5774
Opera
  • [HUN]FaTaL
    Elküldve.
  • Pethy23
    Azt megköszönném!
  • [HUN]FaTaL
    Van userscript, de már nem emlékszem a linkre, ha gondolod priviben elküldöm, vagy valaki más szúr be scriptet. :)
  • Pethy23
    Lenne egy firefox addon amire szükségem lenne Opera alá is:
    Linkification addon http-vel kezdődő szövegeket linké alakítja
  • Dzsini
    ajánlott olvasmány:
  • PesSim
    óóó, Isten vagy :]

C:\Documents and Settings\usernév\Application Data
    erről nem tudtam, hogy ott is lehet :S :( , de itt megtaláltam :]

nagyonnagyonnagyon szépen köszönöm :*
  • [HUN]FaTaL
    Mindkét appdatat megnézted?

Vista/W7:
    - C:\Users\usernév\AppData\Local\Opera
    - C:\Users\usernév\AppData\Roaming\Opera

XP:
    - C:\Documents and Settings\usernév\Application Data
    - C:\Documents and Settings\usernév\Local Settings\Application Data
  • PesSim
    Kerestem itt is meg, ott is :), de csak az előzmények vannak meg :S
  • [HUN]FaTaL
    Ha nincs profil mappád akkor semmilyen beállításod nincs. Az APPDATAban van, nem az Opera mappájában (optimális esetben, nekem pl. a program filesból veszi de nem ez az alapértelmezett)
  • detoxic
    Köszi a válaszokat ;)

PesSim:Pedig érdemes,hidd el....
  • PesSim
    Nekem nincs profil mappám :(, és az Opera Linkkel sem szoktam szinkronizálni :S
    Szóval elvesztek a könyvjelzőm :( azért köszönöm
  • Dzsini
    User Javascript gyorstalpalók: http://magyaropera.blog.hu/2009/04/02/hasznos_felhasznaloi_javascriptek_operahoz (annyit változott a dolog, hogy a UJS manager már támogatott Unite alkalmazás);
    http://extendopera.org/

PesSim: ennyiből sajnos nem tudom mit csinálhattál, de a profil mappában van olyan, hogy régi könyvjelzők, vagy a Link online adatbázisában még lehet, hogy megvannak.

detoxic: sajnos egérmozgásra megjelenő sávok (még?) nincsenek :( az lehet egy módszer, hogy kiteszel egy gombot egy állandó helyre, amivel ki-be tudod kapcsolni (pl. innen)
  • [HUN]FaTaL
    Ezt nem tudom

#1719: Beállítottad, hogy melyik mappában keresse az egyéni jseket?
  • detoxic
    Én meg azt szeretném valahogy megoldani,hogy a személyes sáv eltünjön,és ha az egérmutató hatására előjöjjön....Ez megoldható?
    Máris nagyobb lenne a látnivaló ;)
  • Pethy23
    Scripteket hogy lehet használni, hiába olvasom be egy mappából semmi nem törtnéik...:/
  • PesSim

Valamit nagyon elrontottam :$, volt rengeteg könyvjelzőm és könyvjelzők kezelésénél csináltam egy olyat, hogy Új. Most meg eltűnt az összes régi :( Vissza akarom kapni! valami megoldás?
  • [HUN]FaTaL
    Most olvastam hogy nem is a skin bugos hanem az Opera, véglegesre javítják.
  • [HUN]FaTaL
    Na meg is nézem. :)

Délelőtt még csak 1.52 volt. :)

Szerk.: A YouTube még mindig bugos, gondolom a PDFek is, várok a további verziókra. :)
  • janihunk
    1.53 van nekem délután néztem frisítették.
  • [HUN]FaTaL
    Az nem. :)

1.53? 1.52 esetleg. Az átlátszó csak egy bughalmaz. Majd ha kijavítgatták, hogy néhány oldalon elkúrja a betűket, meg PDFek alatt, akkor visszateszem. :)
  • janihunk
    De ez nem is átlátszó vagy én értek félre valamit? Nálam a Z1 Glass 1.53 van fen az átlátszó.
  • [HUN]FaTaL
    Oké, köszi. :) Ahogy nézem még nincs új verzió úgyhogy egyelőre a 10.5 Clean Version 2.3.6 nevű témát használom. :)
  • Dzsini
    újraletöltős sajnos, úgyhogy pár naponta zarándokolj el a skin oldalára.
  • [HUN]FaTaL
    És magától frissíti vagy nekem kell újraletöltögetni a témát?
  • jhetedikj
    Még jó, hogy 3 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek ezt az aero skint be lehet kapcsolni a Vistában, te jó ég még mennyi mindent nem tudhatok akkor. Azért köszi a segítséget.
  • Dzsini
    hát, a túlzásba vitt Aero ilyesmit okoz - a skin egy régebbi verziójában az egész tab-sor (képekkel együtt) elhalványodott és olvashatatlan volt, ahhoz képest már sokat javult :) még csiszolgatja a készítője (1-2 naponta van új verzió belőle)
  • [HUN]FaTaL
    Nem csak a PDFekkel van gond, oldalaknál is szar avval a skinnel néha.

A tippet köszi, megcsinálom majd. :)
  • Dzsini
    működik (és be van kapcsolva) az Aero a gépeden? Ha nem, akkor bizony szürke lesz.

A skint meg javítgatják, majd lesz belőle jobb - a színezett betűknél meg így jár, aki plugint használ :D (én letöltöm a pdf-et és külön nyitom meg, nem kell a böngészőbe adobe reader...)
    Amúgy: http://my.opera.com/community/customize/skins/
    De még elég kevés működik problémamentesen úgy is, hogy bezárva és újraindítva az Operát nem zavarodik össze.

Oldalsávra kedvencek: csinálj egy HTML file-t a gépeden ízlés szerinti linkekkel, és azt rakd ki a panelek közé.
  • jhetedikj
    Vistám van. Letöltöttem, de mégsem olyan mint a képen hanem az egész ilyen szürke...
  • Máté94
    Akkor ezért nekem is:D
  • [HUN]FaTaL
    Jobb klikk mondjuk a fülsávon, olyan részen ahol nincs fül->testreszabás->megjelenés->témák-> További témák keresése->Értékeltek és a legfelső.

De bugos rendesen, nyissatok csak ki egy pdf-t. :) Olvashatatlan, összevissza színezi a betüket (és igen, a skin okozza, a defaultal nem csinálja). Oldalon is találkoztam ilyennel úgyhogy gondolkodom rajta, hogy visszaállítom az alap skint, pedig ez nagyon tetszik remélem ezeket kijavítják majd. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ja én a letöltést néztem, köszi. :)
  • [HUN]FaTaL
    Pont ezaz, hogy nem szeretnék mappákat nyomogatni.

Szerk.: Az 1700asban lévőt már néztem én is de ott annyi minden van, nem tudom melyiket is kéne erre a célra letölteni. :D
  • bojti
    Új panelek hozzáadása : Megjelenés - panelek - webpanel hozzáadása
  • bojti
    Az előnézeti képeket úgy tudod előhozni hogy a címsor és a fülsáv közé viszed az egered majd bal egérgombbal lehúzod . Alapesetben az előnézeti képek fenn vannak . Fülek áthelyezése : jobb klikk egy fülön -- fülsáv elhelyezése .
  • bojti
    Az aero témát innen lehet letölteni : LINK

Csak Vista ill. Win = alatt működik !
  • bojti
    Az új mappát különben shiftel be is tudod húzni a többi ikon közé .
  • berczely
    Hali!

Én leszedtem ezt az új 10.5-ös bétát de nálam semmi Aero nincs!Se a tálcás kis előnézeti kép, se nem átlátszó az egész böngésző!
  • bojti
    A panelben a könyvjelzőknél csinálj egy új mappát és shiftel dobáld bele a fontosabb könyvjelzőket . F4 helyett meg kényelmesebb a panelkapcsoló ( Ezt a megjelenés - panelek fülön tudod bekapcsolni ) .
  • jhetedikj
    Hol lehet ezt a skint leszedni?