Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan tudom visszarakni a "böngészõ" részt?
ahova a linkeket irom (www...)
minden beállítást megnéztem már, de semmi
Az ûrlapok között a viszont a szokásos tab-al lehet ugrálni, a hivatkozások esetében nyomva kell tartani a Shift billenytût és a nyilakkal lehet navigálni a hivatkozások között, ekkor a két esetben jelenik meg körvonal.
Sajnos azt megintcsak nem tudom garantálni, hogyha a css-be az outline: 0-ra van állítva meg-e jelenik a keret. 😞
A fülsávhoz részletes leírás képekkel itt.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
a fülsávot a címsorral hogy tudom megcserélni?
illetve a gyorshívóban az ask keresõ helyett google-t hogy?😊
Kuss!-magyarázta.
az elõbb netezek, egyszer csak mindkét operám hülyén tölti be az oldalakat, van egy csomó görgõsáv, folyamatosan frissít, ráadásul a linkekre nem bírok rákattintani, sima szövegnek veszi. hogy a f*szba kell megcsinálni ezt a szart??
Kuss!-magyarázta.
Zavaró mert pl. szerkeszted a weblapot, közben lecserélsz egy képet, F5 .... F5 és semmi, a legjobb esetbe betölti de olyan méretre mint az elõzõ kép volt, szóval, hogy ha az elõzõ kép nagyobb volt mint az új akkor széthúzza.
Gondolkoztam, hogy visszarakom az elõzõ verziót a 9.24-et pl.
Vannak weblapok amik nem vagy alig mûködnek. De ez már más tészta ez esetben a weblap tulajdonosának kellene megbütykölni a weblapot és szabványok szerint programozni.
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Opera 9.50-est használok. Az lenne a kérdésem, hogy ha képre, linkre kattintok akkro be lehet-e vhogy állítani, hogy ne új fülön, hanem új ablakban jöhhön be a köv oldal.
Elõre is thx.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
[email protected]
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az Enable után vedd ki a pipát.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
These are my friends, see how they glisten...
http://magyaropera.blog.hu/2008/05/17/hirdetes_blokkolas_haladoknak
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy nem sokat teketóriázott nálam akármire kattintottam rendszerhibát jelentett.
Ez azért érdekes, mert bármely más progit el tud így indítani, az O 9.50-öt is bárhová is helyezem elindíthatom, csak így nem?
Én arra gondolok, hogy DOS promtos alkalmazással nyit, ami okozhatja ezt a jelenséget.
Bosszantó, mert így pont a portable alaklmazásokhoz nem rakhatom be!
Ötlet?
opera:config#BitTorrent|Enable
A Bittorent Enable elõl kiveszed a pipát,majd megnyomod a Mentés gombot.
Ugyanaz a gond..visszaraktam a régit,és az ismét tökéletes:-D
Mindegy elvagyok vele,végülis jó ez is:-D
Mégegyszer kösz!
Go Jeff Go!!!!
Próbáld meg újbóltelepíteni a flash lejátszót a www.adobe.com-ról, háthat segít.
Leszedtem én is a 9.5-öt ,feltelepit és pl az összes videportál,vagy bizonyos oldalak,és flash-es dolgok nemjönnek be,nemjátsza,csak unicode-os jeleket mutat. Valaki tapasztalt ilyent?Mi lehet a probléma.Előtte 9.27-es volt tökéletesen működött. Elszórakoztam vele,de semmi,aztán visszaraktam a régit és azzal minden jó ismét.
Hmmm..tudom akkor használjam azt:-D
De csak kíváncsi lennék mi lehet a megoldása,miért nem műxik rendesen?:-)
Go Jeff Go!!!!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.