Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett Androidos telefonokra mától elérhetõ az Opera Mobile 11.5 és Mini 6.5
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Futtatom a Cerberus FTP szervert. Ezzel csinaltam tanusítványokat és kulcsokat. *.pem kiterjesztéssel hozza õket létre.
Ezeket a tanusítványokat szeretné iportálni az Operába. Tools --> Preferences --> Advanced --> Sevcurity --> Manage Certificates.
Rákattintok az Import gobra, ehjelenik egy új ablak. Alul a File típusoknál alapból az X509(*.usr) típust ajánlja fel. Kiválaszthatom a pem kiterjesztést is. Ám ha így teszek nem iportál be semit. Hiába jelölöm ki a kívánt fájlt, nem viszi be az Operába.
Hogy lehet pem fájlt importálni, illetve hogy lehet különbözõ kiterjesztésû tanusítványokat egymásba átkonvertálni? Köszönöm!
Köszönöm a segítséget. Minden rendben.
Üdvözlettel: gy?jt?
Az Opera 11.51.1087 böngészõt használom.
Kérdésem: hogyan lehet beállítani, hogy az Opera alapértelmezett legyen?
Az Eszközök>Beállítások>Haladó>Alkalmazások "Alapértelmezett böngészõ ellenõrzése indításkor"opció ki van pipálva.
Ennek ellenére pl. az IE alapértelmezettre beállított böngészõbõl ellenõrzõ kérdés nélkül lép be az Opera, és nem alapértelmezett böngészõként viselkedik.Ha a "Részletek" gombra kattintok, nem nyílik fel beállító ablak. Korábban - frissítése elõtt - ez megtörtént.
Üdvözlettel: gy?jt?
Ha kémkedni szeretnél valaki más után (az alapján amit írsz, ez az elsõ gondolatom), akkor ahhoz kémprogramok kellenek, nem egy sima böngészõ, amelyiknek az a feladata, hogy védje a személyes biztonságodat, a privát szférádat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igen kényes dologról lenne szó... Elõrményeket le lehet védeni jelszóval? Vagy esetleg a törölt elõzményt visszahozni? Esetleg beállítani, hogy automatikusan mentse azokat egy külön helyre IS, ahonnan nem törlõdik, amikor operából törlöm?
A lényeg az lenne, hogy a törölt elõzményeket meg tudjam nézni!
Esetleg bármi egyéb progi, ami google be vagy fejlécbe írt url eket menti? valami kis titkos háttérben futó spy progi?😄 Na kicsit elkanyarodtam, azért köszi elõre is!
Kiegészítõk:
AutoPatchWork lapozásra
Linkify / MakeLinks szöveg linkesítésre (több módszerrel)
Web of Trust van (bár ha problémás az oldal úgyis van beépített jelzõ Netcraft és Phishtank, meg nem vagyok hülye + Operának túl kevés az ismert sebezhetõsége, majd én minõsítem az oldalt, nem kell nekem megmondani 😊 )
Rádiólejátszó is van ezer, válogass kedvedre (kiegészítõben és minialkalmazásban is), de ha ilyen igényeim vannak, ott a VLC.
Fastest Chromera: Szövegeket linkké alakító userjs van, lapozást passzolom mindig utáltam, a tetszõleges motor pedig beépített funkció a jobb klikkes menüben, illetve bármilyen keresõmezõn jobb clickkel kattintva keresõt tudsz készíteni és ez után ugyanúgy mint chromeban kulcsszóval lehet keresni címsorból.
RadioPlayerre nem hiszem hogy van bármi, az operás kiegek nem tudnak annyit.
Linkextend passz, nem használok ilyesmit.
Flag sincs, ha jól tudom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Krómos vagyok már egy ideje, de néha ránézek a több böngészõre, hogy hogyan halad.
Feltettem az aktuális stabil Operát és van pár dolog ami zavar.
Könyvjelzõkezelés:
-1 klikkre elérhetõ könyvjelzõk, ha az oldalsó panelt bekapcsolom akkor megvan, de valamelyik felsõ sávba nem lehet kirakni?
- könyvjelzõ eszköztár. Miért a mappát dobja ki felülre és nem azt ami benne van? Nem tudom a mappából kihúzni se.
Köv. addonok vagy funkciók pótlása?
FastestChrome
Van Firefox-os verziója is, operásat nem találtam. Az tetszik benne, hogy linkké alakítja a szövegeket amik linkek lennének, a lapozható oldalakat görgethetõvé teszi és szavakat, mondatokat kijelölve megjelenik egy buborék amivel tetszõleges motorral kereshetünk(wiki, youtube, google, stb.)
RadioPlayer Live
Igényesebb fajta internetes rádió lejátszó, nagyon sok mûködõ csatornával, exportálható csatornalistával.
LinkExtend
Webhelyminõsítõ több féle antivírus cég adataival.
Ultimate Chrome Flag
Magáért beszél.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(mondjuk az egész beállítások-kinézet részlegre ráférne egy nagyon komoly rendrakás, annyira összevissza vannak a dolgok...)
Egyébként a profilmappádban (opera:about) van egy tips.ini, ott a tippeket sorban ki lehet kapcsolni.
Igen - igen nálam is szaggat tõle picit.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Nem szükséges egyébként külön gombot létrehozni, mert ha a listáról beilleszted a gombsorba a Kezdõlap gombot, akkor elég arra kattintani és az alapértelmezett lap nyílik meg.
Csak nemrégen kezdtem használni az Operat.
Sokan biztosan kedvelik, de az én "konzervatív" ízlésemet idegesíti a Gyorshívó.
Talán volt már róla szó, de a kérdésem, hogyan lehet véglegesen kikapcsolni?
Hiába jelöltem be a Gyorshívó gomb elrejtése parancsot, ha új fület nyitok (Fájl > Új fül), akkor mindig ezzel nyit. Én azt szeretném, hogy az új fülön is az alapértelmezett böngészõ nyíljon meg (pl. Google). A rendszer W7.
Köszönettel és üdvözlettel
Atty
A nextben más bugok vannak (ETR pl.) így egyelõre a 11.51et használom
... persze nálam nincs beállítva automata frissítés egyik oldalra sem, és a legfrissebb Nextet használom.
Engem inkább az érdekelne hogy a rohadt homályosodást mikor fogják kijavítani. Ha kisebbre veszed az ablakot / kinyitod az oldalsó panelt, aztán visszanagyítod/összecsukod a panelt, akkor homályosak maradnak a gyorshívóképek. És ez ilyen a 11.51 RCben is.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Másik lehetõség, hogy az operációs rendszerben állítasz a DPI-n, hogy az alap betûméretek nagyobbak legyenek (ez talán a legelegánsabb megoldás).
A harmadik lehetõség összetettebb, userjs-el megoldható.
kerestem, de nem találtam, h holt tom beállítani, h az oldalak beállításait õrizze meg a program bezárása után is. Ez fõleg a betüméret miatt kéne, mert minden megnyitásnál ujra fel kel tekernem(ctrl+ görgö) a betüméretet minden oldalon, mert a monitorom felbontásnál minden túl apró.köszi
www.smart-bus.hu
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Használ valaki opera minit-t? Hiába állítom be az opera linket, nem hajlandó szinkronizálni... 😞 ( iPhone4 )
www.smart-bus.hu