5774
Opera
-
saitek #1173 Hello!
Korábban néhány weboldalon nem tároltattam el a jelszót és a felhasználói nevet az Opera-val, egyik oldalon viszont jó lenne most eltároltatni a jelszót. Mit kell beállítani, hogy az adott oldalon belépéskor újra bejöjjön a Password Manager ablak?
Előre is köszi a választ!
-
#1172 Jó lesz ez. -
msstz #1171 épp időben -
msstz #1170 le?
Version information
Version
10.00
Build
1733
ez az RC, a végleges szeptember elsején jön -
#1169 jah látom, hogy az 1733-as az RC. -
#1168 Most jött le a végleges?
Mert nekem nem ír semmi rc meg béta etc... csak 10.00-át. -
#1167 Igen ezeket tapasztalom. Az esztétikai nem tűnt fel de a működésben vannak kisebb gondok bár ezek se nagy dolgok ettől még jól használható. -
#1166 lenne mit, van pár hiba az RC-ben ami már kiderült (főleg a felülettel)
vagy megint elkövetik azt a fiaskót, mint a 8-nál meg a 9-nél, hogy kiadják a .00-t, aztán gyorsan pár napra rá a javításokat. nem biztonsági problémák, főleg működési és esztétikai. -
#1165 Gondolom jövő hétig nem különösebben változtatnak az operán. -
#1164 igen, a magyaroperán Karbonade is elsejéről beszél, és ő a hivatalos fordítója az Operának, úgyhogy van bőven belső infója :) -
#1163 Jövő héten érkezik a végleges Opera 10 -
#1162 igenis intézkedjen, mert ne nekem kelljen állandóan felmászkálni mindenhova, hogy azt nézzem van-e gond az előző verzióval, vagy van új változat. a legjobb az lenne, ha nem is szólna (ahogy pl. a Chrome se szól), hanem egyszerűen működne az új verzió - esetleg feldobhat egy új tabot, ahol bemutatja az újdonságokat "mostantól olyat lehet csinálni, hogy:" címmel.
használni akarom a gépet, nem felügyelgetni meg pátyolgatni - kinőttem már abból a korból. -
#1161 Semmilyen programtól nem szeretem ha önállóan intézkedik. Ez talán csak nem baj. -
#1160 amúgy kicsit kevesebbet kellene paranoiáznod egy böngészőn szerintem - a biztonsági dolgain is futottad a köröket, mintha olyan oldalakon járnál, ahol rögtön kivégzik a biztonsági résekkel rendelkező böngészőket, most a beta3-rc váltásnál már pár órája ezen pörögsz.
(majd szól az autoupdate, de lehet, hogy csak pár óra múlva teszik fel az update szerverekre, és addig minden a beta3-ban talált biztonsági hibát kihasználnak, és tönkreteszik a gépedet és felrobbantják a monitorodat) -
#1159 azt kérdezi meg, hogy most rögtön telepíted (ekkor letölti és rögtön elindítja a telepítést), vagy majd felteszi akkor, amikor kilépsz az Operából (ekkor a háttérben letölti, és vár a telepítés elindítására). ezt írtam az előbb is. a stabil, közönség számára kiadott verzióknál ez az elvárt viselkedés egy szoftvernél. -
#1158 Akkor miért olvasni azt hogy magától intézkedik és letölti ? -
#1157 szól neked, hogy van új változat, és megkérdezi, hogy felrakod most, vagy majd leállításkor, vagy szóljon később.
-
#1156 Hol kell ?
Nem találtam, de halehet nekem ne intézkedjen magától. -
#1155 attól függ, hogy állítod be :) -
#1154 Tudom állítólag kérdés nélkül leszedi. -
#1153 van automata update az Operában. -
#1152 Rányomtam a frissítésre de azt mondta nekem a legújabb van. -
#1151 Innen töltöttem le (international verzió) nem vagyok türelmetlen, akkor megvárom még szól :) csak nem tudtam szól e -
#1150 ha Unite nélkülit tettél fel, akkor frissülni fog erre (de ha türelmetlen vagy, akkor le is töltheted, vagy kipróbálhatod a frissítéskeresést a menüben).
a Release Candidate változat pedig egy olyan verzió, ami ha problémamentesnek bizonyul véglegessé válhat - ezt jelenti a neve is. -
#1149 Opera 10.0 Release Candidate
Nem tudom miez de biztos jó azzal a szöveggel tették fel hogy aki eddig a béták miatt rinyált az is szépen tegye fel.
DE MI EZ?
Azt nekem kell bojgatni amit tegnap tettem fel vagy majd frissül ? -
#1148 Hát igen vicces
Zokon vette hogy opera lett az első böngésző. -
#1147 én a 10.10 RC-t várom :) -
msstz #1146 és végre nem teszi a notification area-ba az ikonját -
msstz #1145 Kint az RC
http://my.opera.com/desktopteam/blog/2009/08/25/opera-10-0-release-candidate -
#1144 lol :) -
#1143 Fölraktam a 10-es operát ,. Nagyon király.
Viszont a FF besértődött csak csökkentett módba indul. -
#1142 De nekem nem sikerült na mindegy. -
#1141 tényleg, március óta van pop3 - le vagyok maradva, sorry :)
jelzi, ha levél jött - ha be van állítva a pop3 ellenőrzés ideje, annyi időnként ránéz, és ha van új leveled, akkor lent az óra mellett az O betű átalakul egy borítékká, meg a sidebaron is jelez a levelező ikonja. -
#1140 Le vagy maradva :) Ugyanis ingyenes lett.
A benntlévő leveleket már le tudtam kérni operával de azt még nem értem el vele hogy jelezze ha levél jön... -
#1139 Fizetés nélkül a Hotmailt nem lehet máshonnan olvasni.
Az opera levelezőjét ha nem használod (még ha aktiválva van is) nem zavar, nem foglal memóriát. -
#1138 Ha aktiválva van az opera levelezője az engem zavarni fog ha n em használom ? -
#1137 A hotmailes leveleimet rá lehet csalakoztastni az opera levelezőjére ? Tudom ott nézni???? -
#1136 http://magyaropera.blog.hu/2009/02/27/teljes_kepernyos_bongeszes_fulekkel
amúgy webcím beírás: F2
oldalváltás: jobbgomb és görgő / ctrl+tab
új tab: jobbgomb+egér lefele -
#1135 köszi. -
msstz #1134 nem a legjobb, de működik.