5774
Opera
-
ba32107 #1213 Nagyon tetszik az új Opera, de megint van egy gondom: amikor letöltenék egy torrent fájlt, mindig megjelenik a párbeszédablak, és nem lehet beikszelni, hogy megjegyezze a választást (inaktív a checkbox). A beállításoknál pedig nem tudom hozzáadni a torrent fájl kiterjesztést (nem történik semmi, ha hozzáadom). Mit lehet tenni? -
#1212 Csak nekem nem megy opera 10-el a Turbo mode? Vagy be kell valamit előre állítani rajta?
rendes netel megy, de mobilnettel azt írja, hogy a Turbo szerver jelenleg nem elérhető oO -
phoenix1 #1211 Köszi a segítséget. -
#1210 Ha jól tudom (nem használok Operát), a kis pötty azt jelzi, hogy betöltött, vagy frissült az oldal. Az Opera Turbo egy külső szerveren előtölti az oldalt, majd lezsugorítva, a képek rosszabb minőségébe konvertálásával tölti vissza neked. Ha gyors interneted van, olyan 1-2 megbit felett, akkor már kimondottan lassítja a netezést. Ha nagyon lassú neted van, akkor gyorsítja. Leginkább a mobilnetesek körében állja meg a helyét, mert csökkenti az adatforgalmat, és valamivel gyorsabb. -
#1209 Opera turbot kikapcsolva használom. Hátránya, hogy a képek minősége ronda lesz, próbálja a lehető legkisebb méretűre optimalizálni az oldalt, hogy gyenge kapcsolattal is gyorsabb legyen a böngészés. -
#1208 Én még reggel szedtem a hivatalos. Az usite-tal egyébként semmi probléma, nagyon megbízható oldal, mindig onnan töltök mindent. :) -
ba32107 #1207 Felraktam, nem rossz, még kicsit furcsa hogy ilyen világos, de majd megszokom. Amúgy a füleknél az a kék kis kör az micsoda a bezáró X mellett? Azt mutatja, hogy annál az oldalnál el van mentve a jelszó?
És ez az Opera Turbo hogy működik pontosan? Mi a hátránya, ha folyamatosan bekapcsolva van? Ti melyik beállítását használjátok? -
#1206 Akkor már inkább FTP-ről. Az a biztos, nem harmadik féltől.
A másik, hogy ez óriási baklövés volt tőlük, hogy a főoldal lehalva, a my Operás banner pedig a 9.64-et tölti le. -
#1205 Igen, szedd az usite.hu-ról (fél perc reg) vagy az ipon.hu/site/utils-ról. -
phoenix1 #1204 Opera oldala túlterhelt? Letölteni közvetlen az oldalról lehetetlen ebben a percben ahogy ezt írom. :( -
#1203 Okés köszi. :) Csak volt akinél RC1ről RC2re való frissítésnél nem váltott buildet, újra kellett raknia a böngit. Azért kérdeztem, nehogy nálam is ez legyen, de akkor ezekszerint ez a végleges. :) -
etele34 #1202 Másik fórumon is azt írták, hogy a 1750-es build a végleges. -
#1201 ezek szerint igen (volt már, hogy az RC-ből lett végleges, hiszen azért RC) - de itt kicsit sok a bug benne - ebből is korai 10.01 lesz :(
...meg majd egyszer 10.10 Unite-al -
#1200 Már a hivatalos oldalon is kint van. Leszedtem, felraktam, de ugyanúgy 1750 maradt a build szám. Az RC2 lenne egyben a végleges is? -
#1199 Ha esetleg valaki nagyon be van sózva, innen már szedheti a végleges Opera 10-et ! -
msstz #1198 így jár az ember, ha nem frissít elég gyorsan az Opera topikban :) -
msstz #1197 Ctrl+Enter :) Nagyon kényelmes. -
#1196 jobbgomb + egér jobbra, vagy ctrl+enter, vagy bal-jobb egérflip. mind behozza a jelszómenüt. valahogy amúgy biztos be lehet rakni a menübe is, de azt nem tudom. -
#1195 Van az a kis kék kuulcs amivel be lehet lépni ha elmentjük a jelszót. Azt bele lehet varázsolni a jobb gombos egér menük közé? -
#1194 Nekem mindegy a miért :) -
#1193 Vagy mert megtörtént az első lépés annak az irányába, hogy egy be nem töltődő kép miatt ne töltsön a böngésző hosszú másodpercekig. -
#1192 Mintha még gyorsabb lenne ez a legújabb de stabilabb az tuti, lehet ezért érzem gyorsabbnak. -
#1191 Nah feltettem az újjat tiszta lappal és már mindenhol megjegyzi. köszi a ki segített. -
delete0630 #1190 nekem is ez volt
----------------------------------------------------------------------
www.onlinepcszerviz.info -
#1189 Ok -
#1188 Igen mivel mondtam hogy nem mertem vele megjegyeztetni csomó helyen nemet mondtam.,, köszi. -
#1187 Ahogy Dzsini is írta, valószínűleg egyszer beállítottad, hogy ne mentse soha. Most próbáltam a másikat, amit írtál, nincs acc-om, de egy [email protected] mailcím beírásakor, majd a "Belépés"-re kattintva felkínálta, hogy elmenti, tehát a hiba nálad van.
Egyébként annyira nem kell félni, a "reklámtevékenység tiltása" nem azt jelenti, hogy egy böngészővel foglalkozó topicban nem írhatjuk le egy olyan oldal linkjét, ami problémás az adott böngészővel, hanem arra, hogy spamszerűen ne nyomjad, illetve teljesen irreleváns témákhoz csak azért ne szólj hozzá, hogy egy adott oldalt reklámozz.
De ha nyilvánosan írod le melyik oldalak problémásak, akkor nagyobb az esélye, hogy több emberhez eljut, így előbb fogják javítani a hibát. -
#1186 mert itt esetleg egyszer azt mondtad neki, hogy soha ne jegyezze meg - a menü-eszközök-haladó-jelszókezelő -ben töröld ki az SG-s bejegyzést, és akkor újra fogja kérdezni.
egyébként megjelent az RC2, most nincs belőle autoupdate, úgyhogy egyénileg kell letölteni. -
#1185 Például itt az SG-n. az opció be van kapcsolva mert egy csomó helyen kérdezte és mentette. -
#1184 Hol nem menti el? -
#1183 Nem mindenhol menti el. Miért ? -
#1182 Most akkor jobb ha megjegyeztetem vele ? Ok legyen így :) -
#1181 Chrome-ban nem vettem észre, hogy lenne mesterjelszó, amúgy FF alatt sem emlékszem rá, de ott lehet van, nem használom. :D -
#1180 1: Ha a gépedhez csak te férsz hozzá fizikailag.
2: Ha Operával jegyezteted meg, ahol nem lehet két kattintással kinyerni, mint Firefoxból, vagy Chrome-ból.
Akkor biztonságos. Legalábbis annyira bőven, mint minden alkalommal begépelni, ugyanis ha begépeled, akkor ha van a gépeden egy keylogger, megszívtad, ha viszont a jelszókezelőt használod, akkor nem.
"Persze, egy haver vagy ismerős valszeg nem fogja megnézni, meg nyilván nem kell féltened tőlük"
Tőlük kell a legjobban. Ugyanis az ellenségeidet nem szokta senki a gépe közelébe engedni. -
ba32107 #1179 Ja, de ott is be kell írni a mesterjelszót. Legalábbis aki használja, mesterjelszó nélkül nekem eszembe se jutna böngészni :D Még a haverjaim előtt sem. Ne nézze meg senki az én emailjeimet. -
#1178 azért van bőven a neten elérhető wand.dat visszafejtő program :) de legalább első ránézésre nem látszik, ez kétségtelen. -
#1177 + azért Opera ilyen szempontból sokkal jobb, mint bármilyen másik böngésző, mert titkosítja a jelszós állományokat, és a beállításokban sem lehet lekérdezni. Míg mondjuk FF, Chrome, stb... alatt ha valaki odaül a géped elé, akkor meg tudja nézni a beállításokban. Persze, egy haver vagy ismerős valszeg nem fogja megnézni, meg nyilván nem kell féltened tőlük, de azért nekem annyira nem tetszik, hogy meg lehet nézni. -
#1176 ha a böngészőben van biztonsági rés, akkor veszélyes. ha nincs, akkor csak úgy "lophatják el", ha fizikailag a géped előtt ülnek - akkor meg már úgyis mindegy :D
(de a biztonsági problémákat már kitárgyaltuk párszor) -
#1175 Ez a jelszó megadás amúgy veszélyes ? Engem pár éve nyomatékosan figyelmeztettek hogy ne jegyeztessem meg a böngészővel mert ellophatják. -
#1174 menü - beállítások - űrlapok - jelszókezelő engedélyezése, itt tudod bekapcsolni, ha kikapcsoltad
az egyes oldalakhoz tartozó beállítást pedig a menü - eszközök - haladó - jelszókezelő részen találod, onnan kell kitörölni az adott oldalhoz tartozó bejegyzést, és akkor újra fel fogja dobni az ablakot.