234
LCD-megéri?
-
icecave #154 Az olyan idözitést állitgat...
Ha állitgatod, van, hogy vibrálni kezd a kép...Erre jó, merrt ezzel m eg is tudod szüntetni, ha majától kezdi el csinálni... -
icecave #153 és most jobb??
Van amikor f-siemens moncsik 75 Hzen elkezdik vonalazni a képet, azért jobb a 60 Hz... -
#152 Clock phase mit csinal? Mem mintha piszkalni akarnam... -
#151 Levettem 60Hz-re -
#150 Azonnal 60-ra allotottam:)
Nem kell utanegetovel jaratni...
De ezek a not supported felbontasok idegesitenek...
Amugy eszmeletlen szep a kepe:) Olyan reszletek jonnek elo,amiket eddig soha nem lattam...(sotetebb helyeken) -
icecave #149 azt elvileg ki lehet kapcsolni a moncsi menüjében, hogy ne szóljon....
Enyémben ki lehet, és akkor nem rinyál a felbontás miatt.
Másik: vedd le a moncsit 60Hzre, ugyis mindegy, min használod, lehet attól para a szemednek, mert a moncsinak nem tetszik a 75 Hz...
A képmegjelenitő egységének nem midig tetszik, nekem is azért megy 60on, mert 75nél kicsit bántja szemem.... -
#148 Meg valami: Ez digitalis monitor,es az analog kabellel hasznalom analog modban.
Mennyivel jobb a digitalis mod? Kabelt kaptam hozza,csak rovid:P Analogot is hosszabbitoval hasznalom. -
#147 Nincs automata szín beállitás. Van 6500k , 9300k, Native , Custom color -
#146 Nincs aotomata szinbeallitas? -
#145 En is vettem tft moncsit,a gondom a kovetkezo:Bootolas kozben tobbszor kiirja hogy nem tamogatott felbontas...Pl az xp toltokepernyoje :((
Hallottatok/lattatok mar ilyet? Amugy a moncsi hagyon durva:)
Kontraszt 700:1 valaszido 8Ms.
Most mar nemtudom a csikot szamolni,hanyszor megy ki:(( -
#144 De szerintem valamit kell állitani , mert valami nem ok......
Egy idő után elég kellemetlen a képernyőt vizslatni.
Nem tudom miért , lehet még most furcsa vagy rossz a szín beállitás.
Kiprobáltam a 9300k de minden kékes lett. Most 6500k-n van.
Jobb lesz utánna járni a dolgoknak. -
icecave #143 ja, nekem 60Hzen megy, de ugye TFtnél teljesen mindegy, mert nem ugy jeleniti meg a képet.... -
#142 Most 1280*1024 és 75Hz -
#141 Igy 89.990- forintot fizettem.
-
#140 Nekem azt mondták 16ms-os , a dobozon 8ms van .
A Doom3 , Collin 2005 , probléma nélkül fut. És amig az eladoval beszélgettem , hogy melyiket érdemes megvenni / 15 perc / hirtelen 10.000- forinttal lett olcsobb. -
icecave #139 ohh, azt megnézem, mit tud :)
-
#138 T19-2 -
#137 Maga a DVI kábel nem olcsó, jópár ezer forint, de megéri.
Nézd meg vele, hogy továbra is fellép-e a hiba. Ha igen, próbáld másik VGA kártyával, ha akkor is moncsi szar -
icecave #136 Abból van egy pár....
Esetleg tipus? csak mert nekem is ilyen van....
csak régebbi széria, T19-1es.... -
#135 Sziasztok
Most csomagoltam ki az új monitort , hát nagyon meg vagyok vele elégedve.
19" Fujitsu Simens TFT -
Torta #134 Köszi, de nem erre voltam kiváncsi, bár jó tudni ezt is, hogy érdemes beruházni egy DVI-re :)))
Mennyit kóstál egyébként?
-
#133 Kötekedsz mester :p
Amúgy igazad van :) -
#132 A "tűnik" használata indokolatlan, nem tűnik, hanem az ! :DDD -
#131 Hát, ha DVI-t használsz, akkor egy tuti: minden képpont pontosan ott van, ahova a VGA kártya kitalálta. Nekem Philips 170B sokkal szebbnek tűnik DVI-on a kép :) -
#130 Hali!
Lassan én is le szeretném cserélni a sík LG 775FT monitoromat egy 17"-os TFT-re. Eddig kettő jobb modellt láttam: LG 1730S, és Samsung 710/713N. Sajnos MVA paneles monitort nem láttam elérhető árkategóriában(nettó 50-60), vagy esetleg létezik? Főleg filmnézésre hgasználnám, így fontos lenne, hogy a fekete az fekete legyen. Javaslat? -
#129 HI all!
kéne gy kissegítség szinhőmérséklet ügyben.
a monitoron alapbol bentlévők (5000K , 6500K , 7500K , 8200K , 9300K )minegyikétől már 10 perc után fáj a fejem,van lehetőség egyéni beállításokra is,de ehhez kéne egy kis segítség,hogy melyiket mekkora értékre állítsam,
közi előre is.. -
cs31 #128 Mit jelent az hogy analóg bemenet? -
Torta #127 Van egy samsung 172x-es TFT-m és az lenne a gondom, hogy bizonyos játékoknál, amikor fekete a kép akkor lehet látni vízszintes csíkozódást. Mintha interferencia lenne. A gép Vga kábellel van összekötve. Nem tudom, hogy számítana e ha DVI kábellel kötném össze... -
#126 nállam egy BenQ FP767-12 van tesztelésen a hétvégére, van egy kis utánhúzása, de nem vészes, szóval azt hiszem megveszem. -
izb #125 Elöszőr próbálja ki.
Lehet az a 16ms ennél a monitornál elég a CS hez!
Lehet nem,de láttam már olyan 16ms monitort,amin királyul mentek Fps játékok. -
#124 ha nem CS-zni akarsz akkor jó és rá lehet kötni, bár a fényerő meg a kontraszt kicsit kevésnek tűnik, de szerintem vásárlás előtt próbáldd ki. -
#123 Tehát akkor elviekben lehetséges, hogy TNT2-esre egy ACER 1711 17" TFT-LCD monitort rákötni?
Tényleg, amúgy jó ez a moncsi?
További paraméterek: 1280x1024 felbontás, 16ms válaszidö, 260cd/m2, 450:1 kontrasztarány.... ja és 49.999Ft-ba kerül 1 év garival nálunk... -
#122 ha analógot veszel akkor nincs gond, akkor kell az átalakító, ha olyat veszel amin van DVI és azt akarod használni, de tudomásom szerint a TNT-n nincs DVI csatlakozó -
#121 "benkő" :) FP767-12 -
izb #120 A nevét meg nem mondom hogy mi.
Gözöm sincs,nekem alapból adták a videokarimhoz.
Nem lehet túl sok. -
#119 Milyen átalakítót? Mennyi körül van egy olyan? -
izb #118 Vegyél hozzá átalakítót. -
#117 A helyzet az, hogy nem vettem videókarit, már jó régóta... egy TNT2 kari van benne, és azon csak egy sima monitorhoz való csatlakozó van... nem lehetne valahogy mégis LCD monitort rákötni? -
izb #116 Más csatija van.Elviekben ha mostanság vettél videokarit,akkor mellékeletek hozzá ilyet. -
izb #115 Milyen monitor??