5774
Opera
-
Ennyi.:) -
perko #1372 Az Opera a legbiztonságosabb böngésző. -
#1371 Te tudsz könnyen olvashatóan is írni? Mert engem egyáltalán nem zavar hogy a neten mennyire igénytelenek az emberek ilyen téren, nem érdekel, hogy milyen durva hibkat ejtenek, nem zavar a szleng sem, de a tiédet fárasztó volt olvasni. -
#1370 *10.01 -
#1369 A 7es szám azért lett hetes mert a kernelverziót jelölte volna (Vista NT6.0) de a kompatibilitás miatt 6.1 lett, a termék neve pedig 7. Ennyi a történet.
Egyébként win7 alatt nekem sincs semmi problémám az Opera 10.10el. -
lally #1368 Okay ! -cikked, így már korrekt.
Bocs, de:
Nem magát az Operát szidtam, hanem annak; Csak a "10.01"-es változatát, a WIN_7 előtti tartományra, s még a Linuxban.
("WIN_7."-verziót, közel egy hónapja már, hogy nem használtam.-ráadásul,
nekem, csak akkor jön ki ez a "hetes szám", ha a:
Win_1-3.11; _95-98SE; _ME tartományt, WIN_9x gyűjteményként vonom össze!)
Ettől függetlenül; Lenne néhány "Teszt-oldalam" a fejlesztők számára !
(-az egyiket, bírósági úton tiltották le, tán nem is oly rég.) -
#1367 Lehet van hozzá ahhoz is köze milyen gyors a géped, milyen az oprendszer vagy hogy milyen gyors a net. Mindenesetre nekem ez jött be a legjobban, nem csak gyorsaság szerint, hanem a kezelőfelülete miatt is és a bele épített lehetőségek miatt is.(Ebben volt először többlapos böngészés, a többi csak erről koppintotta.) -
#1366 A mitőlist nem tudom megmondani.
Csak annyit tudok hogy nekem win7-en van fenn + fenn van még a Firefox 3.5.5 + fenn volt 1 órára a 4-es chrome. És lássunk csodát az Opera a leggyorsabb. Lépked előre hátra csitt-csett - mindenféle várakozás nélkül. ( csitt-csatt mondanám egy másik topicban )
Lehet hogy gépfüggő. De igazából nem is érdekel mitől gyorsabb - és semmi érdekem hogy agyondicsérjem, mivel réges-régi Firefox felhasználó vagyok - ezek csak a személyes tapasztalatok. -
lally #1365 ..., s mitől is gyorsabb a "10.01" ?
-szerintem pedig ez; az egyik legkutyaütőbb tákolmányukra sikeredett.
Tényleg; Egy-"00"-1 !
Próbáltál már visszalépni vele 1, azaz csak 1db oldalt is ?
-szinte még, kávémérgezést is kaphattam volna ennyi idő alatt.
Épp olyan sután viselkedik ez a "LinuQz"-ban is, mint a "Win" alatt !
Az "Opera_9.64" verziót így elrontani, hááát: Művészet volt.
Egy-két nap után, már le is cseréltem "Opera_10.10beta"-ra.
-
#1364 Semennyire. -
#1363 Szerintetek ez az Opera Turbó mennyire rejti el a valódi ip címem? -
Angyalifény #1362 Mintha tempósabb lenne. -
#1361 ftp-n van fent, ma fog kikerülni az oldalra valószínűleg (a blogon már mondták, hogy ma jön) -
Angyalifény #1360 Hivatalos oldalakon mért nincs kint ?
Se a magyar operablogon se az eredeti opera oldalon. -
#1359 Opera 10.01
Érezhetően gyorsabb. -
#1358 Igen, arra gondolok. De nem ugyanannyi idő. :) Meg meg is szoktam és zavar, hogy most nem csinálja. -
msstz #1357 az oldalsó panel? mert ha arra gondolsz, akkor szvsz felesleges gesture-t állítani rá, ugyanannyi idő/fáradság a képernyő szélére kattintani.
amúgy szerintem nem tudnád beállítani. -
#1356 Hali!
Próbáltam beállítani saját egérmozdulatokat, van amit sikerült is, de egyet sehogy nem bírok megcsinálni. Egy sima egyszerű GestureDown-ra akarom, hogy megnyíljon a Bookmark Panel. Ezt be lehet állítani vhogy? -
123xyz #1355 Megcsináltam, nem segített... -
#1354 akkor még egy ötlet: töröld az összes helyben tárolt tartalmat cookie-kal együtt, hátha úgy... -
123xyz #1353 Kösz a tippet, de sajnos nem segít
A https mail.google.com simán visszadob, ugyanúgy a https-re, miközben egyébként bejelentkezik a fiókba. -
#1352 Egyébként sincs rá szükségem. :D -
#1351 És milyen igazad van :D -
#1350 Nem ezt látom :D -
Möbiusz #1349 Ezt kellene látnod amikor jobb gombbal beleklikkelsz a szövegmezőbe. -
#1348 Kapcsold ki a helyesírásellenőrzést, én is azt tettem. :D -
#1347 próbáld felrakni(rátelepíteni) a legújabb 10.10 bétát vagy a stabil 10.00-t, hátha valamelyik helyrerázza -
#1346 nem nagyon :| -
#1345 hát nem tudom... nekem idáig ahány helyen telepítettem benne volt - lehet ha vársz egy kicsit betölti? -
#1344 Nekem nincs semmilyen lista, tök üres ez az ablak :o -
#1343 jobbgomb - szótárak - szótárak hozzáadása és törlése...
-
#1342 meg kell jelennie egy nyelvlistának, ott ki lehet jelölni, hogy melyik nyelvek kellenek. -
#1341 A felugró ablakban várnom kell, amíg meg nem jelenik pár nyelv, vagy külön szedjem le valahonnan??? -
#1340 jobbgomb a mezőre - lent szótárak - és ott hozzáadod a magyar szótárat (automatikusan letölti) -
#1339 A szövegbeviteli mező helyesírásellenőrzését miképp tudnám átállítani magyarra? Roppant irritáló, hogy aláhúz mindent amit írok :| -
#1338 egy tipp:
a gmail biztonságos (https: oldalon) bejelentkezést igényel alapból (legalábbis beállítható volt régebben). a startlap titkosított adatot nem tud átküldeni, ezért elugrik a sima nyitólapra (http: kezdettel). ott, amikor megpróbálsz belépni, átdob a https: alapúra, ahol belépve már bejutsz.
alapvetően ne használj a fiókodba bejelentkezéshez semmilyen átirányító oldalt (startlap, egyebek), mert nincs biztonságban a jelszavad. használd a https alapú mail.google.com könyvjelzőt, és onnan jelentkezz be, az talán megoldja a gondjaidat (és engedélyezd a cookie-kat). -
123xyz #1337 Hello!
Van egy problémám, ami nem biztos, hogy szervesen az operához kötődik, de azért remélem jó helyre írok és tud valaki segíteni.
Szóval a Startlapról szoktam belépni Gmail-re és amikor beírom az adatokat, akkor a gmail bejelentkezési oldalát hozza be, ahelyett hogy bejelentkezne és már a fiókomat töltené. Aztán ha ott újra megadom a jelszót (a felhasználónevet megjegyezte), akkor megint a bejelentkezési oldal töltődik be, már a felhasználónevet se tárolja. Viszont közben bejelentkezik nekem. Rámegyek a google főoldalára, rányomok a gmailre és már be is töltődik a fiókom.
Régebben Opera 9et használtam, előjött ez a probléma, aztán egyszer csináltam egy teljes uninstallt, a beállításokkal együtt, utána amikor újra feltettem, egy darabig megint jól működött, startlapról egyből betöltődött a fiókom, de a probléma később ismét előjött. Most opera 10 van, és ez is ment egy darabig gond nélkül, de most megint küszködök a problémával.
Van esetleg valakinek 5lete, hogy ez miért lehet?
A választ előre is köszönöm.
(u.i: IE-ben sem lép be a startlapról, az is a gmail bejelentkezési oldalát hozza be, viszont utána onnan betölti a fiókomat, ha megpróbálok belépni, nem dob vissza mégegyszer ...) -
Angyalifény #1336 Használd a Comodo-t ingyenes remek tűzfal nekem mellé avast van és ilyen problémáim nincsenek. -
#1335 Bőven. Nálam akkor repült a NOD, mikor 60-70%-os CPU használatot produkált egy 5 megás telepítő letöltésénél. -
#1334 próbáld ki, hogy lekapcsolod az aktív file-ellenőrzését, és úgy töltesz le - ha így nem akad, akkor igen