234
LCD-megéri?
-
#114 LCD monitornál a következő probléma áll fent a kép szép meg minden a söt helyek kellően sötétek, de a világos ezzel szemben eszméletlenül vakító, brightnesst meg contrastot hiába veszem le akkor ugyan sötétebb lesz, de a sötét meg feketévé válik, lehet ezzel vmit kezdeni, vagy ez ilyen és kész.
-
#113 Egy LCD/TFT monitort hogyan lehet rákötni a VGA kártyára? Ugyanúgy, mint a CRT-t, vagy más csatlakozója van? (Bocs, ha már volt...de nem találtam!) -
Nadi #112 Én egy Samsung 710V-t vettem 60k-ért. Szép képe van meg minden, eddig megvagyok vele elégedve. -
#111 Sziasztok!
Játékra hány ms alatti monitort ajánlotok hogy tökéletesen működjön? -
Action #110 Hát én most vettem egy BenQ FP71E+ 17es méretben 8 ms válaszidövel és egyszerüen tökéletes.Gyönyörü kép,nagyon szép szinek és még jól is néz ki.Csak ajánlani tudom! -
szala #109 annyi különbséggel, hogy a 19 esban PVA panel van, szoval jobb mint a 17 es -
szala #108 Már lehet kapni , legalábbis a nagykerben is van, meg én ilyen elött ülök 1 napja -
#107 ebből kéne 19-es -
#106 ahogy a Laalee mondja nincs rajta DVI. -
#105 az N szérián nem szokott dvi lenni ha jólemlékszem. -
Phat Smoker #104 LG FLATRON LCD-TFT 17" L1730S (12ms) 50.990 huf --> CORA
ez vót a reklám helye :D -
#103 1/25=0,04s = 40ms -
Inquisitor #102 Úgy emléxem a 25ms monitor tudott 25 képet kipakolni, mert a felettieken nem lehetett normálisan videót lejátszani, szerintem te a 30ms monitorra gondoltál. -
#101 Egy dolgot aruljatok nekem el, hogy lehet az hogy ugyebar az ember a kb. 20 fps kepet is mar folyamatosnak latja, ami 50 ms -nek felel meg, de ha egy LCD monitor 30 ms - es annak mar van utanhuzasa, meg mitomenmije. -
Nadi #100 Elsősorban játékra, filmre kéne. -
Borg #99 Samsung 913N, FSC S19-1?
Én ezekkel szemezgetek... -
Nadi #98 Hi! Most szeretnék LCD-t venni. 2 jelöltem van: egy Philips 170 C 4 FS és egy LG 1730S.
Szerintetek melyiket vegyem?
A kontrasztaránynál mi a jobb? Az 550:1-hez vagy a 350:1-hez?
Előre is köszi -
#97 Nekem egy olyan TFT-t mondjatok amin tökéletesen fut az összes játék és a szinek is jónak mondható és 17"-os. -
#96 na mondjatok egy olyan TFT-t aminek normális a garanciája, 19-es DVI, és max 16 MS-es. -
szala #95 Sziasztok
Olyan kérdés, melyik panel tipus ad nagyobb szinhűséget, a PVA vagy az MVA panel?
Köszi elöre is a segitséget -
Rover623 #94 Jól jártál... -
#93 Ahhoz kellett volna adniuk! -
Mentol #92 Nekem volt mellékelve DVI kábel a 1730B TFT-mhez! Vásárlás előtt direkt rákérdeztem... -
Rover623 #91 Nem értem a problémát... :-)))
Egyszerűen megfogod szélét és dönthető...
Nem túl nagy tartományban az igaz, de dönthető...ha megnézed oldalról akkor látod a zsanért is...
Problémát okozhat, ha a kábeleket rosszul buktatják át a zsanér fölött, ekkor nem lehet rendesen hátrahajtani, mert az összenyomódó kábelek megszorulnak...
-
#90 lenne egy nagyon láma kérdésem: hogy a francba lehet változtatni a dőlésszögét? már össze-vissza ferszegettem de nem lehet megmozdítani. -
Rover623 #89 A drágának éppen nem mondható Acer-ekhez meg van a dobozban...
Ennyivel is olcsóbbak... -
#88 Az AG Neovo F419-emhez pölö adtak analog, meg digitál kábelt is gyárilag (!), mer rendesek... (ki érti ezt, pedig még a professzionális Philips-emhez sem adtak) -
Inquisitor #87 Ez sajnos "bevett szokás" a monitorgyártóknl, kb. mint a nyomtatóknál, hogy nem tesznek bele USB kábelt. :(
Szóval nem csak az LG ... -
Rover623 #86 Hát igen...sajna csóri LG belerokkanna ha odatenné mellé azt a nyomi kábelt...user-től meg legombolnak még 3-4000 Ft.-ot érte... -
Inquisitor #85 "Megér plussz tízezret a dvi bemenet?"
Meg, de előre szólok, mire meglesz a a kábel, már nem is 10e lesz a plusz ... -
Rover623 #84 Hihi...
Hogy lehet ezeket összehasonlítani...?
43cm vs. 51 cm (17" vs. 20" ?)
1280x1024 vs. 800x600 (ráadásul ez pixelben 0.26mm vs 0.5mm, horror!)
250cd vs 500cd (csak egy pöttyet fényesebb a másik...)
Szóval az első egy sima 17-es LCD monitor, amire valahogyan keveredett egy SCART...
Tévének alkalmatlan: kicsi, gyenge a fényereje, a felbontása messze van a tévéadástól, és még csak nem is 4:3-as...
A második egy 20"-os LCD TV-nek tűnik, jó fényerővel, közepes (TV-khez képest!) kontraszttal, elégséges felbontással...megfelelő (pl. 2-3m) távolságból...
Teljesen feleslegesnek tűnik rajta a PC-s csatlakozás, ellenben roppantul hiányzik róla a SCART!! 2 SCART méginkább...
Ha csak ebből lehet választani, akkor a második.
Ha van más is, keress még...irányelvek a fenti összevetésből egyértelműek!
-
Rover623 #83 Itt ülök előtte... -
#82 sziasztok! van valakinek LG L1730S-es monitora? -
zero_cool51 #81 Hi. Néztem magamnak 2 LCD TV-t, de nem tudom melyiket válasszam.
1.
Kép: 43 cm
Felbontás: 1280 x 1024
Kontraszt: 450 : 1
Fényerősség: 250 cd
Csatlakozás: 1xScart, PC
Méretek (B/H/T): 41,6cm / 43cm / 43cm
Hang: 10 Watt Stereo
499 euro
2.
Kép: 51 cm
Felbontás: 800 x 600
Kontraszt: 500 : 1
Fényerősség: 500 cd
Cstlakozók: Audio-Out, PC, S-VHS
Méretek (B/H/T): 58cm / 39cm / 8cm
Hang: 8 Watt Stereo
599 euro.
Melyik a jobb szerintetek? -
#80 Ha van jó DVI-os kártyád, akkor megéri. -
#79 LG 1730S vagy 1730B monitor között kell választanom.
Megér plussz tízezret a dvi bemenet? Milyen moncsik ezek? Van valakinek valamilyen tapasztalata velük? -
#78 Ezt úgy mégis miből szűrted le ??? Most épp a harmadik TFT-met nyúzom és a negyedikre várok (sajátról beszélek csak). -
l-toro #77 ugy latom mindeki csak szeretne lcd monitort de senkinek nincs hogy hozza birna szolni a temahoz! kar! :( -
#76 A 20-25 ms bőven elég, hidd el ! Eleget gammáztam TFT-ken úgyhogy a jobbaknál tök8 ! -
#75 Ező, ajánlanám a Philips Brilliance sorozat jobb 19"-es darabjait (amikre már egy képpontra is garit vállalnak). Jónéhány teszt győztesei és kiváló a képük, designjük. Magamnak 18"-as van, de volt nálam az egyik 19"-es is és azt kell mondjam, hogy fényévekkel jobb volt még az elvárásaimnál is !
Most jön ki állítólag a 700:1 kontrasztarányú új model, én is arra várok, aztán jön papához !