Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. Gmailban ha írok levelet IEben és FFben, és elkezdem bepötyögni a Címzett sorba a címzett nevét vagy emlicímét akkor elkezdi kilistázni a contactokat, ez Operában nem akar mûködni. Nincs erre valami fix?
http://www.vipmail.hu/faq.html
FF-szal mûxik, de sajnálnám, ha emiatt kellene visszaváltanom, eddig nagyon tetszik az Opera...
"-A bookmarkokat hogyan lehet importálni FFból?"
Elõre is köszi!
IE-s vagy, netán Operás ? Eccer láccik, eccer nem.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mindegy, totálisan Opera függõ vagyok 😄
www.opera.com
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
a hivatalos szerint meg bármeddig 😊 csak a premium support marad fizetõs.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És a Maxton tényleg nagyon jó! Opera elött azt használtam nagyon sokáig.
Egyébként nem belekötöttem, hanem a felsorolt érvekre reagáltam 😊
Amúgy bele lehet kötni mindenbe, de a legnagyobb probléma, hogy ha REGISZTRÁLOD az operát. Minek fizessek azért, amit ingyen is megkapok (és most ezt nem warezként értem, hogy törd fel)
Amúgy én 3 böngészõt használok gyakran.
IE- mert bizonyos oldal ezzel jön be😞
Opera: fõleg a javás alkalmazások terén használom pl chat, jatek.hu..stb
Firefox: ezzel meg netezek
Letöltésvezérlõ van az Operában is.
Akkora böngészõfelületem van, hogy csak az adress bar látszik, mindent elvezérlek egérmozdulatokkal.
Regisztrált operában nincs banner és akkor sem, ha nem azt választod, hanem, hogy pl a google ban az elsõ pár helyen a témának megfelelõ szponzorált link legyen.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
These are my friends, see how they glisten...
Eszközök/ Beállítások/ Advanced/ Shortcut/ Billentyûzet-beállítás
Csinálsz másolatot, átnevezed, kiüríted és utána ezt aktiválod. Legfeljebb csak egerészhetsz bõszen :-)
Kattints a "JavaScript beállítások" gombra, hogy a JavaScript néhány különösen zavaró alkalmazását külön kikapcsold, mint például a böngészõ ablakainak manipulálását.
Ha vannak Felhasználói JavaScript fájlok a számítógépeden, akkor válassz ki egy vagy több mappát, melyek ezeket tartalmazzák, hogy dinamikusan módosíthassa a weblapok megjelenését.
Egyébként katt ide
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.