Hol lehet focimezt venni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ment kép emailben
üdv
Ezen kívül egy szintén 04/05-ös, de idegenbeli (kék) Juve mez is új gazdáját keresi. XL-es, új, név és számozás nélkül, új ára 70 euró volt.
Kérésre képet küldök bármelyikrõl! Mindkettõ kb. az új árának feléért eladó!
[email protected]
üdv
nem kell valakinek olimpique marseille mez?
legújabb 2006-2007-es eredeti adidas. fehér színben.
szívesen elcserélném egy juve mezre.
vadi új, véletlen hozták.
ja és xxl-es
Avanti Italia!
amint lesznek új fajta mezek, beírom ide is természetesen
addig is www.kep.tar.hu/focimez
üdv
azért nem láttad, mert még nincsen nekem 😊
üdv
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
üdv
amint kapok új mezeket azok fent lesznek a honlapon, egyenlõre ezek vannak még
meg van még pár raktáron azok olcsóbbak, listát emailben tudok küldeni
üdv
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tervben van új Real Manndrill mez?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
csak ezek vannak jelenleg amit a honlapon megtalálsz -> kep.tar.hu/focimez
üdv
jelenleg ezek vannak, nem hinném h lesz Chievo
üdv
(oldal alján a lista, ha kicsit visszalapoztok még képeket is láttok a mezekrõl)
9000Ft minden mez, természetesen újak, eredetiek, fel vannak címkézve
lehet rendenli postai utánvéttel, ahhoz ugye hozzá jön a postaköltség vagy intézhetitek banki átutalással, úgy nincs postaköltség!
a srác amúgy megbízható
üdv
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
regisztrálsz és házhoz küldik féláron!