5774
Opera
-
#5414 Nekem nem rajzolgat újra semmit. Csak akkor, ha előtte át lett méretezve az ablak. -
#5413 Ja hozzáteszem érdekes módon nem minden bezárásnál van újrarajzolás, vétlen szerű. -
#5412 Mert a középső nem előtérben nyitja.
Egyébként amiatt használnám, mert fül bezáráskor a gyorshívó gombjait újra végigrajzolgatja - ami esztétikailag zavar. Ha viszont a gyorshívó fül már nyitott, egyből odavágja. / Firefox Speed Dialnál szoktam meg így ahol ugyanez a problem. /
-
#5411 ...viszont ez nem működik a gyorshívón, ott marad a ctrl+klikk :( -
#5410 Laptopon kevés van belőle :)
Erre használom az Open with Long-Click-et. -
#5409 Szerintem nem. De mi a gond a középső klikkel? -
#5408 Az beállítható, hogy a gyorshívó gombok sima bal egér kattintásra új fülön nyissák meg a hivatkozást ? -
#5407 Köszi - majdnem megvolt :) -
#5406 0-ra kell tenni. -
#5405 Majdnem jól:
"Címsorba opera:config
Check expiry history-t és a check expiry loadot tedd 0-ra.
Indítsd újra a böngészőt."
Ha itt a topicban az expiry szóra rákeresel, máskor is megtalálod. -
#5404 Sziasztok !
Rég nem használtam Operát, de most ez a 12.12 egész jónak tűnik. Ezért elkezdtem belakni.
A régi gondom merült fel vele:
Amikor itt a fórumban visszalépek a topicban az Opera nem nullázza le a kedvencek-ben a pirossal kiírt új üzenetek számát.
Ezt a régi verziókban az opera:config -ban a Check Expiry History érték 1-esre állításával meg lehetett oldani, de az most nálam nem működik. Vagy rosszul emlékszem a beállításra ? -
#5403 Én is, egyetem alatt használtam napi szinten. -
#5402 11.10-es verzióig vissza kellett mennem,hogy újra menjen a dög.
sajnálom nagyon,hogy leálltak vele. én nagyon szerettem. -
#5401 Én Skype-on dobálok át mindent ismerősnek, ami meg nem azonnal kell, arra ott a dropbox/skydrive/googledrive/stb. -
#5400 lehet az lesz,köszi azért.
esetleg nincs valami ötleted arra,hogy ilyen egyszerűen tudjunk másolni 2 gép között? -
#5399 sajnálom, ennél okosabbat nem tudok - próbálj egy régebbi (10-es 11-es) verziót feltenni USB változatban, ott elvileg még nincs letiltva alapból. -
#5398 itt be van kapcsolva nekem,megy elvileg megy is az unite,de mégsem.
az opera unite központ nem nyílik meg,és csak egy kuka jön be az unitenál.
nem értem,felraktam az újat utána vissza a régit de már azzal sem megy valamiért.
a beállítás része megy,de mégse csatlakozik az unitéhez. én látom haver gépét,de ő nem lát engem. -
#5397 kapcsold be, utána elvileg működni fog.
Azért szanálják, amiért a widgeteket is (meg mac alatt a torrent és az irc klienst) - alig használják, nem fejleszt rá senki, azt a pár funkciót pedig meg lehet oldani máshonnan is, előbb-utóbb egy részüket bővítménnyel is, amit legalább többen használnak. Remélni azt lehet, hogy kevesebb hibalehetőség marad a programban, ha nem kell "életben tartani" ezeket a funkciókat, és jobban tudnak koncentrálni arra, hogy legalább a többi rész jól működjön.
itt a bejelentés róla -
#5396 és azt nem tudod miért szüntetik meg,meg hogy hol kell visszakapcsolni addig is?
szomorú vagyok,haverral így simán tudtunk egymásnak fileokat küldeni,de akkor most hogy fogunk? -
#5395 Unite alapból le van már tiltva (opera:configban be lehet kapcsolni), de ki fogják vezetni, meg fog szűnni egy-két verzión belül. -
#5394 sziasztok
az unitét használja valaki közületek?
felraktam az új operát és nem tudom használni,és baromira bosszant már.
tapasztalat valakinek?
köszi -
Blum #5393 Persze,ertem en hogy a memoria azert van hogy hasznalva legyen. A problema az az,hogy nalam meg fut jopar masik program is,aminek kell a RAM. (utorrent ~2000 torrenttel,mIRC 10 szobaval,Skype,foobar es alkalmankent Autodesk is)
Az addig oke,hogy az opera meg az FF lefoglalja maganak a szabad memoriat,csak akkor a tobbi program ugy belassul hogy kvazi hasznalhatatlan az egesz. Most megvan nyitva az opera 11 lappal,amiket allandoan,folyton hasznalok es eszik 510MB memoriat. Ez van :/ Vennem kell meg RAM-ot. -
#5392 Nekem saját van azért ajánlottam fel, ez a szűrő nekem nem jött be. Kiszűr olyat is, amit nem kéne viszont bent marad egy csomó. -
#5391 Memóriát az Opera is eszik, ha sok van szabad - ha valami más is van mellé, akkor visszafogja magát. De a memória szerintük sem azért van a gépben, hogy üresen álljon.
tartalomszűrő az Operához -
Blum #5390 Rendben,kosz szepen megegyszer! -
#5389 Este tudom küldeni. -
Blum #5388 Kosz szepen!
Azt az ini fajlt elfogadom. :)
Tobbit meg gyorsan felpakolom. -
#5387 Tudtommal sajnos csak kézzel.
AdBlock sztem felesleges, van benne gyárilag, ha kell, adok ini fájlt.
NoAdsot érdemes az üres divek elrejtéséhez. Ezenkívül én hotkeybb-t használok még meg extendtubeot. Más szerintem nem kell, egérmozdulatok, gyorshívó és flashblock alapfunkció. -
Blum #5386 Firefoxbol Operaba hogy tudom a legegyszerubben importalni a mentett jelszavaimat?
Illetve tudnatok mondani par kiegeszitot,amit erosen javasolt felrakni Operahoz? (Ad-Block mar fent van)
[Kezdem megunni,hogy az FF 5 megnyitott lappal fel ora utan megzabal 700MB memoriat.] -
Rinaldo #5385 Magától helyre állt ma reggel.. -
Rinaldo #5384 Beállításoknál is minden oké.. állitgattam ezt azt most de ugyanúgy maradt. -
#5383 Jogos. :)
Btw, a 12.11 javította a gmail-es problémáimat! -
Rinaldo #5382 F11 el teljes képernyő lesz.
Megnézem a tálcát de más programnál minden okés csak ennél nem. -
#5381 Nem valószínű, teljes képernyőn nem így néz ki az Opera :) (próbáld ki F11-el)
Inkább a Windows tálca átállítva úgy, hogy fedhessék az ablakok. -
#5380 Nincs kitéve teljes képernyőre? -
Rinaldo #5379 Nem tudja valaki mi a probléma az operámmal? Pár napja nem látszik tőle a start menü rész.. más program megy rendesen de ez csak így.. letörültem újra felraktam de minden a régi.
http://imagerz.com/QE9ADktvAwMAAg5PRAVQ -
kamionosjoe #5378 -
#5377 Igen. -
#5376 Köszi, erre gondolsz? SecurityPrefs -Certificate revocation lists for ssl -
#5375 Szar a tanúsítványkezelés, bug. opera:configban ki lehet kapcsolni az ellenőrzést, de akkor nagyon figyelj milyen oldalon mit nyitsz meg ami https.