, rákattintok az RSS ikonra.
De a továbbiakban mit kell beállítani? Melyik opciót kell kiválasztani a megjelenő legördülő menüből?