Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam a 11-es volt olyan omlósz, a 12-es meglepõen omlósztalan.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
★★★★★
Segítenétek, hogy rá lehet e venni az operát, hogy indítsa el? köszi
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az eszköztárba tárolok jópár könyvjelzõ amikhez a kis piros ikonokat lecseréli az oldalra jellemzõ ikonokra. Azonban minden újraindításnál az alapértelmezett piros alapon fehér csillagok vannak.
Hogy tudom ezt megszüntetni?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És a kényszerített https megoldható?
Beállítások (ctrl + f12) - haladó - tartalom - bõvítmények engedélyezése csak szükség esetén - ez az általános;
Weboldalon jobbgomb - webhely beállításainak szerkesztése - tartalom - bõvítmények engedélyezése csak szükség esetén - ez az oldalfüggõ.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
12.00 64 bit
Kikapcsoltam a html5-öt és azóta tökéletesen mûködik a youtube, szóval nem a flash volt a probléma itt.
★★★★★
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
★★★★★
★★★★★
Opera Mobile android alatt miket tud szinkronizálni? (opera link)
Mert bekapcsoltam de 3-4perc után is csak annyit írt, hogy szinkronizálás (oké van vagy 2000könvjelzõm de akkor is sok) ... adatok letöltése vagy valami hasonló majd újraindítás után az elõzményeket sikerült neki leszinkronizálni. Könyvjelzõk,jelszavak,gyors hívó sehol :S
Visszafelé is érdekes a dolog mert a mobilon felvett könyvjelzõket ömlesztve teszi bele PC-n tehát nem csinál neki mappát mint pl. Mini alatt.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem használok, csak kipróbálom bizonyos idõközönként hátha megtetszik. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De nálam perpill most azonnal bejött a fõoldal. Amúgy te mióta használsz Operát?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Magyar oldalakon ez segíthet: http://magyaropera.blog.hu/2011/02/08/netlock_tanusitvanyok_importalasa_operaba
Egyébként meg kell nézni, hogy milyen fõtanúsítvány hibádzik, és az annak megfelelõ oldalról be kell gyûjteni a hasonlókat.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Azt hittem az a probléma, hogy a háttér nem marad interkatív, miközben feljön az ablak, de ez a többi böngészõnél is így van.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU