Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan oldalakon amin eddig semmi baja nem volt, pl ez is. De másrészt elég gyakan a gametrailers oldalát egérrel be sem tudom zárni csak Ctrl+W-vel... Ez utóbbit viszont már régóta.

Milyen oldalakon omlik?

Nálam a 11-es volt olyan omlósz, a 12-es meglepõen omlósztalan.

Mi van az Operával? Az elmúlt 3 napban legalább 9-szer omlott össze. Ilyen azért eddig nem nagyon volt.

Shortstop
Köszönöm, közben sikerült.

Tippre: Junk-files sweep->privacy sweep, és az Opera alatt ne legyen mind kipipálva.

Shortstop
Advanced System Care van fent. Hol lehet benne ezt kikapcsolni?

Airbus A380
köszi, akkor legalább az újra rakással nem bíbelõdök. Maga a játék jó, minden más beindítja de akárhogy cicomázom az operát õ nem. (más játék jol megy az opera alatt)

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Nekem se megy ez a játék.

★★★★★

Véletlenül nem használsz Ccleanert?

Airbus A380
Hali facen ezzel a játékkal szeretnék játszani, de az opera nem indítja el azt írja a játék nem támogatott böngészõ. link

Segítenétek, hogy rá lehet e venni az operát, hogy indítsa el? köszi

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

8443 or 8080. Ezeken a portokon kommunikáljon a kliens böngészõ a szerverrel.

Shortstop
Sziasztok!

Az eszköztárba tárolok jópár könyvjelzõ amikhez a kis piros ikonokat lecseréli az oldalra jellemzõ ikonokra. Azonban minden újraindításnál az alapértelmezett piros alapon fehér csillagok vannak.
Hogy tudom ezt megszüntetni?

valszeg mert a gugli opera user agendnél tiltja, mint a képkeresõnél. Ott mûködik ha firefoxra maszkolod. Lehet gmailben is fog.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Rage47
Miért nem mûködik a Drag&Drop a Gmailben? Tudjátok, mikor csatolt fájlt akarok behúzni.
már megint szarabb lett 😞

Dzsini
Nem tudok róla.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kössz!

És a kényszerített https megoldható?
Dzsini
Két helyen érheted el ezt a funkciót, az egyik az általános viselkedést befolyásolja, a másik egy-egy oldal egyéni lehetõségeit.
Beállítások (ctrl + f12) - haladó - tartalom - bõvítmények engedélyezése csak szükség esetén - ez az általános;
Weboldalon jobbgomb - webhely beállításainak szerkesztése - tartalom - bõvítmények engedélyezése csak szükség esetén - ez az oldalfüggõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Érdekelne, hogy az operában meg lehet-e oldani plugin nélkül azt, hogy minden weboldalt alap esetben https-en keresztül próbáljon elérni, illetve hogy hogyan lehet elõcsalogatni a beépített flashblock -ot (nem akarok minden oldalon blokkolni, csak bizonyosokon a tetves flash hírdetéseket)

12.00 64 bit
Végre megvan a megoldás akkor az én problémámra is! 😄 (#5206)
Kikapcsoltam a html5-öt és azóta tökéletesen mûködik a youtube, szóval nem a flash volt a probléma itt.

★★★★★

Én már azt kikapcsoltam, mivel nem tudtam használni youtubeot. Én marhára nem értek ezekhez, legszivesebben már a régebbi verziót vissza tettem volna, csak ahhoz sem merek nyúlni. Egy barátom meg mondta, a sok restart nyomogatástól még a gépem is tönkre mehet. Elég dühös vagyok erre :S
Dzsini
Magyar Opera blogon a bejegyzés alatt van sok ötlet, hogy mivel lehet a stabilitást növelni (pl. Youtube-on kikapcsolni a html5-ös videót), ajánlom átolvasásra.

Van hogy összeomlik?? Olyan dühös vagyok rá, hogy elmondani nem tudom! Most a hétvége alatt végig itthon voltam, ha 15-ször nem kellett restartot nyomni,akkor egyszer se! Semmire nem reagál, ctrl alt del-se sem.fél óráig dolgozik valamin, utána megunom és újra inditom.Nagyon szeretném vissza a régebbi verziót,de gõzöm nincs hogy csináljam 😞 utálom ezt a 12-öt
Érdekes a 11.64 nek semmi baja nem volt. A 12.00 végleges meg van hogy összeomlik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Na most frissítette magától!

★★★★★

Most vettem észre hogy a youtube se müködik 😞 nem tud senki segiteni? lassult, szakadozott a kép meg a hang is. Egy java frissités megoldja a problémát? mert azt már régóta feldobja nekem hogy frissitsek.
Az lehet hogy a 12 Béta nem frissítette magát automatikusan a kész verzióra és ezt nekem kell megtennem manuálisan?

★★★★★

Hát, valami nagyon nem stimmel ezzel a böngészõvel. Tegnap is, és ma is az egész gépet befagyasztotta. Restart után már müködik a gmail, de nagyon nem tetszik hogy kiakasztja a gépet.
donbig
Üdv!
Így néz ki a Opera frissítés után

Jah igen,és hozzá kell tegyem,még müködött reggel.egyszercsak megszakadt a csevegõ kapcsolat,bezártam a gmailt,és utána irta ezt ki.IE-be megnéztem hogy be van e lépve,de azt irja ki máshol nem vagyok bejelentkezve.
sziasztok.Nálam nem müködik a gmail "hiba a biztonsági kapcsolat során" IE megy.Ma reggel frissitette magát opera 12.00-ra.mi lehet a gond,és mi a megoldás?tudna valaki segiteni?
[HUN]FaTaL
Ez az alapbeállítás, úgyhogy biztosan be lehet. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
Lehet régebben már kérdeztem, de be lehet állítani, hogy amikor Vissza gombot nyomok, akkor az oldal oda ugorjon, ahova kattintottam? 😊
Dzsini
A gyorshívóban jobb felül a beállításoknál ki tudod kapcsolni a plusz jeles gyorshívót.

Azt be lehet állítani valahol, hogy a gyorshívó mennyi bejegyzésbõl álljon? Jelenleg 12 miniatûr van beállítva, viszont alattuk van egy üres amivel nem tudom mit kezdeni.

gabi89
Reggelt 😊

Opera Mobile android alatt miket tud szinkronizálni? (opera link)

Mert bekapcsoltam de 3-4perc után is csak annyit írt, hogy szinkronizálás (oké van vagy 2000könvjelzõm de akkor is sok) ... adatok letöltése vagy valami hasonló majd újraindítás után az elõzményeket sikerült neki leszinkronizálni. Könyvjelzõk,jelszavak,gyors hívó sehol :S
Visszafelé is érdekes a dolog mert a mobilon felvett könyvjelzõket ömlesztve teszi bele PC-n tehát nem csinál neki mappát mint pl. Mini alatt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Narxis
Ja már amikor válaszoltam neked akkor utána nekem is bejött, de "szerencsére" nem lehet szerkeszteni a hozzászólást.

Nem használok, csak kipróbálom bizonyos idõközönként hátha megtetszik. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Elvileg a facebookos hírek miatt. Azt hiszik az unatkozó tizenévesek, hogy evvel bármit elérnek. No nem mintha bármi konkrét lenne a felvásárlással kapcsolatban, egy pletykán kívül persze.

De nálam perpill most azonnal bejött a fõoldal. Amúgy te mióta használsz Operát?😄

Narxis
LOL aztán mire fel?<#wow1>

[HUN]FaTaL
ddosolja a sok fogyatékos

Narxis
Nektek se elérhetõ a my opera oldal?

Dzsini
Egy meg nem erõsített pletykával kapcsolatban maximum találgatni érdemes, sírni vagy nevetni nem nagyon 😊

Lehet, hogy a Facebook felvásárolja az Opera Software-t

nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...

Dzsini
Kikapcsolni nem hiszem, hogy lehet (biztonsági okokból), viszont ha felrakod a tanúsítványkezelõtõl a megfelelõ böngészõoldali elemeket, akkor nem fog ilyen üzeneteket feleslegesen dobálni.

Magyar oldalakon ez segíthet: http://magyaropera.blog.hu/2011/02/08/netlock_tanusitvanyok_importalasa_operaba
Egyébként meg kell nézni, hogy milyen fõtanúsítvány hibádzik, és az annak megfelelõ oldalról be kell gyûjteni a hasonlókat.

Azt hol lehet kikapcsolni hogy a tanusítvány hiányos meg ilyesmi ablakok jöjjenek fel?

Jaffa 2843
Istenem, de hülye vagyok.. nem is gondoltam volna hogy adblocker szivat. már csak meg kell találnom, hogy engedélyezem :/

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

[HUN]FaTaL
Jó éjjel fáradtan elnéztem a hozzászólásod. Szóval a reklámszûröd, js tiltód környékén nézegess, mert tökéletesen mûködik. 😊

Azt hittem az a probléma, hogy a háttér nem marad interkatív, miközben feljön az ablak, de ez a többi böngészõnél is így van.

Jaffa 2843
Érdekes, ff-ben, chrome-ban és explorerben is tökéletesen mûködik.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

[HUN]FaTaL
Ez nem hiba, így mûködik az SG (a többi böngészõben is). Szerintem ezt nem tudod megkerülni, mondanám, hogy tiltsd le a js-t az oldalon, de, akkor valószínûleg az egész gomb nem mûködne.