Hol lehet focimezt venni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
ment kép emailben
üdv
hunbasser
új real mezed nincs? :\

ReaL MaDRid x siempre

gercse
lazio mezrõl van kép? az érdekelne

Eladó focimezek: Holland mez 7000 ft, brazil mez 7000 ft, argentina mez 8000 ft, portugál mez 7000 ft, angol mez 7000 ft, blackburn mez 6500 ft, lazio mez 5000 ft, német mez 8000 ft, ajax mez 6000 ft, barcelona mez ronaldinho 8000 ft, francia mez 8000 ft. Személyes átvétel Budapest, Eger, Miskolc ! Posta megoldható ! Érdeklõdni a [email protected] -n lehet !
affene, rossz linket szurtam be. ez a jo
üdv. nem tudja esetleg valaki, hogy fc st paulis polot lehet-e magyarországon valahol kapni? hasonlokra gondolok mint a linken: st pauli polo
ELADÓ egy Juventus 2004/05-ös, Ibrahimovic-os, hazai, XL-es, új Nike mez, eredeti Lega Calcio emblémával az ujján. Torinóból, a Juve Store-ból való, új ára 90 euró volt. Tuti eredeti, nem a Mo.-on javarészt elõforduló távolkeletei, feliratozott hamisítványok!
Ezen kívül egy szintén 04/05-ös, de idegenbeli (kék) Juve mez is új gazdáját keresi. XL-es, új, név és számozás nélkül, új ára 70 euró volt.
Kérésre képet küldök bármelyikrõl! Mindkettõ kb. az új árának feléért eladó!
[email protected]
Eladó focimezek: Angol fehér Beckham-es meg sima, olasz kék 2 db, holland mez, brazil mez, francia fehér mez, portugál 2 db tavalyi, 1 db idei portugál mez, real madrid beckham-es mez, ajax fekete mez, blackburn rovers piros mez, paris-sg mez, argentina mez, német mez, barcelona ronaldinhos mez. Mindegyik meg XL-es és 8000 ft/db. Személyes átvétel Budapest, Eger, Miskolc. Posta megoldható, banki elõreutalással nincs postaköltség de lehet utánvéttel is!
Szezonvégi AKCIÓ !!! -> Tavalyi Portugál válogatott mez 2 db - 6000 ft/ db, Real Madrid fehér Beckham felírattal 2 db - 8000 ft/ db, Barcelona hazai Ronaldinho felírattal - 8000 ft/ db, Brazilia - 8000 ft/ db, Ajax fekete - 6000 ft/ db, Angol fehér Beckham felírattal - 8000 ft/ db, Angol tavalyi Beckham felírattal 5000 ft/ db, Olasz kék - 8000 ft/ db, Holland - 8000 ft/ db, Francia fehér mez - 8000 ft/db, Portugál bordó idei - 8000 ft/db, 2 Blackburn piros mez - 8000 ft/db, Angol piros mez - 8000 ft/db !!! Képeket emailben tudok küldeni !
Barni
na igen, rám is... 😊
azért köszi

Avanti Italia!

Szezonvégi AKCIÓ !!! -> Tavalyi Portugál válogatott mez 2 db - 6000 ft/ db, Real Madrid fehér Beckham felírattal 2 db - 8000 ft/ db, Barcelona neonzöld - 8000 ft/ db, Barcelona hazai Ronaldinho felírattal - 8000 ft/ db, Brazilia - 8000 ft/ db, Ajax fekete - 6000 ft/ db, Angol fehér Beckham felírattal - 8000 ft/ db, Angol tavalyi Beckham felírattal 5000 ft/ db, 2 olasz kék - 8000 ft/ db, 1 holland - 8000 ft/ db !!! Képeket emailben tudok küldeni !
hali, kisebb lenne még el is cserélném, de sajnos nagy az xxl rám, de azért sok sikert hozzá
üdv
Barni
hello!
nem kell valakinek olimpique marseille mez?
legújabb 2006-2007-es eredeti adidas. fehér színben.
szívesen elcserélném egy juve mezre.
vadi új, véletlen hozták.
ja és xxl-es

Avanti Italia!

hali
amint lesznek új fajta mezek, beírom ide is természetesen
addig is www.kep.tar.hu/focimez
üdv
fernando torres
ha lesz beírnád ide??

hali
azért nem láttad, mert még nincsen nekem 😊
üdv
fernando torres
www.kep.tar.hu/focimez
itt nem láttam.

McFrost
igen

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fernando torres
06/07es Barca mezek vannak már?

Matthewpamer
lehet nyugodtan azért van :]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Eladó Focimezek !!! Tavalyi Portugál válogatott mez 2 db - 6000 ft/db, Real Madrid fehér Beckham felírattal 2 db - 9.500 ft/db, Barcelona neonzöld 2 db - 9.000 ft/db, Barcelona hazaiRonaldinho felírattal - 9.500 ft/db, Brazilia - 9000 ft/db, Ajax fekete - 9.000 ft/db, Angol fehér Beckham felírattal - 9.500 ft/db, 2 olasz kék - 9.000 ft/db, 1 holland - 9.000 ft/db, Személyes átvétel Miskolc, Eger, Budapest !!! Posta megoldható az egész országba, banki elõreutalással nincs postaköltség !!!
ja itt nem lehet, ezt nem tudtam, akkor sorry, csak azt hittem h lehet, biztos a fórumcímébõl következtettem erre, bocsi akkor
üdv
hunbasser
te ezért még nem kaptál büntit,h reklámozol? 😛

ReaL MaDRid x siempre

Hol lehet focimezt venni ? Nálam lehet 😊 -> Eladó márkás focimezek, válogatott és klubcsapatok mezei !!! XL-es méretekben vannak a mezek, de van egy pár ami L-esben is található ! 9000 ft/darab. Posta megoldható bárhova, banki elõreutalással nincs postaköltség, de lehet utánvétellel is. Bõvebb infó és képek a www.kep.tar.hu/focimez honlapon ! 😊
hali all
amint kapok új mezeket azok fent lesznek a honlapon, egyenlõre ezek vannak még
meg van még pár raktáron azok olcsóbbak, listát emailben tudok küldeni
üdv
hunbasser
tényleg,ahogy mcfrost mondta,új real mez mikorra várható?

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
<#eljen><#papakacsint>

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
vmit megértek, de azért a kéziszótár mindig jól jön 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
kösz, nem tudok (még) olaszul, majd megtanulok vmikor

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Két szó, mindig és soha: "Milán mindig, de Juve és Inter soha .

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
mit jelent az aláírásod?

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Milános, ott írta, hogy 9000 ft/darab -.-

Nuno88
ez mennyit kóstál? 😛

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Matthewpamer
Új fajta Inter mez mikor lesz?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

McFrost
Figyu!
Tervben van új Real Manndrill mez?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hol lehet focimezt venni ? Nálam lehet 😊 -> Eladó márkás focimezek, válogatott és klubcsapatok mezei !!! XL-es méretekben vannak a mezek, de van egy pár ami L-esben is található ! 9000 ft/darab. Posta megoldható bárhova, banki elõreutalással nincs postaköltség, de lehet utánvétellel is. Bõvebb infó és képek a www.kep.tar.hu/focimez honlapon ! 😊
torrente
A Blahán le kell szállni, gyalog a bal oldalon sétálni pár száz métert a Keleti pu felé és ott lesz egy sportbolt, sok-sok mezzel.

EmIn3m02
érdekes én csak egy fan-ról tudok o:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

hunbasser
hát azért az a "sok" szócska kicsit erõs,nemde? 😊

ReaL MaDRid x siempre

hali
csak ezek vannak jelenleg amit a honlapon megtalálsz -> kep.tar.hu/focimez
üdv
gabber_saviola
pedig jó csapat és sok fanja van itt az esgén

hali
jelenleg ezek vannak, nem hinném h lesz Chievo
üdv
Matthewpamer
lol 900 ftnak néztem 😄 már akartam írni

McFrost
Chievo mez nem lesz-e esetleg Panel?

Eladó márkás focimezek, válogatott és klubcsapatok mezei !!! XL-es méretekben vannak a mezek, de van egy pár ami L-esben is található ! 9000 ft/db. Posta megoldható bárhova, banki elõreutalással nincs postaköltség, de lehet utánvétellel is. Bõvebb infó és képek a kep.tar.hu/focimez honlapon !
a piacon....<#nevetes1>

james69holden
aki mezt akar vásárolni, az ERRE tessék
(oldal alján a lista, ha kicsit visszalapoztok még képeket is láttok a mezekrõl)
9000Ft minden mez, természetesen újak, eredetiek, fel vannak címkézve
lehet rendenli postai utánvéttel, ahhoz ugye hozzá jön a postaköltség vagy intézhetitek banki átutalással, úgy nincs postaköltség!
a srác amúgy megbízható

üdv

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

McFrost
www.teszvesz.hu
regisztrálsz és házhoz küldik féláron!

Ac milan mezt keresek. Tolna megyében
Emberek, egyszerû: Focimez Webáruház