5774
Opera
-
#1733 Elküldve. -
#1732 Azt megköszönném! -
#1731 Van userscript, de már nem emlékszem a linkre, ha gondolod priviben elküldöm, vagy valaki más szúr be scriptet. :) -
#1730 Lenne egy firefox addon amire szükségem lenne Opera alá is:
Linkification addon http-vel kezdődő szövegeket linké alakítja
-
#1729 ajánlott olvasmány: -
#1728 óóó, Isten vagy :]
C:\Documents and Settings\usernév\Application Data
erről nem tudtam, hogy ott is lehet :S :( , de itt megtaláltam :]
nagyonnagyonnagyon szépen köszönöm :* -
#1727 Mindkét appdatat megnézted?
Vista/W7:
- C:\Users\usernév\AppData\Local\Opera
- C:\Users\usernév\AppData\Roaming\Opera
XP:
- C:\Documents and Settings\usernév\Application Data
- C:\Documents and Settings\usernév\Local Settings\Application Data -
#1726 Kerestem itt is meg, ott is :), de csak az előzmények vannak meg :S -
#1725 Ha nincs profil mappád akkor semmilyen beállításod nincs. Az APPDATAban van, nem az Opera mappájában (optimális esetben, nekem pl. a program filesból veszi de nem ez az alapértelmezett) -
detoxic #1724 Köszi a válaszokat ;)
PesSim:Pedig érdemes,hidd el.... -
#1723 Nekem nincs profil mappám :(, és az Opera Linkkel sem szoktam szinkronizálni :S
Szóval elvesztek a könyvjelzőm :( azért köszönöm -
#1722 User Javascript gyorstalpalók: http://magyaropera.blog.hu/2009/04/02/hasznos_felhasznaloi_javascriptek_operahoz (annyit változott a dolog, hogy a UJS manager már támogatott Unite alkalmazás);
http://extendopera.org/
PesSim: ennyiből sajnos nem tudom mit csinálhattál, de a profil mappában van olyan, hogy régi könyvjelzők, vagy a Link online adatbázisában még lehet, hogy megvannak.
detoxic: sajnos egérmozgásra megjelenő sávok (még?) nincsenek :( az lehet egy módszer, hogy kiteszel egy gombot egy állandó helyre, amivel ki-be tudod kapcsolni (pl. innen) -
#1721 Ezt nem tudom
#1719: Beállítottad, hogy melyik mappában keresse az egyéni jseket? -
detoxic #1720 Én meg azt szeretném valahogy megoldani,hogy a személyes sáv eltünjön,és ha az egérmutató hatására előjöjjön....Ez megoldható?
Máris nagyobb lenne a látnivaló ;) -
#1719 Scripteket hogy lehet használni, hiába olvasom be egy mappából semmi nem törtnéik...:/ -
Valamit nagyon elrontottam :$, volt rengeteg könyvjelzőm és könyvjelzők kezelésénél csináltam egy olyat, hogy Új. Most meg eltűnt az összes régi :( Vissza akarom kapni! valami megoldás? -
#1717 Most olvastam hogy nem is a skin bugos hanem az Opera, véglegesre javítják. -
#1716 Na meg is nézem. :)
Délelőtt még csak 1.52 volt. :)
Szerk.: A YouTube még mindig bugos, gondolom a PDFek is, várok a további verziókra. :) -
janihunk #1715 1.53 van nekem délután néztem frisítették. -
#1714 Az nem. :)
1.53? 1.52 esetleg. Az átlátszó csak egy bughalmaz. Majd ha kijavítgatták, hogy néhány oldalon elkúrja a betűket, meg PDFek alatt, akkor visszateszem. :) -
janihunk #1713 De ez nem is átlátszó vagy én értek félre valamit? Nálam a Z1 Glass 1.53 van fen az átlátszó. -
#1712 Oké, köszi. :) Ahogy nézem még nincs új verzió úgyhogy egyelőre a 10.5 Clean Version 2.3.6 nevű témát használom. :) -
#1711 újraletöltős sajnos, úgyhogy pár naponta zarándokolj el a skin oldalára. -
#1710 És magától frissíti vagy nekem kell újraletöltögetni a témát? -
#1709 Még jó, hogy 3 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek ezt az aero skint be lehet kapcsolni a Vistában, te jó ég még mennyi mindent nem tudhatok akkor. Azért köszi a segítséget. -
#1708 hát, a túlzásba vitt Aero ilyesmit okoz - a skin egy régebbi verziójában az egész tab-sor (képekkel együtt) elhalványodott és olvashatatlan volt, ahhoz képest már sokat javult :) még csiszolgatja a készítője (1-2 naponta van új verzió belőle) -
#1707 Nem csak a PDFekkel van gond, oldalaknál is szar avval a skinnel néha.
A tippet köszi, megcsinálom majd. :) -
#1706 működik (és be van kapcsolva) az Aero a gépeden? Ha nem, akkor bizony szürke lesz.
A skint meg javítgatják, majd lesz belőle jobb - a színezett betűknél meg így jár, aki plugint használ :D (én letöltöm a pdf-et és külön nyitom meg, nem kell a böngészőbe adobe reader...)
Amúgy: http://my.opera.com/community/customize/skins/
De még elég kevés működik problémamentesen úgy is, hogy bezárva és újraindítva az Operát nem zavarodik össze.
Oldalsávra kedvencek: csinálj egy HTML file-t a gépeden ízlés szerinti linkekkel, és azt rakd ki a panelek közé. -
#1705 Vistám van. Letöltöttem, de mégsem olyan mint a képen hanem az egész ilyen szürke... -
#1704 Akkor ezért nekem is:D -
#1703 Jobb klikk mondjuk a fülsávon, olyan részen ahol nincs fül->testreszabás->megjelenés->témák-> További témák keresése->Értékeltek és a legfelső.
De bugos rendesen, nyissatok csak ki egy pdf-t. :) Olvashatatlan, összevissza színezi a betüket (és igen, a skin okozza, a defaultal nem csinálja). Oldalon is találkoztam ilyennel úgyhogy gondolkodom rajta, hogy visszaállítom az alap skint, pedig ez nagyon tetszik remélem ezeket kijavítják majd. :) -
#1702 Ja én a letöltést néztem, köszi. :) -
#1701 Pont ezaz, hogy nem szeretnék mappákat nyomogatni.
Szerk.: Az 1700asban lévőt már néztem én is de ott annyi minden van, nem tudom melyiket is kéne erre a célra letölteni. :D -
#1700 Új panelek hozzáadása : Megjelenés - panelek - webpanel hozzáadása -
#1699 Az előnézeti képeket úgy tudod előhozni hogy a címsor és a fülsáv közé viszed az egered majd bal egérgombbal lehúzod . Alapesetben az előnézeti képek fenn vannak . Fülek áthelyezése : jobb klikk egy fülön -- fülsáv elhelyezése . -
#1698 Az aero témát innen lehet letölteni : LINK
Csak Vista ill. Win = alatt működik ! -
#1697 Az új mappát különben shiftel be is tudod húzni a többi ikon közé . -
#1696 Hali!
Én leszedtem ezt az új 10.5-ös bétát de nálam semmi Aero nincs!Se a tálcás kis előnézeti kép, se nem átlátszó az egész böngésző! -
#1695 A panelben a könyvjelzőknél csinálj egy új mappát és shiftel dobáld bele a fontosabb könyvjelzőket . F4 helyett meg kényelmesebb a panelkapcsoló ( Ezt a megjelenés - panelek fülön tudod bekapcsolni ) . -
#1694 Hol lehet ezt a skint leszedni?