801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
-
#318 értelek én.hát nézdmeg 1 lionsport boltba, vagy esetleg külföldről rendelni. -
#317 2xl is úgy ahogy jó lenne, de az én igényeimnek nem felel meg... :DDDD -
#316 hát végülis igazad van..., én azért párszor felveszem, mondjuk utcán nem hordom, mert még betámadnak miatta :D(Erzsébet veszélyes hely)
de suliban jó lesz, egy-egy tesi órán, meg azért jó lehet feszíteni benne egy szem olasz drukkerként az osztályban :D -
#315 a 2008-2009-es szezonra gondolsz? :DDddd
igazából azért nem szeretek mezt hordani utcán, mert szerintem proli. Itt a balkánon mindenki szarik a másikra, szal senkit sem érdekel, hogy ki Palermós, ki Laziós és ki Chievós pl. -
#314 de ha egyszer bajnok lesz a csapat, akkor hordani fogod?:D -
#313 nem, nem azért nem veszem fel :) -
#312 hosszúhajú ifjú rózsaszínben?:ASAsasddasddddd
[elnézést] -
#311 hát ha esetleg azért nem veszed fel utcán, mert rózsaszín, megnyugtatlak, az h rozsaszín buzis stb, ez egy nagy badarság.. -
#310 én eddig csak 2xl-st láttam. 3xlt még nem, de a 2xl nem jó, próbáltad már? -
#309 olyat próbálok most hozatni Olaszból, mert van egy kontaktom, de ha nem jön össze, akkor Miket :P
szerintem azt sem, mert a szívembe hordom a Palermót nem a testemen :P -
#308 nem is tudom miért..:D, ha a fekete lenne felvennéd? -
#307 meg persze, jó mezeket tud a srác
nyáron sokat volt rajtam az Olasz mez, Palermo mezemet meg utcán nem nagyon veszem fel :P -
#306 #291--->>> ebben tud vki segíteni????? -
#305 az jó,és meg vagy elégedve a mezzel?
(vagy csak a szekrényben lóg?:D) -
#304 jaja Miket, még házhoz is hozta :P -
#303 én most készülök venni, akkor remélem jó lesz :)(gondolom mikettől vetted)
ha te azt mondod, hogy jó akkor biztos :D -
#302 tehát egyáltalán nem izzadsz benne, és ilyen pamut, vagy aszerű anyagbol van javarészt? -
#301 amit egy másik sráctól vettem Olasz mezt a vb alat 9500-ért az zsír origi volt -
#300 aha értelek. amugy ezek teljesen ugyanolyanok mint a stadionban kaphato eredeti mezek, vagy ezek ilyen adidas, de szétizzadok benne mezek? -
#299 nem a veboldaláért regelt, hanem az olyan srácokat mint te vagy én ellásson olcsón mezzel, mert nem mindenkinek van 20ezre egy lájonsportos mezre. -
#298 olvass csak vissza :D
egyébként már megszoktuk,meg ez nekünk is jó -
panel82 #297 és ? eddig is volt már itt ilyen , szóval a téma címére válaszolok -
#296 enyhe reklám jellegű. -
panel82 #295 Eladó focimezek XL-es méretben 9000 ft/darab áron ! Klubcsapatok és válogatott mezek ! Infók, képek, méretek a http://ruhabazar.gportal.hu oldalon ! Posta megoldható ! Személyes átvétel Eger, Miskolc, Budapest, Debrecen !
üdv -
#294 :D:D:D én se vok kics,bár nekem sztem az xl elég lenne. akkor megyünk real-barcára (kapnak a puzibarcások O_o) :D:D -
#293 magamnak... :D
én egy ilyen benga állat vagyok... :D -
#292 3xl? aaaz igen? kinek lesz?:D O_o -
#291 Real Madrid idei 3XL-s mez létezik???? -
#290 Fiorentina mez szted mennyibe lenne? -
#289 kék-hosszúújú? -
#288 kell -
#287 teszvesz.hu-n van chievo mez :P -
#286 durván 6500 ft -
#285 hát ez baj :) -
panel82 #284 hali all
se chievo mez, se juventus mez nem lesz most egy darabig, csak azok vannak amiket a honlapon megtaláltok
üdv all -
#283 pont a Juve vendégről nincs kép -.- -
#282 szerezz nekem Chievo mezt! -.- -
panel82 #281 http://ruhabazar.gportal.hu -> képek, árak, méretek, infók
üdv all -
#280 -
#279 aki szerez nekem Chievo mezt , azt a nevemre veszem!