Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
jobbgomb - webhely beállításainak szerkesztése - hálózat - azonosítás Firefoxként, és máris kapod a másik találati felületet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az a gondom hogy csak Opera böngészõnél a Google képek keresése közben még a régi keresést használja tehát alul ott vannak az oldalak és nm az összes talalatot mutatja egyszerre. Firefox és IE9 alatt amint beirom amit keresek rogton kiadja mindet
Ezt hol tudom atallitani?
Az a helyzet, hogy valamiért újraindítás után az Opera nem töltötte be a gyorshívó beállításomat és amikor kinyitottam a My Operában a gyorshívó fület, ott vannak az elmentett oldalak, de van a mi többszöt is. Szeretném a feleslegeseket kitörölni, de jobb klikkre nem ajánl fel törlési opciót.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Egy-két dolgot adtam azóta hozzá kézzel (jobbgomb - tartalom letiltása)
Mert én eddig nem szûrtem semmit .. de ki szeretném próbálni.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nagyon érdekes probléma lépett fel nálam Opera van fenn a gépen. Pár napja nem volt használva és a legközlebbi használatnál lefagyott megnyitás után pár percel majd a gép is újra indult.
Azóta ez áll fenn minden megnyitás után bármelyik verziónál bármenyi uninstal és újratelepítés után. Erre varrjon gombot valaki. Aki segít annak köszönöm 😊
Néhány idõs szomszédomhoz már magától be is költözködött a 10.50 véglegese.
-s mivel a kezük már nem éppen a legjobban müködik az egér és a billentyûzet közötti térben,
én szoktam elõre begépelni az õket érdeklõ 40-50 címet, és azokból válogattak a pillanatnyi igényük szerint.
Kérdezném tehát, hogyan tudnám a régi megszokott módszert beállítani ?
(Reinstall nélkül persze, mert a 1052. munkaszámú az a legutolsó, ami még megfelelt.)
www.smart-bus.hu
Megnézem majd egy portable verzióval is meg lehet újra is rakom mert ezek szerint akkor nálam van a baj. Fura azért egyik pillanatról a másikra bolondult meg.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Megnéztem más böngészõ alatt ott meg jó.
Semmit nem frissítettem,csináltam hétvégén még is azóta lassú. :S Bármire kattintok eltûnik minden mutatja,h tölti majd 10-20 másodperc múlva jön csak be. (mindkét gépemen ezt csinálja az a furcsa)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A Linuxos "Next-1054." is ilyen Xar!
-ezúton is tehát; Csókútatom AztA_Jó_ötlet-gazdiját.
No, ezt a legújabb Wines-t, szerintem egy picit most elQrjantották.
Letárolja ugyan a begépelt címeket, de ezeket már nem is oly könnyû elõWarázsolni.
Köszönöm a választ.
Üdvözlettel: gy?jt?
Újabb kérdés Opera ügyben.
Az Opera böngészõ könyvjelzõit szeretném exportálni az IE 8-as böngészõbe.
Egy weblapon az alábbi tippet találtam:
1./ Indítsa el az Opera webböngészõt.
2./ Válassza a Fájl → Importálás és exportálás → Könyvjelzõk exportálása HTML-ként menüpontot.
3./ Válassza a Fájl → Exportálás... menüpontot.
4./ Válasszon egy fájlnevet és nyomja meg a Mentés gombot.
A 2.-ik lépés után megjelenõ ablakban a bookmarks.adr fájl nem jelenik meg, mert a fájlformátum beállítás HTML.
Hogyan lehet a könyvjelzõket az IE böngészõbe exportálni?
Úgy látszik, hogy túlzásba vittem a gyanakvást.
A legkézenfekvõbb okra nem gondoltam.
Köszönöm a választ.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Windows XP SP3 op.rendszer alatt ismerkedek az Opera 11.11 beállításaival.
Néhány weblapon nem jelennek meg a képek. Helyettük keretben a "Kép" felirat látható.
Mi lehet a probléma?
IMG]/forumkepek/2011_06/op-lin-1036x.jpg[/img]
XP-re, zsírúj telepítéssel is:
-a kontroll után; Szóljatok róla a fejlesztõknek, légyszí !